Andrew Houtaar SCS

Contactgegevens Andrew Houtaar SCS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Andrew Houtaar SCS: address, phone, fax, email, website, opening hours

Andrew Houtaar SCS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Couvent, 10, Lasne, 1380, België

Telefoon (phone): 32 2 633.19.05 32 2 633.19.05

Fax (fax): 32 2 633.42.52 32 2 633.42.52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Andrew Houtaar SCS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Andrew Houtaar SCS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Andrew Houtaar SCS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Andrew Houtaar SCS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Andrew Houtaar SCS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Andrew Houtaar SCS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Andrew Houtaar SCS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Andrew Houtaar SCS
Products information Andrew Houtaar SCS

BTW identificatienummer (tax): BE01831665039
Ondernemingsnummer: 8674774169
Hoofdstad (capital): 159,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 207,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Andrew Houtaar SCS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Andrew Houtaar SCS
(Get full report from official database of BE for Andrew Houtaar SCS)

Aanvulling soorten activiteiten voor Andrew Houtaar SCS
Addition kinds of activities for Andrew Houtaar SCS

354499. Speciale dies, gereedschappen, jigs en fixtures, nec | Special dies, tools, jigs, and fixtures, nec
22119921. Schrobdoeken | Scrub cloths
28650208. Solvent nafta | Solvent naphtha
38260107. fotometers | Photometers
86410300. Jeugdorganisaties | Youth organizations

Werken bij Andrew Houtaar SCS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Andrew Houtaar SCS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Andrew Houtaar SCS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Andrew Houtaar SCS. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader / Losser XPO Logistics te Zellik - Dagoproepbasis (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een groot internationaal logistiek bedrijf, zijn we op zoek naar laders/losser voor hun diepvriesmagazijn te Zellik. Je zal instaan voor het lossen van de aangekomen producten in het diepvriesmagazijn.

  • Bordenbouwer (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van bordenbouwer zijn we op zoek naar iemand die al een ruime ervaring kan voorleggen en zeer goed thuis is in de industrie. Jouw takenpakket bestaat uit: het volgen van een industrieel schema mechanische montage van de kast montage van kabels montage van beveiligingen thermische schakelaars PLC's transfo's frequentiesturingen ... aansluiten van elektromotoren en branders waar nodig ben je bereid mee te gaan op verplaatsing het ordelijk en net houden van de werkplaats

  • Positieve teamcoach contactcenter (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze groeiende klant te Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een team coach. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten van je team (10 personen) voor wat betreft productiviteit, kwaliteit en efficiëntie. Je slaagt erin om je eigen targets door te vertalen naar concrete doelen voor je team en je stuurt hier ook op. Daarnaast voer je op regelmatige basis evaluatie- en functioneringsgesprekken met je team. Bedrijfsprofiel: Heb jij ervaring in het leiding geven of heb je reeds ervaring opgedaan in een contact center? Dan ben jij persoon die we zoeken!  Voor onze groeiende klant te Sint-Truiden zijn we op zoek naar een enthousiaste teamcoach.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kerkom-bij-Sint-Truiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KERKOM-BIJ-SINT-TRUIDEN)

    Regio: KERKOM-BIJ-SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tongeren - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP REGIO Herentals - Olen M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Studentenjob Marketing 1-2 dgn/week (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Studentenjob

    Ben je student Marketing op zoek naar een job voor 1 of 2 dagen per week regio Beringen? Dan hebben wij een leuke opdracht voor jou! We zoeken een student Marketing bij een leuk bedrijf in Paal-Beringen voor ondersteunende Marketing taken. Sfeer zit goed weten wij van bestaande werknemers. Jouw taken als Marketing Student kunnen er als volgt uitzien: plaatsen van nieuwsberichten op social media (LinkedIn, etc.). creëren en updaten van brochures voorbereiden van de maandelijkse newsletter updaten van de website ondersteunen van de Marketing & Communication Manager in alle operationele werkzaamheden

  • Chauffeur/fietser Bpost Blankenberge (jobstudent) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Blankenberge zoekt jobstudenten die doorheen het jaar regelmatig beschikbaar zijn op een vaste dag. Momenteel zoeken wij studenten op volgende dagen : -Op Maandag : Uitreiking met de fiets, starten om 07.00 uur -Op Dinsdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 04.45u -Op Woensdag : Uitreiking met fiets , starten om 06.45u -Op Vrijdag : Uitreiking met auto, starten om 04.45u Je wordt tewerkgesteld met de wagen en fiets om kranten, brieven en pakjes te leveren in en rond Blankenberge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht voor de vacature met de wagen. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op dinsdag of woensdag.

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - W. Vlaanderen - Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

  • Podoloog (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd podoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • thuisverpleging (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MEDIZO

    Type: Zelfstandige activiteit

    thuisverpleging regio Oudenaarde

  • Keukenhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SOEP+

    Type: Flexijob

    Soepplus is op zoek naar een keukenhulp voor het (voor)bereiden van soep & salades. Dit telkens op donderdag & vrijdag voormiddag van 7u-12u

Zoek naar antwoorden van Andrew Houtaar SCS in sociale netwerken
Look for responds of Andrew Houtaar SCS in social networks

Lees alle opmerkingen voor Andrew Houtaar SCS. Laat een reactie achter voor Andrew Houtaar SCS. Andrew Houtaar SCS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Andrew Houtaar SCS. Leave a respond for Andrew Houtaar SCS. Andrew Houtaar SCS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Andrew Houtaar SCS op de google maps. Adres en contacten Andrew Houtaar SCS
Location of Andrew Houtaar SCS on the google maps. Address and contacts of Andrew Houtaar SCS

Andere gerelateerde bedrijven als come Andrew Houtaar SCS Andrew Houtaar SCS: E.V.A. | VAN BAELEN HR SERVICES | DECANCQ | Vandenpanhuyzen Valérie | Hublet E

Other related companies as Andrew Houtaar SCS: E.V.A. | VAN BAELEN HR SERVICES | DECANCQ | Vandenpanhuyzen Valérie | Hublet E

Andrew Houtaar SCS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Andrew Houtaar SCS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01831665039. Het bedrijf Andrew Houtaar SCS bevindt zich op het adres: Rue du Couvent, 10, Lasne, 1380. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 159,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 207,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Andrew Houtaar SCS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Andrew Houtaar SCS is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Andrew Houtaar SCS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Andrew Houtaar SCS, openstaande posities, locatie van Andrew Houtaar SCS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Andrew Houtaar SCS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Andrew Houtaar SCS, company assigned to the tax number BE01831665039. The company Andrew Houtaar SCS is located at the address: Rue du Couvent, 10, Lasne, 1380. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 159,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 207,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Andrew Houtaar SCS were not found.
The main activity of Andrew Houtaar SCS is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Andrew Houtaar SCS is not available. You also can look at reviews of Andrew Houtaar SCS, open positions, location of Andrew Houtaar SCS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Andrew Houtaar SCS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Andrew Houtaar SCS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Andrew Houtaar SCS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Andrew Houtaar SCS, employees, financial statistics.