Alain Mbange

Contactgegevens Alain Mbange: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alain Mbange: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alain Mbange

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 86 rue T Cuitte, Liege, 4000, België

Telefoon (phone): 00.32.75 82 48 05 (+32-00.32.75 82 48 05) 00.32.75 82 48 05 (+32-00.32.75 82 48 05)

Fax (fax): 00.32.4.344 80 85 (+32-00.32.4.344 80 85) 00.32.4.344 80 85 (+32-00.32.4.344 80 85)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alain Mbange: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alain Mbange"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alain Mbange"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alain Mbange, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alain Mbange. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alain Mbange, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alain Mbange. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alain Mbange
Products information Alain Mbange

BTW identificatienummer (tax): BE01349914550
Ondernemingsnummer: 2908599853
Hoofdstad (capital): 258,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 843,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Alain Mbange zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alain Mbange
(Get full report from official database of BE for Alain Mbange)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alain Mbange
Addition kinds of activities for Alain Mbange

14790402. Bariet mijnbouw | Barite mining
17919903. Lift voorbouw, metaal | Elevator front installation, metal
26750300. Stencils en lettermaterialen: doodgesneden | Stencils and lettering materials: die-cut
32690303. Knippen en decoreren van China | Firing and decorating china
34620301. Automotive smeedstukken, ferro: krukas, motor, as, enz. | Automotive forgings, ferrous: crankshaft, engine, axle, etc.
36510116. Radio ontvangst sets | Radio receiving sets
50450101. Schijven | Disk drives
54990000. Diverse levensmiddelenwinkels | Miscellaneous food stores

Werken bij Alain Mbange: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alain Mbange: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alain Mbange. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alain Mbange. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Bediende (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant gelegen te Kinrooi, regio Bree is opzoek naar een technische bediende.  Je zal instaan voor het verwerken, uitwerken en bestellen van binnendeuren.  Je helpt ook met de calculatie indien nodig. 

  • Kantoorschoonma(a)k(st)er 20u Regio Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het reinigen van kantoren: - legen van vuilbakken - bureau's afkuisen - toiletten kuisen - trappen reinigen

  • Onderhoudsmecanicien regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant regio Genk biedt een interessante job als mechanieker. Ze bieden een gespecialiseerd dienstverleningsconcept aan in de industrieel-technische arbeidsmarkt. Wat zal jou takenpakket juist inhouden? - je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of -installaties in jouw regio (straal van 30km rond onze vestiging in Genk). Dit bij verschillende bedrijven met diverse installaties. - de opdrachten kunnen variëren van enkele weken tot maanden bij vaste klanten. - de werking van het materiaal, de instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur,..) en de kritieke punten (slijtage, smering,...) controleren. - defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,..). - technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ... - preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging,...) of de onderhoudshistoriek. - het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, herstellen, controleren...) - de opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst. - mechanische stukken en onderdelen lassen

  • Sales & Marketing Assistant | Wilrijk (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een zeer snel groeiende KMO van meer dan 40 medewerkers die recent verhuisd is naar een gloednieuw modern kantoorgebouw in Wilrijk. Voor hen gaan we op zoek naar een nieuwe Marketing collega. Onderhouden verschillende websites (B2B en B2C): teksten aanpassen, foto's, banners aanpassen, nieuws updaten,... Opvolgen / onderhoud webshop Dagelijks / wekelijks onderhoud Social Media: Instagram & Facebook voor verschillende merken Opmaak persberichten Opmaak contract en contact met bloggers / Instagrammers Deelname aan de Persdagen Opmaak brochures en folders Uitwerken marketing acties / mailing acties Maandelijkse externe nieuwsbrief Planning, budgetering en uitwerken Marketing strategie Bijhouden marketinguitgaven Maandelijkse analyse salescijfers Presentatie kwartaalcijfers

  • Rioolinspecteur (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, actief binnen de bouwsector, zijn wij op zoek naar een industrïele rioolreiniger. Steek jij graag de handen uit de mouwen en heb jij geen schrik van kleine ruimtes? Solliciteer dan nu! Als medewerker industriële rioolreiniging voer je ontstoppings-, ruim- en reinigingswerken uit van industriële rioleringen, leidingen, putten, tanks, enz. Je takenpakket bestaat o.a. uit het onderhouden het zeer grondig reinigen met speciale (ultra) hoge druk reinigingstechnieken het ruimen van vuil ter voorbereiding en ondersteuning van camera-inspectie en/of frees- en renovatiewerken het uitvoeren van inspecties van rioleringsstelsels met gerobotiseerde camera's het opvolgen, verslagen en rapporteren van camerabeelden Je voert deze werkzaamheden zelfstandig uit of samen met collega's op o.a. openbare wegen, parkings en in fabrieken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste huishoudhulpen regio Westerlo, Veerle-Laakdal, Eindhout (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

  • BAKKER / BANKETBAKKER (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: BAKKERIJ DÉLICE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bakken van brood en banket.

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

  • Freelance docent 'HR-manager' campus Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Kok/chef kok bedrijfskeukens (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Voor bedrijfs/ directie keukens zijn wij opzoek naar Chefs & koks. * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag van 7u tot 15u

  • Verzorgende in de thuiszorg regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als polyvalent verzorgende sta je in voor de zorg van bejaarden en hulpbehoevenden aan huis. Huishoudelijke taken zoals koken, wassen, strijken, poetsen en boodschappen doen behoren tot je dagelijkse taken. Occasioneel kan je ook opdrachten uitvoeren als oppas zieke kinderen en kraamzorg. Een vlinder verzorgende heeft een variabel uurrooster. Je werkt doorgaans 28u/week. Flexibel zijn is als vlinder verzorgende wel een must, maar biedt anderzijds ook veel variatie en afwisseling. Er is ondersteuning door een sectorverantwoordelijke met wie je maandelijks samenkomt.

Zoek naar antwoorden van Alain Mbange in sociale netwerken
Look for responds of Alain Mbange in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alain Mbange. Laat een reactie achter voor Alain Mbange. Alain Mbange bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alain Mbange. Leave a respond for Alain Mbange. Alain Mbange on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alain Mbange op de google maps. Adres en contacten Alain Mbange
Location of Alain Mbange on the google maps. Address and contacts of Alain Mbange

Andere gerelateerde bedrijven als come Alain Mbange Alain Mbange: ibuild ! | HUIS TAKO GANOCHI | FE. EUGELEC FILS | Jamar Industrial/Bio-Venjava | THE DALI CORPORATION

Other related companies as Alain Mbange: ibuild ! | HUIS TAKO GANOCHI | FE. EUGELEC FILS | Jamar Industrial/Bio-Venjava | THE DALI CORPORATION

Alain Mbange is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Alain Mbange, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01349914550. Het bedrijf Alain Mbange bevindt zich op het adres: 86 rue T Cuitte, Liege, 4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 258,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 843,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Alain Mbange zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alain Mbange is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alain Mbange is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alain Mbange, openstaande posities, locatie van Alain Mbange op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alain Mbange is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Alain Mbange, company assigned to the tax number BE01349914550. The company Alain Mbange is located at the address: 86 rue T Cuitte, Liege, 4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 258,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 843,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Alain Mbange were not found.
The main activity of Alain Mbange is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Alain Mbange is not available. You also can look at reviews of Alain Mbange, open positions, location of Alain Mbange on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alain Mbange, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alain Mbange, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alain Mbange, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alain Mbange, employees, financial statistics.