AGYS PHARMA NV

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • AGYS PHARMA NV
Private companiesHealth Services • AGYS PHARMA NV

Contactgegevens AGYS PHARMA NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGYS PHARMA NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGYS PHARMA NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieweg 118, Wondelgem/Gent, 9032, België

Telefoon (phone): 09 216 68 83 (+32-09 216 68 83) 09 216 68 83 (+32-09 216 68 83)

Fax (fax): 09 216 68 87 (+32-09 216 68 87) 09 216 68 87 (+32-09 216 68 87)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGYS PHARMA NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGYS PHARMA NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGYS PHARMA NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGYS PHARMA NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGYS PHARMA NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGYS PHARMA NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGYS PHARMA NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGYS PHARMA NV
Products information AGYS PHARMA NV

BTW identificatienummer (tax): BE07618988037
Ondernemingsnummer: 8545959472
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 459,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in AGYS PHARMA NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGYS PHARMA NV
(Get full report from official database of BE for AGYS PHARMA NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGYS PHARMA NV
Addition kinds of activities for AGYS PHARMA NV

512202. Toiletartikelen | Toiletries
824300. Gegevensverwerkende scholen | Data processing schools
24499901. Manden: fruit en groente, ronde speld, tot, enz. | Baskets: fruit and vegetable, round stave, till, etc.
28190603. hydrazine | Hydrazine
32810202. Desk set bases, onyx | Desk set bases, onyx
35990103. Reuzenrad | Ferris wheels
37249902. Luchtvliegtuigen, vliegtuigmotor | Airfoils, aircraft engine
40110000. Spoorwegen, line-haul operationeel | Railroads, line-haul operating

Werken bij AGYS PHARMA NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGYS PHARMA NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGYS PHARMA NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGYS PHARMA NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie verantwoordelijke (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent hiërarchisch verantwoordelijk voor je team; Je rapporteert aan de productie manager; Je bent zichtbaar aanwezig op de werkvloer en hierdoor vlot bereikbaar voor je team; - Je werkt mee bij bezettingsproblemen, geeft ondersteuning bij moeilijke productievoortgang, ombouwen enz…; - Je zorgt voor de opmaak van de werkplanningen, opleidingsplannen, … en neemt actie waar nodig om een zo vlot mogelijke productievoortgang te  garanderen; - Je coördineert met de ondersteunende afdelingen; - Onthaal en introductie van nieuwe werknemers in je team; - Procedures en werkinstructies opstellen met input van je team, de productie manager en de preventiedienst; - Voeren van medewerkersgesprekken met de medewerkers van je team; - Ondersteunen en uitvoeren van het productieplan voor je team: - Voortdurend verhogen van de productiviteit van de productielijnen door analyse van opportuniteiten, aandachtspunten en initiatief nemen om deze te  verbeteren; - Verzekeren van een veilige werkplek voor alle werknemers, bereiken van prestaties overeenkomstig de Konings-strategie en wettelijke vereisten; - Sterk leiderschap tonen en coachen van operatoren en lijnverantwoordelijken in hun ontwikkeling en prestaties; - Rolmodel zijn en hierdoor doen respecteren van standaarden, gedragingen en waarden voor alle werknemers

  • Lasser (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, één van de Europese marktleiders in PREFAB beton, in Grobbendonk, regio Herentals,  zijn we op zoek naar een lasser Je wordt ingeschakeld in een geautomatiseerde productieafdeling voor dubbele wanden en vloerplaten. Als lasser ben je verantwoordelijk voor het maken van de juiste wapeningskorven. Dit gebeurt op basis van wapeningsplannen.

  • Afwasser (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant op de luchthaven zijn wij op zoek naar personeel (uitzendkrachten) voor in de Loft Je takken zijn o.a: - Afwas

  • Student productie/inpak augustus en/of september (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar flexibele studenten. U staat in voor: - inpak van groenten en fruit - versnijden van groenten en fruit - het schoonmaken van de werkplek

  • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Web Ontwikkelaar .NET (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Intellifin NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een enthousiast persoon met een passie voor het ontwikkelen van web applicaties? Dan is deze uitdaging voor jou! Intellifin, een jonge onderneming uit Hasselt, zoekt zijn team te versterken met een talent volle ontwikkelaar met kennis van .NET. 

  • Junior Management Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: UFINITY

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een sterk groeiende KMO binnen de petrochemie. Zij tellen 44 interne medewerkers en zij zetelen op de Noorderlaan in Antwerpen. Ze zijn in handen van een Amerikaanse multinational die in 70 landen actief is. Het financieel team in België telt heden 2 collega's: de Finance Manager (zeer gedreven jong iemand) en een collega die de facturen verwerkt. Door de sterke groei én mede door het feit dat Antwerpen HQ van Europa wordt, wint finance aan belang. Professionalisering, digitalisering én rapportering zijn zaken die intern moeten geïmplementeerd worden. Voel jij het al kriebelen om je schouders hieronder te zetten? Lees dan zeker verder! Centraal voor deze functie in het algemeen: uitvoerende taken combineren met ambitie om meer naar je toe te trekken; houden van uitdaging én afwisseling; gezien de veranderingen gaan er weinig dagen hetzelfde zijn voor jou; met de groei mee moet kunnen evolueren en breed financieel willen werken. Specifiek voor deze functie: inboeken van facturen (deze komen reeds digitaal binnen); general ledger insourcen van het huidig externe accountantskantoor; provisies en afschrijvingen maandafsluiting, BTW en statutaire jaarrekening rapportering (income statement) op termijn ook controlling taken naar je toe trekken: budget, analyses, rentabiliteitsberekeningen.

  • CHAUFFEUR onmiddellijk (Aalter) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: INTERGROW NV

    Type: Vaste Job

    - laden en lossen, zelf klaarzetten bestellingen - ingangscontrole - orde en netheid magazijn - orders picken - optie tot vast!

  • Dringend (zelfstandig) Schrijnwerker - Plaatser gezocht! (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HORNICUB

    Type: Vaste Job

    Je vervaardigt en plaatst interieurmeubilair voor keukens en badkamers. Je ondersteund bij de totale verbouwing of aankleding van een keuken/badkamer. Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout, kunststof of gipsplaat. De meubileringelementen worden in het atelier geproduceerd en je monteert ze ter plaatse, op de werf. Je hebt doorgaans regelmatige werkuren, met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

  • Assistent account manager Du/Uk (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. Je streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

  • Zelfstandige Kantoorhouders (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Poetsvrouw/onthaal (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BO-NESS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om in onze prive sauna en b&b gasten te ontvangen en de units te poetsen Heb jij een goed voorkomen en zorg je dat onze units en kamers er perfect uitzien dan ben jij misschien onze toekomstige medewerkster

Zoek naar antwoorden van AGYS PHARMA NV in sociale netwerken
Look for responds of AGYS PHARMA NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGYS PHARMA NV. Laat een reactie achter voor AGYS PHARMA NV. AGYS PHARMA NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGYS PHARMA NV. Leave a respond for AGYS PHARMA NV. AGYS PHARMA NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGYS PHARMA NV op de google maps. Adres en contacten AGYS PHARMA NV
Location of AGYS PHARMA NV on the google maps. Address and contacts of AGYS PHARMA NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AGYS PHARMA NV AGYS PHARMA NV: BAUDUIN ET FILS | montens J | WOONCENTRUM MEUVA | Misur W | Dessilly G & Fils Transport SA

Other related companies as AGYS PHARMA NV: BAUDUIN ET FILS | montens J | WOONCENTRUM MEUVA | Misur W | Dessilly G & Fils Transport SA

AGYS PHARMA NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AGYS PHARMA NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07618988037. Het bedrijf AGYS PHARMA NV bevindt zich op het adres: Industrieweg 118, Wondelgem/Gent, 9032. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 459,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AGYS PHARMA NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGYS PHARMA NV is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGYS PHARMA NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGYS PHARMA NV, openstaande posities, locatie van AGYS PHARMA NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AGYS PHARMA NV is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is AGYS PHARMA NV, company assigned to the tax number BE07618988037. The company AGYS PHARMA NV is located at the address: Industrieweg 118, Wondelgem/Gent, 9032. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 459,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AGYS PHARMA NV were not found.
The main activity of AGYS PHARMA NV is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AGYS PHARMA NV is not available. You also can look at reviews of AGYS PHARMA NV, open positions, location of AGYS PHARMA NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGYS PHARMA NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGYS PHARMA NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGYS PHARMA NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGYS PHARMA NV, employees, financial statistics.