ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT
Private companiesPrimary Metal Industries • ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT

Contactgegevens ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): B. Nolfstraat 20 KORTRIJK, 8500, België

Telefoon (phone): 3256224237 3256224237

Fax (fax): +32 (53) 344-59-61 +32 (53) 344-59-61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT
Products information ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT

BTW identificatienummer (tax): BE02886352539
Ondernemingsnummer: 7198211669
Hoofdstad (capital): 293,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 201,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT
(Get full report from official database of BE for ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT
Addition kinds of activities for ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT

201103. Lamproducten, van lam geslacht ter plaatse | Lamb products, from lamb slaughtered on site
313104. Binnendelen voor schoenen | Inner parts for shoes
28330217. Plantaardige oliën, farmaceutische kwaliteit: geraffineerd of geconcentreerd | Vegetable oils, medicinal grade: refined or concentrated
30619903. Medische en chirurgische rubberen buizen (geëxtrudeerd en draaibank) | Medical and surgical rubber tubing (extruded and lathe-cut)
34639909. Pole line hardware smeedstukken, nonferrous | Pole line hardware forgings, nonferrous
49539903. Verbrandingsinstallatie | Incinerator operation
87130000. Surveying services | Surveying services

Werken bij ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende weegbrug (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Gent, een bouwbedrijf in de Gentse Kanaalzone, zijn wij dringend op zoek naar een weegbrugbediende als vervanging voor een ziekte. Als weegbrugbediende zal je instaan voor het administratief beheer voor alle inkomende en uitgaande goederen op de site. Je bent op de hoogte van alle specificaties met betrekking tot leveranciers en soorten materialen. Je taken bestaan uit onderstaande zaken: Onthaal van leveranciers en transporteurs Beheer, codering en follow-up van weegdocumenten - weegbiljetten en verzending van leveringsbonnen Beheer en opvolging van vervoersdocumenten Toepassing van geldende normen ivm radio-activiteit, vervuiling, veiligheid,...

  • Lasser/ monteur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze firma in Opglabbeek, gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van aluminium en inoxconstructies voor de bouw, industrie en openbare werken, zijn wij op zoek naar een metaalbewerker/lasser aluminiumconstructies. Je hebt ervaring in de metaalsector (knippen, ponsen, walsen, zagen, lassen) Je kan halfautomaat lassen met aluminium. Kennis TIG lassen aluminium is een pluspunt) Je kan planlezen.

  • HR Asssistant (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote Europese transportspeler zijn wij op zoek naar een HR / Management Assistant. Als assistent van het management sta je hen bij in allerhande voornamelijk administratieve taken. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor het personeel als HR Assistant. De HR afdeling is jouw eigen bevoegdheid met ondersteuning van een jurist en een sociaal secretariaat.

  • Kraanman (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in het beton- en grondwerken zijn we op zoek naar een kraanman die kan werken met een rupsgraafkraan van 5, 8 of 10 ton. Het bedrijf biedt jou relatief stabiele werkuren.

  • Technisch commercieel medewerker binnendienst (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende firma regio Kortrijk is Forum Office op zoek naar een technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Je bent het aanspreekpunt van de klanten alsook intern. Takenpakket: Je bezorgt de klant telefonisch advies op gebied van sluitsystemen, toegangscontroles en automatisatie. Je analyseert wat de klant zoekt en probeert op maat een totaaloplossing aan te bieden op basis van het productgamma. Daarnaast sta je in voor de administratieve opvolging daarvan zoals de orderverwerking en het opmaken van offertes.

  • Monteur hekwerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Agilitas Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden is t- interim Sint-Truiden op zoek naar een monteur voor geautomatiseerde hekwerken. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf binnen de sector van toegangsautomatiseringen. Het bedrijf heeft een gevestigde reputatie, en staan bekend om hun klantenservice en kwalitatief geleverd werk. Heb jij ervaring in automatisatie? Ben jij klantgericht, en wil je deel uitmaken van dit team? Solliciteer dan snel!

  • Student chauffeur B Herfstvakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in de voeding, zijn we op zoek naar een student met een rijbewijs B die deze vakantie wil werken als chauffeur. Je staat in voor het rondbrengen van stalen en leveren van bestellingen. Je rijdt met de wagen van de firma. Je zal meestal werken in de late ploeg, starten om 13u00.

  • Student verkoop charcuterie Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Westerlo weekend werk op zondag Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Test Lead (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BRIGHTEST

    Type: Vaste Job

    Waar wij in geloven: Bij Brightest hebben we allemaal een passie voor software ontwikkeling en kwaliteit. We willen onze klanten helpen door op een innovatieve manier kwaliteitsvolle software op te leveren en te onderhouden. Wat zal je doen? Je uitmuntende communicatieve vaardigheden gebruiken om een brug te bouwen tussen business & IT Een teststrategie uitwerken en opvolgen Testresultaten analyseren, documenteren en presenteren Een team leiden Je stelt je flexibel op en hebt een groot aanpassingsvermogen, waardoor je in wisselende werkomgevingen snel je meerwaarde kan aantonen

  • Allround Administratief Bediende (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Allround Administratief Bediende gezocht voor een internationaal bedrijf gelegen in Hulshout. Ben je administratief sterk en communicatief in het Nederlands, Engels en Frans? Hou je van een gevarieerd takenpakket en werk je graag in een team? Ben je organisatorisch en detailgericht? Solliciteer online via www.adecco.be ! Klik rechtsonder op de knop solliciteren en vergeet niet je sollicitatie te bevestigen. Of stuur uw recente CV door naar [email protected] Je bent verantwoordelijk voor: ondersteuning van de sales- order- en stockadministratie, bestellingen correct en stipt verwerken, opvolging van de vrije voorraad i.f.v. de lopende salescontracten opvolging palletbeheer + stock bij externe opslagplaatsten meewerken aan de implementie van een ERP-systeem op de verkoopafdeling, vermarkten van onze nieuwe producten, offertes uitwerken + opvolgen,

  • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN MORTSEL (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en -als verzekeringsspecialist- klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de banksector.  Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor hun kantorennet te Antwerpen Zuid (regio Hove-Mortsel-Kontich) een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN:

Zoek naar antwoorden van ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT in sociale netwerken
Look for responds of ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT. Laat een reactie achter voor ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT. ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT. Leave a respond for ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT. ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT op de google maps. Adres en contacten ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT
Location of ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT on the google maps. Address and contacts of ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT: DOOPSUIKER BIEKE | JOS DECKERS | KAPSALON CREATO | I.C.O. AUTOMATERIAAL | CHIRCHILL OPTIQUE

Other related companies as ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT: DOOPSUIKER BIEKE | JOS DECKERS | KAPSALON CREATO | I.C.O. AUTOMATERIAAL | CHIRCHILL OPTIQUE

ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02886352539. Het bedrijf ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT bevindt zich op het adres: B. Nolfstraat 20 KORTRIJK, 8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 293,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 201,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT, openstaande posities, locatie van ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT, company assigned to the tax number BE02886352539. The company ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT is located at the address: B. Nolfstraat 20 KORTRIJK, 8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 293,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 201,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT were not found.
The main activity of ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT is not available. You also can look at reviews of ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT, open positions, location of ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT, employees, financial statistics.