adviesgroep-kempen.com

Contactgegevens adviesgroep-kempen.com: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data adviesgroep-kempen.com: address, phone, fax, email, website, opening hours

adviesgroep-kempen.com

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jan Frans Van Geelstraat 2, Mechelen, Antwerpen 2812, België

Telefoon (phone): 3215-411508 3215-411508

Fax (fax): 3270701240 3270701240

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) adviesgroep-kempen.com: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "adviesgroep-kempen.com"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "adviesgroep-kempen.com"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van adviesgroep-kempen.com, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen adviesgroep-kempen.com. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of adviesgroep-kempen.com, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees adviesgroep-kempen.com. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti adviesgroep-kempen.com
Products information adviesgroep-kempen.com

BTW identificatienummer (tax): BE06101501464
Ondernemingsnummer: 3287628173
Hoofdstad (capital): 668,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 698,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in adviesgroep-kempen.com zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor adviesgroep-kempen.com
(Get full report from official database of BE for adviesgroep-kempen.com)

Aanvulling soorten activiteiten voor adviesgroep-kempen.com
Addition kinds of activities for adviesgroep-kempen.com

371102. Vrachtwagen- en trekkerconstructie | Truck and tractor truck assembly
07510200. Pluimvee diensten | Poultry services
22210900. Speciaal breedgeweven stoffen, met inbegrip van gedraaide weefsels | Specialty broadwoven fabrics, including twisted weaves
22960300. Koord en stof voor het versterken van brandstofcellen | Cord and fabric for reinforcing fuel cells
23920201. Zakken, kledingopslag: behalve papier of plastic film | Bags, garment storage: except paper or plastic film
32510207. Furring tegel, klei | Furring tile, clay
63510000. Verzekeringsverzekering | Surety insurance

Werken bij adviesgroep-kempen.com: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in adviesgroep-kempen.com: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor adviesgroep-kempen.com. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for adviesgroep-kempen.com. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever elektriciteit - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    We zoeken een gemotiveerde medewerker. Je voornaamste taak is het uitvoeren van elektrische proeven op motorstellen, zowel laag- als hoogspanning. Je gaat op zoek naar fouten en zorgt voor oplossingen. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je wat de volgende te nemen stappen zijn. Je rapporteert op regelmatige basis de resultaten van de uitgevoerde proeven aan je teamleider en aan de productieleider ‘In- en uitgangscontrole’. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Je zorgt voor het ritvaardig maken van een motorstel: verloden van schakelaars, klaarzetten van het motorstel, … Is dit iets voor jou? Dan word je tewerkgesteld in het team ‘’In- en uitgangscontrole’ dat bestaat uit een 30-tal werknemers. Het team bestaat uit mensen met jonge frisse ideeën en mensen met technische ervaring. Zij werken in een technologische omgeving waar er voldoende vrijheid is om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Junior Marketing Manager (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Kontich, gespecialiseerd in automatisatie, zijn we op zoek naar een junior marketing manager. Je komt terecht in een klein team waar je als marketing manager volgend takenpakket krijgt: Je bedenkt advertenties, brochures ea en coördineert de activiteit; je beslist over de samenwerking met externen en aldus aan wie je dit wenst uit te besteden. Je beheert de website en social media, Je zorgt ervoor dat beursdeelnames (1à2/jaar) optimaal verlopen, Je ondersteunt het team - je kan en wil de nodige flexibiliteit bieden en andere taken op jou nemen (offerteopmaak, actueel houden van de CRM database, dossiers vervolledigen,...).

  • chauffeur CE (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Transport met betonmixer en kipper vervoer van beton zand en gravé

  • Verkoper Elektro (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper in deze elektrozaak te Blankenberge heb je een divers takenpakket je ontvangt de klanten je behandelt de telefonische vragen je geeft uitleg en advies aan de klant over wasmachines televisie telecom huishoud elektro je een klein deel van je takenpakket bestaat ook uit het leveren van de verkochte goederen bij de klanten

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Polyvalent verkoopsmedewerker (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/supermarkt in Sint-Martens-Latem is Tempo-Team op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als medewerker sta je in voor verschillende taken in de winkel: afbakken van brood, maken van belegde broodjes, aanvullen en op orde houden in de winkel en afrekenen aan de kassa. Ben je van nature klantgericht en gemotiveerd om in een traiteurzaak te werken, dan is deze job iets voor jou! Je werkt ofwel fulltime in een flexibel uurrooster. De winkel is open van maandag tot zondag. Openingsuren liggen tussen 06u30 en 22u30.

  • Orderpicker / Orderpickster (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Gezocht: Orderpicker / orderpickster voor het klaarzetten van bestellingen in een magazijn. Onze klant is een toonaangevend bedrijf, gelegen in Heusden-Zolder. Werkuren: 2-ploegen 6u30 - 14u04 11u56 - 19u30 OPSTART: vanaf november 2018 en opdracht tot 31/12/18 (verlenging mogelijk)

  • Student winkelbediende afdeling beenhouwerij (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een vakantie- en/of weekendjob in de verkoop? Dan zijn we naar jou op zoek! Je gaat aan de slag als winkelbediende beenhouwerij bij een supermarkt in Kruibeke. Je staat in voor het bereiden van de vleeswaren zoals satés en cordon bleu's. Je werkt ook met de snijmachine om de vleeswaren en kazen te snijden. Daarnaast hou je de afdeling netjes en vult aan waar nodig. Je werkt in het weekend of ook doordeweeks indien je vrij bent.

  • Jobstudent Slagerij Sint-Pauwels (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Sint-Pauwels zijn we op zoek naar een jobstudent om wekelijks op zondag te werken. Het betreft een structurele studentenjob op zondag van 07u30 tot 13u00. Jouw takenpakket bestaat uit: bediening aan de toonbank, onthaal van de klanten, afrekenen aan de kassa, schoonmaken van de werkplek, etc.

  • Manager Slachthuis (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DEBRA-GROUP

    Type: Vaste Job

    Je volgt de organisatie van de werkverdeling en planning op en houdt toezicht op de efficiëntie en het naleven van de procedures o.a. voor wat betreft hygiëne, gebruik materialen en veiligheid. Ook de opleiding van de (nieuwe) medewerkers volg je op. Je communiceert op dagelijkse basis met je de verantwoordelijken op de slachtvoer, de verschillende onderaannemers en met de toezichthoudende veeartsen. Je streeft continu naar optimalisatie van het rendement o.a. ook via procesverbeteringen, steeds met oog voor de kwaliteit, veiligheid en het dierenwelzijn. Je zorgt voor een correcte administratie en regelmatige rapportage naar de directie.

  • Chauffeur CE (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak bestaat uit het vervoeren van bouwmaterialen en -machines van en naar de werven. Daarnaast sta je open om je collega's een hand te helpen op de werven. Zie je jezelf tussen deze collega's werken? ( zie foto in bijlage) Neem dan zeker contact met ons op!

Zoek naar antwoorden van adviesgroep-kempen.com in sociale netwerken
Look for responds of adviesgroep-kempen.com in social networks

Lees alle opmerkingen voor adviesgroep-kempen.com. Laat een reactie achter voor adviesgroep-kempen.com. adviesgroep-kempen.com bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for adviesgroep-kempen.com. Leave a respond for adviesgroep-kempen.com. adviesgroep-kempen.com on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie adviesgroep-kempen.com op de google maps. Adres en contacten adviesgroep-kempen.com
Location of adviesgroep-kempen.com on the google maps. Address and contacts of adviesgroep-kempen.com

Andere gerelateerde bedrijven als come adviesgroep-kempen.com adviesgroep-kempen.com: Busy Birds | Parys SA | TENNISCLUB ISIS | D EN V ELECTROTECHNIEK | JOHAN VAN DEN BOSCH

Other related companies as adviesgroep-kempen.com: Busy Birds | Parys SA | TENNISCLUB ISIS | D EN V ELECTROTECHNIEK | JOHAN VAN DEN BOSCH

adviesgroep-kempen.com is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is adviesgroep-kempen.com, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06101501464. Het bedrijf adviesgroep-kempen.com bevindt zich op het adres: Jan Frans Van Geelstraat 2, Mechelen, Antwerpen 2812. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 668,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 698,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in adviesgroep-kempen.com zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van adviesgroep-kempen.com is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van adviesgroep-kempen.com is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van adviesgroep-kempen.com, openstaande posities, locatie van adviesgroep-kempen.com op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

adviesgroep-kempen.com is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is adviesgroep-kempen.com, company assigned to the tax number BE06101501464. The company adviesgroep-kempen.com is located at the address: Jan Frans Van Geelstraat 2, Mechelen, Antwerpen 2812. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 668,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 698,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in adviesgroep-kempen.com were not found.
The main activity of adviesgroep-kempen.com is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of adviesgroep-kempen.com is not available. You also can look at reviews of adviesgroep-kempen.com, open positions, location of adviesgroep-kempen.com on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over adviesgroep-kempen.com, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf adviesgroep-kempen.com, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about adviesgroep-kempen.com, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company adviesgroep-kempen.com, employees, financial statistics.