FLAGROPAM OOD

Contactgegevens FLAGROPAM OOD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLAGROPAM OOD: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLAGROPAM OOD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lozenetz Complex PO BOX 61 1000 Sofija - BULGARIA, België

Telefoon (phone): 359-(2)-862-40-80 (+32-359-(2)-862-40-80) 359-(2)-862-40-80 (+32-359-(2)-862-40-80)

Fax (fax): 359-(2)-975-33-72 (+32-359-(2)-975-33-72) 359-(2)-975-33-72 (+32-359-(2)-975-33-72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLAGROPAM OOD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLAGROPAM OOD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLAGROPAM OOD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLAGROPAM OOD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLAGROPAM OOD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLAGROPAM OOD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLAGROPAM OOD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLAGROPAM OOD
Products information FLAGROPAM OOD

BTW identificatienummer (tax): BE02807800292
Ondernemingsnummer: 7561309814
Hoofdstad (capital): 826,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in FLAGROPAM OOD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLAGROPAM OOD
(Get full report from official database of BE for FLAGROPAM OOD)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLAGROPAM OOD
Addition kinds of activities for FLAGROPAM OOD

394908. Darts en tafel sportartikelen en benodigdheden | Darts and table sports equipment and supplies
35420503. Merkmachines | Marking machines
36759900. Elektronische condensatoren, nec | Electronic capacitors, nec
38299911. Photopitometers | Photopitometers
38430207. Lijm, tandheelkunde | Glue, dental
39310303. Vijfen en delen | Fifes and parts
73891201. Etiketten flessen, blikjes, kartons, enz. | Labeling bottles, cans, cartons, etc.
79999907. Outfitters, recreatie | Outfitters, recreation

Werken bij FLAGROPAM OOD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLAGROPAM OOD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLAGROPAM OOD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLAGROPAM OOD. Looking for open vacancies in other companies

  • coördinator kinderdagverblijven (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: KLAVERTJE 4

    Type: Vervanging brugpensioen

    vzw Klavertje 4 is op zoek naar een enthousiaste coördinator ! Als coördinator van twee kinderdagverblijven sta je in voor de dagelijkse opvolging van De Kleine Lotus in Berlaar en 't Vlindertje in Kessel. Je stimuleert en coacht de kinderbegeleiders in hun dagelijkse opdracht om zo het welbevinden van de kinderen en de medewerkers te verhogen. Je zorgt ervoor dat de uurrooster optimaal is afgestemd op de bezetting van het kinderdagverblijf. Als coördinator sta je in voor het onthaal van nieuwe ouders en kinderen en blijf je tijdens de opvang het aanspreekpunt voor ouders. Beleidsmatig en administratief word je ondersteund door de centrale zetel van vzw Dol-Fijn. Samen met je collega's van Kinderdagverblijven Dol-Fijn , werk je mee aan de toekomst en de professionalisering van de kinderdagverblijven van Scholengroep Fluxus!

  • Toonzaalverkoper (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als toonzaalverkoper in een meubelzaak sta je in voor de volgende taken: - klanten te woord staan en adviseren - eenvoudige administratieve taken - telefonisch onthaal

  • Bijrijder/magazijnier meubelzaak met achtergrond houtbewerking (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende meubelzaak in Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bijrijder! Samen met de chauffeur ga je op ronde om meubels af te leveren bij klanten. Na deze afgeleverd te hebben ga je ook de meubels in elkaar zetten. Je weet wel wat af van hout en meubels en hebt bij voorkeur een diploma houtbewerking op zak. Je bent klantvriendelijk en kan goed om met werkdruk.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Aalter 8u/week (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Aalter. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Gullegem (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM & BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student Winkelbediende benzinestation (zaterdag) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een benzinestation regio Dendermonde met bijhorende shop zijn we op zoek naar een student die zeer zelfstandig kan werken. Je staat in voor de winkel en bediening van de klanten. Je bent verantwoordelijk voor de kassa, maar ook het schoonmaken van de winkel, aanvullen van stock enz zijn jouw dagdagelijkse taken. Je start 's morgens om 7u45 's morgens tot 16u15 's avonds

  • Studenten zaterdag en/of vakantieperijden inpak productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het versnijden en verpakken van groenten en fruit. Je reinigt de werkplek en houdt rekening met de hygieneregels.

  • Tuinier met ervaring (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aanleg van tuinen. Je werkt met verschillende kranen om de verschillende projecten te realiseren. Je ondersteunt de zaakvoerder bij allerlei technische taken (verlichting,...)

  • Spoorkraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VANORMELINGEN-STAS

    Type: Vaste Job

    Als spoorkraanmachinist bestuur je een hydraulische bandenkraan op het spoor. Deze zal je besturen om sporenlijnen aan te leggen en te vernieuwen. Je begeleidt de spoorarbeiders die werken in de omgeving van de spoorkraan. Zelf doe je het klein onderhoud indien nodig. Ook zal je de materialen en het materieel naar de werf vervoeren en alle handelingen ter harte nemen.

  • Assistant Team Lead (Doel) (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: CANON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Team Lead sta je in voor het uitvoeren en afleveren van Scan-, Print- en Mailroom taken en informatieverwerkingsactiviteiten teneinde te voldoen aan specifieke klantenbehoeften, met respect voor afgesproken doorlooptijden en kwaliteitsrichtlijnen. Je fungeert als rechterhand en back-up voor de operationele taken van de Team Leader. Tot jouw takenpakket behoort onder meer: Behandelen van print/mail/scan/data-entry opdrachten volgens de voorgeschreven process flows. Het identificeren, plannen en prioritizeren van het uit te voeren werk. Uitvoeren van kwaliteitscontroles; oplossen van problemen en melden van escalaties aan de Team Leader. Ondersteuning bieden bij de operationele activiteiten van de Team Leader. Fungeren als aanspreekpunt voor het team bij het niet aanwezig zijn van de Team Leader. Het aanleveren van kwantitatieve data (volumes, tijd, ...) met betrekking tot het verwerkte opdrachten ten behoeve van operationele rapportage. Ref/Servicepunt Bsrit

  • Freelance Accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675485-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een partner te Hasselt in de HR sector is Financial Talents op zoek naar een freelance Accountant.  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

Zoek naar antwoorden van FLAGROPAM OOD in sociale netwerken
Look for responds of FLAGROPAM OOD in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLAGROPAM OOD. Laat een reactie achter voor FLAGROPAM OOD. FLAGROPAM OOD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLAGROPAM OOD. Leave a respond for FLAGROPAM OOD. FLAGROPAM OOD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLAGROPAM OOD op de google maps. Adres en contacten FLAGROPAM OOD
Location of FLAGROPAM OOD on the google maps. Address and contacts of FLAGROPAM OOD

Andere gerelateerde bedrijven als come FLAGROPAM OOD FLAGROPAM OOD: STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK | HANS DEPRE | ALMAR VEROUGSTRAETE | DE PAREL | Stuka-Systems 2000

Other related companies as FLAGROPAM OOD: STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK | HANS DEPRE | ALMAR VEROUGSTRAETE | DE PAREL | Stuka-Systems 2000

FLAGROPAM OOD is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLAGROPAM OOD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02807800292. Het bedrijf FLAGROPAM OOD bevindt zich op het adres: Lozenetz Complex PO BOX 61 1000 Sofija - BULGARIA. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 826,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 270,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLAGROPAM OOD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLAGROPAM OOD is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLAGROPAM OOD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLAGROPAM OOD, openstaande posities, locatie van FLAGROPAM OOD op de kaart.

FLAGROPAM OOD is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLAGROPAM OOD, company assigned to the tax number BE02807800292. The company FLAGROPAM OOD is located at the address: Lozenetz Complex PO BOX 61 1000 Sofija - BULGARIA. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 826,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 270,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLAGROPAM OOD were not found.
The main activity of FLAGROPAM OOD is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLAGROPAM OOD is not available. You also can look at reviews of FLAGROPAM OOD, open positions, location of FLAGROPAM OOD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLAGROPAM OOD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLAGROPAM OOD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLAGROPAM OOD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLAGROPAM OOD, employees, financial statistics.