ACCRES

Contactgegevens ACCRES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACCRES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACCRES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Weststraat 22, LO, België

Telefoon (phone): 32 58 28 98 20 32 58 28 98 20

Fax (fax): 32 58 28 98 21 32 58 28 98 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACCRES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACCRES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACCRES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACCRES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACCRES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACCRES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACCRES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACCRES
Products information ACCRES

BTW identificatienummer (tax): BE03802337646
Ondernemingsnummer: 8376770019
Hoofdstad (capital): 424,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 742,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in ACCRES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACCRES
(Get full report from official database of BE for ACCRES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACCRES
Addition kinds of activities for ACCRES

517202. Motorbrandstoffen en oliën | Engine fuels and oils
32720702. Bouwmaterialen, met uitzondering van blok of steen: beton | Building materials, except block or brick: concrete
32910500. Synthetische schuurmiddelen | Synthetic abrasives
34979911. Zinkfolie | Zinc foil
35560106. Melkmachines, gecondenseerd en verdampt | Milk machinery, condensed and evaporated
38230201. Differentiële drukinstrumenten, industrieel proces type | Differential pressure instruments, industrial process type
39519907. Potloden en potlooddelen, mechanisch | Pencils and pencil parts, mechanical
50520000. Steenkool en andere mineralen en ertsen | Coal and other minerals and ores
67330000. Trusts, nec | Trusts, nec

Werken bij ACCRES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACCRES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACCRES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACCRES. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke opdracht administratief bediende personeelsdienst m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze job draait om een langdurige vervanging! Je werkt als pittige administratief bediende in dit enthousiast team. Je levert punctueel administratief werk, je hebt een vlot werktempo en bent snel van begrip. Je doet heel veel cijfergerelateerde taken zoals loonsverwerking, facturatie rond opleidingen en subsidies, organisatie opleidingen, verwerking verlof in kalenders, ... Je werkt in een bedrijvengroep met ongeveer 100 arbeiders en nog een heleboel bedienden.

  • Zorgkundige (bijwerker) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je zorgkundige en hou je van afwisseling? Dan heeft Randstad je heel wat te bieden. Als gespecialiseerd uitzendkantoor voor de medische sector hebben wij een partnership opgebouwd met tal van zorginstellingen in verschillende regio's. We bieden een brede waaier aan mogelijkheden: een bijverdienste, korte of lange opdrachten, in rusthuizen, week- of weekendwerk, vroege/late/nachtshift, ... Kortom, je kan werken op basis van je eigen voorkeuren, afhankelijk van het aanbod.

  • Ergotherapeut geriatrisch support team en verpleegeenheid geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZ GROENINGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Het zorgprogramma geriatrie van az groeninge telt diverse afdelingen: 4 acute geriatrische afdelingen, de geriatrische daghospitalisatie en een liaisonfunctie onder de vorm van een geriatrisch supportteam (GST). De functie is tweeledig: - Het geriatrisch suportteam faciliteert, geeft ondersteunend advies in functie van de geriatrische zorg aan de +75 jarige gehospitaliseerde patiënt, die niet verblijft op een geriatrische afdeling van het ziekenhuis. - Als ergotherapeut op de geriatrische verpleegeenheid sta je samen met je collega’s in voor de opvolging en de behandeling van de geriatrische patiënt en zijn mantelzorg. Als ergotherapeut - Screen je de mogelijkheden en beperkingen van de patiënt aan de hand van zorgvuldig geselecteerde interventies en gevalideerde observatieschalen, - Evalueer je de draaglast en draagkracht van de omgeving van de patiënt, - Vertaal je deze resultaten in acties en adviezen voor de patiënt en zijn mantelzorger in een eenvoudige taal, - Formuleer je op basis van je testing en observaties een professioneel ergotherapeutisch advies en/of behandelvoorstel naar de huisarts, geriater, neuroloog, psychiater, afdelingsverpleegkundige en/of collega’s paramedici, - Rapporteer je correct, tijdig en nauwkeurig je resultaten via het elektronisch patiëntendossier, - Coördineer je de werking van de geheugenkliniek vanuit je functie als ergotherapeut , - Participeer je actief in het multidisciplinaire team.

  • Sterk planmatig talent transport (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een krak in planning en organisatie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je de perfecte kandidaat voor onze klant! Voor een transportbedrijf in regio groot Waregem zijn wij namelijk op zoek naar een dispatcher. Volgende taken behoren tot jouw uitvoerende taken: - opvolgen transportvoertuigen in binnen- en buitenland - inplannen voertuigen - nauw contact met klanten en chauffeurs onderhouden

  • BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V)  2 PLOEGEN -  Roeselare Voor een groot voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een medewerker om de producten in te scannen. U bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van klantenorders met behulp van de automatische pickingmachine, u vult het automatisch lagensysteem aan en lost eventuele kleine storingen op, afgewerkte paletten verplaats je met een heftruck en indien nodig helpt u ook in de handmatige picking.

  • Polyvalente productiemedewerker - Vaste nacht (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Heule zoeken we een allround polyvalente productiemedewerker in de vaste nacht. Deze firma zit in de kunststofverwerking. Voor deze functie is het noodzakelijk om een heftruckattest te hebben. Jouw takenpakket: Je bent de rechterhand van de ploegchef Je behoudt het overzicht over 23 machines Je waakt over orde, netheid en veiligheid Je scant de inkomende goederen, zorgt ook voor de registratie en etikettering van de orders Je helpt de operator bij de kleurwissels aan de machines Je staat in voor het aan- en afvoeren van containers, paletten,.. mbv de heftruck. Je zal werken in de vaste nacht

  • Industrieel Elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een niche speler actief in techniek is Impact op zoek naar een industrieel elektricien. Je voert werken uit in een industriële omgeving en veranderd na enkele weken of maanden van werf (afhankelijk van het project). Je kan worden tewerkgesteld in diverse sectoren zoals: petrochemie, pharmacie, energiecentrales, scheepsbouw, offshore en meer. Dit bijna altijd in een dagregime.

  • Jobstudenten verkoopmedewerker (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: SPORTBOETIEK

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de verkoop van sportartikelen en kledij en het onderhoud van de winkel.

  • Student carwash Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Zin om een centje bij te verdienen en tegelijkertijd met luxe auto's te werken? Lees vooral verder! Voor een van de grootste spelers in de automobielgroep zijn wij opzoek naar een student die iedere zaterdag beschikbaar is om in de carwash te werken. Je staat in voor het reinigen van de auto's zowel de buitenkant als de binnenkant. Aangezien het hier gaat over luxe wagens moet je dit uiteraard met de nodige zorg doen. Af en toe moeten de auto's ook verzet worden dus rijbewijs B is een absolute must!

  • Bijlesgever economie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Stage - IRIS Greencare (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676490-inline.html?cid=Partner_VDAB Inleiding De leiderspositie die wij innemen op onze verschillende referentiemarkten en de groei die ons bedrijf kent in de omringende landen, laten ons toe boeiende perspectieven aan te bieden inzake professionele ontplooiing. Onze bedrijfscultuur valoriseert de geest van het ondernemen in al zijn facetten : initiatief, verantwoordelijkheid, autonomie en beslissingskracht. Iedereen evolueert in een kader waar het respect voor de menselijke waarden volledig tot zijn recht komt. Voor ons zusterbedrijf IRIS Greencare n.v., kijken wij uit naar een stagiaire (m/v). Project IMPACT VAN DE « NUL FYTO » REGULATIE IN WARANDEN EN TUINEN + MARKTSTUDIE Missie IRIS Greencare is gespecialiseerd in de creatie en onderhoud van waranden en tuinen in de BtoP en BtoB sectoren. Het bedrijf is actief over gans het Belgisch gebied. De evolutie inzake regulering omtrent onkruiders zal een aanzienlijk impact hebben op de markt (werkmethoden, lastenboeken, prijs, resultaten…). Deze veranderingen kunnen ook best ontwikkelingsopportuniteiten creëren voor onkruiddiensten voor harde oppervlaktes bij nieuwe klanten. Het is dus van belang dat wij- de bestaande en toekomstige wetten en regulatie beheersen - de produktiekosten correct inschatten - de bestaande klanten correct factureren - onze klanten correct informeren over kopmende evolutie en hun reacties kunnen anticiperen - het potentieel bij nieuwe klanten inschatten Fazes van de opdracht- 1. Een duidelijk overzicht opstellen van de bestaande en toekomstige locale, regionale en federale regulatie. Dit zal ons toelaten om de verschillende impacten op onze diensten in te schatten en onze klanten correct te informeren (opstellen van een informatienota). - 2. Produktiekosten van de alternatieve werkmethoden- Documentatie opzoeken en consolideren - Relevante instellingen en organisaties die dit al onderzocht hebben contacteren - Enquête bij de gemeentes die Nul Fyto al toepassen - ‘paramétrées’ observaties van bestaanden werken hiertomtrent binnen het bedrijf (brûlage thermique et moussage à chaud) - 3. De impact van alternatieve werkmethoden op het jaarlijkse onderhoud van ‘sites’ bij bestaande klanten of voor sites waarvoor wij een recent aanbod gedaan hebben. - 4. De administratieve en technische gevolgen op de onderaannemers identificeren - 5. Klanten telefonisch contacteren, ze op de hoogte brengen van huidige en nieuwe verplichtingen, van de kostenimpact of van alterinatieven, hun wensen registreren… - 6. Een marktstudie bij Business to Business prospecten met of zonder ‘groene ruimtes’ al of niet toegangelijk voor kwetsbare groepen. - Het potentiële zakencijfer van alternatieve behandelingen op een bepaalde regio - Hun intenties hieromtrent capteren (eigen personeel, de mogelijke aanvaarding van minder guntige resultaten, anticipatie van komende regulering… Einddoelen Binnen 3 à 4 maanden worden fazes 1 à 4 uitgevoerd zo dat fazes 5 à 6 tussen januari en maart kunnen plaatsvinden. Mogelijke obstakels- Omvang van het project– bereid snel om snel te beginnen, dingen opzoelen, deuren open krijgen, hard werken, parellel en autonoom kunnen werken, om tijdsverlies te vermijden. - Nieuw onderwerp dus beperkte ervaring, tegenstrijdige meningen, en beperkte maatregelen in de sector Andere opmerkingen Unieke opportuniteit om voor het einde van uw studies bij te drgane tot een strategisch p...

  • ICT-coördinator (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij ICT-er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van ACCRES in sociale netwerken
Look for responds of ACCRES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACCRES. Laat een reactie achter voor ACCRES. ACCRES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACCRES. Leave a respond for ACCRES. ACCRES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACCRES op de google maps. Adres en contacten ACCRES
Location of ACCRES on the google maps. Address and contacts of ACCRES

Andere gerelateerde bedrijven als come ACCRES ACCRES: Baptist D | F.H.B | CARROSSERIE WALTER | A.I.G. SATRACO | CENTRE DE DANSE OSMOSE

Other related companies as ACCRES: Baptist D | F.H.B | CARROSSERIE WALTER | A.I.G. SATRACO | CENTRE DE DANSE OSMOSE

ACCRES is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACCRES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03802337646. Het bedrijf ACCRES bevindt zich op het adres: Weststraat 22, LO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 424,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 742,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ACCRES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACCRES is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACCRES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACCRES, openstaande posities, locatie van ACCRES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACCRES is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACCRES, company assigned to the tax number BE03802337646. The company ACCRES is located at the address: Weststraat 22, LO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 424,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 742,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ACCRES were not found.
The main activity of ACCRES is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ACCRES is not available. You also can look at reviews of ACCRES, open positions, location of ACCRES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACCRES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACCRES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACCRES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACCRES, employees, financial statistics.