ABB POWER GENERATION GROUP LTD

Contactgegevens ABB POWER GENERATION GROUP LTD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABB POWER GENERATION GROUP LTD: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABB POWER GENERATION GROUP LTD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE LOUISE 489, BRUSSELS, IP-IT B-1050, België

Telefoon (phone): 32 2 642 3000 32 2 642 3000

Fax (fax): 32 2 642 3601 32 2 642 3601

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABB POWER GENERATION GROUP LTD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABB POWER GENERATION GROUP LTD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABB POWER GENERATION GROUP LTD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABB POWER GENERATION GROUP LTD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABB POWER GENERATION GROUP LTD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABB POWER GENERATION GROUP LTD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABB POWER GENERATION GROUP LTD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABB POWER GENERATION GROUP LTD
Products information ABB POWER GENERATION GROUP LTD

BTW identificatienummer (tax): BE02849273681
Ondernemingsnummer: 4789184570
Hoofdstad (capital): 123,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 189,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in ABB POWER GENERATION GROUP LTD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABB POWER GENERATION GROUP LTD
(Get full report from official database of BE for ABB POWER GENERATION GROUP LTD)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABB POWER GENERATION GROUP LTD
Addition kinds of activities for ABB POWER GENERATION GROUP LTD

20139903. Gekookte vlees, van gekocht vlees | Cooked meats, from purchased meat
26211002. Lath, vezel | Lath, fiber
28210104. polyesters | Polyesters
34790221. Verf van metaalproducten | Varnishing of metal products
47839902. Crating goederen voor verzending | Crating goods for shipping
59999932. Luchtzuiveringsapparatuur | Air purification equipment
64110200. Verzekeringsinstellingen | Insurance adjusters

Werken bij ABB POWER GENERATION GROUP LTD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABB POWER GENERATION GROUP LTD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABB POWER GENERATION GROUP LTD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABB POWER GENERATION GROUP LTD. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers gezocht - Volvo logistics - Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt. Hierbij heb je oog voor kwaliteit en snelheid.

  • Bediener zaagmachine (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Flexpoint Staffing

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Bedienen zaagmachine - Aanschietten kantlatten - Stapelen van de goederen

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerde medewerker die zelfstandig het magazijn kan beheren. Functies: - Het maken van bestelbonnen - Bestellingen klaarzetten voor collega's en klanten - Controleren van uitgaande en terugkomende bestellingen.

  • Receptionist(e) Brucargo (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verwerkt de dagelijkse post. Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

  • Chauffeur C/CE (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooi groeiend voedingsbedrijf is Let's Work Aalter op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde chauffeur C/CE. - Je krijgt een vaste regio toegewezen. - Je staat in voor het vervoer van goederen. - Je levert zelfstandig de filialen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. - Je werkt van maandag tot vrijdag of van dinsdag tot zaterdag.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Andries zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Voltijdse huishoudhulp Harelbeke M/V. (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u.

  • Gerant (e) voor kledingszaak - regio Izegem - VAST contract (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als gerant (e) in de fashion of je hebt er reeds een aantal jaren opzitten als verkoper / verkoopster en bent klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Misschien is deze functie als gerant wel iets voor jou? Dit is een functie met veel verschillende aspecten: Aansturen en coachen van verschillende personeelsleden Opmaak van personeelsplanningen, opvangen van ziektes en verlof door tijdelijke krachten in te schakelen Je neemt het volledige beheer van de winkel onder jouw vleugels en streeft naar de te behalen budgetten Je werkt actief mee in de verkoop, kassa, stock etc.

  • Project engineer packaging (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Één van onze klanten in de farmaceutische industrie is op zoek naar een projectleider die verantwoordelijk is voor de uitbouw van een nieuwe verpakkingslijn (design, schedule en budget). Hiervoor zal deze persoon in contact staan met verschillende interne partijen zowel als met leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor: Het schrijven van lastenboek met betrekking tot verpakkingsmachine De evaluatie van aanbiedingen De opvolging van leveranciers na bestelling Het testen van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocollen De gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • Product Developer Bio-Plastics Packaging (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: DE STER

    Type: Werfreserve

    FUNCTION We are looking for a very entrepreneurial Product Developer with a passion for creating sustainable food packaging and tableware, a solid interest/understanding of bio-plastics and strong presentation skills. He/She is expected to combine this with a thorough understanding of how to translate material properties into packaging products with the required properties. You will manage and execute bio-plastic packaging developments in line with the deSter eco-strategy from initial idea to final delivery and effectively balance the commercial, technical and design aspects during these new product developments. Key area of focus will be developments in line with our circular economy approach. Your target is the development of food packaging products for both our foodservice and airline segments made of recyclable and/or recycled material, compostable materials and/or materials based on natural resources. Responsible for new bio-plastic product development process. • Manage the new developments from start to market introduction. • Focusing mostly on specifically defined development projects that target the expansion of our product packaging portfolio and defining how to put these developments into the market. • Development of complete product ranges with required properties from different bio-plastic materials • Define the right sustainable-solution that fits the specific market and customer need. • Understand the product lifecycles of the different market segments and integrate this knowledge into new developments. (Operations, product usage, waste management, logistics) • Converting the initial idea into a clear development brief as input for design, other product developers, product engineering, material engineering, procurement and suppliers. • Define the right market positioning of the product and provide clear input on key features and key selling points to create the right marketing story. (in cooperation with the marketing manager) Responsible for the product specification definition of the developments • Determine the right conditions of use for new developments and define quality levels. • Make sure the specifications are in line with customer expectations on eco-impact, usage, operations and logistics • Responsible for the product approval and introduction of the product. Check if prototype samples are in line with the agreed specifications before launching the product. • Adjust specifications and products based on market feedback and learnings from quality • Propose specs changes to enhance profitability • Support quality in finding the root causes and solutions for quality non-conformities The person will report to the Manager Sustainable Packaging & Materials. SKILLS AND EXPERIENCE Product development or engineering education – Master or similar by work experience Minimum 3-5 years of work experience in product development of (preferably) food packaging Good knowledge of bio-plastics and affinity with the related production techniques (mainly injection moulding and thermoforming) Entrepreneurial mindset Experience with different development routes and a good feeling which approach will be best suited for different situations. Product development process know-how. (how to develop a product, how to put it on the market…) Feeling and understanding of design (product design and graphical design) Knowledge of food packaging for foodservice. Experience in customer presentations and communication. Strong project management skills Computer and software knowledge (powerpoint, excel, word) Knowledge of graphical software is a plus

  • Electricien/klusjesman flexijob weekend (m/v) (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een all round klusjesman op flexi-job basis voor in het weekend. Deze vacature is dus enkel geldig als u reeds in vast dienstverband werkt en extra wil bijverdienen. Je bent een handige Harry en wordt ingeschakeld voor verschillende herstellingen op vlak van sanitair, verwarming, vloer en tegelwerken, schrijnwerkerij en elektriciteit zoals plaatsen van verlichting en stopcontacten, klinken vervangen, kastdeurtjes herstellen, kleine schilderwerken, wc ontstoppen, verhuizen, tuin onderhouden, reinigen van gevels.... Uurrooster is vrijdag 14:00 - 22:00, zaterdag 14:00 - 22:00, zondag 10:00 - 18:00 ( vrijdag kan ook vanaf 18:00 hr)

Zoek naar antwoorden van ABB POWER GENERATION GROUP LTD in sociale netwerken
Look for responds of ABB POWER GENERATION GROUP LTD in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABB POWER GENERATION GROUP LTD. Laat een reactie achter voor ABB POWER GENERATION GROUP LTD. ABB POWER GENERATION GROUP LTD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABB POWER GENERATION GROUP LTD. Leave a respond for ABB POWER GENERATION GROUP LTD. ABB POWER GENERATION GROUP LTD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABB POWER GENERATION GROUP LTD op de google maps. Adres en contacten ABB POWER GENERATION GROUP LTD
Location of ABB POWER GENERATION GROUP LTD on the google maps. Address and contacts of ABB POWER GENERATION GROUP LTD

Andere gerelateerde bedrijven als come ABB POWER GENERATION GROUP LTD ABB POWER GENERATION GROUP LTD: Angerik (Brouwerij) | RADIO CONTACT | HOTEL AMBASSADEUR | Baby Planet | Tropismes

Other related companies as ABB POWER GENERATION GROUP LTD: Angerik (Brouwerij) | RADIO CONTACT | HOTEL AMBASSADEUR | Baby Planet | Tropismes

ABB POWER GENERATION GROUP LTD is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABB POWER GENERATION GROUP LTD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02849273681. Het bedrijf ABB POWER GENERATION GROUP LTD bevindt zich op het adres: AVENUE LOUISE 489, BRUSSELS, IP-IT B-1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 123,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 189,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ABB POWER GENERATION GROUP LTD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABB POWER GENERATION GROUP LTD is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABB POWER GENERATION GROUP LTD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABB POWER GENERATION GROUP LTD, openstaande posities, locatie van ABB POWER GENERATION GROUP LTD op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABB POWER GENERATION GROUP LTD is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABB POWER GENERATION GROUP LTD, company assigned to the tax number BE02849273681. The company ABB POWER GENERATION GROUP LTD is located at the address: AVENUE LOUISE 489, BRUSSELS, IP-IT B-1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 123,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 189,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ABB POWER GENERATION GROUP LTD were not found.
The main activity of ABB POWER GENERATION GROUP LTD is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ABB POWER GENERATION GROUP LTD is not available. You also can look at reviews of ABB POWER GENERATION GROUP LTD, open positions, location of ABB POWER GENERATION GROUP LTD on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABB POWER GENERATION GROUP LTD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABB POWER GENERATION GROUP LTD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABB POWER GENERATION GROUP LTD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABB POWER GENERATION GROUP LTD, employees, financial statistics.