ABAS

Contactgegevens ABAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wilfordkaai 5 F, Temse, B-9140, België

Telefoon (phone): 34 91 3604724 (+32-34 91 3604724) 34 91 3604724 (+32-34 91 3604724)

Fax (fax): 34 1 530 8591 (+32-34 1 530 8591) 34 1 530 8591 (+32-34 1 530 8591)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABAS
Products information ABAS

BTW identificatienummer (tax): BE01109588623
Ondernemingsnummer: 1627868652
Hoofdstad (capital): 423,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 348,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in ABAS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABAS
(Get full report from official database of BE for ABAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABAS
Addition kinds of activities for ABAS

2068. Gezouten en geroosterde noten en zaden | Salted and roasted nuts and seeds
35230502. Gronden maaimachine | Grounds mowing equipment
39440312. Erector sets, speelgoed | Erector sets, toy
42210000. Boerderij product opslag en opslag | Farm product warehousing and storage
50849913. Tanks, opslag | Tanks, storage
76239904. Ijsmakerij reparatie service | Ice making machinery repair service

Werken bij ABAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABAS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE enkel lossen niet laden! €12.9062/u + arab (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Wervik zijn we zoek naar een chauffeur CE om vooral te rijden op Frankrijk. De vrachtwagen staat volgeladen klaar en dan werk je tot donderdag. Je gaat telkens bij een meubelwinkel lossen. Het kan gebeuren dat ze zullen helpen om te lossen bij de meubelwinkel, soms kan het ook gebeuren dat het over een kleinere winkel gaat en er hier geen ruimte voor is. Normaal slaap je de hele week uit, maar indien dit niet kan is het ook bespreekbaar om 1x à 2 x uit te slapen per week.

  • Administratief/commercieel bediende (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht op de commerciële binnendienst van het bedrijf en zal na een opleiiding je eigen klanten opvolgen van A tot Z. Dit wilt zeggen van offerte tot facturatie: - Offertes opmaken en bespreken met de klant - Orders inputten en doorgeven naar productie - Stockbeheer - Levertermijnen opvolgen en de klant op de hoogte houden - Transport regelen naar de klant - Facturatie

  • Business Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb je een passie voor cijfers, een goed analytisch inzicht en een achtergrond in verzekeringen? Dan is dit jouw kans op een top job! Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate assisteer je bij de ontwikkelijng van de bestaande & toekomstige verzekerings- & onderhoudsactiviteiten, alsook bij de verbetering van verkoop- & operationele processen via workshops & projecten. Jouw verantwoordelijkheden: Opvolgen van projectactiviteiten met de provider(s). Helpen bij het opzetten van incentives voor verkopers / dealers en bonusregelingen. Implementatie van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen en onderhoud, en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing-, communicatie- en campagnevereisten behoren tot jouw takenpakket. Verder voer je regelmatig updates uit over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • Productie Chef (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegleider doorloop je een intern opleidingsprogramma binnen productie. Zo raak je vertrouwd met ons machinepark en de reinigingsprocessen alsook met de medewerkers. Je krijgt zo de kans om te ondervinden waar het bij Aviko allemaal om draait: passie voor aardappelen. Na je opleiding stuur je een team medewerkers aan in de nachtploeg. Als ploegleider hanteer je een mensgerichte en motiverende leiderschapsstijl. Als ploegleider ben je veel aanwezig op de werkvloer je bent het eerste aanspreekpunt voor je team. Indien de situatie dit vereist kan je duidelijke instructies geven. Je treedt zelfzeker op en durft treffende beslissingen nemen wanneer prestaties of organisatieproblemen opduiken. Daarnaast zorg je mee voor het begeleiden en realiseren van opleidingstrajecten en ontwikkelingsnoden bij je medewerkers. Je betrekt je medewerkers bij het werk en je biedt ze de mogelijkheid om initiatieven te nemen bijvoorbeeld via 5S teams of verbeterteams. Dagelijks plan je en regel je efficiënt de productie- en reinigingsactiviteiten zodat je samen met je team de vooropgestelde productieplanning bereikt. Je affiniteit met techniek zorgt ervoor dat je de goede werking van het productieproces en het machinepark verder op kan volgen. Met deze inzichten kan je eenvoudige storingen en problemen samen met de operatoren verhelpen; of je zorgt er minstens voor dat de correcte informatie bij de technische dienst terechtkomt.

  • Medewerker schoonmaak (20u) (GUIGOVEN)

    Regio: GUIGOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het schoonmaken van leegstaande appartementen + huizen. De woningen / appartementen moeten bewoonbaar gemaakt worden.

  • Studenten gezocht voor begeleiding stadstour (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Je bent werkzaam als begeleider van stadswandelingen waarbij de deelnemers al golvend door de stad allerlei weetjes toegelicht krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en geeft good-to-knows over de stad. Je voorziet de groep van materiaal en waakt over een veilig spelverloop onder het motto "safety first". Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores. Duurtijd van de begeleiding bedraagt ongeveer 2,5 uur per groep, het is mogelijk om meerdere groepen per dag te begeleiden.

  • STUDENTEN SEPTEMBER !!! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende bedrijven in de regio Kortrijk zijn we nog op zoek naar heel wat studenten die inzetbaar zijn in september ! Ook voor korte periodes of losse dagen zeker mogelijkheden !

  • Meer dan een AUTOTECHNICUS (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VAN KASTEREN

    Type: Vaste Job

    Als 'Personal Service Technician' ben je verantwoordelijk voor de service van de Volvo van jouw klant. Samen met een collega (want je werkt in duo teams) zorg je niet alleen voor service, herstellingen en diagnoses maar je leert ook om het volledige traject te beheersen. Je plant zelf afspraken in, communiceert met je klant, zorgt voor facturatie en afhandeling van complicaties. Natuurlijk wordt je daarin ondersteund door een support team.

  • Meubelmonteur/chauffeur m/v (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Buggenhout zijn wij op zoek naar een meubelmonteur/chauffeur om op te starten in januari 2019: als meubelmonteur/chauffeur dien je samen met een collega meubelen te leveren en te monteren bij onze klanten thuis.

  • Landmeter (Junior) (Regio Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LANDMETERSKANTOOR VAN EESTER

    Type: Vaste Job

    Landmeterskantoor Van Eester is op zoek naar een gedreven landmeter voor het opmeten van percelen, opstellen van plaatsbeschrijvingen en schattingen. Ook het opmaken van stedenbouwkundige attesten en verkavelingsdossiers behoort tot uw takenpakket. Verder voert u ook asbuilt-opmetingen en uitzetwerk op werven uit met de nodige nauwkeurigheid. Wij bieden u een afwisselende job in een dynamisch team waarbij wij u de nodige begeleiding geven. www.landmetervaneester.be

  • Supervisor(Junior Manager)Massimo Dutti Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI GENT

    Type: Vaste Job

    Voor onze winkel te Gent zijn we op zoek naar een winkel Supervisor.(Junior Manager) U bent een dynamische, georganiseerde persoonlijkheid én vooral een sterke leider. Het dagelijkse beheer van onze winkel en haar medewerkers vertrouwen we aan jou toe. Ervaring in een gelijkaardige functie is essentieel.

  • Oliver James Associates - Network Security Engineer (Cisco) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a global leader in the financial market with a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network.     Role   The ideal Network Security Engineer will be responsible for: Manage part of the network infrastructure which include IPS (Cisco) Configure the IPS and respond to security incidents Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field.   Profile   The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Good Knowledge of Cisco is mandatory.   Location   The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport.     Offer  Contract: Freelance Daily rate: EUR competitive Starting date: ASAP

Zoek naar antwoorden van ABAS in sociale netwerken
Look for responds of ABAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABAS. Laat een reactie achter voor ABAS. ABAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABAS. Leave a respond for ABAS. ABAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABAS op de google maps. Adres en contacten ABAS
Location of ABAS on the google maps. Address and contacts of ABAS

Andere gerelateerde bedrijven als come ABAS ABAS: LSD | A.B.A.S. | M.S.D. NV | CB DIRECT LIFE SA | PAUL VAN DESSEL

Other related companies as ABAS: LSD | A.B.A.S. | M.S.D. NV | CB DIRECT LIFE SA | PAUL VAN DESSEL

ABAS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01109588623. Het bedrijf ABAS bevindt zich op het adres: Wilfordkaai 5 F, Temse, B-9140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 423,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 348,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ABAS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABAS is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABAS, openstaande posities, locatie van ABAS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABAS is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABAS, company assigned to the tax number BE01109588623. The company ABAS is located at the address: Wilfordkaai 5 F, Temse, B-9140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 423,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 348,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ABAS were not found.
The main activity of ABAS is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ABAS is not available. You also can look at reviews of ABAS, open positions, location of ABAS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABAS, employees, financial statistics.