A&G Development bvba

Contactgegevens A&G Development bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A&G Development bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

A&G Development bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bredepleinstraat 100, Boortmeerbeek, 3190, België

Telefoon (phone): 15528004 (+32-15528004) 15528004 (+32-15528004)

Fax (fax): +32 (19) 802-12-95 +32 (19) 802-12-95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A&G Development bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A&G Development bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A&G Development bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A&G Development bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A&G Development bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A&G Development bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A&G Development bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A&G Development bvba
Products information A&G Development bvba

BTW identificatienummer (tax): BE04036071777
Ondernemingsnummer: 8429229736
Hoofdstad (capital): 668,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 577,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in A&G Development bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A&G Development bvba
(Get full report from official database of BE for A&G Development bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor A&G Development bvba
Addition kinds of activities for A&G Development bvba

6099. Functies in verband met depositobanken | Functions related to depository banking
17990503. Opruiming van de bouwplaats | Construction site cleanup
51691102. Metaalcyaniden, poetsmiddelen, zouten | Metal cyanides, polishes, salts
59990502. Numismatistische winkels | Numismatist shops
60210000. Nationale handelsbanken | National commercial banks
60829900. Buitenlandse handel en internationale banken, nv | Foreign trade and international banks, nec
61419904. Remediërende leningsmaatschappijen | Remedial loan societies
76990602. Marine engine reparatie | Marine engine repair
87139901. Fotogrammetrische techniek | Photogrammetric engineering
92220104. Verenigde Staten advocatenkantoor | United states attorneys' office

Werken bij A&G Development bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A&G Development bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A&G Development bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A&G Development bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker transportkoeling (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volgende verantwoordelijkheden behoren onder meer tot je takenpakket: - Onderhoud en service aan THERMO KING koelgroepen en andere producten - Het monteren van nieuwe units en het demonteren van koelgroepen - Opsporen van mechanische en elektrische problemen en diagnose stellen

  • Customer Care Contact (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCO INHOUSE POWER TOOLS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Atlas Copco is wereldwijd werkzaam in meer dan 180 landen, met 5 vestigingen in België. Atlas Copco Power Tools Distribution is een distributiecentrum voor pneumatisch en elektrisch handgereedschap, machines en gereedschappen voor allerhande constructie- en afbraakwerken. Met een team van 250 medewerkers leveren wij wereldwijd logistieke dienstverlening voor Atlas Copco Industrial Technique en Power Technique Medewerker Customer Care M/V

  • Tijdelijke compounder - Dag (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf, regio Kruishoutem, zijn we op zoek naar een tijdelijke compounder. Jouw taken: - Bereidingen van latex/gel maken.

  • Customer Service Medewerker. (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als assistent van de Customer Serivce Manager, speelt u een sleutelrol in de administratieve en logistieke organisatie van de dienst naverkoop van uw klantenportefeuille. Wat verwachten we van u? -Je brengt de klant op de hoogte van commerciële acties. -Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van uw zone vanaf het opstellen van de facturen, tot hun opvolging in het facturatiesysteem en de inning van de onbetaalde facturen. -Je zorgt voor een goede communicatie in je team om een goede werkorganisatie- en sfeer te verzekeren. -Je bereidt, op administratief vlak, de leveringsronde van je team voor. -Je zorgt voor het perfect inbrengen van alle gegevens in het informaticasysteem om een zorgeloze levering te verzekeren.

  • Administratief bediende planning (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot transportbedrijf regio Ieper zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de planningsafdeling. Je biedt administratieve ondersteuning aan de transportplanners. Je maakt zelf geen planningen op, maar hebt wel vaak contact met zowel klanten als chauffeurs (per mail en telefoon). Je geeft alle gegevens en documenten in in het systeem en zorgt dat alle transportopdrachten op tijd ingegeven zijn. Je registreert gegevens die de chauffeurs doorgeven en contacteert klanten voor het vastleggen van laad- en losafspraken.

  • Administratief commercieel bediende Gas en Elektriciteit Groepsaankoop (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen zoekt Adecco een Administratief commercieel bediende om dit project mee in goede banen te leiden M/V. Je staat in voor de organisatie van het provinciaal loket en voor de ondersteuning van de gemeentelijke loketten in het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen. De inschrijvingen en acceptaties verlopen zo veel mogelijk digitaal. Sommige burgers beschikken echter niet over internet, hebben hulp nodig bij het lezen van hun energiefactuur of bij het interpreteren van hun besparingsresultaat. Deze mensen kunnen terecht bij een medewerker van hun gemeente of Provincie die hen persoonlijk begeleidt. Bijna alle gemeenten richten zo'n loket in. Ook de Provincie zelf houdt een loket open. Naast de gemeentelijke loketten krijgen ook OCMW's, lokale en intergemeentelijke woonwinkels en energiehuizen de vraag om mee te werken aan de groepsaankoop. Taakinhoud: Je helpt burgers persoonlijk via het provinciaal loket om hun inschrijving of acceptatie in orde te brengen Je staat in voor de correcte verwerking van het dossier Je belt de burgers op wanneer hun gegevens niet volledig zijn Je bent het eerste aanspreekpunt voor de loketten wanneer ze vragen of problemen hebben (zowel telefonisch als via e-mail) Je helpt aan de voorbereiding van nieuwsbrieven, handleidingen en ander communicatiemateriaal voor gemeentelijke loketten Je zorgt voor de logistieke organisatie van infosessie(s) voor loketten Je werkt actief mee aan de evaluatie van de campagne door de gemeentes

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MALLE (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Malle zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student Logistics Company (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Studentenjob

    Katoen Natie is one of the biggest logistics companies worldwide where we have several vacancies for students. Also in this new academic year, we have different jobs available for example : housekeeping, picking, wrapping, loading & unloading or labeling. When you apply for this job, we'll invite you in our office to give you more information and make sure you are really choosing for a job at Katoen Natie.

  • Teamleader logistiek Collect&Go Zaventem (nachtploeg) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: COLLECT DC ZAVENTEM

    Type: Vaste Job

    De medewerkers van Collect&Go leveren bestellingen tijdig en correct af. We zoeken een teamleader logistiek om de ontvangst van artikelen, het beheer van de voorraad en de levering aan onze klanten in goede banen te leiden, elke dag opnieuw. Dat gebeurt efficiënt en met oog voor deadlines. Coaching is je op het lijf geschreven. Als rasechte people manager voel je wat er leeft bij de magazijniers. Je geeft richting aan je medewerkers, motiveert hen om vooropgestelde doelen te bereiken en stimuleert hen in hun persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling. Zo creëer je een werkkader waarin je medewerkers plezier beleven aan hun job. Maar je kijkt ook verder dan dat. Je kan goed plannen en organiseren, zodat elke shiftwissel vlot verloopt. Zowel bij de opstart als de afsluiting van de nachtshift is telkens een teamleader aanwezig om zeker te zijn dat de doelstellingen behaald worden en dat de dagelijkse processen vlot en veilig verlopen. Je optimaliseert bestaande processen en workflows en begeleidt veranderingsprocessen om de uiteindelijke dienstverlening voor de klant nog te verbeteren. Je komt terecht in een team van teamleaders. Je werkt in Zaventem in één van de distributiecentra van Collect&Go.

  • Verkoper (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DOMO MEUBELEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een verkoper (M/V) die klanten adviseert en bijstaat in de aankoop van nieuwe meubelen, verlichting of decoratie. We zoeken iemand met commercieel inzicht, die graag in een kleine onderneming werkt en bezig wilt zijn. Stilzitten is geen optie. Naast het verkopen wordt er eenvoudig administratief werk gedaan (telefonisch onthaal, verwerking van inkomende goederen, uitpakken van kleinmeubelen,...). Zaterdagwerk is absoluut noodzakelijk.

  • Flexi job zaal (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: HOTEL DU PARC

    Type: Flexijob

    je helpt mee met de bediening in de zaal en in de tuin afruimen van de tafels, afhankelijk van je ervaring kan je ook bestellingen opnemen

Zoek naar antwoorden van A&G Development bvba in sociale netwerken
Look for responds of A&G Development bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor A&G Development bvba. Laat een reactie achter voor A&G Development bvba. A&G Development bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A&G Development bvba. Leave a respond for A&G Development bvba. A&G Development bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A&G Development bvba op de google maps. Adres en contacten A&G Development bvba
Location of A&G Development bvba on the google maps. Address and contacts of A&G Development bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come A&G Development bvba A&G Development bvba: GUNNEBO SECURITY SA | Verschaete BVBA | LUCIEN HELLIN | PHILIPPE PARMENTIER | WANDELCL.DE NOORDERKEMPEN

Other related companies as A&G Development bvba: GUNNEBO SECURITY SA | Verschaete BVBA | LUCIEN HELLIN | PHILIPPE PARMENTIER | WANDELCL.DE NOORDERKEMPEN

A&G Development bvba is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A&G Development bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04036071777. Het bedrijf A&G Development bvba bevindt zich op het adres: Bredepleinstraat 100, Boortmeerbeek, 3190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 668,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 577,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in A&G Development bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A&G Development bvba is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A&G Development bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A&G Development bvba, openstaande posities, locatie van A&G Development bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A&G Development bvba is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is A&G Development bvba, company assigned to the tax number BE04036071777. The company A&G Development bvba is located at the address: Bredepleinstraat 100, Boortmeerbeek, 3190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 668,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 577,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in A&G Development bvba were not found.
The main activity of A&G Development bvba is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A&G Development bvba is not available. You also can look at reviews of A&G Development bvba, open positions, location of A&G Development bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A&G Development bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A&G Development bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A&G Development bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A&G Development bvba, employees, financial statistics.