A A Ability Access N.V./S.A.

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • A A Ability Access N.V./S.A.
Private companiesHealth Services • A A Ability Access N.V./S.A.

Contactgegevens A A Ability Access N.V./S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A A Ability Access N.V./S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

A A Ability Access N.V./S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Sabinlaan 1, Wavre, Brabant 1300, België

Telefoon (phone): 32-10-227-556 32-10-227-556

Fax (fax): 32-10-227-910 32-10-227-910

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A A Ability Access N.V./S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A A Ability Access N.V./S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A A Ability Access N.V./S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A A Ability Access N.V./S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A A Ability Access N.V./S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A A Ability Access N.V./S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A A Ability Access N.V./S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A A Ability Access N.V./S.A.
Products information A A Ability Access N.V./S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09152130126
Ondernemingsnummer: 3221435546
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 689,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in A A Ability Access N.V./S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A A Ability Access N.V./S.A.
(Get full report from official database of BE for A A Ability Access N.V./S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor A A Ability Access N.V./S.A.
Addition kinds of activities for A A Ability Access N.V./S.A.

4924. Verdeling van aardgas | Natural gas distribution
10310205. Zinkiet mijnbouw | Zincite mining
30890305. Downspouts, kunststoffen | Downspouts, plastics
33130201. Legeringen, toevoeging, behalve koper: niet gemaakt in hoogovens | Alloys, additive, except copper: not made in blast furnaces
39149901. Carving sets, NSK | Carving sets, nsk
50310203. Panelen, hout | Paneling, wood

Werken bij A A Ability Access N.V./S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A A Ability Access N.V./S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A A Ability Access N.V./S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A A Ability Access N.V./S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde Lasser HA (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: ASAP TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een gemotiveerde lasser die goesting heeft om het bedrijf te versterken! Je werkt dagelijks binnen een klein team lassers die met veel enthousiasme hun kennis en ervaring met jou willen delen.

  • ASSISTANT SHOPMANAGER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als rechterhand van de shopmanager: coach je je team dagelijks op de vloer help je bij het aanwerven van nieuwe medewerkers zorg je voor begeleiding en evaluaties van je medewerkers en studenten hou je ook focus op het behalen van targets en vertaalt deze in concrete uitdagingen voor het team (omzet conversie gemiddelde aantal stuks klantengegevens nps enz?) maak je ook positieplanningen en uurroosters op .....

  • sprankelende huishoudhulp (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boom – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Deinze 21 u per week (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 21 uren per week voor een gastgezin wonende te Deinze .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Naast het onderhoud kan ook de was en het koken tot uw takenpakket behoren, alsmede het doen van boodschappen. U werkt op maandag,woensdag en vrijdag ,in blokken van 3 uren en dit telkens in de voormiddag.Op dinsdag en donderdag werkt u in de namiddag van 13.30-19.30 u. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • DRINGEND 10 Magazijnmedewerkers VAST JOBSTUDENT (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Studentenjob

    Voor een firma in Londerzeel die in onderaanneming werkt gaan we op zoek naar magazijnmedewerkers (zowel vaste arbeiders als jobstudenten) die al zeker donderdag 06/09/2018 (8u-16u30) en/of vrijdag 07/09/2018 (8u-14u45) kunnen werken in een magazijn in Willebroek. Interesse? Bel ons NU op 03/458.74.90 of stuur een mailtje naar [email protected]!

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • (VRACHTWAGEN) CHAUFFEUR BINNENLADER (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ALDERS INTERNATIONAAL TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur die ervaring heeft in het rijden met binnenlader voor het leveren van allerlei betonconstructies in onze bouwafdeling.

  • WMS Consultant / Project leader (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    U bent de gesprekspartner voor onze klanten om oplossingen voor specifieke problemen te bepalen; U bent designer voor maatwerk of aanpassingen, U bent project verantwoordelijke met oog voor planning, opleiding en documentatie,…

  • Systeem Test Engineer (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar meerdere Systeemtesters voor medische apparatuur. Je levert een bijdrage aan de maatschappij door onze opdrachtgever te ondersteunen bij de ontwikkeling, fabricage en verkoop van systemen en diensten voor medische toepassingen. Je werkt voor één van de top bedrijven in de markt voor medische systemen. Voor de afdeling systeemintegratie zijn wij op zoek naar systeem testers, op deze afdeling worden cardio/vasculaire röntgensystemen samengesteld, geconfigureerd, getest, afgeregeld en compleet gemaakt voor verzending naar de klant. Het betreft professionele röntgenapparatuur met diverse technieken als fijn mechanisch, grof mechanisch, elektronisch, software, laser, beeldvormend etc. Naast het configureren, testen en afregelen behoort het foutzoeken, analyseren en oplossen van problemen mede tot het takenpakket. Vaak doe je dit in samenspraak met een troubleshooter, engineering en/of development. Een eventuele doorgroei om deze systemen op locatie te installeren behoort mede tot de mogelijkheid.

  • Senior medewerker accountantskantoor Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673227-inline.html?cid=Partner_VDAB Dit accountantskantoor heeft ondanks zijn professionele aanpak, toch de uitstraling van een gezellig accountantskantoor. Dankzij een sterke reputatie weten klanten hun weg hier vlot naartoe te vinden. Eens zij die weg gevonden hebben, gaan zij niet meer terug en blijven zij steevast tevreden van de persoonlijke dienstverlening. Wat zijn jouw taken? Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen cliënteel. Je zorgt voor een boekhoudkundige en fiscale optimalisatie van de kmo's en eenmanszaken waar jij verantwoordelijk voor bent. Niet enkel een deskundige adviesverlening valt daaronder, maar ook: Het indienen van fiscale aangiften Het opstellen van de balansen Het inboeken van aan- en verkoopfacturen

Zoek naar antwoorden van A A Ability Access N.V./S.A. in sociale netwerken
Look for responds of A A Ability Access N.V./S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor A A Ability Access N.V./S.A.. Laat een reactie achter voor A A Ability Access N.V./S.A.. A A Ability Access N.V./S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A A Ability Access N.V./S.A.. Leave a respond for A A Ability Access N.V./S.A.. A A Ability Access N.V./S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A A Ability Access N.V./S.A. op de google maps. Adres en contacten A A Ability Access N.V./S.A.
Location of A A Ability Access N.V./S.A. on the google maps. Address and contacts of A A Ability Access N.V./S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come A A Ability Access N.V./S.A. A A Ability Access N.V./S.A.: FLHUPPERTS PAUL ET FILS SPRL | ETS-INFORMATICS BVBA | Lesuisse Consult | CATHY SMOUT | Domino Services

Other related companies as A A Ability Access N.V./S.A.: FLHUPPERTS PAUL ET FILS SPRL | ETS-INFORMATICS BVBA | Lesuisse Consult | CATHY SMOUT | Domino Services

A A Ability Access N.V./S.A. is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A A Ability Access N.V./S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09152130126. Het bedrijf A A Ability Access N.V./S.A. bevindt zich op het adres: Avenue Sabinlaan 1, Wavre, Brabant 1300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 689,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in A A Ability Access N.V./S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A A Ability Access N.V./S.A. is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A A Ability Access N.V./S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A A Ability Access N.V./S.A., openstaande posities, locatie van A A Ability Access N.V./S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A A Ability Access N.V./S.A. is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is A A Ability Access N.V./S.A., company assigned to the tax number BE09152130126. The company A A Ability Access N.V./S.A. is located at the address: Avenue Sabinlaan 1, Wavre, Brabant 1300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 689,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in A A Ability Access N.V./S.A. were not found.
The main activity of A A Ability Access N.V./S.A. is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A A Ability Access N.V./S.A. is not available. You also can look at reviews of A A Ability Access N.V./S.A., open positions, location of A A Ability Access N.V./S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A A Ability Access N.V./S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A A Ability Access N.V./S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A A Ability Access N.V./S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A A Ability Access N.V./S.A., employees, financial statistics.