7TH LINE

Contactgegevens 7TH LINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 7TH LINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

7TH LINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES CROIX DE GUERRE 217/5, BRUSSELS, BE 1120, België

Telefoon (phone): 003-222-157556 (+32-003-222-157556) 003-222-157556 (+32-003-222-157556)

Fax (fax): 003-222-157556 (+32-003-222-157556) 003-222-157556 (+32-003-222-157556)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 7TH LINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "7TH LINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "7TH LINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 7TH LINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 7TH LINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 7TH LINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 7TH LINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 7TH LINE
Products information 7TH LINE

BTW identificatienummer (tax): BE05151184082
Ondernemingsnummer: 3211822509
Hoofdstad (capital): 946,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 887,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in 7TH LINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 7TH LINE
(Get full report from official database of BE for 7TH LINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 7TH LINE
Addition kinds of activities for 7TH LINE

8743. PR-diensten | Public relations services
016100. Groenten en meloenen | Vegetables and melons
22119916. Wasserij stoffen, katoen | Laundry fabrics, cotton
36410104. Filamenten, voor elektrische lampen | Filaments, for electric lamps
39310113. Benen, piano en orgel | Legs, piano and organ
50829900. Bouw- en mijnbouwmachines, nec | Construction and mining machinery, nec
50930000. Afval- en afvalstoffen | Scrap and waste materials
63319905. Contactlenzenverzekering | Contact lens insurance
73899919. Brandblusser onderhoud | Fire extinguisher servicing
75390302. Alternators en generatoren, herbouwen en repareren | Alternators and generators, rebuilding and repair

Werken bij 7TH LINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 7TH LINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 7TH LINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 7TH LINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal ingezet worden als operator aan zaagmachine/freesmachine voor het verwerken van aluminium; Je zal ingezet worden als hulparbeider bij controlewerk en aanvullen stock; Je bent flexibel om in te springen waar nodig.

  • Productiemedewerker metaal (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider metaal voer je uitvoerend werk uit. Je hebt geen schrik van repetitief werk en je hebt kennis van metaalbewerking of je hebt een andere technische achtergrond.

  • Monteur tijdelijk M/V (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een tijdelijke uitdaging (3à4-tal weken) als monteur? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur voor een 4-tal weken. Jouw taken als monteur zijn vooral het assembleren van machines, aan de hand van tekeningen en componenten. Een vaste werknemer, ingenieur, zal jou hierin goed begeleiden.

  • Internal sales medewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn wij op zoek naar een commercieel binnendienst medewerker. Je bent het interne aanspreekpunt voor onze klanten Je beheert de inkomende orders, je zorgt voor een correcte input in ons systeem Je volgt de leveringen op en eventuele backorders Je zorgt voor een goede opvolging van de stock en verzendingen Je behandelt klachten en zorgt voor een goede oplossing Je verwerkt de retourorders en zorgt voor een correcte afhandeling

  • TECHNIEKER/ Technician (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Koolskamp is Let\\\'s Work op zoek naar een gemotiveerde technieker. *Je staat in voor de vaststelling van problemen aan verschillende machines in productie en verpakkingsafdeling. *Je staat in voor groot onderhoud van machines samen met het team ‘preventief onderhoud’. *Je doet ook het preventief onderhoud in het distributiecenter. Dit is een vol automatisch magazijn van elf verdiepingen hoog, volledig computer gestuurd. *Je werkt in een team van een 5-tal techniekers om de diagnose van storingen op te sporen. *Je werkt ook samen met het team van ‘preventief onderhoud’. Zij voeren de onderhoudswerken uit en lossen de problemen ook op. *Je kent stap voor stap de technische machines en plannen door en door.

  • Productiemedewerker volcontinu gezocht optie vast! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taak bestaat uit: verpakken en verbinden van coils met staalband, hardboard en papier. De staalband wordt met een soort pistool aangespannen (pneumatische machine) de manier waarop het produkt moet verpakt worden, wordt aangegeven met codes. Dit zijn 3 cijfers en/of letters. Iedereen krijgt een kaart met deze codes. de rol wordt met een kraan op de lijn gezet de verpakker meet de rol op en scant de code. Hij geeft de meting ook in via een scanner verpakken met staalband, papier of hardboard indien papierverpakking, moet dit mooi ingevouwen worden. Er wordt nadien ook een binnenring in de rol gestoken na de verpakking, worden nog banden rond de rol gestoken de rollen wegen tussen de 15 en 30 ton

  • Huishoudhulp regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zutendaal? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 0472 03 53 38 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

  • Jobstudent verkoop (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een hippe en trendy kledingszaak te Knokke zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten. Je staat in voor de orde en netheid in de winkel. Je helpt de klanten en zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel terug buiten gaan!

  • Host/hostesses en promoteam (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

  • Steller-operator m/v (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUNCH METALS

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een steller-operator in 2-ploegen. Je staat in voor de instellingen van diverse plaatbewerkingsmachines. 1000 ton, 500 ton, transfer persen. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwalitatief product dat aan alle eisen moet voldoen. Instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines (persen). Houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. De steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van zijn taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). Is de eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorgen voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maken van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorgen voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeren van de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorgen voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Meewerken aan de optimalisatie van o.a.diverse gereedschappen, machines en werkmethodes.

  • Kinderpsycholoog / Kinderpsychologe (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is een dynamische groepspraktijk voor algemeen welzijn. Bent u als kinderpsycholoog / kinderpsychologe op zoek naar een sfeervolle en inspirerende ruimte om uw klanten te begeleiden? Een plaats die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een kinderpsycholoog / kinderpsychologe die zich op zelfstandige basis (minimum 2 dagen per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

  • Verkoper (M/V) Webdesign regio W/O - Vlaanderen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SITEFIRMA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een gedreven verkoper? Is de digitale snelweg jouw passie? Werk jij graag op basis van een scherpe commissie? Dan ben jij misschien wel het team lid waarnaar wij opzoek zijn. Als ervaren verkoper sta je in voor het opstellen en opvolgen van een eigen klantenbestand waarbij je de verschillende producten en diensten van Sitefirma toelicht en gewild maakt bij de klant. Daarbij sta je in als communicatiemedium tussen klant en het development team. Je bent een luisterend oor voor de klant waarna je een oplossing formuleert die de wensen van de klant vervult. Je hebt uitbundig veel interesse in de digitale wereld en blijft actueel op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in de sector.

Zoek naar antwoorden van 7TH LINE in sociale netwerken
Look for responds of 7TH LINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 7TH LINE. Laat een reactie achter voor 7TH LINE. 7TH LINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 7TH LINE. Leave a respond for 7TH LINE. 7TH LINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 7TH LINE op de google maps. Adres en contacten 7TH LINE
Location of 7TH LINE on the google maps. Address and contacts of 7TH LINE

Andere gerelateerde bedrijven als come 7TH LINE 7TH LINE: BAKKERIJ BART | Kurowski Christian | VERMEULEN MARIO | Strajier D | ACTE SA

Other related companies as 7TH LINE: BAKKERIJ BART | Kurowski Christian | VERMEULEN MARIO | Strajier D | ACTE SA

7TH LINE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 7TH LINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05151184082. Het bedrijf 7TH LINE bevindt zich op het adres: AVENUE DES CROIX DE GUERRE 217/5, BRUSSELS, BE 1120. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 946,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 887,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in 7TH LINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 7TH LINE is Tabaksproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 7TH LINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 7TH LINE, openstaande posities, locatie van 7TH LINE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

7TH LINE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is 7TH LINE, company assigned to the tax number BE05151184082. The company 7TH LINE is located at the address: AVENUE DES CROIX DE GUERRE 217/5, BRUSSELS, BE 1120. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 946,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 887,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in 7TH LINE were not found.
The main activity of 7TH LINE is Tobacco Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of 7TH LINE is not available. You also can look at reviews of 7TH LINE, open positions, location of 7TH LINE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 7TH LINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 7TH LINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 7TH LINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 7TH LINE, employees, financial statistics.