5VOOR12

Contactgegevens 5VOOR12: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 5VOOR12: address, phone, fax, email, website, opening hours

5VOOR12

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vlaamsekaai 76(4) ANTWERPEN, ANTWERP B-2000, België

Telefoon (phone): 3232383932 3232383932

Fax (fax): +32 (16) 763-57-58 +32 (16) 763-57-58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 5VOOR12: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "5VOOR12"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "5VOOR12"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 5VOOR12, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 5VOOR12. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 5VOOR12, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 5VOOR12. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 5VOOR12
Products information 5VOOR12

BTW identificatienummer (tax): BE08080963134
Ondernemingsnummer: 1627319335
Hoofdstad (capital): 986,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 245,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in 5VOOR12 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 5VOOR12
(Get full report from official database of BE for 5VOOR12)

Aanvulling soorten activiteiten voor 5VOOR12
Addition kinds of activities for 5VOOR12

753203. Diensten aanpassen, nonfactory basis | Customizing services, nonfactory basis
35690204. Sprinklersystemen, brand: automatisch | Sprinkler systems, fire: automatic
35999916. Slibtafels | Sludge tables
38299903. Chronometers, elektronisch | Chronometers, electronic
39310000. Muziekinstrumenten | Musical instruments
39310107. Frames, piano terug | Frames, piano back
51229902. Druggists 'sundries, nec | Druggists' sundries, nec
75210000. Auto parkeren | Automobile parking

Werken bij 5VOOR12: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 5VOOR12: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 5VOOR12. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 5VOOR12. Looking for open vacancies in other companies

  • Zandstraler (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als zandstraler in een firma.

  • Recruiter Arbeidersprofielen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Geel dat gespecialiseerd is in renovatie- en restauratiewerken zijn wij op zoek naar een gedreven Recruiter voor Arbeidersprofielen. Jouw verantwoordelijkheden: Je gaat actief en intensief op zoek naar geschikte arbeidersprofielen voor het bedrijf. Je gebruikt hierbij de standaardkanalen (VDAB, jobsites, LinkedIn, etc), maar je bent zelf ondernemend en gebruikt alle middelen ter jouw beschikking om arbeidersprofielen te vinden. Je spreekt af met geschikte kandidaten en toont hen het bedrijf en de verschillende afdelingen. Je screent de kandidaten, houdt testings, neemt referenties af en plant vervolgafspraken in. Je bent heel creatief ingesteld. Je bedenkt nieuwe manieren om kandidaten aan te trekken, en een goede kandidaat laat je niet zomaar los. Uiteraard neemt je de administratieve opvolging ook voor jou rekening. Je rapporteert aan de HR Manager.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Molenstede, 8 uur per week (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezinnen wonende te Molenstede. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP regio Balegem/ Sint Lievens Houtem (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: FIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    U wordt tewerkgesteld in het kader van de dienstencheques. U staat in voor het (binnen)onderhoud van particuliere woningen. Enkele taken hierbij zijn; stofzuigen, dweilen, stof afdoen, ramen poetsen, afwas doen... Het is heel belangrijk dat u zelfstandig kan werken (werk zien en aanpakken). Enige kennis over producten en materialen is een vereiste. Indien gewenst worden de uren geleidelijk aan opgebouwd. Aantal uren tussen 10 en 38 u per week. Zowel deeltijdse als voltijdse betrekking mogelijk.

  • STUDENT SUPERMARKT OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Gezocht: gemotiveerde jobstudent die wil werken in een supermarkt in Oostkamp. taken: kassawerk doen rekken aanvullen in kalmere periode meehelpen aan een specifieke afdeling

  • Vakantiejob verpleegkundige geriatrie (herfstvakantie, november, december) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ Maria Middelares

    Type: Studentenjob

    Je verleent als vakantiehulp een kwaliteitsvolle en veilige patiëntenzorg op de dienst geriatrie.

  • Jobstudent winkelbediende (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

    Type: Studentenjob

    Momenteel zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelbediende: Je werkt aan de kassa, je ontvangt de betalingen. Je onthaalt de bezoekers en geeft hen advies over onze producten. Je vult de rekken aan. Je staat in voor het onderhouden van de winkel. ...

  • Shop Manager / BU Manager Ramen en Deuren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Jouw rol bestaat in het algemeen beheer van de organisatie met 3 verkooppunten. Het algemeen beheer omvat de verkoop, opmeting, plaatsing en service van de winkels in eigen beheer. Je werkt mee aan een gedisciplineerde organisatie, met duidelijke procedures en verantwoordelijkheden. Je volgt dagelijks 8 bedienden en 6 verkopers op, zodat ze op een rendabele manier klanten tevreden kunnen stellen. Jij vindt uitdaging in: 1.Het ontwikkelen van een "best practice" service model voor de shop die kan dienen voor de ganse Groep. 2. Het vinden van een evenwicht tussen het commerciële en de continuïteit van het bedrijf. 3. Het aanbrengen van verbeteringen terwijl je je team ondersteunt en financiële resultaten behaalt.

  • Preventieadviseur (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    U adviseert de werkgever, de leidinggevenden en de werknemers met als doelstelling de verbetering van het welzijn van de werknemers. U voert de opdrachten uit in het kader van het dynamisch risicobeheersingssysteem en vervult diverse wettelijke taken. U promoot de veiligheid en implementeert de beheersmaatregelen volgens het globale welzijnsbeleid, en dit in overleg met de andere preventieadviseurs. U bent het dagelijks aanspreekpunt inzake welzijn en veiligheid ter zake, en implementeert dit beleid door aanwezigheid op de werkvloer en overleg met de hiërarchische verantwoordelijken. U werkt nauw samen met de technische diensten omtrent de opvolging van verbeteringen, keuringen en controleprogramma’s. U brengt regelmatig verslag uit aan de HL over de arbeidsomstandigheden en mogelijke verbeteringen betreffende de veiligheid en gezondheid op de werkvloer. U rapporteert aan het diensthoofd IDPB omtrent uw interventies en de realisaties van het DRBS en de actieplannen.

  • Internal Communication Advisor te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Hou je van taal in al zijn vormen? Ben je vertrouwd met communicatietools en ben je op de hoogte van de laatste trends op dit vlak? Dan ben jij misschien de geknipte kandidaat om ons team te versterken in de functie van Internal Communication Advisor. Als Internal Communication Advisor maak je deel uit van het Marketing & Communication team. Samen met de verantwoordelijke ontwikkel je de interne communicatiestrategie en zorg je voor de uitvoering ervan. Dit gebeurt tevens in samenwerking met de HR-verantwoordelijke. Je focus ligt op volgende taken: * Als expert in communicatie bepaal je mee de aanpak van al onze interne communicatie projecten * Je brengt de interne communicatiestromen in kaart. Je evalueert ze en adviseert een aanpak voor alle formele en informele communicatie naar onze medewerkers * Je doet voorstellen om nieuwe communicatiekanalen en -tools op te zetten, en je bent als projectmedewerker betrokken bij de uitwerking ervan * Je maakt een gestructureerd communicatieplan op, rekening houdend met de objectieven, doelgroep, kanalen, deadlines, budget en context * Je staat in voor de redactie van teksten. Je bewaakt hierbij de coherentie van de inhoud en de huisstijl, en je publiceert content op onze interne communicatiekanalen * Je beheert (monitoring/rapportages) de interne communicatiekanalen en zorgt voor gepaste en tijdige antwoorden * Je staat in nauw contact met interne diensten die informatie met medewerkers op regelmatige basis (willen) delen. Je adviseert hen in hun aanpak, en je ondersteunt in de redactie van teksten * Je animeert en beheert een netwerk van interne medewerkers, om informatie uit het werkveld samen te krijgen, en aldus relevante interne communicatie-inhouden te verzamelen * Je bent nauw betrokken bij de uitvoering van het Employer Branding plan op vlak van betrokkenheid creëren bij onze medewerkers

  • Chauffeur V/M Regionaal Afzetcontainers CE (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: DOOLAEGHE

    Type: Vaste Job

    Regionaal afzetcontainers metalen wisselen (soms met aanhangwagen)

  • VERKOOPSMEDEWERK(ST)ER (flexijob) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: THYSSEN

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij zal je instaan voor volgende taken: toonbank klaar maken bedienen van de klanten aanvullen van de toog netjes houden van de winkel ...

Zoek naar antwoorden van 5VOOR12 in sociale netwerken
Look for responds of 5VOOR12 in social networks

Lees alle opmerkingen voor 5VOOR12. Laat een reactie achter voor 5VOOR12. 5VOOR12 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 5VOOR12. Leave a respond for 5VOOR12. 5VOOR12 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 5VOOR12 op de google maps. Adres en contacten 5VOOR12
Location of 5VOOR12 on the google maps. Address and contacts of 5VOOR12

Andere gerelateerde bedrijven als come 5VOOR12 5VOOR12: FLZETELFABRIEK DEPOORTER | SERCU KANTOORIUTRUSTING EN AUTOMATISERING | DE BACKER-VAN ST. | CONSULTATION NOURRISSONS | Verval ('t)

Other related companies as 5VOOR12: FLZETELFABRIEK DEPOORTER | SERCU KANTOORIUTRUSTING EN AUTOMATISERING | DE BACKER-VAN ST. | CONSULTATION NOURRISSONS | Verval ('t)

5VOOR12 is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 5VOOR12, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08080963134. Het bedrijf 5VOOR12 bevindt zich op het adres: Vlaamsekaai 76(4) ANTWERPEN, ANTWERP B-2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 986,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 245,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in 5VOOR12 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 5VOOR12 is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 5VOOR12 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 5VOOR12, openstaande posities, locatie van 5VOOR12 op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

5VOOR12 is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is 5VOOR12, company assigned to the tax number BE08080963134. The company 5VOOR12 is located at the address: Vlaamsekaai 76(4) ANTWERPEN, ANTWERP B-2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 986,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 245,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in 5VOOR12 were not found.
The main activity of 5VOOR12 is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of 5VOOR12 is not available. You also can look at reviews of 5VOOR12, open positions, location of 5VOOR12 on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 5VOOR12, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 5VOOR12, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 5VOOR12, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 5VOOR12, employees, financial statistics.