2BHOLDING B.V.

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • 2BHOLDING B.V.
Private companiesMetal Mining • 2BHOLDING B.V.

Contactgegevens 2BHOLDING B.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 2BHOLDING B.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

2BHOLDING B.V.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Voshollei 57 BRASSCHAAT, B-2930, België

Telefoon (phone): 3236501570 3236501570

Fax (fax): +32 (61) 559-73-71 +32 (61) 559-73-71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 2BHOLDING B.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "2BHOLDING B.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "2BHOLDING B.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 2BHOLDING B.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 2BHOLDING B.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 2BHOLDING B.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 2BHOLDING B.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 2BHOLDING B.V.
Products information 2BHOLDING B.V.

BTW identificatienummer (tax): BE02712493896
Ondernemingsnummer: 6302551269
Hoofdstad (capital): 976,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 695,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in 2BHOLDING B.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 2BHOLDING B.V.
(Get full report from official database of BE for 2BHOLDING B.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor 2BHOLDING B.V.
Addition kinds of activities for 2BHOLDING B.V.

14590101. Bentonietwinning | Bentonite mining
17990503. Opruiming van de bouwplaats | Construction site cleanup
34440102. Flumes, plaatwerk | Flumes, sheet metal
35419913. Robots voor het boren, snijden, slijpen, polijsten, enz. | Robots for drilling, cutting, grinding, polishing, etc.
38230104. Thermistors, industrieel proces type | Thermistors, industrial process type
38290220. Windrichtingaanwijzers | Wind direction indicators
59639901. colporteurs | Canvassers

Werken bij 2BHOLDING B.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 2BHOLDING B.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 2BHOLDING B.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 2BHOLDING B.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant die actief is in de bouwsector zoeken wij een gedreven Chauffeur CE. Voor het vervoer van bouwmaterialen en graafmachines zijn we op zoek naar een chauffeur CE vrachtwagen met aanhangwagen. Ervaring met autolaadkraan en/of heftruck is een pluspunt. Ook wordt er sporadisch meegeholpen met de opkuis.

  • Customer Service (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor DHL te Opglabbeek zijn we op zoek naar meewerkende supervisor customer service. Je zal voltijds werken in daguren. Taken: Je bent verantwoordlijk voor het correct aannemen van transportorders en pro-actief opvolgen van het verdere verloop van de zendigen Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat ze snel en adequaat worden opgelost Je focust en speelt proactief in op behoeften van de klant. Je streeft een optimale klanttevredenheid na en bouwt een toegewezen klantenportefeuille verder uit Je verzorgt klantenrapportages conform afspraken met de klant om continue verbetering en tijdige detectie van problemen na te streven Je rapporteert aan de manager customer service

  • Enthousiaste huishoudhulpen Hamme/ Moerzeke/Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken

  • Bijlesgever Java (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • MEDEWERKER VERWERKING EFFECTEN BANK (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over een Bachelor- of Masterdiploma en heb jij een sterke interesse in effecten/beurswezen? Werk je daarenboven zeer nauwkeurig? Dan ben jij dé Effectenmedewerker die wij zoeken!   Jouw takenpakket : Verwerking van effecten transacties, dit specifiek voor trades en optie verwerking en settlement Dagelijks opvolgen en oplossen van binnenkomende aanvragen van de front, back-office en externe partijen via mail, telefoon, post Meewerken aan rapportages: dagelijks in kaart brengen van volumes en fouten per securities tak Zoeken naar niet efficiënte processen en de implementatie van verbeteringen   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector. Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een medewerker die instaat voor de verwerking van effecten, meer specifiek trades en opties.

  • Business Intelligence / SQL Specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: ALSIC

    Type: Vaste Job

    ALSIC is op zoek naar een Business Intelligence / SQL specialist, voor nieuwe en reeds bestaande (uit te breiden) projecten. Wegens de projectmatige aanpak van ALSIC zijn wij op zoek naar mensen die conceptueel kunnen denken, een oplossing kunnen definiëren en mee kunnen helpen realiseren, in en samen met een team. U heeft ervaring met het ontwikkelen van ETL processen voor het extraheren van informatie uit verschillende type databronnen en bent in staat om conceptueel na te denken en het uitwerken van het datawarehouse (DWH) met eventueel bijhorende cubes. Termen zoals feitentabellen, cubes, OLAP, OLTP zijn je niet vreemd en behoren tot je basiskennis en worden dagdagelijks of frequent door je toegepast. ALSIC biedt de mogelijkheid om in te staan voor de ontwikkeling van het ganse traject van een project. Opstellen analyse (staging area, feitentabellen, cubes, e.d.), ETL processen ontwikkelen, cubes ontwikkelen, opstellen en uitwerken rapportering, enz. Het werken in een team spreekt jou aan, maar je kan tevens autonoom werken, in deze technisch gevarieerde en uitdagende omgeving.

  • Consultant Kredieten & Verzekeringen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Financiële groeiende onderneming Trouwe en familiale manier van aanpakken Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit staan centraal Naarmate wij blijven groeien kan je bij ons nu ook terecht voor gehele gamma binnen de bank- en verzekeringswereld regio Dendermonde. We worden gekenmerkt door onze trouwe en familiale aanpak. Binnen ons kantoor zijn er ondertussen verschillende experts aan de slag. Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit zijn de sleutelwoorden die geleid hebben tot ons succes. Je dagdagelijkse taken als adviseur kunnen we als volgt samenvatten: Je bent het aanspreekpunt voor de klanten en slaagt erin om een vertrouwensrelatie uit te bouwen met de klanten. Je voert adviesgesprekken met de klant en biedt oplossingen aan op maat van zijn/haar behoeften. Op die manier bouw je een langetermijnrelatie op met je cliënt. Vanuit je contacten met de klanten krijg je een goed zicht op hun vragen en behoeften. Bij moeilijke vragen speel je kort op de bal en breng je de cliënt oplossingen aan, eventueel in overleg met de zaakvoerder. Je stelt samen met de zaakvoerder acties op om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Je staat sporadisch ook mee in voor het onthaal binnen het kantoor, waarbij je de klanten duidelijk en persoonlijk eerstelijnsadvies verleent.

  • Gepassioneerde veiligheidscoördinator brand- en noodplanning! (m/v) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gekend en goed draaiend bedrijf gespecialiseerd in de verwerking van radioactieve afvalstoffen en de ontmanteling van nucleaire installaties, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven veiligheidscoördinator! Je biedt ondersteuning bij de interne noodplanorganisatie en brandpreventie binnen de dienst Veiligheid, Beveiliging en Milieu. Het takenpakket omvat het volgende: – Uitwerken van veiligheidsrichtlijnen – Optimaliseren van de huidige noodplanwerking – Organiseren en coördineren van interne noodplanoefeningen en opleidingen – Voorbereiden en begeleiden van stuurgroepvergaderingen – Opvolgen van nieuwe wet- en regelgeving en het implementeren ervan – Leiden van grote veiligheidsprojecten (bijv. de nucleaire noodplanoefening in 2019) – Ondersteunen van de dienst brandpreventie op administratief gebied – Inplannen van onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen en infrastructuur

  • Freelance docent 'HR-manager' campus Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • podoloog voor IB (m/v) te Zeveneken (regio Lokeren/Lochristi) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: COMFORT MOTION PODOLOGIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Comfort Motion Podologie is een gespecialiseerde praktijk in de biomechanica, loopanalyses en zooltherapie. Nu ben ik op zoek naar een collega om de praktijk te versterken en dit enkel voor instrumentele podologische behandelingen. U staat dus in voor alles wat de huid- en nagelaandoeningen / instrumentele behandelingen betreft.

Zoek naar antwoorden van 2BHOLDING B.V. in sociale netwerken
Look for responds of 2BHOLDING B.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor 2BHOLDING B.V.. Laat een reactie achter voor 2BHOLDING B.V.. 2BHOLDING B.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 2BHOLDING B.V.. Leave a respond for 2BHOLDING B.V.. 2BHOLDING B.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 2BHOLDING B.V. op de google maps. Adres en contacten 2BHOLDING B.V.
Location of 2BHOLDING B.V. on the google maps. Address and contacts of 2BHOLDING B.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come 2BHOLDING B.V. 2BHOLDING B.V.: SOCARSA BELGIUM | De Bournonville J | De Brabantse Verzorgingsdienst | Raths M | BANQUE DELEN DE SCHAETZEN NV

Other related companies as 2BHOLDING B.V.: SOCARSA BELGIUM | De Bournonville J | De Brabantse Verzorgingsdienst | Raths M | BANQUE DELEN DE SCHAETZEN NV

2BHOLDING B.V. is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 2BHOLDING B.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02712493896. Het bedrijf 2BHOLDING B.V. bevindt zich op het adres: Voshollei 57 BRASSCHAAT, B-2930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 976,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 695,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in 2BHOLDING B.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 2BHOLDING B.V. is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 2BHOLDING B.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 2BHOLDING B.V., openstaande posities, locatie van 2BHOLDING B.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

2BHOLDING B.V. is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is 2BHOLDING B.V., company assigned to the tax number BE02712493896. The company 2BHOLDING B.V. is located at the address: Voshollei 57 BRASSCHAAT, B-2930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 976,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 695,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in 2BHOLDING B.V. were not found.
The main activity of 2BHOLDING B.V. is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of 2BHOLDING B.V. is not available. You also can look at reviews of 2BHOLDING B.V., open positions, location of 2BHOLDING B.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 2BHOLDING B.V., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 2BHOLDING B.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 2BHOLDING B.V., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 2BHOLDING B.V., employees, financial statistics.