Western Samoa Embassy

Contactgegevens Western Samoa Embassy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Western Samoa Embassy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Western Samoa Embassy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue F. Roosevelt, 123 - 1050 Brussels - 32 2 660 84 54, België

Telefoon (phone): +32 (4) 749-44-16 +32 (4) 749-44-16

Fax (fax): 32 2 675 03 36 32 2 675 03 36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Western Samoa Embassy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Western Samoa Embassy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Western Samoa Embassy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Western Samoa Embassy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Western Samoa Embassy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Western Samoa Embassy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Western Samoa Embassy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Western Samoa Embassy
Products information Western Samoa Embassy

BTW identificatienummer (tax): BE03008575439
Ondernemingsnummer: 1472412109
Hoofdstad (capital): 419,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 805,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Western Samoa Embassy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Export-Import

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Western Samoa Embassy
(Get full report from official database of BE for Western Samoa Embassy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Western Samoa Embassy
Addition kinds of activities for Western Samoa Embassy

20340208. Pruimedanten, gedroogd | Prunes, dried
22999910. Rugbacking, jute of andere vezels | Rugbacking, jute or other fiber
32629900. Vitreous China tafel en keukengerei, nec | Vitreous china table and kitchenware, nec
35590402. Cryogene machines, industriële | Cryogenic machinery, industrial
38290703. Thermometers, inclusief digitaal: klinisch | Thermometers, including digital: clinical
51429903. Soep, bevroren | Soup, frozen
73590505. Kantoormachine verhuur, behalve computers | Office machine rental, except computers

Werken bij Western Samoa Embassy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Western Samoa Embassy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Western Samoa Embassy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Western Samoa Embassy. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakker vaste nacht (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bakker (m/v) gezocht voor een industriële bakkerij te Ruddervoorde. Dit is een opdracht in vaste nacht met optie vast. Als bakker zijn dit jouw taken: bakken van brood en banket klaarmaken van allerhande producten voor de winkels onderhoud van het atelier

  • Handlanger volcontinu (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Start People Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een goed betaalde job met werkzekerheid? Dan is dit de ideale job voor jou! Voor onze klant te regio Zelzate-Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakkers van staalproducten. Jouw taken bestaan uit het inpakken van grote rollen staal (coils genaamd) of vlakplaten. Dit doe je met hulp van staalband, hardboard en papier volgens de eigen veiligheidsvoorschriften

  • Technieker industriële elektriciteit / weekend (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gebeten door techniek en aangetrokken tot de voedingssector? Dan nemen we je graag mee naar onze klant, een specialist in de groente sector. Het bedrijf Is een gekende speler op gebied van groenten, fruit, kruiden, ... Heeft een open bedrijfscultuur Zoekt mensen op lange termijn Is gespecialiseerd in het diepvriezen van verse groenten Jouw taken als technieker Samen met je collega's zorg je voor een goede technische werking van de productie Je staat in voor preventief en curatief onderhoud Je probeert bepaalde problemen te voorkomen door bepaalde acties aan te halen Je helpt bij het verbeteren van het productieproces Ook help je bij het uitvoeren van depannages. Hiervoor is enige kennis van onderhoudsmechanica nodig of bereidheid om dit te leren.

  • Huishoudhulp (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Agilitas Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Niel (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je doet voornamelijk strijk- en poetswerk.

  • Huishoudhulp regio Beverlo/Ham/Tessenderlo/Leopoldsburg/ Beringen (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je niet stilzitten, werk je graag met je handen en wil je werken tijdens de kantooruren dan is huishoudelijk schoonma(a)k(st)er een vak voor jou! Als huishoudelijk schoonma(a)k(st)er werk je bij je klanten thuis. Je doet zelfstandig allerlei huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken. Zo zorg je voor een nette, verzorgde woning. De klant maakt werkafspraken met jou en je werkt hygiënisch, veilig en milieubewust met huishoudelijke producten en materialen. Omdat je meerdere huizen schoonmaakt, moet je je kunnen verplaatsen. We zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor ons kantoor regio Beverlo. Starten aan ongeveer 20u/week. Beschikken over een eigen wagen/bromfiets omwille van verplaatsingen.

  • enthousiaste student winkelbediende (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: SPAR EXPRESS BILZEN BVBA

    Type: Studentenjob

    maken van belegde broodjes prepack maken kassa onderhoud winkel

  • jobstudent verkoop (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vriendelijk en spontaan iemand met een klantvriendelijke houding en een flair om te verkopen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een kleinere kledingzaak te Kuurne zijn we op zoek naar iemand die beschikbaar is op woensdagnamiddagen en zaterdagen om mee te helpen of soms zelfstandig deze winkel open te houden. Interesse? Stuur je CV naar [email protected] of bel 056/53.35.76

  • Plaatser veranda’s, ramen en deuren te Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PRES - ALL REEKMANS

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van ramen, deuren en hoogwaardige veranda's plaatsen en assembleren. Schrijnwerkerelementen verzagen volgens het plan. Elementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers,..Het glaswerk op een drager plaatsen en vastzetten (glaslatten, neopreendichtingen, kit, stutten,...). De waterdichtheid en de isolatie controleren. Het geheel van drager en frame waterdicht maken en dichtingen ed plaatsen.

  • Projectleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Projectleider Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een projectleider In overdrachtfase analyseer je de verkochte offerte Je werkt een project uit van A tot Z. Vanaf conceptfase tot en met de nazorg verantwoordelijk voor het ontwerp (zowel mechanisch als elektrisch), de aankoop en de opvolging van de installaties. Prijzen aanvragen van de verschillende componenten die nodig zijn voor een totaal werkend geheel De verschillende subcontractors worden door jou aangestuurd en opgevolgd Tijdens de projecten werk je de documenten uit en zorg je ervoor dat alle dossiers en toestellen aan de vooropgestelde criteria, normen en bedrijfsvoorschriften beantwoorden Je voert de communicatie tussen de klant en de uitvoerenden De opvolging doen naar veiligheid toe op de werven. Opstellen VDM plan, controle PBM's, invullen checklist (VCA) Toezicht op veilig werken

  • onepoint - Senior Testers (Functional or Automation) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zouden we graag nog een aantal Senior Testers aanwerven om ons team te versterken.  Functies Opstellen van een testplan op basis van de documentatie van een project Je bepaalt mede ook de scope van de testautomatisatie en automatiseert de regressiescenario's Voert de (geautomatiseerde) testscenario's uit en registreert de gevonden bugs Op het einde van het testproces rapporteer je de resultaten naar de projectverantwoordelijken en geef je advies bij de Go/Nogo beslissing Verantwoordelijk voor het opstellen van een master test plan met de omschrijving van de scope, de testcriteria en de planning, en dit voor de aanvang van de testface Profiel Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling bij klanten het verschil kan en wil maken Kennis van en ervaring met projectorganisatie en de projectmatige werkaanpak, de fases van de testcyclus en testtechnieken, systeemontwikkelingsmethoden, architecturen en tools voor systeemontwikkeling ISTQB kennis, liefst certificaat Kennis van en ervaring met HP-ALM/QC, HP-Qtp Kennis van HP-Lr is een pluspunt Stressbestendig (kunnen omgaan met deadlines, sprints...) Zelfstandig kunnen werken Zin voor initiatief, proactief, NET dat ietsje meer doen of kennen of willen Bereid zijn om continue bij te leren en kennis te delen Goede kennis van het Nederlands Kennis van het Frans Gevoel voor humor hebben is ook zeker een pluspunt Wat mag je van ons verwachten? Een aangename werksfeer bij een stabiel internationaal bedrijf dat zijn KMO karakter nog niet verloren is Open en directe communicatie. (via ons gazet, twitter, facebook, nieuwsbrief, events) Persoonlijke begeleiding door middel van evaluatie gesprekken bij de klant op regelmatige basis Een uitdagende werkomgeving met afwisselende boeiende opdrachten Een attractief loon aangevuld met een pak extra legale voordelen Op regelmatige tijdstippen organiseren wij een event voor jou en je partner Eigen opleidingscentrum dus opleiding en certificaten

  • Winkelbediende (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: BAKKERIJ TOM

    Type: Flexijob

    winkelbediende voor zaterdag en zondagmorgen om de veertien dagen werkend weekend valt in de oneven weken

Zoek naar antwoorden van Western Samoa Embassy in sociale netwerken
Look for responds of Western Samoa Embassy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Western Samoa Embassy. Laat een reactie achter voor Western Samoa Embassy. Western Samoa Embassy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Western Samoa Embassy. Leave a respond for Western Samoa Embassy. Western Samoa Embassy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Western Samoa Embassy op de google maps. Adres en contacten Western Samoa Embassy
Location of Western Samoa Embassy on the google maps. Address and contacts of Western Samoa Embassy

Andere gerelateerde bedrijven als come Western Samoa Embassy Western Samoa Embassy: CHRISTIANE G. & FILS | Timmermans SPRL | ELECTRO JOOST BRUYNOOGHE | BUREAU NEW GRAPHX | GEERT VAN DEN BOSSCHE

Other related companies as Western Samoa Embassy: CHRISTIANE G. & FILS | Timmermans SPRL | ELECTRO JOOST BRUYNOOGHE | BUREAU NEW GRAPHX | GEERT VAN DEN BOSSCHE

Western Samoa Embassy is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Western Samoa Embassy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03008575439. Het bedrijf Western Samoa Embassy bevindt zich op het adres: Avenue F. Roosevelt, 123 - 1050 Brussels - 32 2 660 84 54. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 419,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 805,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Export-Import. Producten gemaakt in Western Samoa Embassy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Western Samoa Embassy is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Western Samoa Embassy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Western Samoa Embassy, openstaande posities, locatie van Western Samoa Embassy op de kaart.

Western Samoa Embassy is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Western Samoa Embassy, company assigned to the tax number BE03008575439. The company Western Samoa Embassy is located at the address: Avenue F. Roosevelt, 123 - 1050 Brussels - 32 2 660 84 54. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 419,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 805,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Export-Import. Products created in Western Samoa Embassy were not found.
The main activity of Western Samoa Embassy is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Western Samoa Embassy is not available. You also can look at reviews of Western Samoa Embassy, open positions, location of Western Samoa Embassy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Western Samoa Embassy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Western Samoa Embassy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Western Samoa Embassy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Western Samoa Embassy, employees, financial statistics.