Caudron M

Contactgegevens Caudron M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Caudron M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Caudron M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Bara 42; 7500; Tournai, België

Telefoon (phone): 069 84 78 66 (+32-069 84 78 66) 069 84 78 66 (+32-069 84 78 66)

Fax (fax): 069 84 78 72 (+32-069 84 78 72) 069 84 78 72 (+32-069 84 78 72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Caudron M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Caudron M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Caudron M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Caudron M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Caudron M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Caudron M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Caudron M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Caudron M
Products information Caudron M

BTW identificatienummer (tax): BE07344329833
Ondernemingsnummer: 8367980957
Hoofdstad (capital): 430,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 695,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Caudron M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Caudron M
(Get full report from official database of BE for Caudron M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Caudron M
Addition kinds of activities for Caudron M

221102. Kleding en buitenkleding stoffen, katoen | Apparel and outerwear fabrics, cotton
249914. Mallets, hamers en clubs: hout | Mallets, hammers, and clubs: wood
721202. Garment pressen | Garment pressing
20649909. Halvah (snoep) | Halvah (candy)
28650203. benzine | Benzene
35670301. Dielectrische verwarmingsapparatuur | Dielectric heating equipment
37140702. Wiel velgen, motorvoertuig | Wheel rims, motor vehicle
38260102. Waterstof-ion apparatuur, colorimetric | Hydrogen ion equipment, colorimetric
51999916. Ijs, vervaardigd of natuurlijk | Ice, manufactured or natural
59990603. Telefoonapparatuur en -systemen | Telephone equipment and systems

Werken bij Caudron M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Caudron M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Caudron M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Caudron M. Looking for open vacancies in other companies

  • Host(ess) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Tessenderlo zoeken wij voor Open Bedrijvendag op zondag 7 oktober een 5-tal hosts/hostessen (m/v): STUDENTEN  Je verwelkomt de mensen, schenkt hen een drankje in en geeft hen een kort woordje uitleg over het bedrijf. Nadat ze een rondleiding hebben gekregen en wensen te vertrekken, neem je afscheid en biedt je de mensen een kleine attentie aan.   

  • Automecanicien (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een ervaren automecanicien die wil werken in een gloednieuwe garage met passie voor auto's? Jouw taak: - Onderhoud en herstellingen personenwagens volgens de procedures - Diagnose en opvolging interventies en campagnes - Klaarmaken nieuwe voertuigen - Onderhoud werkzones en gereedschappen en beheren opslagzones (milieu)

  • Enthousiaste POETSHULPEN Aarschot en omstreken (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent administratie (MOLLEM)

    Regio: MOLLEM

    Bedrijf: Agilitas Asse

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent help je mee met het opnemen en invoeren van de bestellingen: Je behandelt inkomende bestellingen per telefoon en mail. Je noteert de bestellingen in het SAP-systeem. Bedrijfsprofiel: bestellingen invoeren in SAP

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KAPSALON HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Technical Writer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: UNI-Learning Belgium

    Type: Vaste Job

    Bedrijfsvoorstelling UNI-Learning (www.uni-learning.com), met vestigingen te Gent (hoofdkantoor), Parijs en Eindhoven, is een belangrijke internationale speler en één van de marktleiders in Europa van e-Learningoplossingen op maat. Het bedrijf onderscheidt zich door het ontwikkelen van doeltreffende, krachtige e-learning tools die zorgen voor een ware (online) beleving bij de gebruiker (“ knowledge and skills brought to life”). Hierbij wordt steeds gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën. Klanten bevinden zich zowel in de overheids- als privésector (bvb. Audi, DAF, Johnson & Johnson, …). De cultuur van UNI-Learning kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, sterke teamgerichtheid en no-nonsense werksfeer. Op heden telt dit bedrijf een 100-tal werknemers. Voor de vestiging in Gent is men momenteel op zoek naar een enthousiaste Technical Writer (m/v). Functieomschrijving: Als technical writer zal je ter plaatse ingeschakeld worden bij een klant (regio Gent) actief in de staalverwerkingsindustrie. Bedoeling is dat je digitale, productie gerelateerde opleidingen ontwikkelt voor nieuwe medewerkers op maat van de klant. Hiertoe verzamel en analyseer je veelal technische info (bvb. werking machines, …) door het voeren van gesprekken met de betreffende verantwoordelijken ingenieurs en vanuit verkregen technische documentatie. Je verwerkt deze in een toegankelijke en duidelijke presentatie. Je werkt op zeer zelfstandige manier en kan steeds bij jouw collega’s terecht voor vragen of verdere ondersteuning.

  • Kapper/kapster te Topsalon Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HAIR ZOERSEL

    Type: Vaste Job

    Je werkt in het KREATOS kapsalon in Herentals. Je werkt in een top kapsalon voor dames, heren en kinderen. We zijn op zoek naar een toffe collega voor ons team. Je hebt ervaring en kan vlot mee werken in ons KREATOS kapsalon.

  • Allround administratief bediende regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar een allround administratief bediende. Je takenpakket zal bestaan uit: Opmaken van contracten Inplannen afspraken Ingave van de contracten Ingave volumes Afwegen van verse producten Facturatie en controle

  • Management Program - Project Coordinator Continuous Improvement (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Lineas Group

    Type: Vaste Job

    Goederenvervoer per trein wordt elke dag belangrijker. Dat is logisch: het is veel beter voor milieu en mobiliteit dan wegtransport. Bovendien is het spoor veiliger en vaak efficiënter. Lineas is een van de grootste Europese privé-spelers op gebied van goederenvervoer per spoor. We zien het als onze verantwoordelijkheid om bedrijven te overtuigen mee te gaan in de modal shift: weg van de weg, meer goederen op het spoor. Die ambitieuze missie maken we waar met de beste producten, innovatieve diensten, een grote vloot en heel veel passie en inzet voor onze klanten. We willen groeien en echt het verschil maken op internationaal vlak. Doelstellingen van de functie “Continuous Improvement” is de zachte bewoording van hoe het er bij Lineas aan toe gaat. Het gaat hier razendsnel. Elke dag. Permanent staan tientallen change-projecten op de agenda, verspreid over onze hele organisatie. Daarom zijn we vandaag al een veel sterker bedrijf dan een jaar geleden. Maar volgend jaar willen we minstens nog eens met zoveel vooruit gaan. En het jaar daarna nog eens. Wat een Project Coördinator kan komen doen in het midden van al die hectiek? Leren. Heel veel bijleren. Ons bedrijf en onze sector van binnenuit leren kennen en door en door begrijpen. Om er dan met jouw frisse kijk en slimme ideeën tegenaan te gaan zodat we in de juiste richting blijven veranderen. Hoofdtaken Verschillende projecten aanpakken – Je management program duurt 18 tot 24 maanden, en elke vier tot 6 maanden switch je van project. Zo leer je ons hele bedrijf kennen, en krijg je veel zichtbaarheid bij het management. Oneindig veel bijleren – We sturen jou en je collega project coordinators (jullie vormen straks een hechte groep) geregeld samen op training. Maar we geloven dat je veruit het meest leert van je directe collega’s en je managers. Opklimmen – Tijdens je management program krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Waar je bij de start vooral analyses maakt, ben je na een jaar alsmaar meer betrokken bij de volledige leiding van projecten. Aan het eind van je traject ben je klaar om zélf strategische projecten in handen te nemen en je collega’s uit de business te ondersteunen in hun veranderingstrajecten. Dit kan als fulltime project manager of als beloftevol lijnmanager waarbij het continu verbeteren zeer belangrijk is.

  • Beitser (M/V) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    Als beitser ben je verantwoordelijk voor het beitsen van tankwagens en de daarbij horende onderdelen

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • STUDIECOACHES (regio TIENEN/VLAAMS-BRABANT) (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: TIE2018

Zoek naar antwoorden van Caudron M in sociale netwerken
Look for responds of Caudron M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Caudron M. Laat een reactie achter voor Caudron M. Caudron M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Caudron M. Leave a respond for Caudron M. Caudron M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Caudron M op de google maps. Adres en contacten Caudron M
Location of Caudron M on the google maps. Address and contacts of Caudron M

Andere gerelateerde bedrijven als come Caudron M Caudron M: PINO CAFF? | ETS. FRICKE | DAVID KAY & PARTNERS | Haegemans Eric Schilderwerken | MARLEEN DE BOEVER

Other related companies as Caudron M: PINO CAFF? | ETS. FRICKE | DAVID KAY & PARTNERS | Haegemans Eric Schilderwerken | MARLEEN DE BOEVER

Caudron M is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Caudron M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07344329833. Het bedrijf Caudron M bevindt zich op het adres: Boulevard Bara 42; 7500; Tournai. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 430,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 695,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Caudron M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Caudron M is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Caudron M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Caudron M, openstaande posities, locatie van Caudron M op de kaart.

Caudron M is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Caudron M, company assigned to the tax number BE07344329833. The company Caudron M is located at the address: Boulevard Bara 42; 7500; Tournai. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 430,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 695,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bookkeepers. Products created in Caudron M were not found.
The main activity of Caudron M is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Caudron M is not available. You also can look at reviews of Caudron M, open positions, location of Caudron M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Caudron M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Caudron M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Caudron M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Caudron M, employees, financial statistics.