WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR

Contactgegevens WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR: address, phone, fax, email, website, opening hours

WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussee De La Hulpe 166, 1170 Watermael-Boitsfor, België

Telefoon (phone): 32 26 63 68 00 32 26 63 68 00

Fax (fax): 32 26 63 68 59 32 26 63 68 59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR
Products information WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR

BTW identificatienummer (tax): BE06257507324
Ondernemingsnummer: 8356719970
Hoofdstad (capital): 269,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 583,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Banks

Product categorie (product category): Banking, finance and insurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR
(Get full report from official database of BE for WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR)

Aanvulling soorten activiteiten voor WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR
Addition kinds of activities for WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR

144202. Grind- en kiezelwinning | Gravel and pebble mining
738902. Inspectie- en testdiensten | Inspection and testing services
20870204. Cordials, nonalcoholic | Cordials, nonalcoholic
23710203. Handschoenvoering, bont | Glove linings, fur
35439902. Gieterij patroonmaking | Foundry patternmaking
51459902. Kauwgom | Chewing gum
73590401. Vliegtuig verhuur | Aircraft rental

Werken bij WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR. Looking for open vacancies in other companies

  • Merchandiser (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze bedrijven zoeken we een merchandiser die voltijds van 29 oktober tot 17 november beschikbaar is. Taken: Rijden naar verschillende verkooppunten in de regio Brussel-Noord - Antwerpen. Relatief zwaar materiaal wegzetten Pallets behandelen met een pallettruck Ordenen van artikelen P.O.S materiaal Aanvullen P.O.S.

  • Toonzaalverkoper (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als toonzaalverkoper in een meubelzaak sta je in voor de volgende taken: - klanten te woord staan en adviseren - eenvoudige administratieve taken - telefonisch onthaal

  • Monteur dagwerk gezocht! (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: ASAP TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Wingene - Zwevezele zijn wij op zoek naar een monteur. Dit voor het monteren en mechanisch verbinden van metalen stukken.

  • Mecanicien vrachtwagens m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Loppem zijn we op zoek naar een mecanicien voor vrachtwagens. Als mecanicien sta je in voor het opsporen van storingen en in samenspraak met je collega's tot de goede oplossing te komen Het onderhoud van de voertuigen en de opmaak van de dagplanning in samenspraak met de garageverantwoordelijke behoort ook tot u taken.

  • Schoonmaak / afwas 12 uren per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een restaurant te Ieper zijn wij op zoek naar een parttime medewerker voor 12 uren per week. Je zal instaan voor schoonmaak restaurant en afwas.

  • Technieker buitendienst REGIO WAASLAND (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technieker buitendienst: Staat u in voor het assisteren bij technische handelingen zoals het onderhouden en herstellen van machines. Het gaat hier vooral over elektrische storingen maar kennis van hydraulica en mechanica is zeer belangrijk. Na een uitgebreide interne opleiding wordt u geacht zelfstandig te werken (probleemoplossend denken). U werkt voornamelijk op verplaatsing

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student 2 dagen ! deze week nog! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Waregem zijn wij op zoek naar een student om te helpen bij het opriumen van het magazijn. mooie verdienste (12.5€/uur)! ben je deze week nog twee dagen beschikbaar? neem dringend contact op !

  • Jobstudent (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Junior Teamleader met ambitie (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Hey, net afgestudeerde Master. Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je ambitieus en zie je een carrière bij Coca-Cola European Partners wel zitten? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. We zoeken iemand die in zijn toekomst wil investeren en net dat tikkeltje verder denkt. De site in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Projecten uitwerken rond het verbeteren van zowel technische, sociale als economische aspecten. Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 15-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren Trefwoorden: team leader, teamleader, meestergast, productieleider, verantwoordelijke, leidinggevende, people manager, lijnverantwoordelijke, productie, production, supply chain, project, projectleider, young potential, high potential

  • LEERCONTRACT VERKOOPSTER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Gent.

  • Hulpkelner - Barman (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BISTRO JAN VAN EYCK

    Type: Flexijob

    Hulp in restaurant - brasserie. Eten en drank naar de klanten brengen.

Zoek naar antwoorden van WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR in sociale netwerken
Look for responds of WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR in social networks

Lees alle opmerkingen voor WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR. Laat een reactie achter voor WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR. WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR. Leave a respond for WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR. WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR op de google maps. Adres en contacten WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR
Location of WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR on the google maps. Address and contacts of WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR

Andere gerelateerde bedrijven als come WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR: FLECU-LINE NV | RONALD DE KEULENAER | Demeestere Mieke | STEVENS | VIDEOLAND

Other related companies as WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR: FLECU-LINE NV | RONALD DE KEULENAER | Demeestere Mieke | STEVENS | VIDEOLAND

WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06257507324. Het bedrijf WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR bevindt zich op het adres: Chaussee De La Hulpe 166, 1170 Watermael-Boitsfor. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 269,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 583,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Banking, finance and insurances. Lijst met producten zijn Banks.
De hoofdactiviteit van WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR, openstaande posities, locatie van WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR op de kaart.

WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR, company assigned to the tax number BE06257507324. The company WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR is located at the address: Chaussee De La Hulpe 166, 1170 Watermael-Boitsfor. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 269,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 583,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Banking, finance and insurances. List of products are Banks.
The main activity of WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR is not available. You also can look at reviews of WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR, open positions, location of WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WESTDEUTSCHE LANDESBANK GIROZENTRALE VBR, employees, financial statistics.