TRUYEN BEIRENS & CO NV

Contactgegevens TRUYEN BEIRENS & CO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRUYEN BEIRENS & CO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRUYEN BEIRENS & CO NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Driehoekstraat 48, 2920 Kalmthout, België

Telefoon (phone): 32 36 66 83 37 32 36 66 83 37

Fax (fax): 32 36 66 52 08 32 36 66 52 08

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRUYEN BEIRENS & CO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRUYEN BEIRENS & CO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRUYEN BEIRENS & CO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRUYEN BEIRENS & CO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRUYEN BEIRENS & CO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRUYEN BEIRENS & CO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRUYEN BEIRENS & CO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRUYEN BEIRENS & CO NV
Products information TRUYEN BEIRENS & CO NV

BTW identificatienummer (tax): BE08916198730
Ondernemingsnummer: 5759552001
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 100,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Consultants, financial analysis

Product categorie (product category): Banking, finance and insurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRUYEN BEIRENS & CO NV
(Get full report from official database of BE for TRUYEN BEIRENS & CO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRUYEN BEIRENS & CO NV
Addition kinds of activities for TRUYEN BEIRENS & CO NV

267906. Telegraaf, teletype, en het toevoegen van machinepapier | Telegraph, teletype, and adding machine paper
01719903. Cranberry moeras | Cranberry bog
10999904. Kwikertsmijnbouw | Mercury ore mining
20529911. zoute krakelingen | Pretzels
22210304. Franse pannenkoeken | French crepes
26310501. Karton | Cardboard
29110403. Minerale wassen, natuurlijk | Mineral waxes, natural
73890412. Textiel vouw- en verpakkingsdiensten | Textile folding and packing services
86610126. Gereformeerde kerk | Reformed church

Werken bij TRUYEN BEIRENS & CO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRUYEN BEIRENS & CO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRUYEN BEIRENS & CO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRUYEN BEIRENS & CO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je staat in voor zowel de hygiënische zorgen als technisch verpleegkundige taken. Je bent verantwoordelijk voor de controle en verdeling van de geneesmiddelen en het bijwonen van multidisciplinaire vergaderingen. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Schrijnwerk(st)er (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren schrijnwerker plaatser . Onze klant is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de opbouw van publieke gebouwen zoals scholen en ziekenhuizen . Als schrijnwerker werk je steeds in een ploeg van 2 à 3 personen . Je staat in voor de plaatsing van: binnendeuren meubilair gyproc wanden plafonds venstertabletten gordijnbakken

  • OPERATOREN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in allerhande verpakking, kijken wij uit naar operatoren. Als operator zal u de verantwoordelijkheid krijgen over het produktieproces op een verwerkingslijn. Werken in 2 ploegen of vaste nacht.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Bon'Ap Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Productiemedewerker - jobstudent (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    Mogelijke taken: inpakken van afgewerkte producten etiketteren van dozen stapelen van dozen op paletten de controle van het eindproduct op datum en etiket ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen beveiligen, labelen en verpakken van bestellingen rolcontainers vullen voor transport, manueel laden en lossen van trailers orderpicking met een scanner het schoonhouden van jouw werkplek het sorteren van afval- en restproducten Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/2801a314df82197fa3f4127103dd452d

  • Student IT (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: AWARE

    Type: Studentenjob

    Aanmaken van grafieken in Chart.js Voor een lopend project zoeken we iemand die ons kan helpen bij het overzetten van gegevens in een vrij complex systeem. (Drupal, Symfony) Liefst hebben we je de eerste paar uur bij ons op kantoor. Daarna heb je de keuze om verder te werken van thuis uit , op je kot of toch bij ons op kantoor. **Wat doen we bij Aware ? Aware is de expert in B2B E-Business ! Dus ? Wij ontwikkelen software, websites, webapplicaties voor bedrijven groot en klein. Onze projecten zijn divers in aard en gewicht en vragen om talent en nauwkeurigheid. We zijn een klein team en koesteren de persoonlijke, losse sfeer hier op kantoor.

  • Jobstudent(e) voor schoonmaak kantoren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: O.V.D. INVEST

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het poetsen van kantoren en sanitair tijdens de vakanties en/of tijdens het schooljaar.

  • Young Starter (M/V) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1673241-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je zopas een bachelor- of masterdiploma in elektriciteit, elektromechanica, automatisering en/of bouw behaald? Ben je op zoek naar een eerste professionele ervaring en wens je je technische kennis en vaardigheden te ontwikkelen bij de MIVB? Aarzel dan niet langer en neem deel aan ons programma voor Young Starters! Wat is het Young Starter programma? Dit programma is specifiek bestemd voor pas afgestudeerde bachelors en/of masters en biedt je de kans om je talenten te ontwikkelen, een eerste ervaring op te doen en kennis te maken met de MIVB. Het doel? Je de mogelijkheid bieden een definitieve functie te bekomen aan het einde van dit traject. Met het Young Starter Programma krijg je de kans om: • een individueel traject van 2 jaar te volgen bestaande uit 12 opleidingsdagen • 3 opdrachten van 8 maanden te vervullen in verschillende afdelingen van de onderneming. De opdrachten zullen gekozen worden in functie van je profiel en je vaardigheden, maar ook van de behoeften van de MIVB. • begeleid, opgevolgd en opgeleid te worden door een mentor en de dienst human resources.

  • ONDERHOUDSMAN-MAGAZIJNIER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: WHITE LIGHT

    Type: Vaste Job

    Je rijdt vanuit Genk naar locaties in heel het land. Ons wagenpark is jouw verantwoordelijkheid. Je staat ook in voor het magazijn. Af en toe voer je algemene onderhoudstaken uit in ons gebouw.

  • Plaatbewerkers 2 ploegen of vaste nacht - Evergem - optie vast (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Vaste Job

    Konvert is op zoek naar plaatbewerkers voor een bedrijf regio Evergem. * Je staat in voor het plooien van stukken volgens de vooropgestelde normen. * Je bent iemand die graag fijn werkt. * Je werkt steeds aan jouw eigen werkpost.

  • Klinisch Psycholoog - Gedragstherapeut (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

Zoek naar antwoorden van TRUYEN BEIRENS & CO NV in sociale netwerken
Look for responds of TRUYEN BEIRENS & CO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRUYEN BEIRENS & CO NV. Laat een reactie achter voor TRUYEN BEIRENS & CO NV. TRUYEN BEIRENS & CO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRUYEN BEIRENS & CO NV. Leave a respond for TRUYEN BEIRENS & CO NV. TRUYEN BEIRENS & CO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRUYEN BEIRENS & CO NV op de google maps. Adres en contacten TRUYEN BEIRENS & CO NV
Location of TRUYEN BEIRENS & CO NV on the google maps. Address and contacts of TRUYEN BEIRENS & CO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come TRUYEN BEIRENS & CO NV TRUYEN BEIRENS & CO NV: De Smet C | Handboogliga VZW | LA FERRAR?SE | A&P LETTERING sa SA | GUY BOOGMANS

Other related companies as TRUYEN BEIRENS & CO NV: De Smet C | Handboogliga VZW | LA FERRAR?SE | A&P LETTERING sa SA | GUY BOOGMANS

TRUYEN BEIRENS & CO NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRUYEN BEIRENS & CO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08916198730. Het bedrijf TRUYEN BEIRENS & CO NV bevindt zich op het adres: Driehoekstraat 48, 2920 Kalmthout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 100,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banking, finance and insurances. Lijst met producten zijn Consultants, financial analysis.
De hoofdactiviteit van TRUYEN BEIRENS & CO NV is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRUYEN BEIRENS & CO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRUYEN BEIRENS & CO NV, openstaande posities, locatie van TRUYEN BEIRENS & CO NV op de kaart.

TRUYEN BEIRENS & CO NV is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRUYEN BEIRENS & CO NV, company assigned to the tax number BE08916198730. The company TRUYEN BEIRENS & CO NV is located at the address: Driehoekstraat 48, 2920 Kalmthout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 100,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banking, finance and insurances. List of products are Consultants, financial analysis.
The main activity of TRUYEN BEIRENS & CO NV is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TRUYEN BEIRENS & CO NV is not available. You also can look at reviews of TRUYEN BEIRENS & CO NV, open positions, location of TRUYEN BEIRENS & CO NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRUYEN BEIRENS & CO NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRUYEN BEIRENS & CO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRUYEN BEIRENS & CO NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRUYEN BEIRENS & CO NV, employees, financial statistics.