SOFIDUPHAR SC

Contactgegevens SOFIDUPHAR SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOFIDUPHAR SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOFIDUPHAR SC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue De Mulhouse 33b, 4020 Li猫ge, België

Telefoon (phone): 32 43 42 88 00 32 43 42 88 00

Fax (fax): 32 43 42 01 13 32 43 42 01 13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOFIDUPHAR SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOFIDUPHAR SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOFIDUPHAR SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOFIDUPHAR SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOFIDUPHAR SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOFIDUPHAR SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOFIDUPHAR SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOFIDUPHAR SC
Products information SOFIDUPHAR SC

BTW identificatienummer (tax): BE01742126464
Ondernemingsnummer: 3990753173
Hoofdstad (capital): 175,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 510,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Financial advisers

Product categorie (product category): Banking, finance and insurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOFIDUPHAR SC
(Get full report from official database of BE for SOFIDUPHAR SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOFIDUPHAR SC
Addition kinds of activities for SOFIDUPHAR SC

14990701. Asfalt (inheemse) mijnbouw | Asphalt (native) mining
23619900. Meisjes en kinderen's jurken, blouses, nec | Girl's and children's dresses, blouses, nec
28699930. Tetraethyl lood | Tetraethyl lead
32810104. Tafeltoppen, marmer | Table tops, marble
32920401. Remverbindingen, asbest | Brake linings, asbestos
36340119. Urnen, elektrisch: huishouden | Urns, electric: household
79990902. Circus bedrijf | Circus company

Werken bij SOFIDUPHAR SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOFIDUPHAR SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOFIDUPHAR SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOFIDUPHAR SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Walsenmaker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee met het maken en herstellen van de walsen.

  • heftruckchauffeur 2ploegen - Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf regio Hooglede zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder/zijlader U werkt vnl buiten op de koer. Stockeren wat productie gemaakt heeft. Laden en lossen vrachtwagens. De profielen hebben dan al een eindbehandeling gehad. Dus mogen niet beschadigd worden. U dient dus veilig te rijden. U moet zeker ook technisch inzicht hebben: waar profielen nemen met de heftruck zodat ze niet vallen?

  • Assistent account manager M/V (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerennomeerd bouwbedrijf in Zwevezele zoekt Adecco Experts een assistent van de account manager M/V: Je Functie: Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. U streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. U rapporteert aan de Account Manager. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

  • Onderhoudstechnieker (Electrich+Mechanisch) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een storingstechnieker en/of onderhoudstechnieker om te werken in regio Limburg   Als storingstechnieker staat u in voor het curatief en preventief onderhoud van machines in een productieomgeving U werkt op verplaatsing voor verschillende langlopende projecten (duurtijd minimaal 1 jaar) U werkt in 3-ploegen (vroege, late, nacht)

  • VERKOOP/BEDIENDE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ABCIS

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijke voor de verkoop en organisatie van een kleinhandel. Je doet de nodige bestellingen en controleert deze ook. Hiernaast doe je ook de nodige administratie zoals - de boekhouding - klantenbeheer - Stockbeheer - uurrooster - algemene administratie Op termijn sta je ook in voor de vertegenwoordiging van de zaak (klanten bezoeken).

  • Product Manager (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Als product manager snijtafels en snijplotters ben je verantwoordelijk voor de productstrategie, roadmap en kenmerken van de toegewezen product(-en). Je werkt heel nauw samen met de verschillende diensten binnen marketing, R&D en Sales. Je bent verantwoordelijk voor: Het product development en de product marketing in lijn met de klantenbehoeften Het opvolgen, verbeteren en up-to-date houden van de producten die je worden toegewezen Het definiëren, analyseren en opvolgen van volumes, marges en marktaandelen Het ontwikkelen van nieuwe producten/diensten/oplossingen Het opvolgen van de strategische en technische ontwikkelingen van de producten Het analyseren van de markt Het bepalen van het prijsbeleid en in functie van de rentabiliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant ontwerpt en produceert snijtoestellen voor de grafische markt die wereldwijd worden verkocht.

  • Onderhoudsmedewerker (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een betonverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een deeltijdse onderhoudsmedewerker. Je staat mee in voor het algemeen onderhoud binnen het bedrijf. Reinigen van de machines, betonresten verwijderen, gebruik van hogedrukreiniger en piquer. Je werkt van maandag tot vrijdag 6u(maandag tot donderdag 15u45 - 21u45 en op vrijdag start je om 13u) Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Project engineer (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als project engineer zal je deel uitmaken van een stabiel team. Je zal instaan samen met het team voor het helpen ontwerpen en verbeteren van de productielocaties. Je takenpakket bestaat uit onderstaande taken: Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van nieuwe processen. Dit zodanig dat ze aansluiten op de bestaande productiesystemen. Je verleent support aan de productieafdelingen. Je voort analyses uit, maakt verbetervoorstellen op. Je gaat in onderling overleg met interne en externe stakeholders. Je vertaalt de wensen vanuit de productie naar een technisch ontwerp. Dit ontwerp wordt uitgevoerd door externe programmeurs. Je beheert zelfstandig automatiseringsprojecten, van coördineren tot oplevering. Je denkt proactief mee over de standaardisatie van de processen.

  • Sales Executive Bouwbeurzen (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    De Sales Executive (SE) komt terecht in een dynamisch team dat BtoC bouwbeurzen neerzet. Hij/zij staat in voor de commerciële uitbouw van de beurs door de verkoop van beursruimte op maat van de exposant. U start met een opleiding om het bedrijf, de markt en de beurzen te leren kennen; Na deze inwerkperiode krijgt u de verantwoordelijkheid over de bestaande klantenrelaties; De contacten zijn heel divers en afwisselend, gaande van kleine tot grote ondernemingen; U bouwt het klantenbestand verder uit via actieve prospectie en netwerking; U volgt trends en nieuwigheden binnen de sector op en bezoekt in dit kader ook regelmatig andere beurzen en evenementen; Als SE bent u verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopsobjectieven op basis van aantal exposanten, type exposanten, m² beursruimte, omzet, up- & cross selling, …; U denkt mee ifv nieuwe concepten voor de beurs en verzorgt bijhorende commercialisatie; Tijdens de beurs bent u single point of contact voor de exposanten en u bent ook operationeel inzetbaar voor, tijdens en na de beurs; Ifv het bewerken en opvolgen van prospects en klanten, staat u in voor een optimalisatie van de databases.

  • Logopedist (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een toffe collega logopedist om ons team van logopedisten en psychologen te komen versterken. Je taken bestaan voornamelijk uit de behandeling van articulatie-, taal- en leerstoornissen. Je werkt deels een aantal uren op een school en deels in de praktijk. Heb je nog een extra specialisatie, is dat een pluspunt.

  • Docent FYSICA (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal als docent fysica individuele begeleiding bieden aan studenten van het hoger onderwijs (zowel universitair als hoge school). Ook begeleid je leerlingen van het secundair onderwijs voor het vak fysica. Meer info: http://full-marks.be/vacatures/

  • Psycholoog (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Tine Bolle

    Type: Zelfstandige activiteit

    Begeleiding en therapie bieden aan ouders en volwassenen met verscheidenheid aan problematieken (depressie, burn-out, angsten, dwanghandelingen/-gedachten, relationele problemen…). Individuele, gezins- of relatietherapie volgens individuele noden van de cliënt en het cliëntsysteem.

Zoek naar antwoorden van SOFIDUPHAR SC in sociale netwerken
Look for responds of SOFIDUPHAR SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOFIDUPHAR SC. Laat een reactie achter voor SOFIDUPHAR SC. SOFIDUPHAR SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOFIDUPHAR SC. Leave a respond for SOFIDUPHAR SC. SOFIDUPHAR SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOFIDUPHAR SC op de google maps. Adres en contacten SOFIDUPHAR SC
Location of SOFIDUPHAR SC on the google maps. Address and contacts of SOFIDUPHAR SC

Andere gerelateerde bedrijven als come SOFIDUPHAR SC SOFIDUPHAR SC: A.C. Elect | B L CONSULTING | BOURGONDIA | CONSTANT MAES | David Mallder

Other related companies as SOFIDUPHAR SC: A.C. Elect | B L CONSULTING | BOURGONDIA | CONSTANT MAES | David Mallder

SOFIDUPHAR SC is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOFIDUPHAR SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01742126464. Het bedrijf SOFIDUPHAR SC bevindt zich op het adres: Rue De Mulhouse 33b, 4020 Li猫ge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 175,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 510,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banking, finance and insurances. Lijst met producten zijn Financial advisers.
De hoofdactiviteit van SOFIDUPHAR SC is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOFIDUPHAR SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOFIDUPHAR SC, openstaande posities, locatie van SOFIDUPHAR SC op de kaart.

SOFIDUPHAR SC is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOFIDUPHAR SC, company assigned to the tax number BE01742126464. The company SOFIDUPHAR SC is located at the address: Rue De Mulhouse 33b, 4020 Li猫ge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 175,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 510,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banking, finance and insurances. List of products are Financial advisers.
The main activity of SOFIDUPHAR SC is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SOFIDUPHAR SC is not available. You also can look at reviews of SOFIDUPHAR SC, open positions, location of SOFIDUPHAR SC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOFIDUPHAR SC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOFIDUPHAR SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOFIDUPHAR SC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOFIDUPHAR SC, employees, financial statistics.