PHILIPS COORDINATION CENTER NV

Contactgegevens PHILIPS COORDINATION CENTER NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIPS COORDINATION CENTER NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIPS COORDINATION CENTER NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tweestationsstraat 80, 1070 Brussel, België

Telefoon (phone): 32 25 25 81 65 32 25 25 81 65

Fax (fax): 32 25 25 81 79 32 25 25 81 79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIPS COORDINATION CENTER NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIPS COORDINATION CENTER NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIPS COORDINATION CENTER NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIPS COORDINATION CENTER NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIPS COORDINATION CENTER NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIPS COORDINATION CENTER NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIPS COORDINATION CENTER NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIPS COORDINATION CENTER NV
Products information PHILIPS COORDINATION CENTER NV

BTW identificatienummer (tax): BE01607818603
Ondernemingsnummer: 1464721679
Hoofdstad (capital): 200,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 163,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Finance companies

Product categorie (product category): Banking, finance and insurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIPS COORDINATION CENTER NV
(Get full report from official database of BE for PHILIPS COORDINATION CENTER NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIPS COORDINATION CENTER NV
Addition kinds of activities for PHILIPS COORDINATION CENTER NV

5722. Huishoudelijke apparaten winkels | Household appliance stores
342101. Tafel- en eetgerei, met inbegrip van slagers ' | Table and food cutlery, including butchers'
28120101. Aardappel, kaliumhydroxide | Caustic potash, potassium hydroxide
35689903. Pivots, krachtoverbrenging | Pivots, power transmission
35799902. Controleer, onderschrijven of ondertekenen machines | Check writing, endorsing, or signing machines
38120300. Navigatiesystemen en instrumenten | Navigational systems and instruments
44910102. Stevedoring | Stevedoring
50749900. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen, niet inbegrepen | Plumbing and hydronic heating supplies, nec
72990904. Garderobe service, behalve theatrale | Wardrobe service, except theatrical
79991507. Observatie toren operatie | Observation tower operation

Werken bij PHILIPS COORDINATION CENTER NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIPS COORDINATION CENTER NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIPS COORDINATION CENTER NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIPS COORDINATION CENTER NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfarbeider bemalingen CE (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een Chauffeur CE die ook helpt op de werf. Je maakt gaten in de grond om er de leidingen in te steken. Je sluit deze aan op zuigpompen om zo water uit de grond te trekken. Je dient met buizen en leidingen te sleuren, dus het gaat om fysiek werk. Je vertrekt samen met je collega vanuit je woonplaats naar de verschillende werven in Vlaanderen en omgeving.

  • Bordenbouwer (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken- en klemmenlijst en een bord lay-out, bouw je zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie in een bedrijf Je voorziet in het benodigde materiaal en materieel Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af

  • Chauffeur CE (BLANDEN)

    Regio: BLANDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als distributiechauffeur : ? Verzorg je de leveringen op de afgesproken leverpunten van de klanten. ? Je kijkt er op toe dat het zorgvuldig inladen afleveren en uitladen gebeurt volgens de gestelde kwaliteitsnormen. ? Naast het rijgebeuren ben je eveneens verantwoordelijk voor het zorgvuldig invullen van o.a. rijopdrachten en administratieve formaliteiten. ? Bestuur je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. ? Word je soms ingeschakeld bij het laden en lossen van goederen. ? Ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van het voertuig. (pluspunt) ? Controleer je telkens voor vertrek de technische geschiktheid van het voertuig. ? Controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen. ? Hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. ? Start je de werkdag tussen 3u en 6u (bespreekbaar).

  • Traffic Officers (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de luchthaven in Zaventem zijn wij op zoek naar traffic officers (m/v). Je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhaneling van de vracht op de vluchten. Dit houdt ondermeer in: - Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem - Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) - Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures - Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,...)

  • Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Huishoudhulp Sint-Michiels M/V (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Jobstudent customer care (iedere zondag) M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar studenten die iedere zondag beschikbaar zijn. Als student zal je inkomde telefoons en e-mails beantwoorden. Je zal klanten verder helpen met het maken van een online afspraak. Bij klachten probeer je de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Je kan klanten te woord staan in het Nederlands maar ook in het Frans is dit geen probleem voor jou.

  • Dossierbeheer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in regio Stekene zoeken we een gemotiveerde student accountancy-financiën die hen kan ondersteunen met dossierbeheer. Je staat in rechtstreeks contact met klanten, beantwoordt vragen en voert voorbereidende boekhoudkundige taken uit. Doorgroeimogelijkheden voor bachelorprofielen die binnen de sector en in een gerenomeerd boekhoudkantoor willen floreren. Zet je kennis om in praktijk!

  • Assistant Storemanager - Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Automekanieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Automekanieker Onze onderhoudstechnieker die het periodiek onderhoud uitvoert naar de richtlijnen van de constructeur; De hersteller die de slijtage van onderdelen vervangt; De onderzoeker die diagnoses stelt met behulp van de gebruikelijke testapparatuur en gereedschappen; De voorbereider die wagens klaarmaakt voor keuring of voor levering; De klantgerichte medewerker die met de werkplaatsleider de herstellingen na analyse bespreekt; Als ‘teamplayer’ de steun en toeverlaat van je collega’s om hen bij te staan in het herstellingsproces; De controleur van de uitgevoerde herstellingen; De bewaker van onze technische kwaliteitszorg, die altijd kwaliteitsvol werk wil afleveren en optimaal oog heeft voor de wensen van de klant.

  • DOCENT NEDERLANDS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: B E R L I T Z

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Schoonmaak - Housekeeping (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als lid van ons gemotiveerde houskeeping team ben je mede verantwoordelijk voor het dagelijkse zuiver maken van onze hotelkamers en algemene ruimte's. - Schoonmaken kamers (vervangen linnengoed, afstoffen, stofzuigen, ...) - Schoonmaken Algemene ruimte's hotel -------------------------------------------------------------------------------------------------------- As a member of there housekeeping team, you'll be responsible for day cleaning of our guest rooms, public areas and assisting in the hotel laundry. Main duties: - Changing sheets - Vacuuming floors - Removing dust, swiping surfaces - Replacing used towels and changing toiletries such as soap and shampoos It's possible that you will do additional cleaning tasks in other parts of the Hotel. (hallways, lobbies, lounges, restrooms, corridors, elevators and stairways).

Zoek naar antwoorden van PHILIPS COORDINATION CENTER NV in sociale netwerken
Look for responds of PHILIPS COORDINATION CENTER NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIPS COORDINATION CENTER NV. Laat een reactie achter voor PHILIPS COORDINATION CENTER NV. PHILIPS COORDINATION CENTER NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIPS COORDINATION CENTER NV. Leave a respond for PHILIPS COORDINATION CENTER NV. PHILIPS COORDINATION CENTER NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIPS COORDINATION CENTER NV op de google maps. Adres en contacten PHILIPS COORDINATION CENTER NV
Location of PHILIPS COORDINATION CENTER NV on the google maps. Address and contacts of PHILIPS COORDINATION CENTER NV

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIPS COORDINATION CENTER NV PHILIPS COORDINATION CENTER NV: MASON | THIELS HOUTHANDEL | MARCEL DAUCHOT | Dorny M | PHARMACIES DE GARDE

Other related companies as PHILIPS COORDINATION CENTER NV: MASON | THIELS HOUTHANDEL | MARCEL DAUCHOT | Dorny M | PHARMACIES DE GARDE

PHILIPS COORDINATION CENTER NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIPS COORDINATION CENTER NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01607818603. Het bedrijf PHILIPS COORDINATION CENTER NV bevindt zich op het adres: Tweestationsstraat 80, 1070 Brussel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 200,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 163,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banking, finance and insurances. Lijst met producten zijn Finance companies.
De hoofdactiviteit van PHILIPS COORDINATION CENTER NV is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIPS COORDINATION CENTER NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIPS COORDINATION CENTER NV, openstaande posities, locatie van PHILIPS COORDINATION CENTER NV op de kaart.

PHILIPS COORDINATION CENTER NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILIPS COORDINATION CENTER NV, company assigned to the tax number BE01607818603. The company PHILIPS COORDINATION CENTER NV is located at the address: Tweestationsstraat 80, 1070 Brussel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 200,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 163,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banking, finance and insurances. List of products are Finance companies.
The main activity of PHILIPS COORDINATION CENTER NV is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIPS COORDINATION CENTER NV is not available. You also can look at reviews of PHILIPS COORDINATION CENTER NV, open positions, location of PHILIPS COORDINATION CENTER NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIPS COORDINATION CENTER NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIPS COORDINATION CENTER NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIPS COORDINATION CENTER NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIPS COORDINATION CENTER NV, employees, financial statistics.