INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV

Particuliere bedrijvenUitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën • INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV
Private companiesExecutive, Legislative & General Government, Except Finance • INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV

Contactgegevens INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dendermondesteenweg 636, 9070 Destelbergen, België

Telefoon (phone): 32 92 18 90 90 32 92 18 90 90

Fax (fax): 32 92 18 90 60 32 92 18 90 60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV
Products information INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV

BTW identificatienummer (tax): BE02934143066
Ondernemingsnummer: 7103179931
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 787,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Debt collection

Product categorie (product category): Banking, finance and insurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV
(Get full report from official database of BE for INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV
Addition kinds of activities for INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV

20649914. Marshmallows | Marshmallows
22119909. Katoen Breed Geweven | Cotton broad woven goods
24119904. Stumping voor terpentijn of poeder productie | Stumping for turpentine or powder manufacturing
36290106. Rechters (elektrische apparaten) | Rectifiers (electrical apparatus)
36950000. Magnetische en optische opname media | Magnetic and optical recording media

Werken bij INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker tuinaanleg met ervaring (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat zowel in voor het aanleggen van nieuwe tuinen (beplanting, vijvers, opritten, afsluitingen, ...), als voor onderhoud van bestaande tuinen (snoeien van struiken en bomen, scheren van hagen,...). Je werkt altijd in groepsverband, waar een bevoegde persoon je taken van de dag meedeelt.

  • Carrossier (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je altijd al gedroomd van een job waar je mocht sleutelen aan auto's? Dan hebben wij de ideale job voor u! Voor onze klant, gelegen in Turnhout, zijn wij op zoek naar een carrossier. Als carrossier doe je aan de werkvoorbereiding. - Je schuurt en plamuurt de wagens. - Je zet de wagens in hun grondverf. - Je plakt de wagens af.

  • afwasser 05/11 - 18/11 Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in kortrijk gaan op zoek naar een afwasser. Dit is voor een verlofvervanging van 05 tem 18 november 2018. Ervaring in de horeca is een pluspunt! Interesse? 056 21 94 22 [email protected]

  • Afweger van grondstoffen Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afweger voer je het voorbereidende werk uit van een compounder. Op basis van een productieorder pick je de nodige grondstoffen die hiervoor nodig zijn. Je zal de bevraagde hoeveelheid grondstof zeer nauwkeurig afwegen in een afgesloten ruimte, mobiele weegschaal, chemiekluis of shippingruimte. Wanneer je de weging met het ene product hebt uitgevoerd, reinig en ontsmet je al het hulpmateriaal. Als je product is afgewogen zal je dit samen met je volledig afgewerkt productieorder op locatie zetten. Je maakt daarvoor gebruik van een transpallet & scanner.

  • Wegenisarbeiders gezocht! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bouwfirma in de regio Aarschot zijn wij op zoek naar wegenisarbeiders. Beschik je over een stabiele en relevante werkervaring van minimum 5 jaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

  • Junior internationaal sales coordinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een internationaal sales coordinator die:  Sales meetings en trainingen in België, Nederland en Duitsland organiseert. Een cruciale rol vervult binnen de verkooporganisatie. Meehelpt om de vooropgestelde targets te realiseren. Waakt dat de afdelingen conform de procedures werken en verschillende sales - methodieken coördineert en implementeert. Rapporteert aan de sales manager en de nodige actieplannen bepaalt en opvolgd. Op regelmatige basis aanwezig is in de 3 landen.

  • Halfautomaat Lasser (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant in de regio van Grobbendonk zijn we op zoek naar gemotiveerde Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in prefab beton, waar kwaliteit dan ook altijd belangrijk is. Ze zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de sector van de prefab elementen. Ze zijn dan ook op zoek naar gemotiveerde mensen om het team te versterken. Voor deze functie als Lasser, zoekt het bedrijf Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Ben jij een Halfautomaat Lasser en wil je ook speten? Dan is deze job ideaal voor jou. Je zal werken in een twee-ploegensysteem en je werkt altijd in een atelier, niet op verplaatsing.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Callcentermedewerker zaterdag (studentenjob) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een jong en dynamisch bedrijf uit Gent zijn wij op zoek naar jobstudenten die commercieel telefonische contacten uitvoeren. Je verkoopt producten en diensten telefonisch aan particulieren. Ben je bereid om in het weekend bij te verdienen en je commerciële skills te finetunen? Solliciteer dan snel!

  • VERPLEEGKUNDIGE DAGDIENST (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Zorg voor Senioren

    Type: Vaste Job

    De residentie Woluwedal is een kleinschalig, familiaal woonzorgcentrum van 66 residenten. Wij streven als woonzorgcentrum voor een maximale autonomie bij onze bewoners. Zelfredzaamheid, een uitgebreid activiteitenprogramma en integratie van dementerende bewoners in onze dagelijkse werking zijn enkele van onze troeven. Als verpleegkundige sta je in voor: het bereiden en bedelen van medicatie bloedafnames, inspuitingen,... wondzorg de maandelijkse rondgang met CRA arts het opvolgen van het individuele zorgplan van de resident opstellen van vroegtijdige zorgplanningen ...

  • Zelfstandig (mede-)uitbater Horeca (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: SPORTARIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een passie voor horeca? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Sportaria is een bruisende horeca-zaak en feestzaal gelegen in Sportcomplex Marienborgh te Edegem. Voor deze zaak zijn we op zoek naar een zelfstandig mede-uitbater (eventueel koppel) . Je zal instaan voor de dagdagelijkse werking van de zaak, zoals de bediening aan de toog alsook het bereiden van kleine snacks. Verder sta je ook in voor een aantal administratieve taken, het beheren van de stock, het plaatsen van bestellingen, het beheer van de kassa, het contact met klanten, enzovoort. Je bent commercieel en klantvriendelijk ingesteld en beschikt over een grote dosis verantwoordelijkheidszin? Je bent reeds zelfstandige of bent bereid dit statuut aan te nemen? Avond- en weekendwerk zijn voor jou geen probleem? Je bent bereid de leiding te nemen over een klein aantal personeelsleden? Dan word jij het nieuwe gezicht van Sportaria!

  • Pauwels Consulting - Junior System Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role   For our client with offices in Leuven, Ghent or Nivelles, we are looking for multiple Junior System Engineers. After a period of integration and trainings about their several business lines: You will participate in the installation, implementation and configuration of their integrated solutions (Desktop virtualisation, Servers, Security, Storage...) You carry out improvements on the IT-Infrastructure of their clients You test and validate their implemented solutions You build a good customer relationship, based on your professional advice You help a Project Manager with the project's follow-up   Profile You have a Bachelor or Master degree in IT You are dynamic and have a passion for information technology You have a theoretical knowledge of systems You are communicative, pro-active, customer oriented and have a positive team spirit You speak perfect Dutch and French. A good knowledge of English is a big plus.   Conditions Challenging projects based on your interests and skills Personal follow-up and clear, transparent communication both before and after commencement of employment Possibility to follow extra training Inspiring network events and legendary after work drinks Strong network of industry leading clients Expertise within IT, Engineering and Life Sciences A flying start for every Junior, growth opportunities and possibility to share gathered knowledge for more Senior employees

Zoek naar antwoorden van INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV in sociale netwerken
Look for responds of INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV. Laat een reactie achter voor INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV. INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV. Leave a respond for INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV. INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV op de google maps. Adres en contacten INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV
Location of INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV on the google maps. Address and contacts of INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV: Van Durme S | Marie-Rose | RDW Stevedoring Services BVBA | P H I DATA NV-SA | WILLY CLOSSET

Other related companies as INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV: Van Durme S | Marie-Rose | RDW Stevedoring Services BVBA | P H I DATA NV-SA | WILLY CLOSSET

INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02934143066. Het bedrijf INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV bevindt zich op het adres: Dendermondesteenweg 636, 9070 Destelbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 787,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Banking, finance and insurances. Lijst met producten zijn Debt collection.
De hoofdactiviteit van INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV, openstaande posities, locatie van INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV op de kaart.

INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV, company assigned to the tax number BE02934143066. The company INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV is located at the address: Dendermondesteenweg 636, 9070 Destelbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 787,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Banking, finance and insurances. List of products are Debt collection.
The main activity of INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV is not available. You also can look at reviews of INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV, open positions, location of INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV, employees, financial statistics.