HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C.

Contactgegevens HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Louise 200, 1050 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32 26 26 22 00 32 26 26 22 00

Fax (fax): 32 26 26 22 51 32 26 26 22 51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C.
Products information HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C.

BTW identificatienummer (tax): BE07944732666
Ondernemingsnummer: 9243041992
Hoofdstad (capital): 155,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 739,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Legal counseling

Product categorie (product category): Banking, finance and insurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C.
(Get full report from official database of BE for HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C.
Addition kinds of activities for HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C.

152201. Hotel / motel en multi-family home constructie | Hotel/motel and multi-family home construction
208401. wijnen | Wines
20910103. Brood, vis en zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Broth, fish and seafood: packaged in cans, jars, etc.
26719900. Papier; | Paper; coated and laminated packaging, nec
31110310. Rawhide | Rawhide
34440104. Pijp, plaatmetaal | Pipe, sheet metal
42269905. Opslag van goederen in buitenlandse handelszones | Storage of goods at foreign trade zones
51420100. Bevroren groenten en fruitproducten | Frozen vegetables and fruit products
55990000. Automotive dealers, nec | Automotive dealers, nec
59429901. Boeken, buitenlands | Books, foreign

Werken bij HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C.. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek voor fijne interieurzaak in de regio Hasselt naar een schrijnwerker of meubelmaker met ervaring. Dit voor het maken van verschillende meubelen in een atelier en het installeren van deze op verplaatsing.

  • Commerciële binnendienstmedewerker (6 maanden) (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Hoeselt, actief in technisch gereedschap en systemen, zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Je takenpakket bestaat uit klantenondersteuning, het verwerken van bestellingen in SAP, het verwerken van projectorders en klachtenbehandeling. Daarnaast sta je in voor de afhandeling en opvolging van offertes en de opvolging van de levertermijnen. Je biedt eveneens verkoopsondersteuning aan de buitendienst en doet zelf ook aan telefonische verkoop. Je vormt als het ware de spil tussen de klant, de buitendienst en de interne en externe leveranciers. Je werkt voltijds in daguren.

  • Orderpicker Danone (dagploeg - TIJDELIJKE functie) (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Danone te Rotselaar zoekt Tempo-Team een gemotiveerde orderpicker voor de tijdelijke versterking van de dagploeg. De ene week zal je werken op maandag en van woendag tem vrijdag, de week erna werk je van woensdag tem zaterdag. Tijdelijke functie van enkele weken tot enkele maanden!

  • Onderhoudstechnieker voeding - flexibele twee ploegen - regio Waasland (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal voedingsbedrijf in het Waasland, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker. Dit omwille van opstart van een nieuwe productie-afdeling. Als onderhoudstechnieker sta je in voor zowel het curatieve als preventieve onderhoud. Een greep uit je takenpakket: Preventief onderhoud uitvoeren voor de opstart van de machines, of tijdens de pauzes van de operatoren; Breuken en storingen onmiddellijk behandelen. Je gaat hierbij snel en efficient te werk, om de productielijnen weer startklaar te maken. Aangezien het om een voedingsfirma gaat, is dit van essentieel belang zodat de producten op de correcte wijze kunnen worden klaargemaakt. Indien er geen storingen zijn en de preventieve lijst is afgewerkt, ga je all round te werk, spring je bij waar nodig, zorg je dat alles er proper en net bijligt, etc.

  • Storingstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van de industriële installaties bij klanten. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, beveiligingsborden, sensoren en actoren, stuur- en vermogenskringen, uitlezen PLC-sturingen,.... Daarnaast ga je ook op zoek naar mogelijkheden om de machines of installaties efficiënter te laten werken. Tevens voer je de nodige mechanische werken uit en ook het preventief onderhoud behoort tot jouw takenpakket

  • HUISHOUDHULP VOOR GEZIN IN VLIERZELE (VLIERZELE)

    Regio: VLIERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Een gezin uit Vlierzele zoekt dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken en koken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Vrachtwagenmecanicien opbouw - Herentals - optie vast - dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een garage in Herentals zijn wij op zoek naar een gemotiveerde mechanieker voor de vrachtwagens. Je staat voornamelijk in voor de opbouw van de vrachtwagens. Daarvoor is een zeer goede kennis van elektronica en bij voorkeur ook hydraulica belangrijk. Dit is belangrijk omdat je een aantal toestellen gaat monteren op de vrachtwagen (vb. ijskast, accessoires) Je werkt voltijds in dagdienst.

  • Verkoopmedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 4711 BRUGES

    Type: Studentenjob

    4711 is dé oudste Eau de Cologne ter wereld en opende haar eerste bijhuis in Brugge. Heb jij interesse in geuren, aromatherapy en hou je ook wel van wat geschiedenis, dan zal ons aanbod je interesseren. Voor 2 zaterdagen per maand kijken wij uit naar een enthousiaste persoon die graag omgaat met mensen - multiculturele mensen, dus je kan vlot verschillende talen spreken. Op zaterdag is de 4711 shop jouw verantwoordelijkheid dus we rekenen erop dat je vooral stipt en assertief bent, hands-on (met afwachten verkoop je immers niets), flexibel en vooral achter het merk 4711 staat. Ken je 4711 nog niet check dan zeker 4711.com of kom de geuren ontdekken in onze shop, gelegen op de Markt van Brugge (onder het Belfort en naast het Dali Museum). Dienstverband: Tijdelijk (November - December - Januari)

  • Jobstudent Chauffeur (16/8-09/09) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: t-interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je levert medisch materiaal richting apothekers (vaste ronde). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Zolder, een distributiecentrum van medisch materiaal, zoeken wij een jobstudent chauffeur met rijbewijs B. U zorgt door de distributie van medisch materiaal naar apothekers. Duur opdracht : 16/08 - 09/09 Werkuren per dag : 07.21u - 10.15 en 11.39 - 18.15u. (gekapte dienst!)

  • HR BUSINESS PARTNER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in de regio Evergem zijn we op zoek naar een HR Business Partner. Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de arbeidsrelaties. Je draagt de verantwoordelijkheid in de productie omgeving. Je ondersteunt de leidinggevenden bij de implementatie van KPI\\\'s. Je bent actief betrokken bij het recruterings - en selectiegebeuren. Daarnaast bent je een aanspreekpunt en inspirerende partner bij veranderingsprocessen. Je coacht de leidinggevenden bij de implementatie van de bedrijfswaarden in hun teams en bij de identificatie van behoeften tot persoonlijke ontwikkeling van hun teamleden. Je werkt actief mee aan de analyse van vragen. Je rapporteert op overzichtelijke wijze, stelt verbeteringsacties voor en implementeert ze na goedkeuring.

  • Commercieel Medewerker (Binnendienst) (Hoogerheide)

    Regio: Hoogerheide

    Bedrijf: BRIDGE TECHNIEK PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Gezocht: Commercieel Medewerker Binnendienst. Voor onze openstaande vacature in Hoogerheide NL (NB) zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst met beheersing van de Franse Taal. Ben jij klant- en servicegerichtheid en heb jij veel commerciële inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wat ga je doen? Als commercieel medewerker binnendienst ga je werken in een klein maar gezellig team van 3 collega´s. Na een inwerkperiode ondersteun je het buitendienst team en zorg je voor het hele traject van telefonische verkoop en orderstroom, vanaf de aanvraag en orderverwerking tot en met de nazorg. Als adviseur help je jouw klanten bij vragen en verdiep jij je in het oplossen van technische vraagstukken, waarbij optimale klant en service gerichtheid zeer belangrijk is. De vragen hebben betrekking op onder andere tandwielkasten, transmissies, elektromotoren, reductoren en overbrengingen. Geen dag is hetzelfde en je komt te werken met een ervaren team van aandrijfspecialisten. Door het uitstekende contact en de opgebouwde know-how ben jij in staat alert in te spelen op hun specifieke vragen.

  • Talenthunter (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un emploi à temps plein ou un emploi à temps partiel, mais vous êtes à la recherche d'une activité secondaire et d’un revenu supplémentaire mensuel? Vous êtes prêt à construire votre propre équipe et ensuite soutenir et accompagner cette équipe? Et surtout, vous voulez réaliser vos perspectives du futur et changer votre revenu? Nous sommes partenaire de la plus grande société de networkmarketing en Allemagne et l'une des entreprises qui a le plus de succès en vente directe en Europe dans le domaine de la santé et de beauté. Cela a été récemment confirmé par "l’award Seldia" pour la «Société de l'année 2015». Actuellement, nous aimerions élargir dans votre région. Pour cela, nous recherchons des collègues, entreprenants dynamiques motivés qui veulent mettre leur région sur la carte. Nous sommes actifs dans le secteur de la santé et de beauté. Nous fournissons des produits de haute qualité, ce qui contribue à une meilleure santé et une meilleure apparence.

Zoek naar antwoorden van HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C. in sociale netwerken
Look for responds of HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C.. Laat een reactie achter voor HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C.. HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C.. Leave a respond for HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C.. HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C. op de google maps. Adres en contacten HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C.
Location of HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C. on the google maps. Address and contacts of HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C.

Andere gerelateerde bedrijven als come HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C. HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C.: B.C. GULLEGEM | RESTAURANT LA GRAPPA | Radicalor BVBA | CEULEMANS SLACENTER | Gatz M

Other related companies as HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C.: B.C. GULLEGEM | RESTAURANT LA GRAPPA | Radicalor BVBA | CEULEMANS SLACENTER | Gatz M

HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C. is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07944732666. Het bedrijf HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C. bevindt zich op het adres: Avenue Louise 200, 1050 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 155,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 739,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Banking, finance and insurances. Lijst met producten zijn Legal counseling.
De hoofdactiviteit van HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C. is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C., openstaande posities, locatie van HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C. op de kaart.

HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C. is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C., company assigned to the tax number BE07944732666. The company HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C. is located at the address: Avenue Louise 200, 1050 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 155,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 739,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Banking, finance and insurances. List of products are Legal counseling.
The main activity of HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C. is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C. is not available. You also can look at reviews of HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C., open positions, location of HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HANOTIAU-BRUYNS & CIE S.C., employees, financial statistics.