GEMEENTEKREDIET BELGIE NV

Particuliere bedrijvenBosbouw • GEMEENTEKREDIET BELGIE NV
Private companiesForestry • GEMEENTEKREDIET BELGIE NV

Contactgegevens GEMEENTEKREDIET BELGIE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEMEENTEKREDIET BELGIE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEMEENTEKREDIET BELGIE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Pach茅co 44, 1000 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32 22 22 11 11 32 22 22 11 11

Fax (fax): 32 22 22 40 32 32 22 22 40 32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEMEENTEKREDIET BELGIE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEMEENTEKREDIET BELGIE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEMEENTEKREDIET BELGIE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEMEENTEKREDIET BELGIE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEMEENTEKREDIET BELGIE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEMEENTEKREDIET BELGIE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEMEENTEKREDIET BELGIE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEMEENTEKREDIET BELGIE NV
Products information GEMEENTEKREDIET BELGIE NV

BTW identificatienummer (tax): BE08815948486
Ondernemingsnummer: 3579589843
Hoofdstad (capital): 294,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 631,000 EUR
Werknemers (employees): over 500
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Banks

Product categorie (product category): Banking, finance and insurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEMEENTEKREDIET BELGIE NV
(Get full report from official database of BE for GEMEENTEKREDIET BELGIE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEMEENTEKREDIET BELGIE NV
Addition kinds of activities for GEMEENTEKREDIET BELGIE NV

23920503. Polijsten doekjes, vlakte | Polishing cloths, plain
28210202. Acrylonitril-butadieen-styreenharsen, absharsen | Acrylonitrile-butadiene-styrene resins, abs resins
28650301. aminoantrachinonkleurstof | Aminoanthraquinone
28650302. aminofenol | Aminophenol
36219905. Generatoren voor batterijladers | Generators for storage battery chargers
36630000. Radio en t.v. | Radio and t.v. communications equipment
39999902. Bleken en verven van sponzen | Bleaching and dyeing of sponges

Werken bij GEMEENTEKREDIET BELGIE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEMEENTEKREDIET BELGIE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEMEENTEKREDIET BELGIE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEMEENTEKREDIET BELGIE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Hotelreceptionist(e) (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant uit Brugge, onbetwistbaar één van de charmantste 4 sterren hotels van Brugge met 94 comfortabele kamers, parking, tuin/terras, bar, zwembad, sauna, fitness en vergaderzalen, zoekt een hotelreceptionist(e).

  • Winkelbediende voor supermarkt in Puurs - deeltijds - vanaf december (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    deeltijds optie vast 6 op 7 kunnen werken - zondag gesloten kassawerk rekken vullen

  • Dynamische Orderpicker m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een grote fabricant in bankautomaten zoekt dynamische orderpickers (m/v) om het centrale magazijn te ordenen en bestellingen en onderdelen klaar te zetten. De onderstaande taken behoren tot jouw takenpakket: Aan de hand van een pickinglijst neem je de juiste materialen uit de rekken. Je helpt bij het laden en het lossen van vrachtwagens met de vaste magazijniers. Je stockeert de materialen op de juiste plaats, nadat je ze gecontroleerd hebt. Je staat in voor het herinpakken en terugzenden indien nodig. Je zorgt ervoor dat de bestelde goederen aan de aanvrager bezorgd worden.

  • Technisch Commercieel Bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Staat klantgerichtheid voor jou centraal en heb je reeds een eerste ervaring binnen een commerciële binnendienst ? Ben je hands-on ingesteld en wil je je verder verdiepen in de wondere wereld van hout ? In jouw functie als Technisch Commercieel Medewerker ben je de sleutelfiguur van de productie en jouw klanten. Enerzijds volg je elk schaaforder heel nauwgezet en administratief op. Met jouw commerciële flair ben je anderzijds de adviseur voor verkopers en onderaannemers om, samen met hen, tot een gepaste oplossing te komen.

  • Verpleegkundige projectstaffing Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal tewerkgesteld worden in een woon- en zorgcentrum in regio Temse. Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten. Je zal de verpleegtechnische taken en de hygiënische zorgen toepassen die gelinkt zijn aan deze setting. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Internal Sales (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf zijn we op zoek naar een internal sales officer, tewerkstelling in Sint-Niklaas of Roeselare. Wat ga je doen? -Tijdens de eerste maanden ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de nieuwe procedures met betrekking tot de input van klantgegevens in onze database; vervolgens zorg je er steeds voor dat bij elke klant de gegevens up-to-date blijven en voer je de nodige aanpassingen en prijswijzigingen correct in op aangeven van de commercial teamleader. Wanneer nodig zorg je voor een commerciële en administratieve ondersteuning van de andere collega's (bv. beantwoorden van de on-spot vragen van bestaande en nieuwe klanten of ondersteuning bij het invullen van bepaalde tenders en andere gerelateerde opdrachten). Je werkt samen mee aan het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en andere verbetertrajecten.

  • Laborant - 3 ploegen - regio Waasland (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief in de chemie, is AGO Jobs & HR op zoek naar een laborant kwaliteitscontrole. In het kwaliteitscontrolelabo ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van staalnames en standaard analytische testen. Belangrijk is om onderstaande eigenschappen te controleren, viscositeit, titrimetrie, chromatografie en spectrophotometrie. Dit werk wordt uitgevoerd in een clean room-omgeving. Hiernaast sta je in voor het bijhouden en het evalueren van de staalnames en analytische testen. Hiervoor beschik je over goede computervaardigheden.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Verkoper/Verkoopster - flexijob/jobstudent (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een gekend kippenkraam regio Menen zijn we op zoek naar een verkoper/verkoopster die kan meehelpen in het kraam, maar ook wil meegaan naar evenementen/feesten. Je zult in de truck op de markt bestellingen klaarmaken en mensen bedienen,... Voor evenementen zal je ook bestellingen klaarmaken en die opdienen. Je zal betalingen ontvangen en je werkplaats proper houden. We zijn op zoek naar een Nederlandstalig persoon (met kennis Frans). We zoeken meerdere personen om mee te helpen: - Maandagnamiddag van 13:30 tot 17:30 voor in de truck - Donderdagvoormiddag voor aan de afwas en als hulp in de keuken - Zaterdagvoormiddag om de maaltijden voor te breiden en de afwas te doen - Zaterdagvoormiddag van 7u tot 13u30 voor de verkoop in de truck in Poperinge - Zondagvoormiddag van 7u tot 13:30 voor de truck in Rekkem (goede kennis Frans vereist) Dit mag zowel als student als flexi-job zijn.

  • STUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van het productieatelier. Je doet de ontvangst en stockage van leveringen. Je bent verantwoordelijk voor het ontdooien van producten. Je bakt de viennoiserie en zorgt voor de afwerking. Je werkt de patisserie af. Je bereidt de sandwiches, salades, quiches, … Je bereidt en verpakt de producten en voorziet ze van een datum. Je vult de toonbank in de loop van de dienst systematisch aan. Je zorgt voor het onderhoud van het atelier: poetsen atelier en reinigen van het apparatuur. Je doet de afwas.

  • metselaars voor renovatie en nieuwbouw (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: VAN GESTEL - VAN PEER

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket: Afbraakwerken; Storten van beton; Metsen van ytong, snelbouw, gevelsteen; Uitzetten van gebouwen; Plaatsen van poutrels.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Het Koetshuys (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Het Koetshuys (Torhout) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van GEMEENTEKREDIET BELGIE NV in sociale netwerken
Look for responds of GEMEENTEKREDIET BELGIE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEMEENTEKREDIET BELGIE NV. Laat een reactie achter voor GEMEENTEKREDIET BELGIE NV. GEMEENTEKREDIET BELGIE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEMEENTEKREDIET BELGIE NV. Leave a respond for GEMEENTEKREDIET BELGIE NV. GEMEENTEKREDIET BELGIE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEMEENTEKREDIET BELGIE NV op de google maps. Adres en contacten GEMEENTEKREDIET BELGIE NV
Location of GEMEENTEKREDIET BELGIE NV on the google maps. Address and contacts of GEMEENTEKREDIET BELGIE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come GEMEENTEKREDIET BELGIE NV GEMEENTEKREDIET BELGIE NV: Vandewiele L | SOC. BELGE DE CARBURANTS | LEON BECKERS-SIMONIS | EDDY MUSIC | Het Xitahof

Other related companies as GEMEENTEKREDIET BELGIE NV: Vandewiele L | SOC. BELGE DE CARBURANTS | LEON BECKERS-SIMONIS | EDDY MUSIC | Het Xitahof

GEMEENTEKREDIET BELGIE NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEMEENTEKREDIET BELGIE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08815948486. Het bedrijf GEMEENTEKREDIET BELGIE NV bevindt zich op het adres: Boulevard Pach茅co 44, 1000 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van over 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 294,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 631,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Banking, finance and insurances. Lijst met producten zijn Banks.
De hoofdactiviteit van GEMEENTEKREDIET BELGIE NV is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEMEENTEKREDIET BELGIE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEMEENTEKREDIET BELGIE NV, openstaande posities, locatie van GEMEENTEKREDIET BELGIE NV op de kaart.

GEMEENTEKREDIET BELGIE NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEMEENTEKREDIET BELGIE NV, company assigned to the tax number BE08815948486. The company GEMEENTEKREDIET BELGIE NV is located at the address: Boulevard Pach茅co 44, 1000 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. over 500 employees work in this company. Capital - 294,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 631,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Banking, finance and insurances. List of products are Banks.
The main activity of GEMEENTEKREDIET BELGIE NV is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GEMEENTEKREDIET BELGIE NV is not available. You also can look at reviews of GEMEENTEKREDIET BELGIE NV, open positions, location of GEMEENTEKREDIET BELGIE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEMEENTEKREDIET BELGIE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEMEENTEKREDIET BELGIE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEMEENTEKREDIET BELGIE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEMEENTEKREDIET BELGIE NV, employees, financial statistics.