BLETC BRUSSELS NV

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • BLETC BRUSSELS NV
Private companiesMotion Pictures • BLETC BRUSSELS NV

Contactgegevens BLETC BRUSSELS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLETC BRUSSELS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLETC BRUSSELS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 15, Guimardstraat 1040 Brussel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-11-12-13 32-25-11-12-13

Fax (fax): 32-25-11-33-30 32-25-11-33-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLETC BRUSSELS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLETC BRUSSELS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLETC BRUSSELS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLETC BRUSSELS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLETC BRUSSELS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLETC BRUSSELS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLETC BRUSSELS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLETC BRUSSELS NV
Products information BLETC BRUSSELS NV

BTW identificatienummer (tax): BE03241485595
Ondernemingsnummer: 5871337890
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 657,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in BLETC BRUSSELS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Translation

Profiel (profile): All European languages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLETC BRUSSELS NV
(Get full report from official database of BE for BLETC BRUSSELS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLETC BRUSSELS NV
Addition kinds of activities for BLETC BRUSSELS NV

24999903. Bijenteelt, hout | Beekeeping supplies, wood
33660202. Propellers, schip: gegoten messing | Propellers, ship: cast brass
39140402. Bestek, geplateerd (alle metalen) | Cutlery, plated (all metals)
50849913. Tanks, opslag | Tanks, storage
83310103. Vaardigheidsopleidingscentrum | Skill training center

Werken bij BLETC BRUSSELS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLETC BRUSSELS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLETC BRUSSELS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLETC BRUSSELS NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopsmedewerker Schoenenwinkel (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een schoenenwinkel te Lier zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Ben je klantgericht en help je graag mensen verder in het uitkiezen van het perfecte paar schoenen? Dan ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Je staat in voor het uitpakken van de schoenen, kassa werk en het verder helpen van de klanten.

 • Polyvalent medewerker tankstation (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een tankstation regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een tijdelijke medewerker! De tewerkstelling zou gaan tem eind december 2018. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de winkel en het tankstation, kassa & verkoop - pompen, terras, carwash schoonmaken - winkel poetsen, koffiemachines uitkuisen, vuilbakken leegmaken - Winkel bediening; kassa, verkoop - Shiften van 6u-14u, van 8u-15u, van 14u-22u

 • Lasser lasrobot (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor een welbepaalde werkpost binnen onze productieomgeving. Je onderzoekt gedetailleerde tekeningen of specificaties om te bepalen welke materialen en uitrusting vereist zijn. Je legt de materialen en in elkaar te zetten delen uit en zekert ze voor assemblage met gereedschap zoals een waterpas schuifmaat of liniaal. Je onderzoekt de kwaliteit van het laswerk om defecten te ontdekken en je bent verantwoordelijk voor de verdere afwerking van producten (schoonmaken oppoetsen etc.).

 • Verkoop Colruyt Haacht (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

 • Hoofdmonteur cv en koeling (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als hoofdmonteur ben je verantwoordelijk voor volgende taken : Ketels monteren demonteren en vervangen Sanitair plaatsen en aansluiten in nieuwbouw maar ook renovatie Koelinstallaties plaatsen en aansluiten Je zal steeds samen met een hulpmonteur werken

 • HUISHOUDHULP regio groot Nevele - Drongen (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

 • Huishoudhulp Regio Sint-Amandsberg (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: AMBY Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: PADEO

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

 • PHP Developer (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: INTRACTO GROUP

  Type: Vaste Job

  Als PHP-developer bij Intracto werk je mee aan platformen en applicaties voor nationale en internationale klanten. Je zoekt oplossingen voor de problemen van je klanten, met wie je vlot communiceert en een nauwe band onderhoudt.

 • Atos Graduate Program: BI Consultant (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ATOS BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Pas afgestudeerd en gepassioneerd door innovatie en nieuwe technologie? Ben je (nog steeds) leergierig? En niet bang om in het diepe te springen? Maak dan eens kennis met Atos. Een grote internationale IT service provider, die oa de security verzorgt voor de Olympische Spelen. Voor onze afdeling in Brussel zijn we op zoek naar Junior BI Consultants. Afhankelijk van de doelstellingen en informatie behoefte van het bedrijf ben jij verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en structureren van de BI omgeving. Door goed overleg met de managers en business analisten zul je de informatiebehoefte bepalen en hen ondersteunen bij de invoering van de solutions

 • Payroll Consultant - Antwerpen (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: PARTENA-SOCIAAL SECRETARIAAT VOOR W

  Type: Vaste Job

  De Payroll Services van Partena bieden oplossingen aan onze klanten voor de complexiteit van het sociaal beheer van hun medewerkers. Als payroll consultant sta je in voor de verwerking van de lonen en je verzorgt de administratieve opvolging. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

 • orderpicker (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SHOPWEDO

  Type: Leercontract

  Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

Zoek naar antwoorden van BLETC BRUSSELS NV in sociale netwerken
Look for responds of BLETC BRUSSELS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLETC BRUSSELS NV. Laat een reactie achter voor BLETC BRUSSELS NV. BLETC BRUSSELS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLETC BRUSSELS NV. Leave a respond for BLETC BRUSSELS NV. BLETC BRUSSELS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLETC BRUSSELS NV op de google maps. Adres en contacten BLETC BRUSSELS NV
Location of BLETC BRUSSELS NV on the google maps. Address and contacts of BLETC BRUSSELS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BLETC BRUSSELS NV BLETC BRUSSELS NV: Mercator Wilfried Dries | PROMEXPO | CAPELLE M. | Rinaldi Lorenzo SPRL | Rombouts E

Other related companies as BLETC BRUSSELS NV: Mercator Wilfried Dries | PROMEXPO | CAPELLE M. | Rinaldi Lorenzo SPRL | Rombouts E

BLETC BRUSSELS NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLETC BRUSSELS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03241485595. Het bedrijf BLETC BRUSSELS NV bevindt zich op het adres: 15, Guimardstraat 1040 Brussel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 657,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Profile is All European languages. Branchecategorie is Translation. Producten gemaakt in BLETC BRUSSELS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BLETC BRUSSELS NV is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLETC BRUSSELS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLETC BRUSSELS NV, openstaande posities, locatie van BLETC BRUSSELS NV op de kaart.

BLETC BRUSSELS NV is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLETC BRUSSELS NV, company assigned to the tax number BE03241485595. The company BLETC BRUSSELS NV is located at the address: 15, Guimardstraat 1040 Brussel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 657,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Profile is All European languages. Industry category is Translation. Products created in BLETC BRUSSELS NV were not found.
The main activity of BLETC BRUSSELS NV is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BLETC BRUSSELS NV is not available. You also can look at reviews of BLETC BRUSSELS NV, open positions, location of BLETC BRUSSELS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLETC BRUSSELS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLETC BRUSSELS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLETC BRUSSELS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLETC BRUSSELS NV, employees, financial statistics.