COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA

Contactgegevens COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oostnieuwkerksesteenweg 101, 8800 Roeselare, België

Telefoon (phone): 32 51 24 44 44 32 51 24 44 44

Fax (fax): 32 51 22 82 89 32 51 22 82 89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA
Products information COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05467315673
Ondernemingsnummer: 9617675781
Hoofdstad (capital): 568,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 571,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 - 200
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Commodity exchanges

Product categorie (product category): Banking, finance and insurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA
(Get full report from official database of BE for COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA
Addition kinds of activities for COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA

2541. Houten scheidingswanden en armaturen | Wood partitions and fixtures
3672. Printplaten | Printed circuit boards
8711. Engineering diensten | Engineering services
17310000. Elektrisch werk | Electrical work
28790107. Pesticiden, landbouw of huishoudens | Pesticides, agricultural or household
28799900. Landbouwchemicaliën, nec, nec | Agricultural chemicals, nec, nec
36210105. Frequentie omzetters (elektrische generatoren) | Frequency converters (electric generators)

Werken bij COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Project- en werfleider infrastructuurwerken (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als project-/werkleider sta je voornamelijk in voor: - projectvoorbereiding - technische en/of administratieve opvolging van projecten - contact onderhouden met leveranciers, studiebureaus, opdrachtgevers en onderaannemers - opmaken van vorderingsstaten - planning van verschillende deelwerven

  • JUNIOR CALCULATOR 7098198 / 18 C (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Manpower Hasselt zoekt een junior calculator. Onze klant is actief in de interieurbouw en is gelegen te Hasselt. - Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor het opmaken en opvolgen van offertes. - Daarnaast zal je prijzen onderhandelen met leveranciers en klanten. - Je maakt bestellingen aan en geeft deze in.

  • Huishoudhulp regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe spontane en energieke collega. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Jobstudent(e) Slagerij (woensdagnamiddag + eventueel weekend) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een jobstudent(e) om wekelijks op woensdagmiddag, zaterdag en/of zondag bij te springen. Woensdag van 14u tot 18, zaterdag en zondag van 08u tot 13u. Jouw takenpakket bestaat uit het bedienen van vlees, het afrekenen en de afwas tussendoor.

  • Helpdeskmedewerker NACHT 4 x per week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office Roeselare is voor een klant gelegen in de regio Roeselare op zoek naar een bediende Helpdesk in de nacht. Je zal instaan voor de telehelpdesk, waarbij je telefonisch in contact staat met de verschillende parkings. Hierbij zal je problemen van klanten op een rustige manier snel en efficiënt moeten behandelen.

  • Application Specialist (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in de regio van Ieper zijn we op zoek naar een Application Specialist. Binnen een team van specialisten kom je terecht in de serviceafdeling waar je zal instaan voor de telefonische ondersteuning van het intern ontwikkeld softwarepakket, de toegangscontrole- en gebouwenbeheerssystemen en andere IT- infrastructuren. Dit softwarepakket wordt volledig aangeleerd aan de hand van een opleidingstraject.

  • zelfstandige kinesist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Gumption - SAP Consultants (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company   Ask anyone at Thevaluechain why he or she likes working for the company and the answer will be: because of the great atmosphere and the professionalism. You can let your hair down every now and again. Correction, you must :-).  Watch the Red Devils together. Have a drink in the evening. Colleagues you like hanging out with in your spare time are a rare commodity, but not at Thevaluechain.     Your profile A good overview of the complete SAP for Logistics or Utilities solution. Familiar with one or more of the following SAP domains (SAP SD, SAP MM, SAP PM, SAP PP, SAP PS, SAP WM, ...) Strong interest in S/4 Hana A solid technical and/or functional knowledge of SAP  Good knowledge of French, English and/or Dutch   Our offer   It's impossible to define 'a great atmosphere'. You can't Google it. Ask someone what they mean, and you get the usual responses. We have a close team. Everyone is very open. There's lots of personal contact.  When you walk around for a day at Thevaluechain offices you will see it. You will understand what our consultants mean. They like working. They are proud of their company. Of their profession. They'll happily tell you all about the family feel. Lifelong learning is one of the cornerstones of Thevaluechain. With the Solution Evenings where the consultants refine their expertise. Or the workgroups on the latest technologies. Or the coaching sessions personal skills to leadership.     About Thevaluechain   Thevaluechain helps companies to speed up and increase the business value of SAP. As a trusted partner, we aim for the total approach with smart innovation, simplification and sustainability. We go beyond simple: with functional and technical expertise and an unconditional commitment we convert the implementation into a unique differentiator. The 200 consultants of Thevaluechain are a colourful bunch. As is normal in any healthy business. A mix of specialists and generalists, techies and lateral thinkers, out-and-out experts and sharp sales staff, newbies and veterans. What do they share? Their drive. They are professional without being rigid. Independent yet sociable.     Would you like to add value to our team?   As Thevaluechain is growing fast - with new offices in Belgium (Wavre), The Netherlands, Luxembourg and Switzerland. We are looking for SAP consultants from all seniority levels.  And we are eager to get them on board as soon as possible!    Our promise to you: You'll be respected, your initiative will be encouraged, your career and professional development will be our top priorities, you'll be remunerated based on merit and performance, you'll constantly learn, no matter how experienced you are.     Interested?   Thevaluechain looks forward to receiving your application! 

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: - Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants - Database beheer en update - Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) - Advertenties online plaatsen - Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) - Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers - Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten - Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

  • Afwasser - Keukenhulp (ASPELARE)

    Regio: ASPELARE

    Bedrijf: LA PROMESSE

    Type: Flexijob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei, de keukenuitrusting en de lokalen. Je verzamelt en sorteert de vaat volgens soort. Je vult en start de vaatwasser en maakt hem leeg. Je controleert de netheid van de afgewassen vaat en zet hem op zijn plaats. Je werpt afval en etensresten in de vuilnisbakken. Je sorteert het leeggoed. Je schuurt potten en pannen. Je schrobt, schuurt, ontvet, ontsmet werkruimten en installaties. Je verzamelt de vuilniszakken of bakken.

Zoek naar antwoorden van COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA in sociale netwerken
Look for responds of COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA. Laat een reactie achter voor COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA. COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA. Leave a respond for COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA. COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA op de google maps. Adres en contacten COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA
Location of COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA on the google maps. Address and contacts of COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA: SWATCH GROUP BELGIUM (The) NV | TOMMY PAUWELS | AVECO SERVICE | Vermaere Karen | IT-DEVELOPMENTS

Other related companies as COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA: SWATCH GROUP BELGIUM (The) NV | TOMMY PAUWELS | AVECO SERVICE | Vermaere Karen | IT-DEVELOPMENTS

COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05467315673. Het bedrijf COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA bevindt zich op het adres: Oostnieuwkerksesteenweg 101, 8800 Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 - 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 568,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 571,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banking, finance and insurances. Lijst met producten zijn Commodity exchanges.
De hoofdactiviteit van COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA, openstaande posities, locatie van COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA op de kaart.

COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA, company assigned to the tax number BE05467315673. The company COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA is located at the address: Oostnieuwkerksesteenweg 101, 8800 Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 - 200 employees work in this company. Capital - 568,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 571,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banking, finance and insurances. List of products are Commodity exchanges.
The main activity of COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA is not available. You also can look at reviews of COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA, open positions, location of COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COOPERATIEVE VEILING ROESELARE CVBA, employees, financial statistics.