CENTRALE KREDIETVERLENING NV

Contactgegevens CENTRALE KREDIETVERLENING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRALE KREDIETVERLENING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRALE KREDIETVERLENING NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Holstraat 59, 8790 Waregem, België

Telefoon (phone): 32 56 62 92 81 32 56 62 92 81

Fax (fax): 32 56 61 10 79 32 56 61 10 79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRALE KREDIETVERLENING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRALE KREDIETVERLENING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRALE KREDIETVERLENING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRALE KREDIETVERLENING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRALE KREDIETVERLENING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRALE KREDIETVERLENING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRALE KREDIETVERLENING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRALE KREDIETVERLENING NV
Products information CENTRALE KREDIETVERLENING NV

BTW identificatienummer (tax): BE06407745361
Ondernemingsnummer: 7851074218
Hoofdstad (capital): 904,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 592,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Banks

Product categorie (product category): Banking, finance and insurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRALE KREDIETVERLENING NV
(Get full report from official database of BE for CENTRALE KREDIETVERLENING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRALE KREDIETVERLENING NV
Addition kinds of activities for CENTRALE KREDIETVERLENING NV

4013. Schakel- en terminaldiensten | Switching and terminal services
22410000. Smalle stoffenfabrieken | Narrow fabric mills
22410105. Lacings, textiel | Lacings, textile
28690202. Propyleen, butyleen | Propylene, butylene
28990000. Chemische preparaten, nec | Chemical preparations, nec
38610505. Fotokopieerapparaten | Photocopy machines
57220206. Afvalverwerking | Garbage disposals
59619921. Gereedschap en hardware, postorder | Tools and hardware, mail order
80499902. audioloog | Audiologist

Werken bij CENTRALE KREDIETVERLENING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRALE KREDIETVERLENING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRALE KREDIETVERLENING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRALE KREDIETVERLENING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bereider (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als bereider: Ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig bereiden van de recepten (sappen, cider en gedestilleerd) volgens de receptuur en bedrijfseigen werkwijze Bewaak je de continuïteit en kwaliteit van het productieproces Volg je de veiligheids- en hygiënevoorschriften op en leef je deze na Vul je correct de productieformulieren in Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale, groeiende organisatie. Ze staan voor service, samenwerking en lange termijnrelaties met de klanten. 

  • Polyvalent administratief bediende (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een marktleider in high-end gaming computers zijn wij op zoek naar een polyvalent administratief bediende om het team te versterken en een verdere groei te realiseren. Hiervoor zijn wij op zoek naar een commercieel talent met een boekhoudkundige achtergrond en een passie voor administratie. Functie: Met jouw gedrevenheid, passie en overtuiging zorg je ervoor dat je een kwaliteitsvolle ondersteuning biedt aan onze afdeling Sales, Marketing en Boekhouding. Inplannen van agenda’s, input van data, zowel digitaal als “manueel” klasseren en opvolging van mails is jou op het lijf geschreven. Je rapporteert aan de Sales Manager. Jouw werkweek loopt van maandag tem vrijdag.

  • Magazijnier met ervaring lassen (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als magazijnier en met lassen? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit iets voor jou! Als polyvalent magazijnier ga je aan de slag in het magazijn, als chauffeur en help je mee in het atelier. In het magazijn zorg je de inkomende en uitgaande bestellingen van bouwmateriaal. Goederen die binnen komen moeten steeds gecontroleerd worden en bij problemen of schade, zal je kleine herstellingen uitvoeren. Het gaat hier voornamelijk over lasmachines vandaar. Verder moet je ook meehelpen met de voorbereiding van stukken, zoals platen knippen, gaten boren, en lassen. Tot slot zal je regelmatig ook heftruckwerk uitvoeren.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MARIAKERKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Godveerdegem (GODVEERDEGEM)

    Regio: GODVEERDEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Student drankenhandel (zondag) (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Randstad is op zoek naar een vaste student voor een drankenhandel te Meer (op zondag). Als student sta je in voor: het ontvangen en afrekenen van het leeggoed het onderhouden van de winkel klanten verwelkomen de winkel aanvullen

  • Mesena zoekt freelance tandarts assistent(e), tandjes en administratie zijn jouw passie (West-VL) (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: MESENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij verwachten van jou dat: - Je praktijkassistentie aan de tandarts biedt en zijn administratie verzorgt. - Je gedreven en enthousiast bent. - Je ervoor zorgt dat onze zorgprofessional door jouw hulp een betere werk-privé balans krijgt. - Jouw positiviteit en enthousiasme ‘besmettelijk’ werkt. - Je een optimale tevredenheid en gemoedsrust creeërt bij je klant, clean desk bij het verlaten van de werkpost. - Je de activiteiten beheerst eigen aan een praktijk en deze met de glimlach vlot uitvoert. - Je coördineert en organiseert, je werkt aan een optimale workflow binnen de praktijk van de zorgverlener. - Je vingers zijn in staat om over het klavier te razen en je gebruikt moeiteloos de partituren van Office ( Word, Excel, Outlook, Powerpoint ) - Je kan goed overweg kan met sociale media. - Je hebt goeie kennis van de voornaamste softwareprogramma's voor tandartsen. - Je hebt al de nodige ervaring opgedaan want er wordt verwacht dat je direct aan de slag kan.

  • Commercieel service technieker (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: RD TECHNIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een onderhoudstechnieker ! Ben jij een jonge gemotiveerde technieker (m/v) met een commerciële touch ? Heb jij genoten van een opleiding in de sanitair en cv ? Ben jij een leergierig persoon ? Kun je zelfstandig werken ? Heb jij interesse in een vaste job in een jong en dynamisch bedrijf dat zich verspreid over heel Vlaanderen ? Stuur dan jouw cv door naar [email protected] of maak een afspraak op 012/210203 en misschien word jij onze nieuwe collega !!!

  • kinderpsycholoog (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OP WIELTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Begeleiden en behandelen van sociaal-emotionele problemen bij kinderen en jongeren. Begeleiding bij moeilijk hanteerbaar gedrag. Ouderbegeleiding en opvoedingsondersteuning. Procesgerichte diagnostiek.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio SCHELDEWINDEKE (SCHELDEWINDEKE)

    Regio: SCHELDEWINDEKE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • System & Software Engineer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Je krijgt een degelijke en grondige inwerkingstijd om jezelf te bewijzen * Je ontwerpt en implementeert iTop CMDB-modules en extenties in PHP * Je manipuleert data en importeert

  • Flexijob McDonald's Weekend (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken mensen die minstens 8 uur per week kunnen werken, (vrijdagavond, zaterdagmiddag en/of avond-, zondagmiddag- en/of avond, kan eventueel aangevuld worden in de week)

Zoek naar antwoorden van CENTRALE KREDIETVERLENING NV in sociale netwerken
Look for responds of CENTRALE KREDIETVERLENING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRALE KREDIETVERLENING NV. Laat een reactie achter voor CENTRALE KREDIETVERLENING NV. CENTRALE KREDIETVERLENING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRALE KREDIETVERLENING NV. Leave a respond for CENTRALE KREDIETVERLENING NV. CENTRALE KREDIETVERLENING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRALE KREDIETVERLENING NV op de google maps. Adres en contacten CENTRALE KREDIETVERLENING NV
Location of CENTRALE KREDIETVERLENING NV on the google maps. Address and contacts of CENTRALE KREDIETVERLENING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRALE KREDIETVERLENING NV CENTRALE KREDIETVERLENING NV: LINDA HAELTERMAN | Cosmic NV | VANISTENDAEL | STAS-TOETENEL | Gentwood

Other related companies as CENTRALE KREDIETVERLENING NV: LINDA HAELTERMAN | Cosmic NV | VANISTENDAEL | STAS-TOETENEL | Gentwood

CENTRALE KREDIETVERLENING NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRALE KREDIETVERLENING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06407745361. Het bedrijf CENTRALE KREDIETVERLENING NV bevindt zich op het adres: Holstraat 59, 8790 Waregem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 904,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 592,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banking, finance and insurances. Lijst met producten zijn Banks.
De hoofdactiviteit van CENTRALE KREDIETVERLENING NV is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRALE KREDIETVERLENING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRALE KREDIETVERLENING NV, openstaande posities, locatie van CENTRALE KREDIETVERLENING NV op de kaart.

CENTRALE KREDIETVERLENING NV is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRALE KREDIETVERLENING NV, company assigned to the tax number BE06407745361. The company CENTRALE KREDIETVERLENING NV is located at the address: Holstraat 59, 8790 Waregem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 904,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 592,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banking, finance and insurances. List of products are Banks.
The main activity of CENTRALE KREDIETVERLENING NV is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRALE KREDIETVERLENING NV is not available. You also can look at reviews of CENTRALE KREDIETVERLENING NV, open positions, location of CENTRALE KREDIETVERLENING NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRALE KREDIETVERLENING NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRALE KREDIETVERLENING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRALE KREDIETVERLENING NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRALE KREDIETVERLENING NV, employees, financial statistics.