CBC BANQUE SA

Contactgegevens CBC BANQUE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CBC BANQUE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CBC BANQUE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand-Place 5, 1000 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32 25 47 12 11 32 25 47 12 11

Fax (fax): 32 25 47 11 00 32 25 47 11 00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CBC BANQUE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CBC BANQUE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CBC BANQUE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CBC BANQUE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CBC BANQUE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CBC BANQUE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CBC BANQUE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CBC BANQUE SA
Products information CBC BANQUE SA

BTW identificatienummer (tax): BE04913604736
Ondernemingsnummer: 5442871093
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 334,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 - 500
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Banks

Product categorie (product category): Banking, finance and insurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CBC BANQUE SA
(Get full report from official database of BE for CBC BANQUE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CBC BANQUE SA
Addition kinds of activities for CBC BANQUE SA

284299. Pools en sanitaire artikelen, niet inbegrepen | Polishes and sanitation goods, nec
354202. Persmachines | Pressing machines
754999. Automotive diensten, nec, nec | Automotive services, nec, nec
02599905. Quail boerderij | Quail farm
26749903. Glassine zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Glassine bags: made from purchased materials
34839903. Bazooka raketten | Bazooka rockets

Werken bij CBC BANQUE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CBC BANQUE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CBC BANQUE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CBC BANQUE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker transportkoeling (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volgende verantwoordelijkheden behoren onder meer tot je takenpakket: - Onderhoud en service aan THERMO KING koelgroepen en andere producten - Het monteren van nieuwe units en het demonteren van koelgroepen - Opsporen van mechanische en elektrische problemen en diagnose stellen

  • Kwaliteitscontroleur (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Neerpelt zijn wij op zoek naar een kwaliteitscontroleur. Je staat in voor het controleren van medische materialen. Dit doe je aan de hand van een loep. Verder houd je alles bij in de logboeken en koppel je alles terug naar de medewerkers.

  • Monitor groendienst (m/v) Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maatwerkbedrijf in regio Eeklo zijn we op zoek naar een monitor in de groendienst. Jouw twee grootste taken zijn onderhoud van bedrijfsterreinen en particuliere tuinen (onkruid verwijderen, snoeien, scheren, bosmaaien en graf afrijden) en coachen en aansturen van een groep doelgroepmedewerkers. Als monitor zijn je taken: Taken op een duidelijke en eenvoudige manier uitleggen Taken opsplitsen in (zeer) eenvoudige deeltaken, aangepast aan de mogelijkheden van de doelgroepmedewerkers Bewaken van de kwaliteit Bewaken van de voortgang van de activiteiten Bewaken van de veiligheid Bewaken van de orde en de netheid van de werkplaats Aanspreken van doelgroepmedewerkers op gedrag Uurrooster: MA - VRIJ: 7u - 15u30 Aanbod: Tijdelijke voltijdse job tot en met eind december. Er zijn altijd mogelijkheden om langer te blijven indien positieve evaluatie.

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in een leuk, dynamisch en jong team. Voor één of meerder klanten stuur je de de logistieke dienstverlening vlekkeloos aan: • Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de loodsmedewerkers. • Track and Tracing van de zendingen voor je klant. • Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen. • Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega’s.

  • Sterk planmatig talent transport (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een krak in planning en organisatie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je de perfecte kandidaat voor onze klant! Voor een transportbedrijf in regio groot Waregem zijn wij namelijk op zoek naar een dispatcher. Volgende taken behoren tot jouw uitvoerende taken: - opvolgen transportvoertuigen in binnen- en buitenland - inplannen voertuigen - nauw contact met klanten en chauffeurs onderhouden

  • Winkelbediende (30u/w) (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: JOBMATCH GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een lokale handelaar in Sint-Martens-Latem. Je verantwoordelijkheden zouden zijn: Verkopen van charcuterie en vleeswaren Bedienen van klanten Het hygiënisch houden van de werkplaats Kassawerk Je doet dit volgens dit uurrooster: week 1: ma - vr. : 8u - 12u30 + zaterdag: 8u - 18u30 week 2: ma - vr : 13u30 - 19u (geen zaterdagwerk)

  • Productiemedewerkers 3 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn we op zoek naar losse arbeiders voor de kwaliteitscontrole. Het bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van kwaliteitscontroles in de automotive, meer bepaald het controleren van brandstoftanks. Als productiearbeider/ kwaliteitscontroleur ben je verantwoordelijk voor de volledige controle op het einde van de productielijn.

  • Jobstudent (m/v) winkel Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Plaatser Zonneweringen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een goede elektrische kennis; Werk je graag op hoogte en heb je snel inzicht in technische plannen; Dan is deze vacature iets voor jou! Je wordt ingeschakeld in ons montage team voor het plaatsen van: (geautomatiseerde) Zonweringen, zonneschermen, poorten en rolluiken; De basis voor de installatie is het technisch plan of handleiding, die je mee krijgt van de vele verschillende producten die worden geplaatst; Je voert testen uit en doet een kwaliteitscontrole; Tot slot zorg je voor de opkuis van de werf. Als nieuwe werknemer ga je steeds met een ervaren monteur op pad. Op termijn kan je zelfstandig kleine werkzaamheden of herstellingen uitvoeren bij onze particuliere klanten. Je vertrekt vanuit de vestiging, meestal rond 06h00 vanuit het bedrijf.

  • Chauffeur CE - Nacht (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

    Type: Vaste Job

    Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. Als chauffeur sta je in voor de belevering van de filialen tijdens de nacht Je bent nauwkeurig Je kan zelfstandig werken Goede kennis Nederlands. Goede fysiek Oog voor veiligheid, uiterst defensieve rijstijl.

  • Klinisch Psycholoog volwassenen GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging GEEL en/of Antwerpen • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Zaalmedewerker M/V (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Met 3 borden kunnen lopen Zelfstandig kunnen werken Vlot met plateaus kunnen lopen

Zoek naar antwoorden van CBC BANQUE SA in sociale netwerken
Look for responds of CBC BANQUE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CBC BANQUE SA. Laat een reactie achter voor CBC BANQUE SA. CBC BANQUE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CBC BANQUE SA. Leave a respond for CBC BANQUE SA. CBC BANQUE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CBC BANQUE SA op de google maps. Adres en contacten CBC BANQUE SA
Location of CBC BANQUE SA on the google maps. Address and contacts of CBC BANQUE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come CBC BANQUE SA CBC BANQUE SA: Bellini's | VANHAEZEBROUCK | ROELAND DE SMET | GRILL DE LA CLOUSE | Bergs Ann

Other related companies as CBC BANQUE SA: Bellini's | VANHAEZEBROUCK | ROELAND DE SMET | GRILL DE LA CLOUSE | Bergs Ann

CBC BANQUE SA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CBC BANQUE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04913604736. Het bedrijf CBC BANQUE SA bevindt zich op het adres: Grand-Place 5, 1000 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 - 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 334,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banking, finance and insurances. Lijst met producten zijn Banks.
De hoofdactiviteit van CBC BANQUE SA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CBC BANQUE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CBC BANQUE SA, openstaande posities, locatie van CBC BANQUE SA op de kaart.

CBC BANQUE SA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is CBC BANQUE SA, company assigned to the tax number BE04913604736. The company CBC BANQUE SA is located at the address: Grand-Place 5, 1000 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 - 500 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 334,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banking, finance and insurances. List of products are Banks.
The main activity of CBC BANQUE SA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CBC BANQUE SA is not available. You also can look at reviews of CBC BANQUE SA, open positions, location of CBC BANQUE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CBC BANQUE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CBC BANQUE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CBC BANQUE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CBC BANQUE SA, employees, financial statistics.