BANQUE DU BRABANT SC

Contactgegevens BANQUE DU BRABANT SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BANQUE DU BRABANT SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

BANQUE DU BRABANT SC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Belliard 21, 1040 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32 25 13 69 84 32 25 13 69 84

Fax (fax): 32 25 05 31 35 32 25 05 31 35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BANQUE DU BRABANT SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BANQUE DU BRABANT SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BANQUE DU BRABANT SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BANQUE DU BRABANT SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BANQUE DU BRABANT SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BANQUE DU BRABANT SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BANQUE DU BRABANT SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BANQUE DU BRABANT SC
Products information BANQUE DU BRABANT SC

BTW identificatienummer (tax): BE08054321289
Ondernemingsnummer: 7163055419
Hoofdstad (capital): 317,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 811,000 EUR
Werknemers (employees): 51 - 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Banks

Product categorie (product category): Banking, finance and insurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BANQUE DU BRABANT SC
(Get full report from official database of BE for BANQUE DU BRABANT SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor BANQUE DU BRABANT SC
Addition kinds of activities for BANQUE DU BRABANT SC

339900. Primaire metalen producten | Primary metal products
738900. Zakelijke dienstverlening, niet inbegrepen | Business services, nec
20510100. Broodjes, broodjes en broodjes | Breads, rolls, and buns
35550306. Regels, printers ' | Rules, printers'
56619901. Kinderschoenen | Children's shoes

Werken bij BANQUE DU BRABANT SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BANQUE DU BRABANT SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BANQUE DU BRABANT SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BANQUE DU BRABANT SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker Roeselare 38u kinderafdeling (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een gemotiveerde verkoopmedewerker (m/v) die fulltime wil werken in de kinderafdeling

  • INTERNAL SALES ASSISTANT M/V (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Internal Sales Assistant ben je verantwoordelijk voor de opmaak en opvolging van de contracten voor de investeringsdossiers. Wanneer het contract getekend is door de klant, geef je de bestelling door, je houdt het overzicht van de bestelbons. Eens het materiaal geleverd is, controleer jij de factuur van de leverancier. Op vraag van de klant verstuur je de technische fiches. De opvolging van de special deals, gratis en extra goederen en klachten gebeurt via SAP. Bij de projecten rond de special deals maak je diverse berekeningen m.b.t. de grossiers, de eindklanten, het gamma. De administratie rond de investeringsdossiers, de technische fiches, de packshots en de rapportering gebeurt via Excel.

  • Schrijnwerker/Afwerker (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als afwerker binnen het bedrijf heb je een zeer uiteenlopende job met veel afwisseling. Zowel schrijnwerk alsook plafonnerings- en gyprocwerken behoren tot je takenpakket. Ook sta je in voor de naservice van onze werven. Je komt terecht in een aangename en gedreven ploeg met een ervaren ploegbaas die je zal aansturen en begeleiden.

  • Machinebediener (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Machinebediener productie staat in voor het persen, omlopen en ontvormen van de aangeboden wrongelblokken op een hygiënische, gestandaardiseerde wijze zodat de gevormde kazen in ideale omstandigheden qua vorm en structuur aan hun verdere verwerking kunnen starten. Jouw takenpakket is zeer gevarieerd: voorbereiden productieinstallaties voor opstart correct opvolgen van het vooropgestelde persprogramma (ngl de kaassoort) hulp bieden bij diverse posten op de productielijn correcte en efficiënte communicatie naar jouw collega operatoren opdat het productieproces optimaal kan verlopen

  • Machineoperator Persafdeling (M/V) (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Bedienen van zes persmachines • Ombouwen en instellen van de verschillende machines • Kwaliteitscontrole • Intensieve opleiding door ervaren operator

  • ORDERPICKER DAGUREN (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven all-round magazijnier met reeds je eerste ervaring als orderpicker? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn. Voor één van onze klanten in OLV-Waver, actief in de natuurvoedings- en biowinkels, zoeken wij orderpickers die met de volle 100% achter de dagverse producten staan.

  • Teamleader / Foreman (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een people-minded persoon met sterke kennis van warehouse processen?! Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! ull; Als teamleader stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je supervisor en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. ull; Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. ull; Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd en nageleefd wordt. ull; Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte tools. ull; Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit & personeelswijzigingen)

  • Student verkoop charcuterie (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken studenten (m/v) die op zaterdag willen werken in een beenhouwering in Kortemark. Je werkt een halve dag. De planning wordt samen besproken. Taken: bedienen van klanten aan de verstoonbank vlees, kaas,...snijden en afwegen afrekenen toonbank aanvullen schoonmaken helpen bij bereidingen

  • Jobstudent kinderverzorg(st)er (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Zorgpunt Meetjesland

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een jobstudent die zich tijdens het schooljaar (woe nm of andere dagen) en/of schoolvakanties vrij kan maken om ons team in de kinderopvang te versterken. Als jobstudent kinderverzorg(st)er ondersteunt u de dagelijkse werking van de kinderopvang. Je helpt mee in de verzorging en begeleiding van baby’s en peuters (0j-3j) Ben je een zorgzaam, geduldig en creatief persoon? Heb je enkele dagen/weken tussen de zomervakantie niets om handen? Stuur ons vandaag jouw CV!

  • Verkoper Bloemenwinkel - Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhouden en proper houden van de winkel. Ook het onderhoud van de planten behoort tot je takenpakket. Daarnaast ontvang je alle klanten in de winkel en rekent af aan de kassa.

  • Productieleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Euro Engineering

    Type: Vaste Job

    Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het productieproces (slicing & verpakken) en het behalen van de KPI's van die afdeling. Je staat in voor een continue sturing van de productie en je hebt oog voor optimalisaties. Als een waar projectleider volg je alle productiegerelateerde projecten goed op. Je werkt nauw samen met de andere afdelingen. In overleg met HR werk je aan de performance van de afdeling. Je voorspelt de noden, bent verantwoordelijk voor de opleiding en ontwikkeling van de productiemedewerkers. Zelf rapporteer je aan de Operations Manager. Je maakt deel uit van het Operations Team. Je direct reports bestaan uit 2 teamleaders en 1 planner. Wanneer nodig ben je bereid hen te back-uppen. In totaliteit zijn er in jouw afdeling een 40-tal arbeiders aan de slag. Je verzorgt de communicatie over productiviteit en dagelijkse controles in je afdeling.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van BANQUE DU BRABANT SC in sociale netwerken
Look for responds of BANQUE DU BRABANT SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor BANQUE DU BRABANT SC. Laat een reactie achter voor BANQUE DU BRABANT SC. BANQUE DU BRABANT SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BANQUE DU BRABANT SC. Leave a respond for BANQUE DU BRABANT SC. BANQUE DU BRABANT SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BANQUE DU BRABANT SC op de google maps. Adres en contacten BANQUE DU BRABANT SC
Location of BANQUE DU BRABANT SC on the google maps. Address and contacts of BANQUE DU BRABANT SC

Andere gerelateerde bedrijven als come BANQUE DU BRABANT SC BANQUE DU BRABANT SC: DOMINIQUE DE MEESTER | BEMA | RAYMOND DUMAREY | FRANK CLAEYS | AMEYE

Other related companies as BANQUE DU BRABANT SC: DOMINIQUE DE MEESTER | BEMA | RAYMOND DUMAREY | FRANK CLAEYS | AMEYE

BANQUE DU BRABANT SC is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BANQUE DU BRABANT SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08054321289. Het bedrijf BANQUE DU BRABANT SC bevindt zich op het adres: Rue Belliard 21, 1040 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 - 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 317,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 811,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Banking, finance and insurances. Lijst met producten zijn Banks.
De hoofdactiviteit van BANQUE DU BRABANT SC is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BANQUE DU BRABANT SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BANQUE DU BRABANT SC, openstaande posities, locatie van BANQUE DU BRABANT SC op de kaart.

BANQUE DU BRABANT SC is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is BANQUE DU BRABANT SC, company assigned to the tax number BE08054321289. The company BANQUE DU BRABANT SC is located at the address: Rue Belliard 21, 1040 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 - 100 employees work in this company. Capital - 317,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 811,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Banking, finance and insurances. List of products are Banks.
The main activity of BANQUE DU BRABANT SC is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BANQUE DU BRABANT SC is not available. You also can look at reviews of BANQUE DU BRABANT SC, open positions, location of BANQUE DU BRABANT SC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BANQUE DU BRABANT SC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BANQUE DU BRABANT SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BANQUE DU BRABANT SC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BANQUE DU BRABANT SC, employees, financial statistics.