BANQUE DEWAAY SA

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • BANQUE DEWAAY SA

Contactgegevens BANQUE DEWAAY SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BANQUE DEWAAY SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BANQUE DEWAAY SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bld Anspach 1/39 BP 39, 1000 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32 22 27 88 11 32 22 27 88 11

Fax (fax): 32 22 27 88 99 32 22 27 88 99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BANQUE DEWAAY SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BANQUE DEWAAY SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BANQUE DEWAAY SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BANQUE DEWAAY SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BANQUE DEWAAY SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BANQUE DEWAAY SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BANQUE DEWAAY SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BANQUE DEWAAY SA
Products information BANQUE DEWAAY SA

BTW identificatienummer (tax): BE07100708007
Ondernemingsnummer: 6473114013
Hoofdstad (capital): 800,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Stockbrokers

Product categorie (product category): Banking, finance and insurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BANQUE DEWAAY SA
(Get full report from official database of BE for BANQUE DEWAAY SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BANQUE DEWAAY SA
Addition kinds of activities for BANQUE DEWAAY SA

07210302. Gewasstoftoestellen | Crop dusting services
28910000. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
34430602. Tunnel voering, metalen plaat | Tunnel lining, metal plate
36129902. Verzadigbare reactoren | Saturable reactors
37130101. Vrachtwagens | Truck beds
38290600. Automatische draaibanken en verwante apparaten | Automatic turnstiles and related apparatus
50440000. Kantoorartikelen | Office equipment

Werken bij BANQUE DEWAAY SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BANQUE DEWAAY SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BANQUE DEWAAY SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BANQUE DEWAAY SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker met heftruckattest (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een distributiecentrum regio Brugge zijn we op zoek naar magazijnmedewerkers (M/V). - Lossen en sorteren van paletten - Opkuis/op orde houden van algemeen magazijn

  • Monteur industriebouw m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant gelegen in Opglabbeek, zijn wij op zoek naar een monteur industriebouw! Je staat in voor de montage van steeldeck panelen.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER MET KENNIS VAN HYDRAULICA (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan zelfstandig werken. Je bent elektrisch zeer sterk en houdt van technische uitdagingen. Je hebt kennis van elektriciteit van vrachtwagens. Je werkt zeer georganiseerd en bent uiterst stressbestendig.

  • Administratief medewerker klantendienst (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ASAP IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende sta je in voor volgende taken: - Opname van de binnenkomende bestellingen alsook de opvolging ervan - Klanten te woord staan en helpen, dit zowel telefonisch als via mail - Allround administratieve taken Je staat hierbij in nauw contact met de productieafdeling.

  • Industriële elektricien (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar Industriële Elektriciens regio Kempen. Ben jij op zoek naar een bedrijf om een lange termijn relatie mee aan te gaan? Een bedrijf waar je jezelf kan ontplooien, welke jouw opleidingen en doorgroei mogelijkheden biedt? Waar dag in dag uit jouw technische nieuwsgierigheid getriggerd wordt?  Lees dan snel verder, want zij zoeken JOU!!! Als Industriële Elektricien werk je voornamelijk in de industrie: Je staat in voor elektrische montage op de werven voornamelijk in de provincie Antwerpen en Limburg (regio Turnhout en Herentals zoeken we nu vooral)  Je zal instaan voor de plaatsing, het onderhoud en de herstelling van industriële elektrische installaties en zorg dragen voor de optimale en veilige werking van deze installaties aansluiten van pompen, toestellen Kabels leggen, trekken, borden bouwen Je evolueert van project naar project, maar onze klant zorgt voor een goede omkadering en dat de teams zoveel mogelijk samen blijven.   

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit WAREGEM zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Lint (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Productiearbeider - student inpak (maand december) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Diest zijn we op zoek naar een helpende hand in de koude bereiding bij het vullen van schaaltje met vlees.(burgers, stammetjes, enz.¿)

  • Student verkoop sportwinkel (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Paal zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Naast het kassawerk help je de klanten verder en geef je ook advies aan de klanten o.a. mbt sportBH's.

  • Ervaren hydro Shop medewerker Hydrauliek Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hebu NV (Fluiconnecto)

    Type: Vaste Job

    Onze hydroshops worden gerund door een klein en flexibel team dat zich maximaal inspant om de problemen van de klant op te lossen. Voor een groot deel bestaan uw werkzaamheden uit verkoop van hydraulische componenten en assembleren van slangen en koppelingen op maat en het demonteren, assembleren en monteren van hydrauliekslangen en koppelingen. Waar geen standaard oplossingen voorhanden zijn, wordt een beroep gedaan op technisch improvisatietalent. Het verwerken en inpakken van orders behoort ook tot de werkzaamheden. Door de servicegerichte instelling heeft iedere hydroshop een grote kring aan vaste klanten. De vele contacten en de verscheidene vragen maken het werk afwisselend.

  • Ambitieuze Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met vestigingen regio Brussel en Antwerpen zoeken wij een Support Engineer met veel zin om bij te leren en te groeien! Naargelang jouw ervaring neem je in eerste instantie 1st - 2nd en/of 3rd line verantwoordelijkheden op, met oog hier in te groeien. Je krijgt dan ook de nodige opleiding om jezelf te kunnen ontwikkelen. Een leergierige geest die veel informatie kan verwerken zit hier zeker op zijn plaats. Technisch vereiste kennis: - Windows 10 - Basiskennis Apple Mac OS - Kennis van Adobe - Kennis van Quark Express en Indesign? Dat is mooi meegenomen! Zo neen, als ambitieuze ziel krijg je dit wel snel in de vingers...

  • Service Desk Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Talentus Vilvoorde

    Type: Vaste Job

    De Service Desk Engineer speelt een centrale rol binnen onze Customer Operations-afdeling. Het is het hart van het bedrijf dat ervoor zorgt dat een klant geholpen wordt. Je bent voor klanten en technische partners het eerste aanspreekpunt m.b.t. ondersteuning van onze telecomdiensten en je analyseert in die hoedanigheid elke klantvraag op een efficiënte manier. Je stelt je adviserend en ondersteunend op en zorgt voor een nauwkeurige registratie en afhandeling van elk dossier. Je ziet het als een uitdaging om op een efficiënte manier alle gemelde problemen op te lossen binnen de vooropgestelde SLA en je escaleert niet-opgeloste problemen binnen de vooropgestelde termijn naar de Service Desk Manager en rapporteert aan de Head of Service Support. Je communiceert nauwkeurig de vooruitgang van lopende dossiers naar klanten en partners. Je documenteert je acties in onze incident tools. Wij laten je in deze rol constant evolueren en zullen de nodige technische trainingen en opleiding voorzien om van jou een netwerk engineer te maken met oog voor detail en zin voor klantgerichtheid en efficiëntie. Bedrijfsprofiel: Deze firma biedt een cloud interactie platform aan dat bedrijven in de mogelijkheid stelt om efficiënter, zorgeloos en aan een lagere kost te communiceren – van op elke plaats met elk toestel. Door het begrijpen van en luisteren naar de behoeften van onze klanten, kunnen we eenvoudige en schaalbare oplossingen en tools aanbieden. Optimaal beveiligd, vloeien hierbij telecom en IT naadloos in elkaar, zodat onze klanten voorbereid zijn op de digitale uitdagingen van morgen.

Zoek naar antwoorden van BANQUE DEWAAY SA in sociale netwerken
Look for responds of BANQUE DEWAAY SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BANQUE DEWAAY SA. Laat een reactie achter voor BANQUE DEWAAY SA. BANQUE DEWAAY SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BANQUE DEWAAY SA. Leave a respond for BANQUE DEWAAY SA. BANQUE DEWAAY SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BANQUE DEWAAY SA op de google maps. Adres en contacten BANQUE DEWAAY SA
Location of BANQUE DEWAAY SA on the google maps. Address and contacts of BANQUE DEWAAY SA

Andere gerelateerde bedrijven als come BANQUE DEWAAY SA BANQUE DEWAAY SA: BBL | Couck NV | GALLERIE DESSERS BEECK | ALIM SPRL | ANTOINE VAN DAMME

Other related companies as BANQUE DEWAAY SA: BBL | Couck NV | GALLERIE DESSERS BEECK | ALIM SPRL | ANTOINE VAN DAMME

BANQUE DEWAAY SA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BANQUE DEWAAY SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07100708007. Het bedrijf BANQUE DEWAAY SA bevindt zich op het adres: Bld Anspach 1/39 BP 39, 1000 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 800,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 270,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Banking, finance and insurances. Lijst met producten zijn Stockbrokers.
De hoofdactiviteit van BANQUE DEWAAY SA is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BANQUE DEWAAY SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BANQUE DEWAAY SA, openstaande posities, locatie van BANQUE DEWAAY SA op de kaart.

BANQUE DEWAAY SA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is BANQUE DEWAAY SA, company assigned to the tax number BE07100708007. The company BANQUE DEWAAY SA is located at the address: Bld Anspach 1/39 BP 39, 1000 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 800,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 270,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Banking, finance and insurances. List of products are Stockbrokers.
The main activity of BANQUE DEWAAY SA is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BANQUE DEWAAY SA is not available. You also can look at reviews of BANQUE DEWAAY SA, open positions, location of BANQUE DEWAAY SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BANQUE DEWAAY SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BANQUE DEWAAY SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BANQUE DEWAAY SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BANQUE DEWAAY SA, employees, financial statistics.