ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV

Contactgegevens ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kasteellaan 48, 9000 Gent, België

Telefoon (phone): 32 92 23 44 99 32 92 23 44 99

Fax (fax): 32 92 23 41 57 32 92 23 41 57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV
Products information ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV

BTW identificatienummer (tax): BE02173614501
Ondernemingsnummer: 4891357421
Hoofdstad (capital): 726,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 143,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Consultants, financial analysis

Product categorie (product category): Banking, finance and insurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV
(Get full report from official database of BE for ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV
Addition kinds of activities for ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV

873302. Niet-commerciële sociale onderzoeksorganisatie | Noncommercial social research organization
922404. Brandbescherming, niveau van overheid | Fire protection, level of government
02529901. Begonnen getrokken boerderij | Started pullet farm
24999905. Klemborden, hout | Clip boards, wood
28359907. In vitro diagnostiek | In vitro diagnostics
37140300. Motoronderdelen van het voertuig en frame | Motor vehicle body components and frame
59490206. Naaien leveringen | Sewing supplies
62829903. Beleggingsadviseurs | Investment counselors

Werken bij ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier bij Euro Shoe te Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1222649

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Oostnieuwkerke (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij particulieren in regio Wachtebeke.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Diest – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten avondploeg magazijn/orderpicking (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in wommelgem zijn wij op zoek naar studenten die gedurende het academiejaar een centje wiltlen bijverdienen. Je staat in voor algemeen magazijnwerk en orderpicking. Je werkt vanaf 16u of 18u tot 21u.

  • Helpdesk operator @Sebeco (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SEBECO

    Type: Vaste Job

    SEBECO is een innovatief contact center te Gent. Wij danken ons 30 jaar ervaring aan de inzet van elk van onze gewaardeerde medewerkers. Wij zoeken dan ook iemand die graag initiatief toont en zich inzet voor klanten en collega’s. Begin de dag met een glimlach … bij SEBECO. Welke uitdagingen staan jou te wachten als helpdesk operator: Opleiding volgen: je volgt de georganiseerde briefings en opleidingen voor elk project waaraan je deelneemt. Klanteninteractie; je beantwoordt oproepen en mails van klanten, doet zelf oproepen naar klanten, geeft informatie en doet aan verkoopsbevordering. Registratie: je verzorgt een tijdige en correctie registratie van de communicatie en doet de correcte en tijdige naverwerking binnen de afgesproken service levels, regels en doelstellingen. Administratie: je houdt de eigen administratie nauwgezet bij teneinde een juiste project- en personeelsopvolging mogelijk te maken (invullen dagverslag, aanvragen verlof,...). Startdatum: zo snel mogelijk!

  • Onderhoudstechnieker Spuitgiet machines (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: DS Smith

    Type: Vaste Job

    - Doet correctief onderhoud aan de infrastruktuur volgens de onderhoudsplannen - Bespreken zware pannes met de Hoofd Onderhoud - Opsporen en oplossen van pannes - Rapporteert aan Hoofd Onderhoud over de gevonden pannes - Doet preventief onderhoud aan de infrastructuur volgens de onderhoudsplannen - Bouwt, op aangeven van Hoofd Onderhoud, nieuwe apparaten, aanpassingen op bestaande machines/apparaten - Stelt verbeteringen aan machines voor - Neemt deel aan technische besprekingen met leveranciers of officiële instanties wanneer gevraagd - Uitwerken van projecten aan de hand van opgegeven informatie en richtlijnen - Voert zelfstandig taken uit zonder expliciete werkinstructies, gelet op de expertise die hij bezit bij het uitvoeren van zijn taken - Neemt de nodige initiatieven om de opgelegde taken naar behoren uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van vuurvergunningen, het laten bestellen van de nodige stukken/onderdelen en het opvragen van de nodige assistentie - Bijwerken van de nodige formulieren ter staving van de onderhoudstaken en preventieve acties

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Architecte Conception expérimenté(e) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FAST FORWARD ARCHITECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ce que nous recherchons avant tout, un(e) chouette collègue vous faites partie de la cellule initiation et conception du projet. Cette cellule initialise les projets, travaille sur des concours, définit les budgets, élabore des plans jusqu’au et y compris le permis d’urbanisme quelqu'un qui souhaite donner forme aux écoles, hôpitaux et autres bâtiments publics mais aussi au projets haut de gamme vous travaillez à différentes échelles et envergures (allant de 1,5MIO à 40MIO EUR) vous élaborez des masterplans et des plans de maintenance pour les bâtiments et sites publics, tant en termes de timing, de budgétisation, de phasage, de mesure, de conception et de programme de construction en collaboration avec le maître d’ouvrage un concepteur avec une vision « Fast Forward » de l'architecture, à savoir, ayant une attention pour l'intégration du projet dans le contexte, la qualité spatiale des intérieurs, l’incidence lumineuse, le vieillissement des façades et la robustesse des intérieurs, et ayant une attention pour le dialogue avec le maître d’ouvrage vous rédigez les rapports des réunions avec le maître d’ouvrage vous aidez à la visualisation des concepts en 3D vous êtes responsable pour l’élaboration du matériel de présentation un concepteur qui peut également ajouter une dimension architecturale aux rénovations

  • Flexi Keuken -en zaalmedewerker - Pizza Hut Keyserlei (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV. Laat een reactie achter voor ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV. ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV. Leave a respond for ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV. ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV op de google maps. Adres en contacten ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV
Location of ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV on the google maps. Address and contacts of ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV: DIRK MERTENS | GARAGE T'WALLETJE | D.C.R. | Riwax Riankar | Steelandt C

Other related companies as ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV: DIRK MERTENS | GARAGE T'WALLETJE | D.C.R. | Riwax Riankar | Steelandt C

ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02173614501. Het bedrijf ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV bevindt zich op het adres: Kasteellaan 48, 9000 Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 726,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 143,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banking, finance and insurances. Lijst met producten zijn Consultants, financial analysis.
De hoofdactiviteit van ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV, openstaande posities, locatie van ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV op de kaart.

ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV, company assigned to the tax number BE02173614501. The company ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV is located at the address: Kasteellaan 48, 9000 Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 726,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 143,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banking, finance and insurances. List of products are Consultants, financial analysis.
The main activity of ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV is not available. You also can look at reviews of ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV, open positions, location of ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMEEN FIDUCIAIR INSTITUUT NV, employees, financial statistics.