Pelzen Luc

Contactgegevens Pelzen Luc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pelzen Luc: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pelzen Luc

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ambachtstraat 34; 3110; Rotselaar, België

Telefoon (phone): 016 58 08 97 (+32-016 58 08 97) 016 58 08 97 (+32-016 58 08 97)

Fax (fax): +32 (10) 992-48-64 +32 (10) 992-48-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pelzen Luc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pelzen Luc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pelzen Luc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pelzen Luc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pelzen Luc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pelzen Luc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pelzen Luc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pelzen Luc
Products information Pelzen Luc

BTW identificatienummer (tax): BE03550750732
Ondernemingsnummer: 3497741699
Hoofdstad (capital): 464,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 487,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Furs - Retail

Product categorie (product category): Furs - Whol

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pelzen Luc
(Get full report from official database of BE for Pelzen Luc)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pelzen Luc
Addition kinds of activities for Pelzen Luc

601199. Federale reservebanken, nec | Federal reserve banks, nec
10310100. Loodertsmijnen | Lead ores mining
23890300. kostuums | Costumes
24110206. Palen, hout: onbehandeld | Poles, wood: untreated
26210103. Gezichtsweefselvoorraad | Facial tissue stock
51699908. Kunstmatige vezels | Manmade fibers
59999913. Ijs | Ice

Werken bij Pelzen Luc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pelzen Luc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pelzen Luc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pelzen Luc. Looking for open vacancies in other companies

  • Kraanman met rijbewijs C (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bedient de vrachtwagen met de kraan. Je plaatst de ruiten op het juiste niveau. Daarnaast help je ook mee met het plaatsen van de ruiten.

  • DRAAIER STUKWERK - WAASLAND (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gevestigd in het Waasland ( ideaal voor mensen die woonachtig zijn op één van deze postcodes: 9100 - 9000 - 9160 - 9200 - ... ) zijn wij op zoek naar CNC en conventionele talenten. Draai-afdeling - Voor deze afdeling is onze klant op zoek naar één CNC draaier en één conventioneel draaier ( groot werk ).

  • Zaalmedewerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij gaan op zoek naar een zaalmedewerker! Opleiding of ervaring... Je werkt niet op zondag en bent nog een extra dag vrij tijdens de week. Service Coupé Zaterdag werken vanaf 18u00

  • productiemedewerker inpak/ ovens : 2pl - nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een productiemedewerker. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : -je kan ingesteld worden op verschillende werkposten binnen de ovenafdeling als inpakafdeling - machineel of manueel aanmaken van premixen en assisteren van ovenoperatoren afvullen van bigbags met halffabrikaten maken van boxen voor bulkproducten verpakken van consumentendoosje in kartonnen overdozen assisteren van inpakoperatoren manueel bijstorten van garnituren aan - en afvoeren van materiaal - permanent visuele controles uitvoeren - invullen van nodige docu's - instaan voor orde en netheid

  • Productieoperatoren glas 2 ploegen (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een glasbedrijf in Kuurne, zijn we op zoek naar productieoperatoren. Je bent in eerste instantie verantwoordelijk voor het voorbereiden van de profielen alvorens het glas wordt aangebracht. Later word je ingeschakeld als opzetter van glas of aan de snijstraat. Aanbod : - aantrekkelijk loon 13,16 euro (+ extra ploegenpremie) - kans op optie vast

  • Technisch-Commercieel Bediende (NETHEN)

    Regio: NETHEN

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een technisch-commercieel bediende die op zoek is naar een nieuwe uitdaging met veel variatie. Je bent het aanspreekpunt bij inkomende telefoons en communicatief sterk zodat je weet te onderhandelen. Onderhandelen over prijzen bij aankoop van producten schrikt je dan ook zeker niet af. Je zorgt voor de logistieke dossiers en opvolging van aankoopbestellingen en levertermijnen van lopende bestellingen. Je hebt technische achtergrond zodat je plannen kan lezen en beoordelen. Het kan gebeuren dat je op klantenbezoek gaat om kwaliteitscontroles uit te voeren of met klanten/ leveranciers te onderhandelen.

  • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

  • Huishoudhulpen - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT MARTENS LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Martens Latem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder op kantoor ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp regio Sijsele (M/V) (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • JOBSTUDENT VERPLEEGKUNDIGE (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

    Type: Studentenjob

    Je wil op regelmatige basis komen werken als jobstudent • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen • Je wordt ingezet in de weekends en vakantieperioden volgens jouw beschikbaarheidskalender.

  • Recruitment Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Als specialist Rekrutering en Selectie ben je verantwoordelijk voor verschillende rekruteringsopdrachten binnen onze verzekeringsmaatschappij;Je rekruteert hierbij alle mogelijke profielen, zoals IT, Sales, Marketing, Finance, verzekeringstechnische profielen, ...Je beheert je dossiers van A tot Z (van de behoeftenanalyse bij de Hiring Manager tot bespreking van het salarisvoorstel) ; In je functie ben je het aanspreekpunt inzake aanwerving voor de hiring managers, kandidaten en externe rekruteringspartners ; Je wordt betrokken bij verschillende HR projecten en neemt deel aan jobbeurzen; Je maakt deel uit van het HR departement en rapporteert rechtstreeks aan de HR Director.

Zoek naar antwoorden van Pelzen Luc in sociale netwerken
Look for responds of Pelzen Luc in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pelzen Luc. Laat een reactie achter voor Pelzen Luc. Pelzen Luc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pelzen Luc. Leave a respond for Pelzen Luc. Pelzen Luc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pelzen Luc op de google maps. Adres en contacten Pelzen Luc
Location of Pelzen Luc on the google maps. Address and contacts of Pelzen Luc

Andere gerelateerde bedrijven als come Pelzen Luc Pelzen Luc: Toccata BVBA | COIFFURE LOUIS-DANIEL | SOCIALIST. MUTUALITEIT | Y. DEVLIES | FE. SALERNO

Other related companies as Pelzen Luc: Toccata BVBA | COIFFURE LOUIS-DANIEL | SOCIALIST. MUTUALITEIT | Y. DEVLIES | FE. SALERNO

Pelzen Luc is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pelzen Luc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03550750732. Het bedrijf Pelzen Luc bevindt zich op het adres: Ambachtstraat 34; 3110; Rotselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 464,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 487,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Furs - Whol. Lijst met producten zijn Furs - Retail.
De hoofdactiviteit van Pelzen Luc is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pelzen Luc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pelzen Luc, openstaande posities, locatie van Pelzen Luc op de kaart.

Pelzen Luc is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pelzen Luc, company assigned to the tax number BE03550750732. The company Pelzen Luc is located at the address: Ambachtstraat 34; 3110; Rotselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 464,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 487,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Furs - Whol. List of products are Furs - Retail.
The main activity of Pelzen Luc is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Pelzen Luc is not available. You also can look at reviews of Pelzen Luc, open positions, location of Pelzen Luc on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pelzen Luc, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pelzen Luc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pelzen Luc, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pelzen Luc, employees, financial statistics.