De Mesmaeker-Mertens SA

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • De Mesmaeker-Mertens SA
Private companiesOil and Gas Extraction • De Mesmaeker-Mertens SA

Contactgegevens De Mesmaeker-Mertens SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Mesmaeker-Mertens SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Mesmaeker-Mertens SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Poincar茅 55; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 521 49 22 (+32-02 521 49 22) 02 521 49 22 (+32-02 521 49 22)

Fax (fax): 02 521 49 22 (+32-02 521 49 22) 02 521 49 22 (+32-02 521 49 22)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Mesmaeker-Mertens SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Mesmaeker-Mertens SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Mesmaeker-Mertens SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Mesmaeker-Mertens SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Mesmaeker-Mertens SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Mesmaeker-Mertens SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Mesmaeker-Mertens SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Mesmaeker-Mertens SA
Products information De Mesmaeker-Mertens SA

BTW identificatienummer (tax): BE02996765136
Ondernemingsnummer: 9771759033
Hoofdstad (capital): 179,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 256,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Furs - Retail

Product categorie (product category): Furs - Storage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Mesmaeker-Mertens SA
(Get full report from official database of BE for De Mesmaeker-Mertens SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Mesmaeker-Mertens SA
Addition kinds of activities for De Mesmaeker-Mertens SA

241100. logging | Logging
26210306. Filter papier | Filter paper
33310100. Primaire koper smelter producten | Primary copper smelter products
50330203. Minerale wol isolatiematerialen | Mineral wool insulation materials
59610202. Computers en randapparatuur, postorder | Computers and peripheral equipment, mail order

Werken bij De Mesmaeker-Mertens SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Mesmaeker-Mertens SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Mesmaeker-Mertens SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Mesmaeker-Mertens SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever elektriciteit - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    We zoeken een gemotiveerde medewerker. Je voornaamste taak is het uitvoeren van elektrische proeven op motorstellen, zowel laag- als hoogspanning. Je gaat op zoek naar fouten en zorgt voor oplossingen. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je wat de volgende te nemen stappen zijn. Je rapporteert op regelmatige basis de resultaten van de uitgevoerde proeven aan je teamleider en aan de productieleider ‘In- en uitgangscontrole’. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Je zorgt voor het ritvaardig maken van een motorstel: verloden van schakelaars, klaarzetten van het motorstel, … Is dit iets voor jou? Dan word je tewerkgesteld in het team ‘’In- en uitgangscontrole’ dat bestaat uit een 30-tal werknemers. Het team bestaat uit mensen met jonge frisse ideeën en mensen met technische ervaring. Zij werken in een technologische omgeving waar er voldoende vrijheid is om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • CHAUFFEURS C / CE (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Hoogstraten die zich situeert binnen de gezondheidszorg (ziekenhuizen en rusthuizen) zijn wij op zoek naar chauffeurs met rijbewijs CE (m/v). Na een degelijke inwerkperiode zal u instaan voor het uitvoeren van vaste routes tussen de productie in Hoogstraten en verschillende klanten. U werkt gedurende vier dagen per week van gemiddeld 9u22 per dag met daarbij wekelijks één vrije dag. Daarbij bent u flexibel in uurregeling, aangezien men levert in functie van de vraag van de klanten.

  • Huishoudhulp dienstencheques Nazareth-Eke (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Flexijob zaalmewerker horeca/afwasser (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal bedrijven regio Halle zijn wij op zoek naar mensen die interesse hebben om als flexijob aan de slag te gaan. Ben je af en toe beschikbaar op vrijdagen of in het weekend, wil jij graag een centje bijverdienen en heb jij reeds een eerste ervaring in de horeca? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op 02 360 11 14

  • Magazijnier - jobstudent (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1269091

  • Student magazijn Zulte (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Studentenjob

    Voor TNT te Zulte zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die willen werken in de avondploeg. Je zal werken als magazijnier, en dit tussen 17u en 21u. Taken: ° Het laden/lossen van pakketten op transportband ° Het uitsorteren van pakketten (tot 30kg) ° Het scannen en labelen van dozen/ documenten ° Het magazijn op orde houden

  • Flexijob / Student bij Mister Spaghetti Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mister Spaghetti Antwerpen

    Type: Studentenjob

    WOOHOOW! BEN JE GEÏNTERESSE OM EEN SPONTANE SOLLICITATIE TE DOEN ALS FLEXI-JOB, JOBSTUDENT IN DE HORECA BIJ MISTER SPAGHETTI? DAN BEN JE OP DE JUISTE PLEK WAAR WERKEN NOG LEUK KAN ZIJN! Wij zijn continu op zoek naar mensen als jobstudent en flexi-job om ons team te versterken. Heb je een passie voor horeca en wil je graag actief werken? Heb je een goede, positieve spirit en een verzorgd voorkomen? Wil je graag in een jong en dynamisch team terechtkomen? Zoek je een fulltime job? Ook hier je terecht voor een spontane sollicitatie.

  • Afleveraar wagens (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als afleveraar in wagens sta je in om efficiënt en nauwkeurig te werk te gaan, en de nodige voorbereidingen uit te voeren voor het afleveren van de wagens.

  • TECHNIEKER (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: SEABRIDGE

    Type: Vaste Job

    - U maakt deel uit van een onderhoudsteam dat zorgt voor de onderhoudsactiviteiten van een logistieke site met productiezone voor ontvangst, bewerking, opslag en distributie van groene koffie. - In samenwerking met uw collega’s van het onderhoudsteam dient u te waarborgen dat technische installaties, gebouw en omgeving op regelmatige basis gecontroleerd, hersteld en onderhouden worden op een kostefficiënte wijze. - U staat in voor een optimale werking van het machinepark. - U staat in voor het analyseren en oplossen van ongeplande machinestoringen. - In opdracht van uw diensthoofd, zorgt u samen het het onderhoudsteam voor een goede uitvoering van de werken. Door analyse denkt u mee aan technische optimalisaties ter minimalisatie van onderhoudskosten en verhoging van de performantie. - U geeft technische ondersteuning aan het productieteam indien noodzakelijk. - Indien nodig helpt u bij de productie. - U zorgt eveneens voor de documentatie en registraties van het onderhoud. - U werkt in een 3-ploegenstelsel (geen weekend- of nachtwerk).

  • FULLTIME REISCONSULENT(E) LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MARETOURS

    Type: Vaste Job

    U staat in voor de verkoop van reizen uit reisbrochures en vakanties op maat. U zorgt, samen met uw collega's en kantoorhoofd, voor een toegevoegde waarde op het resultaat van je kantoor. ERVARING VEREIST

  • Psychotherapeut (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: KANDRIKEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil je mee bouwen aan een psychotherapeutische praktijk binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (kiné, manuele therapie, accupunctuur,…) ? Onze groepspraktijk van 4 therapeuten is op zoek naar een 5e psychotherapeut. Momenteel is de insteek contextueel/systemisch, interactioneel en oplossingsgericht. We staan open voor andere denkkaders, indien ze aanvullend zijn en voor kruisbestuiving kunnen zorgen.

  • freelancer voor het begeleiden van workshops, kampen (LEUPEGEM)

    Regio: LEUPEGEM

    Bedrijf: CREAFANT

    Type: Zelfstandige activiteit

    we zijn op zoek naar freelancers die op zelfstandige basis voor ons op pad kunnen gaan.

Zoek naar antwoorden van De Mesmaeker-Mertens SA in sociale netwerken
Look for responds of De Mesmaeker-Mertens SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Mesmaeker-Mertens SA. Laat een reactie achter voor De Mesmaeker-Mertens SA. De Mesmaeker-Mertens SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Mesmaeker-Mertens SA. Leave a respond for De Mesmaeker-Mertens SA. De Mesmaeker-Mertens SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Mesmaeker-Mertens SA op de google maps. Adres en contacten De Mesmaeker-Mertens SA
Location of De Mesmaeker-Mertens SA on the google maps. Address and contacts of De Mesmaeker-Mertens SA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Mesmaeker-Mertens SA De Mesmaeker-Mertens SA: BEUK | Geonet D | AANNEMINGSBEDRIJF PIECK | MARTIN VERBRUGGEN | HIMPE-DESMET BVBA

Other related companies as De Mesmaeker-Mertens SA: BEUK | Geonet D | AANNEMINGSBEDRIJF PIECK | MARTIN VERBRUGGEN | HIMPE-DESMET BVBA

De Mesmaeker-Mertens SA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Mesmaeker-Mertens SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02996765136. Het bedrijf De Mesmaeker-Mertens SA bevindt zich op het adres: Boulevard Poincar茅 55; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 179,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 256,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Furs - Storage. Lijst met producten zijn Furs - Retail.
De hoofdactiviteit van De Mesmaeker-Mertens SA is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Mesmaeker-Mertens SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Mesmaeker-Mertens SA, openstaande posities, locatie van De Mesmaeker-Mertens SA op de kaart.

De Mesmaeker-Mertens SA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Mesmaeker-Mertens SA, company assigned to the tax number BE02996765136. The company De Mesmaeker-Mertens SA is located at the address: Boulevard Poincar茅 55; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 179,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 256,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Furs - Storage. List of products are Furs - Retail.
The main activity of De Mesmaeker-Mertens SA is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Mesmaeker-Mertens SA is not available. You also can look at reviews of De Mesmaeker-Mertens SA, open positions, location of De Mesmaeker-Mertens SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Mesmaeker-Mertens SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Mesmaeker-Mertens SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Mesmaeker-Mertens SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Mesmaeker-Mertens SA, employees, financial statistics.