De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenZware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers • De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L.

Contactgegevens De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Champ de la Couronne 63 1020 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

Fax (fax): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L.
Products information De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE01376831054
Ondernemingsnummer: 4924041748
Hoofdstad (capital): 535,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 270,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Lacquers

Product categorie (product category): Furniture Paints

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L.
Addition kinds of activities for De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L.

278203. Looseleaf bindmiddelen en apparaten | Looseleaf binders and devices
23960400. Stofdruk en stempelen | Fabric printing and stamping
32810204. Urnen, gesneden steen | Urns, cut stone
38279911. Spiegels, zoeklicht | Mirrors, searchlight
54619902. Brood | Bread
86110302. Raad van Commissarissen | Board of trade
96419903. Commodity exchange authority | Commodity exchange authority

Werken bij De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verhuizer / Chauffeur CE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je rijdt met een vrachtwagen van A naar B. De taak bestaat uit monteren en demonteren van meubels. Deze worden in team verband de vrachtwagen op geladen. De meubels worden door jou naar de correcte bestemming gebracht. Dit in alle veiligheid en met zorg behandeld.

  • Commercieel Assistent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Administratief bediende en communicatief sterk? Adecco rekruteert momenteel een commercieel assistent (m/v) voor een firma regio Lier. Je taken bestaan uit: Administratieve ondersteuning aan de managers bij commerciële activiteiten Opvolging van communicatie in samenwerking met Marketing, winkels, leveranciers en klanten Opvolging van prijsstelling, promo's, forecasts, links naar de winkel Communicatie met Nederland Aansturen van 1 of 2 assistenten

  • plukker (BELLEM)

    Regio: BELLEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uitplanten van diverse kleine planten in de serre Planten verkoopsklaar maken: wijder zetten uithalen van planten van slechte kwaliteit ... Laden van plantentrays op karren en verpakken van transport. Werken met een bedrijfseigen systeem Controle en verzorging van de gewassen. Meer bepaald ben je verantwoordelijk voor het herkennen van ziektes en plagen op de gewassen alsook de bijhorende behandeling. Je hebt een belangrijke verantwoordelijkheid in de kwaliteitscontrole van onze planten!

  • PIJPFITTER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio EEKLO zijn wij op zoek naar een PIJPFITTERS. Je komt terecht in een firma met een ijzersterke reputatie als bouwer van drukapparaten en piping projecten. De firma staat voor garant voor hun open sfeer en communicatie. Er wordt gewerkt in firma\\\'s in de chemie-, energie- en voedingssector. Als pijpfitter sta je in voor het samenstellen en plaatsen van pijpleidingsystemen. Het maken van supports, alsook het monteren en demonteren van flensverbindingen behoort tot je takenpakket. Een eerste relevante ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Moest je in het bezit zijn van een VCA-attest is dit een extra troef.

  • Technieker - Automatisatie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten, gelegen te Westerlo, zijn wij op zoek naar een technieker automatisatie. Je takenpakket ziet er als volgende uit: • Uitvoeren van het technisch onderhoud aan installaties en machines om een optimaal productieproces te garanderen • Door optimaal preventief onderhoud toe te passen, tracht je zoveel mogelijk productiestilstanden te vermijden. • Uitvoeren van curatief onderhoud en actief zoeken naar oplossingen • Ombouwen en afstellen van machines a.d.h.v. ombouwhandleidingen

  • Huishoudhulp regio Hamont (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Technische student | beschikbaar op weekdagen | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student met interesse in techniek en land- en/of tuinbouw? Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Sint-Truiden dat actief is in land- en tuinbouwmachines zijn wij opzoek naar een student die wil instaan voor het onderhoud van de machines. Binnen deze functie heb je volgende taken: de land- en tuinbouwmachines schoonmaken met behulp van een hogedrukreiniger het poetsen van de kantoren, het magazijn en de toonzaal van het bedrijf (opruimen, borstelen, stofzuigen ...) gebruik maken van de juiste producten en hulpmiddelen om de machines en andere ruimtes te poetsen Buiten het algemeen onderhoud krijg je de kans om technisch en mechanisch onderhoud te doen aan de machines en hierin bij te leren.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Nieuwkerken (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • STUDENT WEEKENDS BROODJESZAAK (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een broodjeszaak in centrum Brugge zoeken wij studenten. Taken: broodjes smeren bestellingen opnemen afrekenen aan de kassa

  • Jobstudent verkoop Hema Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Geraardsbergen is op zoek naar studenten die minstens 1 dag door de week heen kunnen werken

  • projectmedewerker steunpunt toetsontwikkeling en peilingen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    De projectmanager ondersteunt de teamleider bij het algemene beheer van het steunpunt. Deze projectmanager is verantwoordelijk voor alle financiële kwesties en regelt de personeelsadministratie. Zijn/haar takenpakket omvat:- Financiële taken, zoals meerjaren- en jaarbegrotingen opstellen en opvolgen ervan doorheen het jaar; monitoren van de budgetten per project en hieromtrent duidelijk communiceren met alle betrokken collega’s; opvolging externe en interne aankopen, vergoedingen aan externen, en lopende contracten; beantwoorden van alle vragen van collega’s omtrent financiën; interne en externe communicatie omtrent elk financieel dossier. - Personeelstaken, zoals:  alle contractaanvragen en -verlengingen; interne en externe communicatie omtrent personeelsdossiers en beantwoorden van personeelsgerelateerde vragen.- Rapportage en communicatie, zoals: het jaarplan en de ontwerpbegroting; het jaarverslag en financieel verslag; interne rapportage.- Andere taken, zoals: samen met de medewerker valorisatie de twee studie- en ontmoetingsdagen praktisch voorbereiden; opvolging (wetgeving rond) privacy en ethiek; andere aankopen en kleine administratieve taken. Bedrijfsprofiel: Het Steunpunt Toetsontwikkeling en Peilingen ontwikkelt in opdracht van het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming peilings- en paralleltoetsen voor het evalueren van de eindtermen in het Vlaamse basisonderwijs en secundair onderwijs. Er werken een twintigtal medewerkers bij het Steunpunt, dat bestaat uit een afdeling toetsontwikkeling, een afdeling schoolfeedback en paralleltoetsen, een afdeling data-analyse, een afdeling organisatie, de projectmanager, de valorisatiemedewerker, de ICT-medewerker, doctoraatsstudenten, de teamleider en de promotor-coördinator.

  • winkelbediende flexijob (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

Zoek naar antwoorden van De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L.. De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L.. Leave a respond for De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L.. De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L.
Location of De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L. De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L.: BEENHOUWERIJ PATRICK | Grafiek Atelier Huysentruyt BVBA | Rex Diamonds | GEUDENS LEO | BOULANGERIE PIERRE ALAIN

Other related companies as De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L.: BEENHOUWERIJ PATRICK | Grafiek Atelier Huysentruyt BVBA | Rex Diamonds | GEUDENS LEO | BOULANGERIE PIERRE ALAIN

De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L. is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01376831054. Het bedrijf De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Rue du Champ de la Couronne 63 1020 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 535,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 270,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Furniture Paints. Lijst met producten zijn Lacquers.
De hoofdactiviteit van De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L. is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L., openstaande posities, locatie van De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L. op de kaart.

De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L. is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L., company assigned to the tax number BE01376831054. The company De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L. is located at the address: Rue du Champ de la Couronne 63 1020 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 535,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 270,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Furniture Paints. List of products are Lacquers.
The main activity of De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L. is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L., open positions, location of De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Ridder Marcel et Fils Ets. S.P.R.L., employees, financial statistics.