Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV
Private companiesLegal Services • Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV

Contactgegevens Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Waregemstraat 1 8570 Vichte, België

Telefoon (phone): 57 (+32-57) 57 (+32-57)

Fax (fax): 57 (+32-57) 57 (+32-57)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV
Products information Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV

BTW identificatienummer (tax): BE07747802734
Ondernemingsnummer: 4048431396
Hoofdstad (capital): 473,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Furniture fabrics

Product categorie (product category): Furniture Fabrics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV
(Get full report from official database of BE for Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV
Addition kinds of activities for Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV

24990505. Tegels, kurk | Tiles, cork
33399905. Cadmium-raffinage (primair) | Cadmium refining (primary)
35340000. Liften en bewegende trappen | Elevators and moving stairways
36390000. Huishoudelijke apparaten, n.v. | Household appliances, nec
38290206. Geofysische of meteorologische elektronische apparatuur | Geophysical or meteorological electronic equipment
54110100. supermarkten | Supermarkets
59419908. Skateboarding apparatuur | Skateboarding equipment
82210100. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities

Werken bij Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien (M/V) | Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistieke klant in Kallo zijn wij op zoek naar een Mecanicien. Deze zal instaan voor het onderhoud van vrachtwagens.

  • Chauffeur Support (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een vlotte babbel en een kei in communicatie? Werk je graag met mensen en heb je een sterke overtuigingskracht? Bekijk dan snel ons aanbod! Onze partner is een logistieke speler met focus op innovatieve Supply Chain oplossingen voor klanten in de Benelux. Denk hierbij aan klanten zoals Nespresso, Coolblue, Telent, .... Onze klant wil niet zomaar een logistieke dienstverlener zijn. Ze zetten sterk in op Personalized Logistics; bezorgen zelfde dag nog, monteren en installeren van producten, oude producten terug mee nemen, ...Dit alles door de klant transparant en continu op de hoogte te houden. Op dit ogenblik zoeken zij een chaufeur support medewerker. In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor de chauffeurs. Je staat continu in contact met de chauffeurs die de goederen bij de klanten bezorgen. Je begeleidt en ondersteunt de chauffeurs op hun traject door routes te monitoren, na te bellen, wijzigingen door te geven, ... Dit doe je op een vlotte empatische wijze. Je onderhoudt een goed contact met de chauffeurs, Daarnaast volg je leveringsproblemen verder op en denk je actief mee over oplossingen. Je staat in contact met de afdelingen Planning, Account Support en het Call Center, zodat zij op elk moment de nodige stappen kunnen ondernemen om de orders tijdig bij de klant te kunnen leveren.

  • plaatser ramen en deuren (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie van monteur ramen en deuren sta je in voor volgend takenpakket: Je plaatst ramen en deuren in hout aluminium en PVC. Je plaatst glas screens en garagedeuren. Je werkt in nieuwbouw en renovatie bij particulieren en bedrijven.

  • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Als student op de Gentse Winterfeesten kan je op een leuke manier een centje bijverdienen! Zo kan je ingeschakeld worden voor zowel barwerk , schaatsverhuur, als verkoper.... Hiervoor zoeken we naar gemotiveerde studenten die beschikbaar zijn voor de volledige periode van 07/12/2018 tot 06/01/2019. Ben jij dus veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Junior JavaScript Developer (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Dit bedrijf investeert in de ontwikkeling van software en mobiele apps om zijn operaties te ondersteunen en te verbeteren. Als deel van een klein team ontwikkel en ondersteun je applicaties.  Hun systemen bestaan voornamelijk uit Mean (MongoDB, Express, AngularJS en Node.js) applicaties en worden ontwikkeld volgens de principes van Scrum en Agile.  Als developer ben je verantwoordelijk voor: De ontwikkeling van systeem componenten, zowel front-end als back-end; De ondersteuning van de implementatie van deze componenten in de dagelijkse operaties. Waar nodig, zorg je voor veranderingen en oplossingen zodat de eindgebruikers een product in handen krijgen van hoge kwaliteit; Ondersteuning van eindgebruiker voor het oplossen van problemen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch en internationaal bedrijf dat business-to-business diensten aanbiedt.

  • 1ste Verkoopmedewerker Bon'Ap Ninove 38 uur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw gerant regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Hoofdboekhouder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VISIT BRUSSELS

    Type: Vaste Job

    visit.brussels is het agentschap voor toerisme van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het heeft tot doel het imago van de hoofdstad van 500 miljoen Europeanen te promoten en te versterken en het aantal bezoekers in de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te verhogen. Het Departement: Het Departement Operating & Financial omvat de afdelingen boekhouding, personeelszaken, inkoop, IT, administratie, juridische zaken en gebouwenbeheer. De dienst Boekhouding beheert de algemene, analytische en begrotingsboekhouding van de verschillende diensten met behulp van hetzelfde softwarepakket. Het ontwikkelt een analytische boekhouding per evenement en per actie volgens de behoeften van de organisatie. Het beheert de begrotingsplanning en kwijt zich van de boekhoudkundige verplichtingen eigen aan vzw’s. Het zorgt voor de follow-up van de subsidies en de rechtvaardiging ervan bij de overheid. Plaats in het bedrijf: De Accounting Supervisor is afhankelijk van en werkt actief samen met de CFO. De voornaamste opdracht van deze dienst bestaat erin een volledige boekhouding te voeren overeenkomstig, enerzijds, de wet van 2 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en, anderzijds, de organieke ordonnantie van 23 februari 2006 houdende de bepalingen die van toepassing zijn op de begroting, de boekhouding en de controle. (OOBBC). Zie volledige functiebeschrijving als bijlage.

  • AUTOMATION ENGINEER (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

    Type: Vaste Job

    Als Automation Engineer analyseer je de technische aspecten van een nieuwe opdracht en evalueer je de voorziene projectbudgettering, realisatie en de gehele coördinatie van omvangrijke en/of complexe projecten. Zo zorg je ervoor dat projectrealisaties efficiënt en veilig verlopen binnen vooropgestelde termijnen, budgetten en volgens wettelijke richtlijnen, specifieke klantennormen en kwaliteitseisen. * Nadat je de technische aspecten van de vraag van de klant hebt bestudeerd, werk je een correcte functionele analyse en projectvoorstel uit * Het detailontwerp en de softwareontwikkeling van projecten valt onder jouw verantwoordelijkheid * Je staat in voor het testen van de software, de indienstname van de systemen en het verzorgen van de standby * Je documenteert de projecten en voorziet de nodige opleiding(en) bij de klant * Als dit contractueel is overeengekomen, lever je bijstand en advies na de oplevering van de installatie * Je werkt volgens de interne procedures en vervult diverse administratieve taken die eigen zijn aan de organisatie * Verder ben je medeverantwoordelijk voor de kennisborging, -overdracht en –toepassing in de organisatie

  • Kok (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ZOETE INVAL

    Type: Vaste Job

    Klaarmaken van kleine gerechten zoals Tapas en suggesties zoals seizoensgerechten, pasta's, croques,...

  • Logopedist(e) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Motion Center

    Type: Zelfstandige activiteit

    Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in hartje Tienen. Onze visie is "een gezonde geest in een gezond lichaam", we werken met de combinatie beweging, voeding en mentaal. Het team bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, voedingsdeskundigen, psychotherapeuten en logopedisten. We bieden zowel begeleiding aan volwassenen en kinderen Wegens sterke groei van onze patiëntenbestand zijn we opzoek naar een gemotiveerde collega Logopedist(e) ter versterking van ons team. Als logopedist(e) werk je voornamelijk in de praktijk zelf maar in functie van de noden van de patiënt kan dit ook aan huis of op de school van de patiënt zijn. We werken nauw samen met scholen, CLB en andere hulpverleners om de beste dienstverlening te kunnen geven. Heb jij een Bachelor of Master diploma in de logopedische wetenschappen en heb je het zelfstandig statuut? Ben je flexibel en gemotiveerd? Kan je vlot communiceren en werk je graag samen als een hecht team? Spreek je bovendien naast de Nederlands taal ook een aardig woordje Frans? Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken. Wij bieden jou: - Een zelfstandige activiteit in het hartje van Tienen - De mogelijkheid om je werkuren zelf te bepalen in samenspraak met het team en de patiënt - Je komt terecht in een jong en dynamisch team met toffe collega’s - Pas afgestudeerden zijn ook welkom Heb jij interesse: stuur dan je CV naar [email protected] .

  • Kinesist psychomotoor therapeut (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hallo collega! Centrum balanSS breidt uit. Op termijn zoeken we een nieuwe collega kinesitherapie er bij. Opstart met enkele uurtjes en uitbreiding mogelijk. Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Opstart overeen te komen. Starten met een aantal uurtjes, uitbouw naar 25-tal uur op termijn mogelijk. Voor meer informatie neem een kijkje op www.BalanSS.be

Zoek naar antwoorden van Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV in sociale netwerken
Look for responds of Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV. Laat een reactie achter voor Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV. Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV. Leave a respond for Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV. Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV op de google maps. Adres en contacten Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV
Location of Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV on the google maps. Address and contacts of Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV: FORTIS | MARCEL RAPPE | MUYLLE B | Amritsar | Punch Plastics NV

Other related companies as Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV: FORTIS | MARCEL RAPPE | MUYLLE B | Amritsar | Punch Plastics NV

Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07747802734. Het bedrijf Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV bevindt zich op het adres: Waregemstraat 1 8570 Vichte. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 473,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 122,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Furniture Fabrics. Lijst met producten zijn Furniture fabrics.
De hoofdactiviteit van Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV, openstaande posities, locatie van Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV, company assigned to the tax number BE07747802734. The company Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV is located at the address: Waregemstraat 1 8570 Vichte. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 473,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 122,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Furniture Fabrics. List of products are Furniture fabrics.
The main activity of Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV is not available. You also can look at reviews of Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV, open positions, location of Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Etablissement Paul Van Houtte & Cie NV, employees, financial statistics.