C.G.R.

Contactgegevens C.G.R.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.G.R.: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.G.R.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Large 70; 4032; Liège 1 (Chênée), België

Telefoon (phone): 04 367 01 42 (+32-04 367 01 42) 04 367 01 42 (+32-04 367 01 42)

Fax (fax): 04 367 01 42 (+32-04 367 01 42) 04 367 01 42 (+32-04 367 01 42)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.G.R.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.G.R."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.G.R."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.G.R., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.G.R.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.G.R., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.G.R.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.G.R.
Products information C.G.R.

BTW identificatienummer (tax): BE05172332763
Ondernemingsnummer: 8652526855
Hoofdstad (capital): 456,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 437,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in C.G.R. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.G.R.
(Get full report from official database of BE for C.G.R.)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.G.R.
Addition kinds of activities for C.G.R.

631199. Levensverzekering, nv | Life insurance, nec
20410300. Bloemmixen | Flour mixes
34920000. Vloeistofkrachtkleppen en slangkoppelingen | Fluid power valves and hose fittings
38250101. Generator en generator testers | Alternator and generator testers
50460102. mannequins | Mannequins

Werken bij C.G.R.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.G.R.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.G.R.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.G.R.. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende orders Erembodegem - tijdelijk (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Erembodegem zijn we op zoek naar 4 tijdelijke administratief ondersteunende medewerkers. Je zal het orderteam administratief versterken, je controleert de orders, put ze ook in en voert algemene administratieve taken uit.

  • Mecanicien (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Flexpoint Staffing

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, een auto dealer met vestigingen te Aarschot en Leuven, zijn we op zoek naar een ervaren mecanicien die zijn inzicht, kennis en kunde nuttig wenst in te zetten en verder te verruimen. In deze functie zal je niet enkel instaan voor het onderhoud en de herstellingen van wagens, maar wordt ook verwacht dat je probleemstellingen analyseert en actief meedenkt over de correcte oplossing ervoor.

  • Logistiek medewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je taken behoren: Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens/containers alsook voor het in- en uitpakken van goederen. Je neemt daarna plichtsbewust en met oog voor detail jouw stuk van de administratieve afhandeling op. Je controleert hierbij de nodige documenten (vrachtbrieven, CMR’s, douanedocumenten enz.). Je werkt, samen met je collega’s, het logistieke proces kwalitatief af. Je toont je flexibel in het ondersteunen van andere cellen van de afdeling logistiek. Je houdt vast aan gestelde doelen, maar wisselt van aanpak, invalshoek of gedragstijl om ze te bereiken.

  • Magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als magazijnier: - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de producten met  behulp van een heftruck. - Je scant de goederen en gaat ze op de juiste plaats stockeren. - Je zorgt voor een correcte opvolging van de te verzenden goederen (van  administratieve voorbereiding tot verzending). - Je bent verantwoordelijk voor de driemaandelijkse inventaris van het  magazijn. - Je bent verantwoordelijke voor de orde en de netheid van het magazijn.

  • Dakwerker (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit Lommel zijn wij op zoek naar gemotiveerde kandidaten die in de bouw willen werken. Je dag start ’s morgensvroeg in Lommel waar je samen met je team vertrekt naar de werf. Een week werk je op een werf wat verder weg maar de andere week zal je dichterbij huis werken. Dit om zoveel mogelijk rekening te houden met de werknemers. Zodra je op de werf aankomt ga je aan de slag,je staat in voor het maken of renoveren van platte daken. Onze klant werkt met EPDM of Roofing. Na je werkuren keer je terug naar Lommel om de werkbus te legen en terug aan te vullen waar nodig. Onze klant en Actief geloven in personen die graag willen bijleren. We bieden je de kans om een VCA-attest te behalen en om dakwerken aan te leren van A-Z.

  • POLYVALENTE WINKELBEDIENDE VOOR AFDELING GROENTEN & FRUIT (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken iemand die graag in de voeding en in de verkoop wil werken! Voor onze supermarkt regio Groot Eeklo zoeken wij iemand die graag polyvalent wil werken. U krijgt een job met veel variatie!

  • vrachtwagenmechanieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Geel, een grote speler in het outsourcen van technische profielen, zoeken wij dringend een vrachtwagen mechanieker  met elektrische kennis. Als vrachtwagenmechanieker sta je in voor: Onderhoud van schuurvrachtwagens en hun boordcomputer Je gaat voornamelijk besturingskasten bekabelen en vrachtwagens onderhouden

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudenten Logisport (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Wil jij dit jaar 475 uren werken voor één van de grootste logistieke bedrijven ter wereld? Ervaring opdoen in een tof, jong maar gedreven team? Synergie zoekt studenten voor Logisport die willen werken, zowel tijdens hun vrije momenten in de week als tijdens vakanties.

  • HEFTRUCK TECHNIEKER BUITENDIENST REGIO OOST- en WEST-VLAANDEREN (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: MABO LIFTING

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding zijn wij dringend op zoek naar techniekers voor de buitendienst in de regio West- en Oost-Vlaanderen. Zit techniek in je vingers en heb je ondertussen al enkele jaren ervaring? Ben jij ook op zoek naar een job waarbij geen enkele dag hetzelfde is? Dan ben jij waarschijnlijk dé persoon om ons technische team te versterken. Met een volledig uitgeruste servicewagen en smartphone vertrek je dagelijks van thuis uit naar onze klanten in Oost- en West-Vlaanderen. Je doet er service en onderhoud aan de heftrucks: - je vervangt onderdelen en wisselstukken, - je voert onderhoud uit, - je bent vertrouwd met diesel en LPG motoren. Tevens beschik je over een goede kennis van auto elektriciteit en hydraulica, - je hebt meerdere jaren ervaring als technieker en kan zelfstandig werken. Bij Mabo-Lifting luidt de slogan “Space Saving and Efficiency Improving Solutions”. Als heftruckspecialist streven wij naar het vinden van de beste logistieke oplossing voor onze klanten. Ons gamma bestaat uit Moffett meeneemheftrucks, Combilift Zijladers, Aisle-Master smallegang heftrucks, straddle carriers en portaalkranen en Innolift meeneemstapelaars.

  • Account manager Sales (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Brandfarmers

    Type: Vaste Job

    Hoe je dit aanpakt Je benadert (potentiële) klanten via telefoon of mail voor de verkoop van websites en onze marketingpakketten. Hierbij voorzie je de klant van een zo goed mogelijk advies. Het advies vertaal je in een offerte op maat, rekening houdend met alle verkregen informatie. Je gebruikt daarvoor je uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden om tot een maximaal resultaat te komen.

  • MECHANIEKER Machinebouw (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 350 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Maintenance & Project Management. Vanuit onze filialen te Jabbeke, Deerlijk, Waregem, Zwijndrecht, Mechelen & Gent worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken, zoeken we regio Gent een Elektromechanieker (m/v). Dit voor onze divisie Industrie te Gent. Belangrijk is dat je kennis hebt van revisie, herstelling en montage van elektromotoren. Functie Als mechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Noord West-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Hierbij houden we rekening met de woonplaats van de medewerker. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

Zoek naar antwoorden van C.G.R. in sociale netwerken
Look for responds of C.G.R. in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.G.R.. Laat een reactie achter voor C.G.R.. C.G.R. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.G.R.. Leave a respond for C.G.R.. C.G.R. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.G.R. op de google maps. Adres en contacten C.G.R.
Location of C.G.R. on the google maps. Address and contacts of C.G.R.

Andere gerelateerde bedrijven als come C.G.R. C.G.R.: PAUL VAN BRUWAENE | Goffin C | E. BERNARD | De Baets A | EWALD KERREN

Other related companies as C.G.R.: PAUL VAN BRUWAENE | Goffin C | E. BERNARD | De Baets A | EWALD KERREN

C.G.R. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.G.R., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05172332763. Het bedrijf C.G.R. bevindt zich op het adres: Rue Large 70; 4032; Liège 1 (Chênée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 456,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 437,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in C.G.R. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.G.R. is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.G.R. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.G.R., openstaande posities, locatie van C.G.R. op de kaart.

C.G.R. is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.G.R., company assigned to the tax number BE05172332763. The company C.G.R. is located at the address: Rue Large 70; 4032; Liège 1 (Chênée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 456,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 437,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bookkeepers. Products created in C.G.R. were not found.
The main activity of C.G.R. is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of C.G.R. is not available. You also can look at reviews of C.G.R., open positions, location of C.G.R. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.G.R., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.G.R., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.G.R., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.G.R., employees, financial statistics.