Allied Arthur Pierre NV-SA

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Allied Arthur Pierre NV-SA
Private companiesLegal Services • Allied Arthur Pierre NV-SA

Contactgegevens Allied Arthur Pierre NV-SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Allied Arthur Pierre NV-SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Allied Arthur Pierre NV-SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 328; 3090; Overijse, België

Telefoon (phone): 02 689 27 11 (+32-02 689 27 11) 02 689 27 11 (+32-02 689 27 11)

Fax (fax): 02 687 93 45; 02 687 46 86 (+32-02 687 93 45; 02 687 46 86) 02 687 93 45; 02 687 46 86 (+32-02 687 93 45; 02 687 46 86)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Allied Arthur Pierre NV-SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Allied Arthur Pierre NV-SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Allied Arthur Pierre NV-SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Allied Arthur Pierre NV-SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Allied Arthur Pierre NV-SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Allied Arthur Pierre NV-SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Allied Arthur Pierre NV-SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Allied Arthur Pierre NV-SA
Products information Allied Arthur Pierre NV-SA

BTW identificatienummer (tax): BE04233001708
Ondernemingsnummer: 4623840332
Hoofdstad (capital): 351,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 393,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Archives - Destruction & conservation; Removals

Product categorie (product category): Furniture - Storage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Allied Arthur Pierre NV-SA
(Get full report from official database of BE for Allied Arthur Pierre NV-SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Allied Arthur Pierre NV-SA
Addition kinds of activities for Allied Arthur Pierre NV-SA

7251. Schoenreparatie en shoeshine parlors | Shoe repair and shoeshine parlors
521105. Metselwerk en materialen voor metselwerk | Masonry materials and supplies
23920404. Sjaals: tafel, dressoir, etc .: uit aangekochte materialen | Scarves: table, dresser, etc.: from purchased materials
27410502. Winkelen nieuws: uitgeverij en drukwerk | Shopping news: publishing and printing
33650200. Aluminium en aluminium legeringen gegoten | Aluminum and aluminum-based alloy castings
34290300. Motorvoertuig hardware | Motor vehicle hardware

Werken bij Allied Arthur Pierre NV-SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Allied Arthur Pierre NV-SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Allied Arthur Pierre NV-SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Allied Arthur Pierre NV-SA. Looking for open vacancies in other companies

  • INDUSTRIEEL REINIGER TREINSTELLEN - AFROEPBASIS/DAGWERK (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant staat in voor het reinigen van de treintoestellen van de NMBS. Voor deze klant zijn we op zoek naar gemotiveerde industriële reinigers in dagploeg. Je staat in voor het reinigen van de treinen tijdens hun stilstand. Concreet ga je samen met een aantal collega's op een hoog tempo door de trein om deze te poetsen, dit om de stilstand zo veel mogelijk te beperken. Je werkt steeds vanuit het treindepot te Aalst (9u-16u) en op regelmatige afroepbasis.

  • SCHRIJNWERKER (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Sleidinge is AGO Jobs & HR Zelzate op zoek naar een schrijnwerker. Jouw functie bestaat uit: - het volledig klaarmaken van exclusieve en standaard standonderdelen gaande van exclusieve designtogen tot en met eenvoudige zuilen en standaard wandpanelen allen in hout. - samen met de ploegbaas de standen op verplaatsing monteren.

  • Vacature | slager | (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan alle soorten werken in de beenhouwerij uitvoeren ontbenen bereidingen afgewerkte producten schotels charcuterie pensen en worsten . Je spreekt Nederlands en kent de basis van het Frans.

  • Schrijnwerker Ramen En Deuren (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een producent van ramen en deuren, zijn wij op zoek naar een monteur ramen regio Westerlo. Je werkt voornamelijk in het atelier. Sporadisch ga je mee plaatsen op de werven. Je hebt al ervaring met de productie van ramen en deuren in aluminium.

  • Poetshelden regio Wommelgem. Solliciteer per sms! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Wommelgem, Borsbeek en Deurne. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • huishoudhulp Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Huishoudhulp in Groot-Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Senior Process Engineer (HAZOP) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    De senior process Engineer is verantwoordelijk voor de opvolging en uitvoering van alle process engineering activiteiten tijdens uitvoeringh van de projecten. Tijdens concept: Evalueren van bestaande processen uitwerken van verschillende opties voor bestaande en nieuwe processen selecteren finale optie Tijdens basis ontwerp: opstellen van massa - en energiebalansen opzetten process flow diagrammen selecteren van de correcte materialen en leidingspecificaties dimensioneren van apparaten en instrumenten opstellen process datasheets uivoeren van hydraullische drukvalbeveiligingen en dimensioneren van de leidingen berekenen van overdrukbeveiligignen Verder neem je ook deel aan de veiligheidsevaluaties tijdens de verschillende stappen van het project. Je coördineert, doet de uitvoering en documentatie van de proces veiligheidstudies.

  • Bedrijfsarts regio West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, zoeken we een bedrijfsarts regio West-vlaanderen. De functie omvat: Je bent verantwoordelijk voor de toepassing van de wetgeving inzake arbeidsgeneeskunde bij verschillende klanten. Je voert medische onderzoeken uit bij hun personeel en bezoekt werkplaatsen teneinde het concrete werkmilieu te analyseren op vlak van gezondheid, hygiëne en veiligheid. Daarnaast neem je als preventieadviseur van de werkgevers en de werknemers deel aan de comités voor preventie en bescherming op het werk en geef je daaromtrent ook opleidingen bij onze klanten.

  • DRINGEND KOKS voor hoogstaande horeca evenementen en mep (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende en exclusieve plaatsen te werken. Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENMEDEWERKERS!

  • Lesgever Kleutersport (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LITTLE STAR VILLAGE

    Type: Werfreserve

    Little Star Village brengt sport op maat van kleuters. Voor ons projecten Little Ball Village en Little Ball Camp zijn wij constant op zoek naar enthousiaste medewerkers. LBV organiseert kleutersport met bal op zaterdag voormiddag. De kleuterkampen gaan door in de vakantieperiodes (vnl. Pasen en zomer). Heeft u een hart voor kleuters? Neem dan zeker een kijkje op onze website www.littleballvillage.be

  • Zaal- en keukenmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: 'T BOS

    Type: Flexijob

    Je staat in voor een klantvriendelijke bediening. Je taak in de zaal bestaat uit het opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen. In de keuken word je ingschakeld voor de koude kant.

Zoek naar antwoorden van Allied Arthur Pierre NV-SA in sociale netwerken
Look for responds of Allied Arthur Pierre NV-SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Allied Arthur Pierre NV-SA. Laat een reactie achter voor Allied Arthur Pierre NV-SA. Allied Arthur Pierre NV-SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Allied Arthur Pierre NV-SA. Leave a respond for Allied Arthur Pierre NV-SA. Allied Arthur Pierre NV-SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Allied Arthur Pierre NV-SA op de google maps. Adres en contacten Allied Arthur Pierre NV-SA
Location of Allied Arthur Pierre NV-SA on the google maps. Address and contacts of Allied Arthur Pierre NV-SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Allied Arthur Pierre NV-SA Allied Arthur Pierre NV-SA: ALDI | Broekenhuis | SENIOR R?SIDENCE ALLURE | BAKKERIJ A MILISSEN | Harinck nv

Other related companies as Allied Arthur Pierre NV-SA: ALDI | Broekenhuis | SENIOR R?SIDENCE ALLURE | BAKKERIJ A MILISSEN | Harinck nv

Allied Arthur Pierre NV-SA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Allied Arthur Pierre NV-SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04233001708. Het bedrijf Allied Arthur Pierre NV-SA bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 328; 3090; Overijse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 351,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 393,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Furniture - Storage. Lijst met producten zijn Archives - Destruction & conservation; Removals.
De hoofdactiviteit van Allied Arthur Pierre NV-SA is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Allied Arthur Pierre NV-SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Allied Arthur Pierre NV-SA, openstaande posities, locatie van Allied Arthur Pierre NV-SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Allied Arthur Pierre NV-SA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Allied Arthur Pierre NV-SA, company assigned to the tax number BE04233001708. The company Allied Arthur Pierre NV-SA is located at the address: Brusselsesteenweg 328; 3090; Overijse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 351,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 393,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Furniture - Storage. List of products are Archives - Destruction & conservation; Removals.
The main activity of Allied Arthur Pierre NV-SA is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Allied Arthur Pierre NV-SA is not available. You also can look at reviews of Allied Arthur Pierre NV-SA, open positions, location of Allied Arthur Pierre NV-SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Allied Arthur Pierre NV-SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Allied Arthur Pierre NV-SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Allied Arthur Pierre NV-SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Allied Arthur Pierre NV-SA, employees, financial statistics.