A MEYS & Zn

Contactgegevens A MEYS & Zn: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A MEYS & Zn: address, phone, fax, email, website, opening hours

A MEYS & Zn

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lage Kaart 460; 2930; Brasschaat, België

Telefoon (phone): 03 651 57 49; 03 653 22 11 (+32-03 651 57 49; 03 653 22 11) 03 651 57 49; 03 653 22 11 (+32-03 651 57 49; 03 653 22 11)

Fax (fax): 03 652 16 80 (+32-03 652 16 80) 03 652 16 80 (+32-03 652 16 80)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A MEYS & Zn: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A MEYS & Zn"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A MEYS & Zn"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A MEYS & Zn, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A MEYS & Zn. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A MEYS & Zn, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A MEYS & Zn. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A MEYS & Zn
Products information A MEYS & Zn

BTW identificatienummer (tax): BE01220825195
Ondernemingsnummer: 8854949951
Hoofdstad (capital): 933,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 385,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Removals; Transport - General

Product categorie (product category): Furniture - Storage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A MEYS & Zn
(Get full report from official database of BE for A MEYS & Zn)

Aanvulling soorten activiteiten voor A MEYS & Zn
Addition kinds of activities for A MEYS & Zn

078301. Planten, snoeien en snoeien | Planting, pruning, and trimming services
596304. Huisgerelateerde producten, directe verkoop | Home related products, direct sales
26749902. Bloemzakken: gemaakt van aangekochte materialen | Flour bags: made from purchased materials
36990403. Gongs, elektrisch | Gongs, electric
39440202. Elektronisch speelgoed | Electronic toys
47310101. Agenten, verzending | Agents, shipping
79220102. Boekingsbureau, theatraal | Booking agency, theatrical

Werken bij A MEYS & Zn: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A MEYS & Zn: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A MEYS & Zn. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A MEYS & Zn. Looking for open vacancies in other companies

  • R&D/ LABO ONDERZOEKER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een research scientist voor onderzoek op 'thermoplastic textiles. De focus ligt hier op het ontwikkelen van innovatieve textielproducten op basis van biopolymeren, gerecycleerde polymeren, gefunctionaliseerd textiel, composieten en 3D geprinte materialen. Deze functie is ter vervanging. De duurtijd is +- 1 jaar maar kan zeker verlengd worden afhankelijk van de lopende projecten. functieomschrijving: Je voert nationale en internationale onderzoeksprojecten uit onder leiding van de R&D manager. Je ontwikkelt nieuwe technologieën en analysemethoden met betrekking tot polymeerverwerking en composietproductie. Tijdens de projectuitvoering ondersteun je de laboranten in het analyseren, interpreteren van de proefresultaten. Je bouwt mee aan de ontwikkelingen in de sector. Je neemt deel aan de verspreiding en valorisatie van onderzoeksresultaten. je begeleidt ook industriële bedrijfsprojecten.

  • Horeca medewerker weekend (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE BOBBEJAANLAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    't Plezante land, Family Park Bobbejaanland zoekt nog gemotiveerde horeca medewerkers. Je helpt mee met het bereiden van de verschillende maaltijden en volgt daarbij de nodgie hygiëne regels. (HACCP). Je staat mee in voor het afruimen, afwassen, schoonmaken en afsluiten bij sluitingstijd. Je volgt mee de voorraad op en zorgt voor het plaasten van de nodige bestellingen. Als horecamedewerker ben je verantwoordelijk voor een net restaurant waar bezoekers met plezier een hapje komen eten en met de grootste zorg bediend worden.

  • CNC Draaier-Frezer (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als CNC Draaier-Frezer zal je de volgende taken uitoefenen: je zal instaan voor het werken met verschillende metaalbewerkingmachines je zal aanpassingen moeten voorzien tijdens de montage en klein seriewerk je kan overweg met conventioneel en CNC gestuurde machines je zal instaan voor het maken van kleine en totaal andere onderdelen montage & demontage behoort ook tot je takenpakket

  • administratief/commercieel bediende (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In nauwe samenwerking met de directie zal u instaan voor de klantenontvangst en -begeleiding alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. Als klantencontactpersoon ontvangt u particuliere klanten in onze burelen u verstrekt informatie over de woningen u begeleidt hen bij het bezoek aan een modelwoning en maakt de nodige afspraken i.v.m. specifieke bouwwensen. U staat ons in de verkoop ook op administratief vlak bij.

  • Huishoudelijke hulp regio Boom (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Boom

    Type: Dienstenchequebaan

    Indien je een duizendpoot bent in het huishouden en voldoening haalt om dit bij andere ook te kunnen doen. Zie je werk en neem je initatief? Ben je indien nodig ook bereid om te koken of te strijken? Dan dien je bij ons te zijn.

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Anderlecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • (Project)Ingenieur elektriciteit (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    •Voorbereiden van studiewerk op elektrotechnisch vlak ; •Voorbereiden, uitwerken en opvolgen van diverse projecten in teamverband; •Aanstellen en begeleiden van studiebureau's; •Opstellen van lastenboeken en meetstaten; •waarborgen van de technische coherentie met andere disciplines (bouwkunde, HVAC,…). •Ondersteuning verlenen m.b.t. de procedure voor overheidsopdrachten; •Opmaken van plannen in samenwerking met tekenaars, opstellen van kostenramingen en een tijdskader voor studie en uitvoering; •Opmaken van de bestellingen voor uitvoering; •Strikt opvolgen van de uitvoering van de projecten t.e.m. de definitieve oplevering met de opmaak van het as-built dossier; •Instaan voor de veiligheid op de werf en uitvoeren van de noodzakelijke veiligheidsstudies voor het project door het uitvoeren van impactstudies; •Het inplannen en coördineren van de werken met alle stake-holders;

  • kok Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een ervaren kok (m/v) voor een restaurant te Sint-Truiden. Als kok sta je in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place, bereiden, schikken en garneren van gerechten. Je beheert alles wat verband houdt met de voedingswaren: bevoorrading, opslag en bewaring. Je controleert de bereidingstechnieken, de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren, het onderhoud van de keuken en de installaties. Eigen inbreng is zeker een pluspunt!

  • Hoofdverpleegkundige dienst intensieve zorgen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ ST. LUCAS

    Type: Vaste Job

    Kiezen voor AZ Sint-Lucas is kiezen voor een ziekenhuis vol diversiteit, een dynamisch ziekenhuis in het hartje van Gent met moderne infrastructuur, waarbij we steeds verder bouwen aan de toekomst. We staan voor collegialiteit, openheid, patiëntgerichtheid, vriendelijkheid en deskundigheid. Voor onze moderne en hightech intensieve zorgen eenheid zoeken we een enthousiaste hoofdverpleegkundige. je bent samen met het medisch en verpleegkundig diensthoofd verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van de dienst Intensieve Zorgen en doet dit op een efficiënte en effectieve wijze je bent in staat om de strategische doelstellingen van de organisatie te vertalen naar de context van de intensieve zorgen afdeling en duiding te bieden naar het team je werkt mee aan diverse kwaliteitsprojecten en innovatie, formuleert verbeteracties en staat in voor de borging je staat open voor nieuwe ideeën en concepten die zich binnen het verpleegkundig domein afspelen en kan deze samen met het team integreren in de dagelijkse werking je geeft op een participatieve wijze leiding aan het team van verpleegkundigen: je beluistert medewerkers, weet wat er leeft, geeft inspraak en delegeert rekening houdend met de talenten van medewerkers je staat in voor een motiverend personeelsbeleid met aandacht voor vorming, het geven van ontwikkelkansen en waardering van medewerkers je legt en onderhoudt contacten met in- en externe klanten je participeert af en toe aan de operationele werking van de afdeling

  • Psycholoog met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze afdeling psychologie zijn wij op zoek naar een extra collega met ervaring Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen ding kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij. Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig (in teamverbang uiteraard) te kunnen werken. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken

  • Zelfstandig Logopedist / Logopediste (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Lore Heyns

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn dringend op zoek naar een collega voor onze praktijk in Tessenderlo-Hulst! Je werkt voornamelijk met kinderen met leer-, spraak- en taalproblemen;

Zoek naar antwoorden van A MEYS & Zn in sociale netwerken
Look for responds of A MEYS & Zn in social networks

Lees alle opmerkingen voor A MEYS & Zn. Laat een reactie achter voor A MEYS & Zn. A MEYS & Zn bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A MEYS & Zn. Leave a respond for A MEYS & Zn. A MEYS & Zn on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A MEYS & Zn op de google maps. Adres en contacten A MEYS & Zn
Location of A MEYS & Zn on the google maps. Address and contacts of A MEYS & Zn

Andere gerelateerde bedrijven als come A MEYS & Zn A MEYS & Zn: HUIS DAVID & LESLIE | Elektro Geleyte D.S. | A.S.K.Z.-A.P.Z. | Flanders Meat International NV | BELGISCHE FED. VAN PSYCHOLOGEN

Other related companies as A MEYS & Zn: HUIS DAVID & LESLIE | Elektro Geleyte D.S. | A.S.K.Z.-A.P.Z. | Flanders Meat International NV | BELGISCHE FED. VAN PSYCHOLOGEN

A MEYS & Zn is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A MEYS & Zn, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01220825195. Het bedrijf A MEYS & Zn bevindt zich op het adres: Lage Kaart 460; 2930; Brasschaat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 933,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 385,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Furniture - Storage. Lijst met producten zijn Removals; Transport - General.
De hoofdactiviteit van A MEYS & Zn is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A MEYS & Zn is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A MEYS & Zn, openstaande posities, locatie van A MEYS & Zn op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A MEYS & Zn is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is A MEYS & Zn, company assigned to the tax number BE01220825195. The company A MEYS & Zn is located at the address: Lage Kaart 460; 2930; Brasschaat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 933,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 385,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Furniture - Storage. List of products are Removals; Transport - General.
The main activity of A MEYS & Zn is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A MEYS & Zn is not available. You also can look at reviews of A MEYS & Zn, open positions, location of A MEYS & Zn on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A MEYS & Zn, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A MEYS & Zn, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A MEYS & Zn, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A MEYS & Zn, employees, financial statistics.