A @Dockx.be

Contactgegevens A @Dockx.be: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A @Dockx.be: address, phone, fax, email, website, opening hours

A @Dockx.be

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pastoor Cooremansstraat 5; 1702; Dilbeek (Groot - Bijgaarden), België

Telefoon (phone): 02 481 66 00; 02 253 75 75 (+32-02 481 66 00; 02 253 75 75) 02 481 66 00; 02 253 75 75 (+32-02 481 66 00; 02 253 75 75)

Fax (fax): 02 376 11 05; 02 463 13 19 (+32-02 376 11 05; 02 463 13 19) 02 376 11 05; 02 463 13 19 (+32-02 376 11 05; 02 463 13 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A @Dockx.be: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A @Dockx.be"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A @Dockx.be"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A @Dockx.be, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A @Dockx.be. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A @Dockx.be, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A @Dockx.be. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A @Dockx.be
Products information A @Dockx.be

BTW identificatienummer (tax): BE06027893066
Ondernemingsnummer: 4571929931
Hoofdstad (capital): 444,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 661,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Archives - Destruction & conservation; Removals; Removals (Material for) - Rental

Product categorie (product category): Furniture - Storage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A @Dockx.be
(Get full report from official database of BE for A @Dockx.be)

Aanvulling soorten activiteiten voor A @Dockx.be
Addition kinds of activities for A @Dockx.be

357500. Computer terminals | Computer terminals
621102. Flotatiebedrijven | Flotation companies
20539901. Broodjes, zoet: bevroren | Buns, sweet: frozen
24490204. Emmers, emmers, vaten: hout, gecoördineerd | Pails, buckets, vats: wood, coopered
27520801. Afdichtingen, gelithografeerd | Seals, lithographed
29110702. Brandstofadditieven | Fuel additives
38430205. Denture materialen | Denture materials
38450200. Elektrotherapeutisch apparaat | Electrotherapeutic apparatus
76949901. Hermetica reparatie | Hermetics repair

Werken bij A @Dockx.be: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A @Dockx.be: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A @Dockx.be. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A @Dockx.be. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonzaalverkoper (M/V) vloeren en tegels (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een toonzaalverkoper (M/V) voor een winkel te Boortmeerbeek. Jouw taken: - Je ontvangt de klanten persoonlijk in de showroom en leidt hen rond. - Je analyseert hun vragen en wensen en stelt hen de juiste prijs/kwaliteits producten voor. - Je stelt de offerte op en sluit de verkoop tevens af. - Je plaats per klant de bestelling en volgt deze ook nauwlettend op. - Je behandelt alle klachten van de klanten. - Je doet niet aan hard-selling maar weet je klanten te imponeren en te overtuigen.

  • Schoonmaak / afwas 12 uren per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een restaurant te Ieper zijn wij op zoek naar een parttime medewerker voor 12 uren per week. Je zal instaan voor schoonmaak restaurant en afwas.

  • Technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een technieker voor de plaatsing en herstelling van openbare verlichting: Je zal werken met een schaarlift Je zal openbare verlichting aansluiten en herstellen Je zal vooral buitenwerk moeten doen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin in Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ASSE (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: GREENHOUSE ASSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Asse zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt graag al jouw vragen!

  • Sint en Piet (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Melle zijn wij op zoek naar een Sint en Piet voor op 11 november. Je kan u helemaal inleven in de wereld van kinderen: lachen, dansen, zingen, springen. Ervaring als Sint en/of Piet is een must. Indien je al over de kledij beschikt is dit zeker een pluspunt.

  • Magazijnier - jobstudent (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1269091

  • Diensthoofd dienst informatica (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: P. C. SINT AMANDUS

    Type: Vaste Job

    De Dienst Informatica (5 medewerkers) maakt deel uit van het facilitair departement en staat in voor het hardware-, software- en netwerkbeheer van het Psychiatrisch Centrum. Je werkt als diensthoofd van de dienst informatica. Je geeft leiding aan de medewerkers van de dienst informatica (ca. 4 medewerkers). Je doet beleidsvoorbereidend werk voor het informaticabeleid in het centrum en werkt hierin samen met de Centrale Dienst Informatica van de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde. Je bent een belangrijke partner bij de informatisering van zorg- en andere processen binnen het centrum (deelname aan werkgroepen). Je staat in voor het netwerkbeheer en voor de uitwerking en opvolging van taken, projecten en helpdesk. Je bent verantwoordelijk voor het hardware- en softwarebeheer. Je bent verantwoordelijk voor de informaticabeveiliging in samenwerking met de informatieveiligheidsconsulent. Je voert contractuele onderhandelingen met leveranciers van de hardware en applicaties. Je volgt de informaticabudgetten op. Je rapporteert aan de Facilitair Directeur.

  • Ploegleider/ assistent meestergast nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Poco Loco

    Type: Vaste Job

    Een ploegleider/ assistent meestergast bij Poco Loco begeleidt, coördineert en coacht het team. Hij/zij streeft naar een goede sfeer en mooie resultaten met een no-nonsense attitude. Als Ploegleider/assistent meestergast… Coach en leid je je team van 7 productiemedewerkers op een positieve manier Ben je verantwoordelijk voor de evaluatiegesprekken Controleer je de verschillende stappen van het productieproces Vervang je de meestergast bij afwezigheid en neem je de leiding van de volledige afdeling (50 à 60 productiemedewerkers) Kan je de machines van jouw afdeling opstarten, instellen en bijregelen Werk je van maandag tot en met vrijdag in nacht (21u-5u) Hiervoor krijg je grondige opleidingen zowel intern (met behulp van de meestergast) als extern. Neem een kijkje in productie, bekijk hetfilmpje.

  • Logistiek bediende expeditie (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: BELGIAN LOGISTIC CENTER

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerd logistiek bediende expeditie. Je hoofdtaak zal bestaan uit het opvolgen en beheren van internationale verzendingen teneinde te voldoen aan de douane-eisen en de klant te bevoorraden met de gevraagde goederen. Een greep uit jouw takenpakket: *Verzorgen van de verzending en het opmaken van transit -, import - en exportdocumenten. *Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers. *Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers. *Onderhouden van contacten met het douanekantoor en externe leveranciers. *Ontvangen van douaniers. *Inklaren van de goederen/producten. *Het TAS-systeem beheren in functie van een correcte facturatie. *Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting. *Stockcontroles uitvoeren. *..

  • Storingstechnieker - Regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanische onderhoud van het machinepark van onze klanten. Je spoort elektrische defecten op in technische installaties en hun componenten (bijv. motor, sensoren, frequentieomvormers, ...) Je herstelt elektromechanische storingen en defecten Je optimaliseert de efficiëntie van machines

  • Poetsmedewerker flexi of gepensioneerde m/v (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een flexibele deeltijdse poetsmederker voor onze klant gelegen te Borgloon. Je staat in voor de schoonmaak van de feestzaal. Je werkt in een leuke zaak en kan rekenen op zeer aangename en enthousiaste collega's. Als flexijobbers zijn gepensioneerde ook van harte welkom! werknemers die al minstens 4/5 werken voor een of meerdere andere werkgevers dan de flexi-jobwerkgever. Concreet moeten ze in het derde kwartaal dat aan het werk in de flexi-job voorafgaat, minstens 4/5 voor die werkgever(s) hebben gewerkt. Zelfstandigen komen niet in aanmerking voor een flexi-job. Uren en dagen zijn overeen te komen.

Zoek naar antwoorden van A @Dockx.be in sociale netwerken
Look for responds of A @Dockx.be in social networks

Lees alle opmerkingen voor A @Dockx.be. Laat een reactie achter voor A @Dockx.be. A @Dockx.be bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A @Dockx.be. Leave a respond for A @Dockx.be. A @Dockx.be on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A @Dockx.be op de google maps. Adres en contacten A @Dockx.be
Location of A @Dockx.be on the google maps. Address and contacts of A @Dockx.be

Andere gerelateerde bedrijven als come A @Dockx.be A @Dockx.be: RUITERSPORT THEUNS | RENة GONNISSEN | AU CELLIER | CORIS-BELGUIM | Netwise bvba

Other related companies as A @Dockx.be: RUITERSPORT THEUNS | RENة GONNISSEN | AU CELLIER | CORIS-BELGUIM | Netwise bvba

A @Dockx.be is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A @Dockx.be, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06027893066. Het bedrijf A @Dockx.be bevindt zich op het adres: Pastoor Cooremansstraat 5; 1702; Dilbeek (Groot - Bijgaarden). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 444,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 661,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Furniture - Storage. Lijst met producten zijn Archives - Destruction & conservation; Removals; Removals (Material for) - Rental.
De hoofdactiviteit van A @Dockx.be is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A @Dockx.be is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A @Dockx.be, openstaande posities, locatie van A @Dockx.be op de kaart.

A @Dockx.be is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is A @Dockx.be, company assigned to the tax number BE06027893066. The company A @Dockx.be is located at the address: Pastoor Cooremansstraat 5; 1702; Dilbeek (Groot - Bijgaarden). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 444,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 661,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Furniture - Storage. List of products are Archives - Destruction & conservation; Removals; Removals (Material for) - Rental.
The main activity of A @Dockx.be is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A @Dockx.be is not available. You also can look at reviews of A @Dockx.be, open positions, location of A @Dockx.be on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A @Dockx.be, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A @Dockx.be, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A @Dockx.be, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A @Dockx.be, employees, financial statistics.