De Clercq SPRL

Contactgegevens De Clercq SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Clercq SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Clercq SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue d'Orleans 53; 7780; Comines-Warneton (Comines), België

Telefoon (phone): 056 55 51 32 (+32-056 55 51 32) 056 55 51 32 (+32-056 55 51 32)

Fax (fax): 056 55 51 37 (+32-056 55 51 37) 056 55 51 37 (+32-056 55 51 37)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Clercq SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Clercq SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Clercq SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Clercq SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Clercq SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Clercq SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Clercq SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Clercq SPRL
Products information De Clercq SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07694793701
Ondernemingsnummer: 4671081542
Hoofdstad (capital): 543,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 449,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Furniture - Collectivities

Product categorie (product category): Furniture - School

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Clercq SPRL
(Get full report from official database of BE for De Clercq SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Clercq SPRL
Addition kinds of activities for De Clercq SPRL

2281. Garen spin mills | Yarn spinning mills
484100. Kabel- en andere betaaltelevisie | Cable and other pay television services
507499. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen, niet inbegrepen | Plumbing and hydronic heating supplies, nec
508706. Begraafplaats en begraafplaats directeur apparatuur en benodigdheden | Cemetery and funeral director's equipment and supplies
17410100. Stichting en muurconstructie | Foundation and retaining wall construction
20610102. Gegranuleerde rietsuiker | Granulated cane sugar
32110103. Spectacle glas | Spectacle glass
38250107. Analysatoren voor verbrandingsmotor, om elektronica te testen | Internal combustion engine analyzers, to test electronics

Werken bij De Clercq SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Clercq SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Clercq SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Clercq SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Boekhoudkundig Bediende (mv) - Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Boekhoudkundig Bediende (m/v). Onze klant is een familiaal boekhoudkantoor gelegen te Dendermonde. Uw verantwoordelijkheden als boekhoudkundig bediende: aankoop- & verkoopfacturen, financieel en diversen inboeken BTW aangiftes opmaken het volledig zelfstandig beheren van dossiers onder begeleiding van een supervisor Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Assistent Key account met een hart voor marketing! (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste accountmanager met een passie voor marketing. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigt het bedrijf in zijn winkels. Hierbij sta je in voor het dagelijks klantencontact. Jouw commerciële voeling en organisatietalent zorgen ervoor dat je de producten kan promoten. Als assistent key account benut je jouw commerciële vaardigheden om nieuwe kansen bij bestaande klanten te creëren, alsook het ontwikkelen van mogelijkheden bij prospecten. Samen met je team sta je in voor het verdelen van marketingmateriaal, maken van afspraken, opnemen van bestellingen en het opvolgen van je klantenbestand. Ook het organiseren van beurzen behoort tot jouw takenpakket. Kortom, wij zijn op zoek naar een commercieel en administratief talent.

  • Chauffeur C - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken jou om als chauffeur C aan de slag te gaan bij Van Marcke in Kortrijk! Als Chauffeur C lever je aan klanten. Dat kunnen installateurs van badkamers & keukens zijn of consumenten, zoals jij en ik! Het harde werk schrikt jou niet af want je gaat zelf laden en lossen met behulp van een elektrische transpallet. Je vertrekt dagelijks vanuit het distributiecentrum in Kortrijk. Belangrijk om weten is dat de vrachtwagen niet mee naar huis kan worden genomen. Interesse? Check of je voldoet aan onderstaande profielvereisten! Ja!? Solliciteer dan snel!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent(e) Slagerij (woensdagnamiddag + eventueel weekend) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een jobstudent(e) om wekelijks op woensdagmiddag, zaterdag en/of zondag bij te springen. Woensdag van 14u tot 18, zaterdag en zondag van 08u tot 13u. Jouw takenpakket bestaat uit het bedienen van vlees, het afrekenen en de afwas tussendoor.

  • Stagiair(e) Test Engineer voor Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    De bedoeling is om in een van onze bestaande applicaties een test framework te integreren. Zowel end-to-end als unit testen. De applicatie: TickIT is een online platform(SaaS) voor het aanmaken & beheren van tickets tussen klant en leverancier. De mobiele applicatie wordt gebruikt door de klant om tickets te registreren via een gebruiksvriendelijke interface. Zowel klant als leverancier kunnen hun tickets beheren en behandelen via de web interface. Doel: - Bekijken wat de mogelijkheden zijn van de verschillende Test frameworks. - Bepalen welk framework het best binnen onze bestaande applicatie past. - Proof of concept maken met het gekozen framework. - Test scenario’s opstellen voor onze applicatie en de testen bouwen. - Eventueel continuous integration omgeving opzetten met automatische testen bij inchecken code. - Integratie van een zelfgeschreven error handling framework, gelijkaardig aan sentry.io. Daarnaast zal je, samen met ervaren collega’s, instaan voor tal van uitbreidingen voor v2 van de applicatie.

  • Diagnosetechnieker - Jaguar/ Landrover (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Diagnosetechnieker Onze technisch expert die instaat voor de analyse van alle mechanische en elektrische storingen; De onderzoeker die de kern van de storing blootlegt en de herstelling voorbereidt; De klantgerichte medewerker die met de werkplaatsleider de herstellingen na analyse bespreekt; Als ‘teamplayer’ de steun en toeverlaat van je collega’s om hen bij te staan in het herstellingsproces; De controleur van de uitgevoerde herstellingen.

  • KRAANMAN (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: DEGRO

    Type: Vaste Job

    U voert allerhande kraanwerken uit. Occasioneel moet u wat helpen met handwerk.

  • Junior Accounting Consultant (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: CONSELLO CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor boekhouden? Zin voor initiatief en wil je graag een impact hebben op een organisatie? Dan is de functie van Junior Accounting Consultant zeker iets voor jou. Als consultant werk je in opdracht van organisaties uit verschillende sectoren. Een opdracht kan drie maanden duren, maar evengoed een jaar of zelfs langer. Het kan onder meer gaan om een vervanging van een zieke collega, het opvangen van een tijdelijke piek of … . De opdrachten sluiten aan bij je interesses en vallen onder één van volgende domeinen Accounts Receivable, Accounts Payable en General Ledger. Enkele voorbeelden van concrete taken zijn: het controleren en inboeken van aan- en verkoopfacturen; diverse boekingen; het controleren en inboeken van financiële verrichtingen;

  • Zelfstandig logopediste (zwangerschapsvervanging) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE BABBELUTE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn binnen de groepspraktijk De Babbelute op zoek naar een logopedist(e) van 1.12.18 tem. 30.06.19 (zwangerschapsvervanging). Ongeveer 25 uren therapie, met mogelijkheid tot uitbreiding. Ook blijvende uren na 30.06.19 zeker mogelijk. In de praktijk worden voornamelijk kinderen behandeld met leer-, spraak- en/of taalstoornissen. Behandelingen gaan door in de praktijk & op school (rijbewijs-auto noodzakelijk). Administratie gebeurt door de coördinator. Inhoudelijke ondersteuning door alle collega's in de praktijk mogelijk, pas afgestudeerden zeker welkom. Graag solliciteren met CV en motivatiebrief via [email protected] .

  • iStorm - SOA Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Part-time (2 days/week during 1 year) freelance mission for a experienced Service Oriented Architect (5+y exp., NL/FR/EN) to Redesign an Integration Platform   Public Sector located in Brussels     Role Redesign Integration Platform (OSB, MFT, BPEL) Migration 1x2 OSB cluster to 2x2 OSB cluster Integration BPEL nodes Solution Large File Transfer via WebServices: Integratie MFT (Managed File Transfer) - OSB (Oracle Service Bus)  Study Integration API GateWay Study Integration BPMN Redesign and standardization OSB pipelines Standardize OSB error handling according to Best Practices Refactoring Addressbook: Complex Store Procs to BPEL Security Design and implemention WSS Encryption Strategy Design and implemention End-to-End (over different SOAP nodes) Security Strategy using WSS Standards Study + POC WebService Security with SAML token profile Design and implementation RESTful WebServices Security Centralized security, external to OSB Monitoring Optimal use SOA management Pack Redesign/optimize service logging Service Catalogue: compilation Service Catalogue   Skills   5y. exp as an SOA Architect & in the different following skills:  ESB 5 y. Java 5 y. Linux 5 y. Maven 5 y. Oracle 5 y. Python 5 y. Reverse Poxy 5 y. RHEL 5 y. SOA 5 y. SQL 5 y. Unix 5 y. VMware 5 y. WebLogic 5 y. WebServices 5 y. Business Process Management 5 y. Methodologies: Agile 5 y.   Offer   1y. freelance contract (2D days/week)

  • Stagiaire interimkantoor (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: START PEOPLE NIKE

    Type: Leercontract

    Help jij graag een grote onderneming vooruit met de beste uitzendmedewerkers? Ons inhouse-team zorgt voor een vlotte instroom van kwalitatieve kandidaten. Eens de puzzelstukken van je zoekopdracht zijn ingevuld, volgt het administratieve werk. Hierbij speel jij een belangrijke rol. Je zal mee ondersteunen in de administratieve taken van ons inhousekantoor.

Zoek naar antwoorden van De Clercq SPRL in sociale netwerken
Look for responds of De Clercq SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Clercq SPRL. Laat een reactie achter voor De Clercq SPRL. De Clercq SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Clercq SPRL. Leave a respond for De Clercq SPRL. De Clercq SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Clercq SPRL op de google maps. Adres en contacten De Clercq SPRL
Location of De Clercq SPRL on the google maps. Address and contacts of De Clercq SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come De Clercq SPRL De Clercq SPRL: BROODKRUIMEL (DE) | COMPERE-DIEZ ETS | COIFFURE GABY | DIRK SOENEN | Glineur

Other related companies as De Clercq SPRL: BROODKRUIMEL (DE) | COMPERE-DIEZ ETS | COIFFURE GABY | DIRK SOENEN | Glineur

De Clercq SPRL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Clercq SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07694793701. Het bedrijf De Clercq SPRL bevindt zich op het adres: Rue d'Orleans 53; 7780; Comines-Warneton (Comines). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 543,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 449,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Furniture - School. Lijst met producten zijn Furniture - Collectivities.
De hoofdactiviteit van De Clercq SPRL is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Clercq SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Clercq SPRL, openstaande posities, locatie van De Clercq SPRL op de kaart.

De Clercq SPRL is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Clercq SPRL, company assigned to the tax number BE07694793701. The company De Clercq SPRL is located at the address: Rue d'Orleans 53; 7780; Comines-Warneton (Comines). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 543,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 449,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Furniture - School. List of products are Furniture - Collectivities.
The main activity of De Clercq SPRL is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Clercq SPRL is not available. You also can look at reviews of De Clercq SPRL, open positions, location of De Clercq SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Clercq SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Clercq SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Clercq SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Clercq SPRL, employees, financial statistics.