Wilkhahn

Contactgegevens Wilkhahn: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wilkhahn: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wilkhahn

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRITZ HAHNESTRASSE 7-8; 31844; BAD MUNDER, België

Telefoon (phone): +32 (16) 411-64-14 +32 (16) 411-64-14

Fax (fax): +32 (2) 166-69-70 +32 (2) 166-69-70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wilkhahn: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wilkhahn"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wilkhahn"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wilkhahn, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wilkhahn. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wilkhahn, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wilkhahn. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wilkhahn
Products information Wilkhahn

BTW identificatienummer (tax): BE01020050048
Ondernemingsnummer: 5943847656
Hoofdstad (capital): 439,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 650,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Office fixtures

Product categorie (product category): Furniture - Office

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wilkhahn
(Get full report from official database of BE for Wilkhahn)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wilkhahn
Addition kinds of activities for Wilkhahn

5712. Meubelwinkels | Furniture stores
313104. Binnendelen voor schoenen | Inner parts for shoes
07820102. Tuinplanten | Garden planting services
20660200. Cacao- en cacaoproducten | Cocoa and cocoa products
35370102. Containers (metaal), luchtvracht | Containers (metal), air cargo
38610100. Gevoelig film, doek en papier | Sensitized film, cloth, and paper
51929903. Kranten | Newspapers
79220602. Landschapsontwerp, theatraal | Scenery design, theatrical

Werken bij Wilkhahn: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wilkhahn: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wilkhahn. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wilkhahn. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B magazijn (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Chauffeur B / magazijnier zal je instaan voor het ondersteunen in de winterwissels. Concreet sta je in voor de transporten, het laden en ontladen van camions op 3 sites en de stockage in de magazijnen

  • Tijdelijke operator petrochemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een operator filling. Je kan ook rijden met de heftruck en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie tem eind augustus.

  • Tijdelijk Administratief bediende met technische interesse (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een internationale én financieel gezonde speler, gesitueerd in de regio Gent, zijn we op zoek naar een Tijdelijk Administratief Medewerker met technische affiniteit. Jouw verantwoordelijkheden als Administratief Medewerker: – Je staat in voor de technische dienstverlening aan klanten; je beantwoordt hun vragen via mail en telefonisch – Je volgt de technische dossiers op om op die manier een optimale service te garanderen – Je houdt de technische informatie up-to-date in de database – Je maakt offertes en orders op, lanceert deze in het ERP-systeem en volgt deze verder op tot en met verzending en facturatie – Je verwerkt de technische rapporten van de techniekers en eventuele klantenklachten

  • Huishoudhulp regio Westerlo / Laakdal (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Welke taken mag je bij je klanten doen? opruimen en schoonmaken wassen en strijken koken kleine boodschappen doen (te voet)

  • Huishoudhulp Regio Evergem/Wippelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulpen voor de regio Evergem en Wippelgem Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp te Stabroek (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • ETUDIANTS - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept est une agence active depuis 29 ans dans le domaine du Field marketing (conception, organisation, réalisation et suivi de campagnes promotionnelles dirigées vers le terrain). Voulez-vous en savoir plus sur ce que nous faisons? Regardez notre vidéo ici Nous sommes à la recherche d'une nouvelle équipe permanente d'étudiants pour présenter les produits D-Drinks / Obrigado au grand public sur base de dégustations et d'animations en grande surface. Les clients potentiels auront l'opportunité de découvrir, goûter et acheter les produits. Obrigado est de l'eau de coco 100% pure provenant d'une ferme à Bahia, au Brésil! Une fois que vous avez essayé Obrigado, vous ne boirez plus jamais d’autre eau de coco. Obrigado n'est jamais exposé à l'air avant que vous l'ouvrez et est rempli de vitamines et de minéraux.

  • Administratief medewerk(st)er (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: RENOSTEP

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker ben jij een klasbak in: Punctueel beheren van de administratieve taken Met de glimlach klanten, leveranciers en samenwerkers helpen Mee denken met het bedrijf voor een verdere groei Denken in oplossingen Zelfstandig kunnen werken Een hart voor mooie interieurs is altijd een pluspunt

  • Junior administratief bediende (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een professionele speler in de industriesector, is VIO op zoek naar een administratief bediende.  Binnen een jong team ben je medeverantwoordelijk voor de ondersteuning van de vertegenwoordigers van de firma.  Je zorgt voor de opvolging van rapporten.  Je boekt bestelbonnen in.  Je maakt offertes op en houdt klantenfiches bij.  Je zal briefwisseling sorteren, verdelen en franceren.  Je ondersteunt de boekhouding waar nodig.  Je archiveert diverse documenten.  Spreekt deze functie jou aan? Stuur dan je cv en een korte motivatie door naar [email protected] t.a.v. Aaike Roosen. 

  • Python Developer - Tijdelijk (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant te Brussel ben ik op zoek naar een aantal Python Developers. Locatie: Brussel IT Team: +- 10 developers Start: ASAP Duurtijd: 31/12/2018 + mogelijke verlengingen voor heel 2019

  • PROJECTINGENIEUR ELEKTROMECHANICA (BRANDBLUSINSTALLATIES) REGIO ANTWERPEN (VAST OF FREELANCE) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Projectingenieur Elektromechanica (Brandblusinstallaties) zal je verantwoordelijk zijn voor de engineering van projecten brandblusinstallaties (industriële gebouwen en kantoren) van A tot Z: engineering, tekenwerk, opvolgen werf, ... Een greep uit jouw takenpakket: Hetzelfstandig uitwerken van technische principeschema’s, berekeningen en plannen inzake HVAC, special piping en sanitaire installaties. De verdere uitbreiding tot ontwerpen en tekenen van sprinklerinstallaties, brandveiligheidsinstallaties in het algemeen en elektrische installaties. Je kan steeds rekenen op je ervaren collega's. Het opmaken van aanbestedingsplannen technische installaties. Het opmaken van ramingen en budgetten voor technische installaties. Coördinatie van de uitvoeringsplannen technische installaties in samenwerking met aannemers, leveranciers en mogelijke andere disciplines Het voeren van communicatie terzake met zowel projectingenieurs als aannemers inzake de technische plannen en dossiers. Aanmaak en beheer van technische bestekken in zijn geheel voor de toegewezen projecten. Het up-to-date houden van plannenlijsten, plotten en klasseren van plannen. Opvolging van het uitvoeringsontwerp, opgemaakt door de aannemers Het instrueren van tekenaars bij aannemers/leveranciers inzake de te gebruiken CAD-standaards. Nazicht van as-built dossier van technische aannemers.

  • Warehouse Professionals (part-time bijverdienste/op afroep) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BRADY

    Type: Flexijob

    Voor ons Warehouse team in Zele, zijn wij wij op zoek naar enkele flexkrachten (deeltijds/flexibel). Als flexkracht ben je enkel dagen per week/per maand beschikbaar (naast bijvoorbeeld je studie of zelfstandige activiteit) om ons team te komen versterken. Je werkt samen met andere Warehouse professionals en de Cluster Coordinator. Je kan hier het filmpje bekijken waarin we je een kijkje tonen in ons Warehouse. Verantwoordelijkheden/taken: Producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken Goederen en producten ontvangen De levering controleren De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...) Verpakken en eenvoudige assemblages uitvoeren Beschadigde producten opnieuw conform maken, ... Opvolggegevens van orders registreren Een lijst van de beschadigde producten en van defect materiaal opmaken Goederen naar de verzend-, opslag- of productiezone brengen Voorraden opvolgen De ontvangst van de producten controleren Picken volgens de instructies van de ordervoorbereiding De pakketten, partijen, ... samenstellen Goederen in opslagzones plaatsen

Zoek naar antwoorden van Wilkhahn in sociale netwerken
Look for responds of Wilkhahn in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wilkhahn. Laat een reactie achter voor Wilkhahn. Wilkhahn bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wilkhahn. Leave a respond for Wilkhahn. Wilkhahn on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wilkhahn op de google maps. Adres en contacten Wilkhahn
Location of Wilkhahn on the google maps. Address and contacts of Wilkhahn

Andere gerelateerde bedrijven als come Wilkhahn Wilkhahn: FLVINCHE & KOOPMANS BVBA | Coiffure KF BVBA | HOFFELINCK CONSTRUCTION | MEUBELEN MOENS | Jonathan

Other related companies as Wilkhahn: FLVINCHE & KOOPMANS BVBA | Coiffure KF BVBA | HOFFELINCK CONSTRUCTION | MEUBELEN MOENS | Jonathan

Wilkhahn is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wilkhahn, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01020050048. Het bedrijf Wilkhahn bevindt zich op het adres: FRITZ HAHNESTRASSE 7-8; 31844; BAD MUNDER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 439,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 650,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Furniture - Office. Lijst met producten zijn Office fixtures.
De hoofdactiviteit van Wilkhahn is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wilkhahn is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wilkhahn, openstaande posities, locatie van Wilkhahn op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Wilkhahn is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wilkhahn, company assigned to the tax number BE01020050048. The company Wilkhahn is located at the address: FRITZ HAHNESTRASSE 7-8; 31844; BAD MUNDER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 439,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 650,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Furniture - Office. List of products are Office fixtures.
The main activity of Wilkhahn is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Wilkhahn is not available. You also can look at reviews of Wilkhahn, open positions, location of Wilkhahn on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wilkhahn, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wilkhahn, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wilkhahn, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wilkhahn, employees, financial statistics.