Maison du Papier (La)

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Maison du Papier (La)
Private companiesCoal Mining • Maison du Papier (La)

Contactgegevens Maison du Papier (La): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maison du Papier (La): address, phone, fax, email, website, opening hours

Maison du Papier (La)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Namur 11-13; 1300; Wavre, België

Telefoon (phone): 010 22 70 71 (+32-010 22 70 71) 010 22 70 71 (+32-010 22 70 71)

Fax (fax): +32 (53) 514-25-77 +32 (53) 514-25-77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maison du Papier (La): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maison du Papier (La)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maison du Papier (La)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maison du Papier (La), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maison du Papier (La). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maison du Papier (La), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maison du Papier (La). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maison du Papier (La)
Products information Maison du Papier (La)

BTW identificatienummer (tax): BE03351623535
Ondernemingsnummer: 9893707275
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 717,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Printing - General; Stationery

Product categorie (product category): Furniture - Office

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maison du Papier (La)
(Get full report from official database of BE for Maison du Papier (La))

Aanvulling soorten activiteiten voor Maison du Papier (La)
Addition kinds of activities for Maison du Papier (La)

3465. Automotive stampings | Automotive stampings
349100. Industriële afsluiters | Industrial valves
24419902. Flats, hout: kas | Flats, wood: greenhouse
28920200. Secondary high explosives | Secondary high explosives
35310603. Kraan dragers | Crane carriers
38739906. Bewegingen, horloge of klok | Movements, watch or clock
51530106. Wilde rijst | Wild rice
59449902. Zilverwerk | Silverware

Werken bij Maison du Papier (La): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maison du Papier (La): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maison du Papier (La). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maison du Papier (La). Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar Procesoperators in een dag of volcontinue ploegensysteem (m/v) Heb jij een technisch diploma en affiniteiten met de chemie ? Wil je graag werken in Dagploeg of volcontinue systeem? Je werkt graag buiten ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! • Je stuurt en controleert samen met je collega’s het hele productieproces. Kwalitatief hoogstaande producten maken is voor jou een dagelijkse bekommernis. • Je werkt zowel buiten (in de productie-installaties) als binnen (in de controlekamer). • Inspectierondes, kleine onderhoudswerken, het nemen van stalen en de controle van procesparameters behoren tot je takenpakket. • Je bent verantwoordelijk voor het aftekenen van vergunningen en uitvoeren van veiligheidsstelling. • Je voert inspectierondes uit in de installatie met betrekking tot de werking en de staat van de installatie, procesverloop, kwaliteit, veiligheid en milieu. • Je maakt een analyse van de resultaten uit checklists, patrol tours, lijsten preventieve onderhoudstaken en definiëren van corrigerende maatregelen bij afwijkingen.

  • allround technieker (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het snel analyseren, opzoeken en oplossen van technische storingen Je verhelpt storingen volgens de opgelegde werkinstructies Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig Je draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch in orde houden van de productie-installaties Je zorgt voor het installeren, instellen en controleren van nieuwe machine onderdelen Je zorgt voor de continuïteit in de werking van de productie-installaties Je wilt je technische expertise ten dienste stellen van de productie om dit proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen

  • HUISHOUDHULP deeltijds of voltijds (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: DORIFRAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken dringend een gemotiveerde medewerker voor het poetsen van privé woningen in Waregem/Anzegem/Avelgem/Vichte/Deerlijk.

  • STUDENT WINKELBEDIENDE m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar weekendwerk? Voor een bakkerij te Waregem zoeken we een STUDENT voor in de weekends! Bedienen van klanten Hulp in bakkerij waar nodig

  • Student bediening/kelner M/V - regio Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Als kelner ben je het gezicht van de zaak. Een belangrijke taak, want jij bepaald hoe de ervaring van onze gasten is. Je bent dan ook gastvrij, hebt verstand van zaken en bent vlot in de omgang. Je bent bovendien verantwoordelijk voor een correcte aflevering van gerechten en dranken en je hebt hebt de verantwoording voor de financiele afhandeling. Bovendien beland je in een team waarin je goed samen moet kunnen functioneren.

  • PLAATSERS (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GUNCO

    Type: Vaste Job

    KEUKENS EN INTERIEUR OP MAAT

  • Calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zoeken we een calculator voor residentiële projecten voor onze projectontwikkeling (Ascot Projects). Calculatie van ruwbouwfase t.e.m. technieken, voor residentiële gebouwen van 5 tot 100 wooneenheden, op basis van meetstaten en plannen. Uw bijdrage aan het team is van groot belang, gezien uw resultaat de groei van de hele firma stuwen. U voert kostprijsberekening uit op basis van interne richtlijnen vraagt hiernaast de nodige offertes op bij onderaannemers en leveranciers. U analyseert de dossiers grondig, onderzoekt optimalisaties en gaat na of de meetstaten volledig zijn.

  • logopedist / logopediste (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is recent geopend (januari 2018) en gelegen in een rustige en groen dorp te Dessel. Wij bieden individuele begeleiding, groepssessies en workshops aan volwassenen. Wij zijn een groepspraktijk die zorg willen dragen voor de algemene geestelijke en lichamelijke gezondheid van mensen uit de buurt. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing. Om beter tegemoet te komen aan vragen betreft begeleiding en hulpverlening voor volwassenen en jongeren zijn wij op zoek naar een logopedist die zich op zelfstandige basis kan inzetten binnen de praktijk. Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk in volle ontwikkeling. Ben je enthousiast, gedreven, zelfstandig en heb je het hart op de juiste plaats? Help je graag mee een bestaande praktijk verder uitbouwen?

  • DAKWERKER (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: DECEUNINCK LUC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf gespecialiseerd in dak- en zinkwerken is op zoek naar een medewerker voor de uitvoering van dak- en zinkwerken op zelfstandige basis.

  • KOKS voor hoogstaande horeca events (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, heb je veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken

  • Flexijob verkoop slagerij (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkopers/verkoopsters. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting.

  • Barman Flexi-job (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THE PUB

    Type: Flexijob

    Wij zijn opzoek naar een toffe medewerker om ons team te versterken. Je helpt de drankbestellingen uitschenken. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed onderhoud van de bar terrasbediening tewerkstelling in een gezellig volkscafé

Zoek naar antwoorden van Maison du Papier (La) in sociale netwerken
Look for responds of Maison du Papier (La) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maison du Papier (La). Laat een reactie achter voor Maison du Papier (La). Maison du Papier (La) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maison du Papier (La). Leave a respond for Maison du Papier (La). Maison du Papier (La) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maison du Papier (La) op de google maps. Adres en contacten Maison du Papier (La)
Location of Maison du Papier (La) on the google maps. Address and contacts of Maison du Papier (La)

Andere gerelateerde bedrijven als come Maison du Papier (La) Maison du Papier (La): FRANS BUIJSROGGE | SCHREIBER M. | TICKET BBL TRAVEL | Jaak | BUREAU EXPANSIA

Other related companies as Maison du Papier (La): FRANS BUIJSROGGE | SCHREIBER M. | TICKET BBL TRAVEL | Jaak | BUREAU EXPANSIA

Maison du Papier (La) is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Maison du Papier (La), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03351623535. Het bedrijf Maison du Papier (La) bevindt zich op het adres: Rue de Namur 11-13; 1300; Wavre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 717,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Furniture - Office. Lijst met producten zijn Printing - General; Stationery.
De hoofdactiviteit van Maison du Papier (La) is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maison du Papier (La) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maison du Papier (La), openstaande posities, locatie van Maison du Papier (La) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Maison du Papier (La) is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Maison du Papier (La), company assigned to the tax number BE03351623535. The company Maison du Papier (La) is located at the address: Rue de Namur 11-13; 1300; Wavre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 717,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Furniture - Office. List of products are Printing - General; Stationery.
The main activity of Maison du Papier (La) is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Maison du Papier (La) is not available. You also can look at reviews of Maison du Papier (La), open positions, location of Maison du Papier (La) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maison du Papier (La), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maison du Papier (La), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maison du Papier (La), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maison du Papier (La), employees, financial statistics.