KNOLL-BERHIN MAGUIN

Contactgegevens KNOLL-BERHIN MAGUIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KNOLL-BERHIN MAGUIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

KNOLL-BERHIN MAGUIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Prince de Li猫ge 205; 5100; Namur (Jambes), België

Telefoon (phone): 081 31 05 10 (+32-081 31 05 10) 081 31 05 10 (+32-081 31 05 10)

Fax (fax): 081 31 05 19 (+32-081 31 05 19) 081 31 05 19 (+32-081 31 05 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KNOLL-BERHIN MAGUIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KNOLL-BERHIN MAGUIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KNOLL-BERHIN MAGUIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KNOLL-BERHIN MAGUIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KNOLL-BERHIN MAGUIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KNOLL-BERHIN MAGUIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KNOLL-BERHIN MAGUIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KNOLL-BERHIN MAGUIN
Products information KNOLL-BERHIN MAGUIN

BTW identificatienummer (tax): BE05585418701
Ondernemingsnummer: 7624206542
Hoofdstad (capital): 276,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 461,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Dictating machines; Telecopiers & supplies; Office machines - Retail & rental; Filing systems; Typewriters - Retail; Partitions; Furniture - Design

Product categorie (product category): Furniture - Office

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KNOLL-BERHIN MAGUIN
(Get full report from official database of BE for KNOLL-BERHIN MAGUIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor KNOLL-BERHIN MAGUIN
Addition kinds of activities for KNOLL-BERHIN MAGUIN

371401. Motorvoertuigen motoren en onderdelen | Motor vehicle engines and parts
07220106. Tarwe, machine oogstdiensten | Wheat, machine harvesting services
24210301. Aangepaste zagerij | Custom sawmill
28510106. Verf, waterdicht | Paints, waterproof
35550303. Leads, printers ' | Leads, printers'
37320206. Reddingsvlotten, niet-opblaasbaar: rubber of plastic | Life rafts, noninflatable: rubber or plastic
38290406. Spanning, spanning en fout detectie / meetapparatuur | Stress, strain, and flaw detecting/measuring equipment
50840103. Citrus verwerkingsmachines | Citrus processing machinery
51129904. enveloppen | Envelopes

Werken bij KNOLL-BERHIN MAGUIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KNOLL-BERHIN MAGUIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KNOLL-BERHIN MAGUIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KNOLL-BERHIN MAGUIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend metaalbedrijf regio Diksmuide zijn wij dringend op zoek naar een klusjesman. Dit betreft een voltijdse betrekking om het team te versterken. Als klusjesman ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het sanitair blok en de heftruck. Ook kleine elektrische/ mechanische ingrepen behoren tot jouw takenpakket.

  • Storingstechnieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de storingsbrigade van onze klant Echo, betonbedrijf en gevestigde waarde te Houthalen, zoeken wij een storingstechnieker. Na een interne opleiding  maak je deel uit van het onderhoudsteam (vaste wisselpost). Samen met je collega’s sta je in voor het minimaliseren van stilstanden in het productieproces door vooral elektrische storingen. Je staat in voor het preventief onderhoud.  Uiteraard komen mechanische storingen ook aan bod. Echo heeft een breed gamma aan machines in een geautomatiseerd machinepark. Verder sta je, samen met je collega's, in voor de jaarlijkse revisies van het machinepark.

  • Elektricien 3 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een veelzijdige functie die bestaat uit opsporen en herstellen van defecten, storingen en uitvoeren van montage, demontage, voorbereide werken, herstellingswerkzaamheden in het atelier, elektrische verbeteringswerken, melden van wijzigingen en technische specificaties, ... Je gaat te werk in een 3 ploegenstelsel.

  • Verpleegkundige Projectstaffing Thuisverpleging regio Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een kleine en lokale thuisverplegingsdienst met standplaats te Knokke. Je zal in zeer goed contact moeten staan met de mantelzorgers, de artsen, je collega's... om de best mogelijke zorg voor je patiënten te bekomen. Dit kan in een voltijdse of 4/5/de tewerkstelling. Je zal goed moeten kunnen omgaan met veeleisende, maar dankbare patiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • DAKDEKKER (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: het uitmeten van daken het plaatsen van pannenlatten de randafwerking met lood rondom schouw, velux … het slijpen van dakpannen de pannen vastleggen d.m.v. panhaken en nagels het plaatsen en afwerken van Velux zinken goten & regenwateraflopen solderen het plaatsen van kilgoten

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zepperen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten gezocht !! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let\\\'s Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit.

  • Jobstudent WINKELBEDIENDE voor de versafdeling (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: ALVO Peer (Dibel nv)

    Type: Studentenjob

    Supermarkt cenb-Alvo Peer zoekt nog enkele jobstudenten voor de versafdeling. Je zal voornamelijk instaan voor het versnijden, verpakken en etiketteren van charcuterie en kazen. Je vult deze producten aan in de koeltogen. Ook het aanvullen van de bakkerijafdeling kan tot de taken behoren.

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Account Manager Zaventem (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: SYMPL

    Type: Vaste Job

    Wil jij graag jouw sales ervaring verder uitbouwen in een internationale omgeving? Formidabel, voor Lyreco in Zaventem zoeken wij een Account Manager! Lyreco is een multinational die alles levert voor de werkplek – gaande van meubelen tot drankautomaten. Bovendien zijn ze marktleider in de Benelux (met zo’n 213 miljoen euro omzet in 2017)! Als Account Manager ga jij een bestaand klantenbestand van KMO’s pamperen en uitbreiden. Wat doet een Account Manager bij Lyreco? Je doet je ronde van reeds gekende klanten, daarbuiten gaat jouw focus vooral liggen op hunting van nieuwe potentiële klanten Je switcht tussen farming & hunting waardoor het behalen van je omzet & targets volledig van jezelf afhangt Je bent volledig zelf verantwoordelijk voor je administratie en je weekplanning

  • METSER - DIENDER (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: BOUWWERKEN VAN IMPE JURGEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je wordt ingezet voor allerlei taken: bevoorrading van de metselaars, mortel maken, kleine afbraakwerken, werf opkuisen, stelling meehelpen opzetten, plakking afschieten, enz... en kan ook waar nodig bijspringen in het metsen van binnenmuren. Je bent bereid om eventueel via IBO contract een opleiding op de werkvloer te volgen.

  • Mystery shoppers gezocht (België)

    Regio: België

    Bedrijf: VABU

    Type: Werfreserve

    We zoeken mystery shoppers voor de regio Vlaams-Brabant, Brussel en Oost-Vlaanderen! Oog voor detail is een pluspunt! Een wagen en een internetverbinding een vereiste! Aangename bij-job!

Zoek naar antwoorden van KNOLL-BERHIN MAGUIN in sociale netwerken
Look for responds of KNOLL-BERHIN MAGUIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor KNOLL-BERHIN MAGUIN. Laat een reactie achter voor KNOLL-BERHIN MAGUIN. KNOLL-BERHIN MAGUIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KNOLL-BERHIN MAGUIN. Leave a respond for KNOLL-BERHIN MAGUIN. KNOLL-BERHIN MAGUIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KNOLL-BERHIN MAGUIN op de google maps. Adres en contacten KNOLL-BERHIN MAGUIN
Location of KNOLL-BERHIN MAGUIN on the google maps. Address and contacts of KNOLL-BERHIN MAGUIN

Andere gerelateerde bedrijven als come KNOLL-BERHIN MAGUIN KNOLL-BERHIN MAGUIN: VANDERMEULEN DIRK | BINZEL BENELUX | ECOLE FOND. COMMUNALE | MOTORS SERVICES | PREVAN

Other related companies as KNOLL-BERHIN MAGUIN: VANDERMEULEN DIRK | BINZEL BENELUX | ECOLE FOND. COMMUNALE | MOTORS SERVICES | PREVAN

KNOLL-BERHIN MAGUIN is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KNOLL-BERHIN MAGUIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05585418701. Het bedrijf KNOLL-BERHIN MAGUIN bevindt zich op het adres: Avenue Prince de Li猫ge 205; 5100; Namur (Jambes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 276,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 461,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Furniture - Office. Lijst met producten zijn Dictating machines; Telecopiers & supplies; Office machines - Retail & rental; Filing systems; Typewriters - Retail; Partitions; Furniture - Design.
De hoofdactiviteit van KNOLL-BERHIN MAGUIN is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KNOLL-BERHIN MAGUIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KNOLL-BERHIN MAGUIN, openstaande posities, locatie van KNOLL-BERHIN MAGUIN op de kaart.

KNOLL-BERHIN MAGUIN is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is KNOLL-BERHIN MAGUIN, company assigned to the tax number BE05585418701. The company KNOLL-BERHIN MAGUIN is located at the address: Avenue Prince de Li猫ge 205; 5100; Namur (Jambes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 276,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 461,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Furniture - Office. List of products are Dictating machines; Telecopiers & supplies; Office machines - Retail & rental; Filing systems; Typewriters - Retail; Partitions; Furniture - Design.
The main activity of KNOLL-BERHIN MAGUIN is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of KNOLL-BERHIN MAGUIN is not available. You also can look at reviews of KNOLL-BERHIN MAGUIN, open positions, location of KNOLL-BERHIN MAGUIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KNOLL-BERHIN MAGUIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KNOLL-BERHIN MAGUIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KNOLL-BERHIN MAGUIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KNOLL-BERHIN MAGUIN, employees, financial statistics.