GDB INTERNATIONAL SA

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • GDB INTERNATIONAL SA
Private companiesMiscellaneous Retail • GDB INTERNATIONAL SA

Contactgegevens GDB INTERNATIONAL SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GDB INTERNATIONAL SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GDB INTERNATIONAL SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route du Grand Peuplier; 7110; La Louvi猫re (Str茅py-Bracquegnies), België

Telefoon (phone): 064 67 42 11 (+32-064 67 42 11) 064 67 42 11 (+32-064 67 42 11)

Fax (fax): 064 67 42 99 (+32-064 67 42 99) 064 67 42 99 (+32-064 67 42 99)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GDB INTERNATIONAL SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GDB INTERNATIONAL SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GDB INTERNATIONAL SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GDB INTERNATIONAL SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GDB INTERNATIONAL SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GDB INTERNATIONAL SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GDB INTERNATIONAL SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GDB INTERNATIONAL SA
Products information GDB INTERNATIONAL SA

BTW identificatienummer (tax): BE04430480957
Ondernemingsnummer: 6920806884
Hoofdstad (capital): 149,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 197,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in GDB INTERNATIONAL SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Furniture - Office

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GDB INTERNATIONAL SA
(Get full report from official database of BE for GDB INTERNATIONAL SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GDB INTERNATIONAL SA
Addition kinds of activities for GDB INTERNATIONAL SA

399914. Handtas en bagageframes en handgrepen | Handbag and luggage frames and handles
10619900. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium, nec | Ferroalloy ores, except vanadium, nec
36480200. Stage verlichting apparatuur | Stage lighting equipment
37210102. helikopters | Helicopters
87110100. Sanitaire ingenieurs | Sanitary engineers

Werken bij GDB INTERNATIONAL SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GDB INTERNATIONAL SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GDB INTERNATIONAL SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GDB INTERNATIONAL SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Dispatcher (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige opleiding zorg je voor een optimale coördinatie van interventies voor pechverhelping en mobile check. Je werkt samen met de medewerkers van onze "Centrale Binnenland", de wegendienst (wegenwachters en fields coördinatoren) en de externe partners o.a. garages, takel-, en sleepdiensten. Je zet de wegenwachters zo efficiënt mogelijk in teneinde de wachttijden voor de klanten te beperken. Je controleert steeds de contractvoorwaarden en de klantengegevens voor elke interventie. Je contacteert de klanten en verschaft hen de nodige inlichtingen. Je verzorgt de administratieve afwerking van iedere interventie. Je staat in voor de correcte opvolging van de dossiers zodat de klantentevredenheid gegarandeerd wordt.

  • Technisch operator (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant gelegen te Lanaken zijn wij opzoek naar een operator met technisch inzicht. Takenpakket: - Opwikkelen en controleren van de papierbaan - Je staat in voor het omrollen, klankhard en plooivrij opwikkelen - Snijden van rollen papier - Takelwerkzaamheden - Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van de functie ten goede komen

  • Talent Acquisition Assistant (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket zal bestaan uit: Samen met een jouw collega Talent Acquisition assistant coördineer je het volledig proces van inzet interims, vanaf aanvraag interim tem facturatie. Je werkt nauw samen met de experts van het Talent Attract team en ondersteunt hen in hun uitdagingen op vlak van rekrutering. Je helpt hen bij de uitwerking van rekruteringscampagnes en bij het opzetten van diverse rekruteringsacties en -events. Je staat in voor de publicatie en de opvolging van vacatures op onze eigen site en externe jobsites. Voor diverse publicaties lees je zelf tekstmateriaal na en lay-out je deze zodat alles een aantrekkelijk geheel vormt. Je volgt de binnenkomende sollicitaties op en bewaakt dat kandidaten snel een eerste feedback ontvangen. Samen met de betrokken recruiter, volg je de kandidaten op vanaf sollicitatie tem onboarding. Je hebt contact met kandidaten en klanten; zowel telefonisch als per mail. Je staat garant voor een snelle en gepersonaliseerde service en informeert hen zo goed mogelijk. Je staat in voor de planning en organisatie van interviews en diverse gespecialiseerde screenings. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van online en digitale testen.

  • Commercieel bediende export (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een commercieel bediende voor de exportmarkten voor een bedrijf regio Avelgem. De functie bestaat erin om voor een deel van de klantenportefeuille: De sales manager te ondersteunen door het aanleveren van de nodige informatie voor zijn klantenbezoeken (omzetgegevens, prijzen,…); deze gegevens zijn vlot beschikbaar via het SAP systeem Het aanmaken, coördineren en opvolgen van de offertes aan de klanten in samenspraak met de salesmanager (prijzen, stalenmateriaal, folders, leveringsvoorwaarden,…) Orderintake (inbrengen in het SAP systeem), up-to-date houden van de klantenfiches, controle van de stockposities, orderbevestiging aan de klant Het opvolgen van de leveringstermijnen Het checken van de openstaande vorderingen Het geven van instructies aan de dienst verzendingen voor transport Alle communicatie met de klant over zijn orders, eventuele klachten en vragen Je volgt de klanten op, verwerkt de orders en staat borg voor een vlotte samenwerking met externe verkoop, productieplanning, transportafdeling en credit control

  • Transportplanner Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Transport planner ben je verantwoordelijk voor het tijdig uitsturen van de goederen naar de lokale magazijnen en naar de directe klanten binnen Europa. Jouw taken zijn: de weekplaning opmaken, rekening houdend met capaciteiten manpower/beschikbaarheid transporteurs/trucktypes/allocaties/… transportorders opvolgen en bijsturen waar nodig dagelijks de detail planning doorsturen naar warehouse de Control Pay opvolgen quality performance transporteurs opmaken en opvolgen meetings inplannen waar nodig KPI’s opmaken de werkinstructies up-to-date houden back-up persoon van collega’s zijn

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Elewijt M/V (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Poetshulp Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Jobstudent tijdens de week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar jobstudenten die vrije dagen hebben in de week. Je helpt mee in het magazijn met het verplaatsen van de stock. Je helpt met het verpakken in dozen en je moet alles in - en uit scannen. Je werkt in dag.

  • Student 2 dagen ! deze week nog! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Waregem zijn wij op zoek naar een student om te helpen bij het opriumen van het magazijn. mooie verdienste (12.5€/uur)! ben je deze week nog twee dagen beschikbaar? neem dringend contact op !

  • Mechanieker / Slijper (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: LEKIME

    Type: Vaste Job

    Bediening van machines voor het slijpen van snijgereedschap (widiazaagbladen, schaafmessen, frezen, etc..) Depanneren en onderhouden van houtbewerkingsmachines on-site Leveren en installeren van nieuwe machines

  • Maintenance supervisor (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office is voor een klant actief in de voedingssector op zoek naar een maintenance supervisor (M/V). Als Maintenance Supervisor neem je de dagelijkse leiding van het maintenance team bestaande uit techniekers en hulptechniekers die instaan voor het verhelpen van storingen en uitvoeren van een preventief/ predictief onderhoud. Jouw takenpakket: - organiseren van de personeelsplanning naar een optimale bezetting - bijdragen tot de ontwikkeling van het team: geven van trainingen, up-to-date houden en ter beschikking stellen van de nodige procedures, werkinstructies, documentatie - aanbieden van operationele ondersteuning en oplossen van eventuele problemen aan installaties - acties uitwerken en uitvoeren omtrent performantie, veiligheid-, kwaliteit en milieubewustzijn - zelfstandig uitvoeren van kleine projecten ter verbetering, upgrading en uitbreiding van machines en installaties - optimaliseren van de beschikbaarheid van installaties - rekening houden met de departementale doelstellingen dmv een KPI dash-board

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

Zoek naar antwoorden van GDB INTERNATIONAL SA in sociale netwerken
Look for responds of GDB INTERNATIONAL SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GDB INTERNATIONAL SA. Laat een reactie achter voor GDB INTERNATIONAL SA. GDB INTERNATIONAL SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GDB INTERNATIONAL SA. Leave a respond for GDB INTERNATIONAL SA. GDB INTERNATIONAL SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GDB INTERNATIONAL SA op de google maps. Adres en contacten GDB INTERNATIONAL SA
Location of GDB INTERNATIONAL SA on the google maps. Address and contacts of GDB INTERNATIONAL SA

Andere gerelateerde bedrijven als come GDB INTERNATIONAL SA GDB INTERNATIONAL SA: De Nieuwswinkel | Jerome C | Panis P | ROSE-MARIE JACQUEMIN | ARCO A ROSE SPRL

Other related companies as GDB INTERNATIONAL SA: De Nieuwswinkel | Jerome C | Panis P | ROSE-MARIE JACQUEMIN | ARCO A ROSE SPRL

GDB INTERNATIONAL SA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GDB INTERNATIONAL SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04430480957. Het bedrijf GDB INTERNATIONAL SA bevindt zich op het adres: Route du Grand Peuplier; 7110; La Louvi猫re (Str茅py-Bracquegnies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 149,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 197,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Furniture - Office. Producten gemaakt in GDB INTERNATIONAL SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GDB INTERNATIONAL SA is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GDB INTERNATIONAL SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GDB INTERNATIONAL SA, openstaande posities, locatie van GDB INTERNATIONAL SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GDB INTERNATIONAL SA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is GDB INTERNATIONAL SA, company assigned to the tax number BE04430480957. The company GDB INTERNATIONAL SA is located at the address: Route du Grand Peuplier; 7110; La Louvi猫re (Str茅py-Bracquegnies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 149,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 197,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Furniture - Office. Products created in GDB INTERNATIONAL SA were not found.
The main activity of GDB INTERNATIONAL SA is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GDB INTERNATIONAL SA is not available. You also can look at reviews of GDB INTERNATIONAL SA, open positions, location of GDB INTERNATIONAL SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GDB INTERNATIONAL SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GDB INTERNATIONAL SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GDB INTERNATIONAL SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GDB INTERNATIONAL SA, employees, financial statistics.