Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL

Contactgegevens Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Basse Biez 111; 1390; Grez-Doiceau, België

Telefoon (phone): 010 84 50 69 (+32-010 84 50 69) 010 84 50 69 (+32-010 84 50 69)

Fax (fax): 010 84 22 12 (+32-010 84 22 12) 010 84 22 12 (+32-010 84 22 12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL
Products information Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE07522857666
Ondernemingsnummer: 2633666992
Hoofdstad (capital): 282,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 101,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL
(Get full report from official database of BE for Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL
Addition kinds of activities for Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL

14790401. Arseen minerale mijnbouw | Arsenic mineral mining
30119900. Banden en binnenbanden, anders | Tires and inner tubes, nec
32720103. Septische tanks, beton | Septic tanks, concrete
35320304. Pulverisatoren (stationair), steen | Pulverizers (stationary), stone
36249907. Verlichtingskoolstoffen | Lighting carbons
38220206. Temperatuurcontroles, automatisch | Temperature controls, automatic
42129909. Lichte transport en cartage, lokaal | Light haulage and cartage, local
83220301. Crisiscentrum | Crisis center
87310204. Engineering laboratorium, behalve het testen | Engineering laboratory, except testing

Werken bij Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Zagerij (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Aarschot zijn we op zoek naar een operator in onze zagerij. Je zal instaan voor het bedienen van de bandzaagmachines en je zal de productie bevoorraden met de gezaagde materialen. Ook zal je metingen uitvoeren en je werkplek proper houden.

  • Technische Magazijnier (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een servicebedrijf dat zowel in West- als Oostvlaanderen projecten aangaat, zijn wij op zoek naar een magazijnier. We zijn op zoek naar een magazijnier met mechanisch/technische achtergrondkennis. Als magazijnier sta je uiteraard in voor het beheer en organisatie van het magazijn. Tevens kan je zelf goed inschatten welke benodigdheden noodzakelijk zijn om verscheidene projecten uit te voeren.

  • Monteur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in de regio Dendermonde produceert en plaatst alle maatwerk in staal of inox, soms gecombineerd met hout, glas of natuursteen. Zij werken zowel voor particulier klanten als voor professionele klanten zoals bouwondernemingne, industrie, architectenbureaus, projectontwikkelaars,enz. Met een eigen tekenatelier en plaatsingsdienst hebben zij alles in huis om een opdracht volledig af te werken op maat van de klant. De monteur voor de buitendienst moet: Zelfstandig kunnen werken Goed kunnen planlezen Nauwkeurig en verzorgd kunnen werken Kunnen werken met meetgereedschap zoals lasers De Nederlandse taal machtig zijn voor het contact met de klanten Noodzakelijk is rijbewijs B Pluspunt zou zijn rijbewijs B E (voor aanhangwagen)

  • Magazijnier VASTE DAG (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: ITZUJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant te WOMMELGEM zijn wij op zoek naar een magazijnier. ORDERPICKING!

  • Vrachtwagenchauffeur CE ( M/V) (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jou job bestaat uit het vervoeren van stukgoederen op paletten alsook andere gepaletiseerde materialen zoals RVS en aluminium in alle vormen en maten.

  • Tuinarbeider (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf regio Pittem zoeken wij dringend EEN TUINARBEIDER (M/V) Functie - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - het maken van tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • Jobstudent kippenkraam (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar job tijdens het weekend? Dan is dit misschien iets voor jou! Voor een kippenkraam in de regio van Houthulst zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op zondag! Takenpakket: helpen bij verkoop van kippen op de markt opkuisen van kippenkraam

  • Word jij onze nieuwe beleidsmedewerker jeugdruimte en mobiliteit? (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: De Ambrassade

    Type: Vaste Job

    Jouw missie in onze organisatie Als beleidsmedewerker ruimte werk je in duo met een andere beleidsmedewerker ‘ruimte’ die vooral gespecialiseerd is in jeugdwerkinfrastructuur en jeugdtoerisme. Jullie beiden zorgen samen voor sterk beleidswerk rond alle thema’s die gelinkt kunnen worden aan (jeugdwerk)ruimte, jeugdtoerisme en mobiliteit. Duurzaamheid, participatie en extra aandacht voor maatschappelijk kwetsbaarheid zijn rode draden in al onze beleidsdomeinen. Jij bent verantwoordelijk voor het nieuwe project “Openstellen van schoolspeelplaatsen voor jeugdwerk” Via het project “Natuurrijke, bewegingsvriendelijke en gedeelde schoolspeelplaatsen” wil De Ambrassade schoolspeelplaatsen omvormen tot uitdagende en natuurrijke speelplekken die niet enkel tijdens de schooluren gebruikt worden, maar ook daarbuiten. Op die manier worden schoolspeelplaatsen waardevolle speelterreinen voor jeugdwerk en boeiende ontmoetingsplekken voor de buurt. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van dit project (looptijd 2018-2020). Je bouwt het netwerk uit dat nodig is om dit project kwaliteitsvol uit te bouwen. Je coördineert vormingsmomenten voor scholen die willen deelnemen aan dit project. Op het einde van het project zorg je voor een sterk publieksmoment en publicatie die inspirerend zijn voor beleidsmakers, scholen, jeugdwerk en andere partners. Jij zorgt ervoor dat dit project uitmondt in sterke beleidsaanbevelingen. Jij zorgt ervoor dat dit project uitmondt in goede ondersteuning van het jeugdwerk. Jij bent verantwoordelijk voor het beleidswerk voor de Vlaamse Jeugdraad en De Ambrassade mbt ruimte en mobiliteit Je legt in het kader van een geïntegreerd Vlaams jeugdbeleid de link tussen enerzijds de positie van kinderen, jongeren en hun verenigingen en anderzijds het ruimte- en mobiliteitsbeleid in brede zin. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitsvolle uitbouw van beleidstrajecten mbt ruimte en mobiliteit. Je vertrekt steeds vanuit de leefwereld van kinderen en jongeren, en vanuit geloof in de kracht van jeugdwerk, en legt van daar uit linken met de beleidsdomeinen ruimte en mobiliteit. Je werkt concrete beleidsaanbevelingen uit mbt ruimte en mobiliteit en bent aanspreekpunt voor jeugdorganisaties en beleidsmakers. Je neemt hierin een signaalfunctie op. Je ontwikkelt visie over jeugdruimte- en mobiliteitsbeleid en zet deze visie om in de praktijk. Je vertegenwoordigt De Ambrassade en de Vlaamse Jeugdraad op diverse beleidsplatforms. Je bouwt een sterk netwerk uit met beleidsmakers en het middenveld en benut deze wanneer er zich goede samenwerkingskansen voordoen.

  • .NET consultant Team4Talent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEAM 4 TALENT

    Type: Vaste Job

    Team4talent is based in Antwerp, Team4Talent trains and supports talented developers so they can create Microsoft .NET solutions for clients with complex IT environments. We stand out from our competition by offering our people a true breeding ground to develop their talent with active career coaching, technical trainings, a warm and welcome environment, wacky events and an unequaled team spirit. Team4Talent offers her clients a number of different solutions ranging from sourcing, permanent staffing, try & hire and consulting to in-house solutions. Try out our fresh and dedicated approach!

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Lichtenberg (Hoboken) (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: WZC LICHTENBERG

    Type: Vaste Job

    In de Hobokense Polders kan je als verpleegkundige voor het comfort en de gezondheid van onze senioren zorgen. Woonzorgcentrum Lichtenberg ademt statigheid én gezelligheid uit. Met jouw verpleegkundige talenten verover je onmiddellijk de harten van jouw bewoners. Wat doe je graag en kan je goed? Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • Metser- diender (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JURI

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit Diverse werken in opleverpunten, oa. Kleine metselwerken Tegels die ontbreken Vochtprobleem oplossen Kleine bekistingswerken Dorpels leggen Openingen maken in bestaand metselwerk ( ramen, deuren,..) Muur in breuksteen bouwen Lichte tussenwanden, prefab bekleding, valse plafonds, … plaatsen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen,…) … Uiteraard word je hier bijgestaan door je mentor/ploegbaas

  • Heftruckchauffeur (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Heftrucker die ook andere taken wilt uitvoeren.

Zoek naar antwoorden van Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL in sociale netwerken
Look for responds of Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL. Laat een reactie achter voor Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL. Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL. Leave a respond for Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL. Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL op de google maps. Adres en contacten Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL
Location of Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL on the google maps. Address and contacts of Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL: DE MAN | BIOKAPPER-NEW HAIR CLUB | Mollers E | BEAUFORT | Prodimus ASBL

Other related companies as Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL: DE MAN | BIOKAPPER-NEW HAIR CLUB | Mollers E | BEAUFORT | Prodimus ASBL

Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07522857666. Het bedrijf Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL bevindt zich op het adres: Rue de Basse Biez 111; 1390; Grez-Doiceau. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 282,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 101,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL, openstaande posities, locatie van Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL op de kaart.

Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL, company assigned to the tax number BE07522857666. The company Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL is located at the address: Rue de Basse Biez 111; 1390; Grez-Doiceau. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 282,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 101,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bookkeepers. Products created in Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL were not found.
The main activity of Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL is not available. You also can look at reviews of Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL, open positions, location of Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bureau Comptable Caldini-Magni scrl SCRL, employees, financial statistics.