BURO DHAENENS SPRL

Contactgegevens BURO DHAENENS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BURO DHAENENS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BURO DHAENENS SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chemin Brimboriau 15; 7822; Ath (Ghislenghien), België

Telefoon (phone): 068 55 15 22 (+32-068 55 15 22) 068 55 15 22 (+32-068 55 15 22)

Fax (fax): 068 55 23 26 (+32-068 55 23 26) 068 55 23 26 (+32-068 55 23 26)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BURO DHAENENS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BURO DHAENENS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BURO DHAENENS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BURO DHAENENS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BURO DHAENENS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BURO DHAENENS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BURO DHAENENS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BURO DHAENENS SPRL
Products information BURO DHAENENS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01858032226
Ondernemingsnummer: 4587860107
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 448,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Telecopiers & supplies; Office supplies - Mfg. & Whol.; Paper products - Mfg. & Whol.; Data processing - Computers; Data processing - Continuous forms

Product categorie (product category): Furniture - Office

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BURO DHAENENS SPRL
(Get full report from official database of BE for BURO DHAENENS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BURO DHAENENS SPRL
Addition kinds of activities for BURO DHAENENS SPRL

555104. Marine leveringen en apparatuur | Marine supplies and equipment
31619903. Camera draagtassen | Camera carrying bags
35679913. Smeltovens | Smelting ovens
38210400. Laboratorium meetapparatuur | Laboratory measuring apparatus
50650203. Facsimile apparatuur | Facsimile equipment
59990302. Decals | Decals
87419901. Circuitmanagement voor bioscopen | Circuit management for motion picture theaters

Werken bij BURO DHAENENS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BURO DHAENENS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BURO DHAENENS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BURO DHAENENS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als projectbeheerder sta je in voor de verkoop en service binnen de sectie verwarming. Je staat in rechtstreeks contact met klanten en maakt voor hen correcte offertes op conform de lastenboeken. Je biedt klanten een technische oplossing aan en overhaalt hen hierop in te gaan. Jij bent het middelpunt tussen klanten, leveranciers en vertegenwoordigers. Jouw dossiers zijn dan ook van A tot Z opgevolgd.

  • Kassa/Aanvullen Supermarkt regio Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Je verwelkomt elke klant met een glimlach Je luistert naar wat de klant nodig heeft Je voert zowel kassa uit als het aanvullen van rekken. Bij interesse word je ook bij onze afdeling vlees/charcuterie ingeschakeld (geen must) Je springt bij waar nodig je zorgt ervoor dat jouw afdeling steeds netjes en proper is

  • Hulpkok (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Hulpkok: Voer je voorbereidende werkzaamheden in functie van warme en koude keukenbereidingen uit. Verwerk je ingrediënten door het toepassen van basis kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen. Bestel en ontvang je voedingsmiddelen binnen de keuken. Organiseer en volg je keukenprocessen op en geef je instructies aan keukenmedewerker. Je bereidt gerechten en maaltijden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche. Je werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een kok. Je werkt in een instelling die over een keuken beschikt: restaurant traiteur industriële- en grootkeuken en dit alleen of in een team. Je werkt rechtstaand en je staat voortdurend bloot aan uiteenlopende temperaturen van koud tot warm. Je past de hygiëne en veiligheidsregels voor de behandeling van levensmiddelen strikt toe en je draagt de gepaste uitrusting. Je hebt een goede geur- en smaakgeheugen en dit om smaken en aroma's waar te nemen en te kunnen onderscheiden.

  • Voormannen TIG-buizenlassers - (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Naast de uitvoering van beide disciplines (lassen en pipe-fitting) eveneens een werf kunnen organiseren, mensen leiden, plannen lezen en samen met de projectleider de nieuwe installaties kunnen realiseren.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Weelde (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Werken als huishoudhulp Baal (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Mariakerke 8u/week (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Mariakerke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, ev. strijken en huishoudelijke taken vervullen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent verkoop (met lesvrije dagen) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je zal de binnengekomen vrachten in de winkelrekken leggen Je staat in voor de orde en netheid van de winkel Je zal ook regelmatig ingeschakeld worden aan de kassa

  • Bijlesgever fysica (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student - Bakkerij Heusden (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Heusden. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Commercieel/administratief bediende - Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een eerste job? De transportsector spreekt jou aan (of je hebt er ervaring in)? Commerciële contacteren schrikken jou niet af? Twijfel niet! Bedrijf regio Gavere: Telefonische contacten met de klanten Leiding nemen over een 8-tal chauffeurs Praktische regeling onderhoud wagenpark Administratieve opvolging van de chauffeurs Opmaken van dossiers, transportopdrachten, vervoersdocumenten, ... Diverse andere taken ... Eerste interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected]

  • Koeltechnieker met interessant salarispakket (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker ben je verantwoordelijk voor het beheer en het preventieve/correctieve onderhoud van koeltechnische installaties (airco, warmtepompen, etc.) bij één van onze klanten. Dit kan op een vaste werf zijn of verschillende werven - naar eigen keuze Een greep uit uw takenpakket: - Interventies en deelname aan wachtdienst - Administratieve workflow (logboeken, registratie uren, klantenbonnen opmaken, etc.) - Opmerken van verbeteringsmogelijkheden van technische installaties - U bent tevens het aanspreekpunt bij de klant omtrent koeltechnische vragen.

Zoek naar antwoorden van BURO DHAENENS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of BURO DHAENENS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BURO DHAENENS SPRL. Laat een reactie achter voor BURO DHAENENS SPRL. BURO DHAENENS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BURO DHAENENS SPRL. Leave a respond for BURO DHAENENS SPRL. BURO DHAENENS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BURO DHAENENS SPRL op de google maps. Adres en contacten BURO DHAENENS SPRL
Location of BURO DHAENENS SPRL on the google maps. Address and contacts of BURO DHAENENS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come BURO DHAENENS SPRL BURO DHAENENS SPRL: DELEU WILL | VALEER VANTOMME | FRANCIS MEURRENS | De Leck | MAITRE MELIES

Other related companies as BURO DHAENENS SPRL: DELEU WILL | VALEER VANTOMME | FRANCIS MEURRENS | De Leck | MAITRE MELIES

BURO DHAENENS SPRL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BURO DHAENENS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01858032226. Het bedrijf BURO DHAENENS SPRL bevindt zich op het adres: Chemin Brimboriau 15; 7822; Ath (Ghislenghien). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 448,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Furniture - Office. Lijst met producten zijn Telecopiers & supplies; Office supplies - Mfg. & Whol.; Paper products - Mfg. & Whol.; Data processing - Computers; Data processing - Continuous forms.
De hoofdactiviteit van BURO DHAENENS SPRL is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BURO DHAENENS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BURO DHAENENS SPRL, openstaande posities, locatie van BURO DHAENENS SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BURO DHAENENS SPRL is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is BURO DHAENENS SPRL, company assigned to the tax number BE01858032226. The company BURO DHAENENS SPRL is located at the address: Chemin Brimboriau 15; 7822; Ath (Ghislenghien). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 448,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Furniture - Office. List of products are Telecopiers & supplies; Office supplies - Mfg. & Whol.; Paper products - Mfg. & Whol.; Data processing - Computers; Data processing - Continuous forms.
The main activity of BURO DHAENENS SPRL is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BURO DHAENENS SPRL is not available. You also can look at reviews of BURO DHAENENS SPRL, open positions, location of BURO DHAENENS SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BURO DHAENENS SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BURO DHAENENS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BURO DHAENENS SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BURO DHAENENS SPRL, employees, financial statistics.