ARCHIUTTI-COBELCO

Contactgegevens ARCHIUTTI-COBELCO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARCHIUTTI-COBELCO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARCHIUTTI-COBELCO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Louise 430; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 649 21 82 (+32-02 649 21 82) 02 649 21 82 (+32-02 649 21 82)

Fax (fax): +32 (4) 200-93-43 +32 (4) 200-93-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARCHIUTTI-COBELCO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARCHIUTTI-COBELCO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARCHIUTTI-COBELCO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARCHIUTTI-COBELCO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARCHIUTTI-COBELCO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARCHIUTTI-COBELCO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARCHIUTTI-COBELCO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARCHIUTTI-COBELCO
Products information ARCHIUTTI-COBELCO

BTW identificatienummer (tax): BE04018768310
Ondernemingsnummer: 9705017089
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 144,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in ARCHIUTTI-COBELCO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Furniture - Office

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARCHIUTTI-COBELCO
(Get full report from official database of BE for ARCHIUTTI-COBELCO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARCHIUTTI-COBELCO
Addition kinds of activities for ARCHIUTTI-COBELCO

3084. Kunststof pijp | Plastics pipe
792901. Muzikale entertainers | Musical entertainers
22210502. Glas breedgeweven stoffen | Glass broadwoven fabrics
35360000. Hijsen, kranen en monorails | Hoists, cranes, and monorails
82310401. Boekenhuur | Book rental
96519903. Licenties en vergunningen voor professionele beroepen, govt. | Licensing and permits for professional occupations, govt.

Werken bij ARCHIUTTI-COBELCO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARCHIUTTI-COBELCO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARCHIUTTI-COBELCO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARCHIUTTI-COBELCO. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsmedewerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezellige bakkerij in Koekelare zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker. Concreet zullen volgende taken tot jouw verantwoordelijkheid horen: - het onthaal en bediening van de klant; - hierbij maak je gebruik van de kassa; - bestellingen noteren en opvolgen; - de winkel netjes houden; - broodautomaat aanvullen; - bij minder drukke periodes helpen in het atelier.

  • Onderhoudstechnieker | Regio Kempen | Ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een passie voor techniek? Beschik je over elektrisch en/of mechanische kennis? Spreekt het onderhouden van een machinepark jou aan? Stuur ons dan zeker even je gegevens door! Synergie Turnhout heeft verschillende vacatures openstaan in deze richting. We overlopen deze graag met jou! Stuur je CV of contacteer ons op [email protected] , 014/40.43.30 of solliciteer op deze vacature! Trefwoorden : Elektrisch - Elektriciteit - Mechanica - Mechanisch - Hydraulica - Onderhoud - Technieker - Onderhoudstechnieker - Onderhoudsmechanieker - Technische dienst -

  • Huishoudhulp (M/V) regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Huishoudhulp regio Sint-Joris - voltijds / deeltijds (SINT-JORIS)

    Regio: SINT-JORIS

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Sint-Joris zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Elektricien (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: VAN WESEPOEL KENNY

    Type: Vaste Job

    algemenen elektriciteitswerken ventilatie zonnepanelen

  • Ontwikkelaar hardware en software voor de automotive sector (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: HORSE POWER IGNITION

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een bedrijf dat gespecialiseerd is in motor- en autotuning. Je staat in voor de ontwikkeling van de hard- en software, het opstarten en opvolgen van het productieproces, de aankoop van de elektronische componenten en benodigde materialen,... Je bent verantwoordelijk voor een website onderhouden en vormgeven met behulp van php, CSS, SQL en html.

  • Projectleider Speciale Technieken (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Technieken Bogaerts

    Type: Vaste Job

    Als jong en dynamisch studiebureau technieken zijn wij opzoek naar een projectleider speciale technieken voor het opvolgen van diverse werven over Vlaanderen. Als projectleider speciale technieken ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de uitvoering van allerlei speciale technieken in gebouwen zoals HVAC, liften, elektriciteit, sanitair, ... bij diverse type van gebouwen. Onze kantoren in Laarne – Kalken zijn jou uitvalsbasis, de werven zijn verspreid over heel Vlaanderen. Je begeleidt de speciale technieken op verschillende werven mee in goede banen; Je kan goed in een bouwteam en met aannemers samenwerken; Je staat in voor de contracten, de uitvoering en oplevering van allerlei speciale technische installaties; Je bewaakt het budget, de kwaliteit en volgt deze op;

  • Onsite IT Support medewerker (Brussel & Vl Brabant) (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: ITS GROUP BENELUX

    Type: Vaste Job

    Als Onsite IT-support engineer sta je in voor HW en SW support bij de gebruiker. Je repareert PC's/Portables en printers. Daarnaast sta je samen met je collega's in voor de installatie van nieuwe werkposten ( hardwarematig + imaging). Je installeert nieuwe software en lost SW-matige problemen op ( Windows, connectivity, mail, apllicaties, ....) ; kortom all- round troubleshooting

  • Software Tester (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als Test Engineer is het jouw bevoegdheid om de nodige software te controleren op bugs en systeemtesten uit te voeren. Vervolgens beheer, wijzig en onderhoud je deze op de Team Foundation Server. Je voert regressietesten uit en tevens voorzie je developers van feedback aan de hand van user stories en analyses met betrekking tot functionele bugs en andere anomalieën. Je koppelt steeds terug naar de Test Coördinator en de IT Program Manager.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Klinisch psycholoog kinderen (bij voorkeur gedrags-of systeemtherapeut) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: INTENSO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving We zijn op zoek naar een klinisch psycholoog optie kinderen/jongeren die kan aansluiten in een groepspraktijk voor psychologische begeleiding en psychotherapie. Competenties · Diploma master/licentiaat in de klinische psychologie · Bij voorkeur opleiding gedragstherapie of systeemtherapie bezig of afgerond · Relevante werkervaring met de doelgroep kinderen en jongeren · Zelfstandig kunnen werken: van aanmelding tot therapie-einde een casus kunnen behandelen · Erkend zijn bij de psychologencommissie

Zoek naar antwoorden van ARCHIUTTI-COBELCO in sociale netwerken
Look for responds of ARCHIUTTI-COBELCO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARCHIUTTI-COBELCO. Laat een reactie achter voor ARCHIUTTI-COBELCO. ARCHIUTTI-COBELCO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARCHIUTTI-COBELCO. Leave a respond for ARCHIUTTI-COBELCO. ARCHIUTTI-COBELCO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARCHIUTTI-COBELCO op de google maps. Adres en contacten ARCHIUTTI-COBELCO
Location of ARCHIUTTI-COBELCO on the google maps. Address and contacts of ARCHIUTTI-COBELCO

Andere gerelateerde bedrijven als come ARCHIUTTI-COBELCO ARCHIUTTI-COBELCO: DELHAIZE | FA. VAN MIERLO-PROOST&CO | SPAR | VAN DE VELDE GEBR | Domo

Other related companies as ARCHIUTTI-COBELCO: DELHAIZE | FA. VAN MIERLO-PROOST&CO | SPAR | VAN DE VELDE GEBR | Domo

ARCHIUTTI-COBELCO is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARCHIUTTI-COBELCO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04018768310. Het bedrijf ARCHIUTTI-COBELCO bevindt zich op het adres: Avenue Louise 430; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 144,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Furniture - Office. Producten gemaakt in ARCHIUTTI-COBELCO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARCHIUTTI-COBELCO is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARCHIUTTI-COBELCO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARCHIUTTI-COBELCO, openstaande posities, locatie van ARCHIUTTI-COBELCO op de kaart.

ARCHIUTTI-COBELCO is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARCHIUTTI-COBELCO, company assigned to the tax number BE04018768310. The company ARCHIUTTI-COBELCO is located at the address: Avenue Louise 430; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 144,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Furniture - Office. Products created in ARCHIUTTI-COBELCO were not found.
The main activity of ARCHIUTTI-COBELCO is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ARCHIUTTI-COBELCO is not available. You also can look at reviews of ARCHIUTTI-COBELCO, open positions, location of ARCHIUTTI-COBELCO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARCHIUTTI-COBELCO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARCHIUTTI-COBELCO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARCHIUTTI-COBELCO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARCHIUTTI-COBELCO, employees, financial statistics.