B.M. Meubelen BVBA

Contactgegevens B.M. Meubelen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.M. Meubelen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.M. Meubelen BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bellegemsestraat 277; 8510; Kortrijk (Bellegem), België

Telefoon (phone): 056 21 01 37 (+32-056 21 01 37) 056 21 01 37 (+32-056 21 01 37)

Fax (fax): 056 25 97 86 (+32-056 25 97 86) 056 25 97 86 (+32-056 25 97 86)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.M. Meubelen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.M. Meubelen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.M. Meubelen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.M. Meubelen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.M. Meubelen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.M. Meubelen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.M. Meubelen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.M. Meubelen BVBA
Products information B.M. Meubelen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07945281982
Ondernemingsnummer: 6345397949
Hoofdstad (capital): 271,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 728,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Furniture - Garden; Furniture - General

Product categorie (product category): Furniture - Juvenile

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.M. Meubelen BVBA
(Get full report from official database of BE for B.M. Meubelen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.M. Meubelen BVBA
Addition kinds of activities for B.M. Meubelen BVBA

287900. Landbouwchemicaliën, nec | Agricultural chemicals, nec
33310100. Primaire koper smelter producten | Primary copper smelter products
35360203. Monorail systemen | Monorail systems
67120000. Bankholdingsmaatschappijen | Bank holding companies
73891008. Betaal telefoonnetwerk | Pay telephone network
75429904. Wassen en polijsten, auto | Washing and polishing, automotive

Werken bij B.M. Meubelen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.M. Meubelen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.M. Meubelen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.M. Meubelen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Loodgieter (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Kontich zijn wij op zoek naar een LOODGIETER (M/V). Je monteert en herstelt sanitaire installaties en zal zelfstandig werken uitvoeren.  

  • Chauffeur D m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tof bedrijf zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs D. Het betreft een bijverdienste of mensen die willen werken in het weekend en 's avonds.

  • Vacature chauffeur CE deeltijds (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Tessenderlo zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt van maandag tem vrijdag. Je werkuren zijn +/- van 14:00 tot 22:00. Je vertrekt vanuit Tessenderlo en doet één verplaatsing naar Grobbendonk en terug. Indien gewenst kan dit gecombineerd worden met andere ritten zodat je voltijds te werk wordt gesteld.

  • Lasser/schoolverlater regio Heist-op-den-Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een erkend en stabiel bedrijf regio Heist-op-den-berg, zijn wij opzoek naar schoolverlaters die willen werken als lassers/monteurs voor onmiddellijke opstart. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je zal instaan voor het lassen en monteren van grote en kleine onderdelen. Werken, lezen en uitvoeren aan de hand van technische plannen vormt voor jou geen enkel probleem Autonoom zal je je taken correct en zorgvuldig uitvoeren Controle van je uitgevoerde werken Inspringen waar nodig is bij je collega's

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kessel-Lo - Leuven - Heverlee (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulpen (m/v). (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Vilvoorde, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v). Taken: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten Aanbod: - Gepersonaliseerde planning en dienstverlening (bezoek aan de klanten: controle van de veiligheidsmaatregelen…) - Je werkt bij vaste klanten - Loonpakket op maat. Je krijgt een correct loon, aangevuld met vakantiegeld, eindejaarspremie en kledijvergoeding. Je krijgt een kilometervergoeding voor alle verplaatsingen zowel met fiets, bromfiets als wagen of met de openbare vervoeren. Je krijgt een basisvorming en jaarlijks bijkomende opleidingen binnen de werkuren. -Grondige en up-to-date kennis van de sociale wetgeving met betrekking tot de Dienstencheques (team van gespecialiseerde consultants die al meer dan 10 jaar actief zijn in dit segment!) Je staat er niet alleen voor. Je kan rekenen op ondersteuning van je coördinator. Als je vragen of problemen hebt, kan je steeds bij haar/hem terecht. Bij Adecco Home Services wordt alles optimaal beheerd om u een weergaloze werkzekerheid te garanderen! Profiel - Je kan je gemakkelijk verplaatsen naar je klanten in de regio Vilvoorde en omgeving. Je verplaatst je met de auto, de fiets of indien je in de buurt woont met het openbaar vervoer - Je hebt een goede kennis Frans en/of Nederlands - Je hebt een mondelinge basiskennis Nederlands: je kunt vragen van de klant verstaan en beantwoorden. Je bent gelukkig als je het huis van je klanten proper en net kan achterlaten: - Je bent gemotiveerd en voert je taken correct uit - Je bent sociaal en bouwt een goede verstandhouding op met je klanten. - Je gaat ook zeer discreet en respectvol om met informatie over je klanten en over jezelf - Je kan zelfstandig werken - Je bent zorgvuldig in je administratie: je bezorgt maandelijks je ontvangen dienstencheques en het overzicht van je prestaties aan je coördinator - Ervaring met huishoudelijk werk (wassen, strijken, poetsen...) is verplicht Geïnteresseerd ? Stuur dan je motivatiebrief met CV ter attentie van Mevr. Lejeune, per mail naar : [email protected] (Alleen sollicitaties die voldoen aan de vereiste voorwaarden worden in aanmerking genomen)

  • Jobstudent : Chocolatier M te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CHOCOLATIER M

    Type: Studentenjob

    Verkoop in onze ambachtelijke chocoladewinkel, aangename werksfeer.

  • Medewerker recyclagepark (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Zorg jij ervoor dat je studentenkamer er altijd opgeruimd en netjes bij ligt? Dan bij jij de student die wij zoeken voor onze vacature als parkwachter bij Igean! Voor deze job zoeken we iemand die als parkwachter aan de slag wil gaan in het containerpark dat wordt beheerd door Igean. Hier is geen enkele werkdag hetzelfde: je moet dus van afwisseling houden! Jij heet de bezoekers welkom in het recyclagepark en kijkt het afval na dat ze willen komen sorteren. Een vlotte babbel in het Nederlands gaat je makkelijk af: jij zorgt ervoor dat iedere bezoeker zijn afval in de juiste container deponeert. Loopt het toch eens mis, kan je op een vriendelijke manier uitleggen hoe er best gesorteerd kan worden. Een stappenteller heb jij niet meer nodig, je bent de hele dag in de weer en dit zowel in openlucht als binnen.

  • PLAATSER ZONNEPANELEN/DAKWERKER (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: BELGIAN ENERGY SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van zonnepanelen, voornamelijk bij particulieren. Je doet enkel het dakwerk, niet de elektrische installatie.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • VENDEURS/ CAISSIERS (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: FORUM JOBS BEDIENDEN MOESKROEN

    Type: Werfreserve

    Nous recherhons un(e) vendeur(euse) bilingue fr/ndl. Vous accueilliez les clients Vous renseignez les clients sur les caractéristiques de la marchandise et les conseiller dans leurs achats. Vous préparez les marchandises à vendre Vous encaissez Vous veillez à la propreté générale du magasin.

  • ZAALMEDEWERKERS FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerkers voor de bediening van onze klanten. U neemt de bestelling op, serveert gerechten en dranken en ontvangt ook geld. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van B.M. Meubelen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of B.M. Meubelen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.M. Meubelen BVBA. Laat een reactie achter voor B.M. Meubelen BVBA. B.M. Meubelen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.M. Meubelen BVBA. Leave a respond for B.M. Meubelen BVBA. B.M. Meubelen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.M. Meubelen BVBA op de google maps. Adres en contacten B.M. Meubelen BVBA
Location of B.M. Meubelen BVBA on the google maps. Address and contacts of B.M. Meubelen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come B.M. Meubelen BVBA B.M. Meubelen BVBA: FRANCINE CAPRON | TEAROOM CARI-MALI | CHRISTIAN DULAIT | Louis D | VOF Vanhaverbeke

Other related companies as B.M. Meubelen BVBA: FRANCINE CAPRON | TEAROOM CARI-MALI | CHRISTIAN DULAIT | Louis D | VOF Vanhaverbeke

B.M. Meubelen BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.M. Meubelen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07945281982. Het bedrijf B.M. Meubelen BVBA bevindt zich op het adres: Bellegemsestraat 277; 8510; Kortrijk (Bellegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 271,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 728,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Furniture - Juvenile. Lijst met producten zijn Furniture - Garden; Furniture - General.
De hoofdactiviteit van B.M. Meubelen BVBA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.M. Meubelen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.M. Meubelen BVBA, openstaande posities, locatie van B.M. Meubelen BVBA op de kaart.

B.M. Meubelen BVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.M. Meubelen BVBA, company assigned to the tax number BE07945281982. The company B.M. Meubelen BVBA is located at the address: Bellegemsestraat 277; 8510; Kortrijk (Bellegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 271,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 728,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Furniture - Juvenile. List of products are Furniture - Garden; Furniture - General.
The main activity of B.M. Meubelen BVBA is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of B.M. Meubelen BVBA is not available. You also can look at reviews of B.M. Meubelen BVBA, open positions, location of B.M. Meubelen BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.M. Meubelen BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.M. Meubelen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.M. Meubelen BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.M. Meubelen BVBA, employees, financial statistics.