UNIVERS DU CUIR (L') SA

Contactgegevens UNIVERS DU CUIR (L') SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNIVERS DU CUIR (L') SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNIVERS DU CUIR (L') SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Louvain 320; 5004; Namur (Bouge), België

Telefoon (phone): 081 21 00 23 (+32-081 21 00 23) 081 21 00 23 (+32-081 21 00 23)

Fax (fax): 081 21 01 93 (+32-081 21 01 93) 081 21 01 93 (+32-081 21 01 93)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNIVERS DU CUIR (L') SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNIVERS DU CUIR (L') SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNIVERS DU CUIR (L') SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNIVERS DU CUIR (L') SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNIVERS DU CUIR (L') SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNIVERS DU CUIR (L') SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNIVERS DU CUIR (L') SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNIVERS DU CUIR (L') SA
Products information UNIVERS DU CUIR (L') SA

BTW identificatienummer (tax): BE08092498779
Ondernemingsnummer: 3776794433
Hoofdstad (capital): 719,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 800,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in UNIVERS DU CUIR (L') SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Furniture - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNIVERS DU CUIR (L') SA
(Get full report from official database of BE for UNIVERS DU CUIR (L') SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNIVERS DU CUIR (L') SA
Addition kinds of activities for UNIVERS DU CUIR (L') SA

172100. Schilderen en papier opknoping | Painting and paper hanging
331500. Staaldraad en aanverwante producten | Steel wire and related products
384400. Röntgenapparatuur en buizen | X-ray apparatus and tubes
20150702. Konijn, verwerkt: ingeblikt | Rabbit, processed: canned
22210803. Plushes, synthetische vezel en zijde | Plushes, manmade fiber and silk
22990104. Padding en watt, textiel | Padding and wadding, textile
33170203. Pijpen, gesmeerd: gelaste, sluitgewricht of zware klinknagels | Pipes, wrought: welded, lock joint, or heavy riveted
35370210. Heftrucks, industrieel: vorken, platformen, schroeven, enz. | Lift trucks, industrial: fork, platform, straddle, etc.
36510117. Opnamemachines, behalve dicteren en telefoongesprekken | Recording machines, except dictation and telephone answering

Werken bij UNIVERS DU CUIR (L') SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNIVERS DU CUIR (L') SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNIVERS DU CUIR (L') SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNIVERS DU CUIR (L') SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Afweger van grondstoffen Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afweger voer je het voorbereidende werk uit van een compounder. Op basis van een productieorder pick je de nodige grondstoffen die hiervoor nodig zijn. Je zal de bevraagde hoeveelheid grondstof zeer nauwkeurig afwegen in een afgesloten ruimte, mobiele weegschaal, chemiekluis of shippingruimte. Wanneer je de weging met het ene product hebt uitgevoerd, reinig en ontsmet je al het hulpmateriaal. Als je product is afgewogen zal je dit samen met je volledig afgewerkt productieorder op locatie zetten. Je maakt daarvoor gebruik van een transpallet & scanner.

  • Call Agent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Olen zijn wij op zoek naar een communicatieve Customer Call Agent voor de Benelux. In deze functie heb je een gevarieerd takenpakket.  Je beantwoordt inkomende telefoons en mailverkeer van klanten. Je keurt inkomende klantenorders goed.  Je geeft klantendossiers in. Je hebt affiniteit met technische producten.

  • Spuitgiettechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opzoek naar een job als technieker in een bloeiend spuitgiet bedrijf? -Dankzij jouw motivatie en inzet zorg jij ervoor dat de machines draaiende blijven. -De storingen worden opgelost en problemen van lopende producties. -Er worden demontage en montage van matrijzen uitgevoerd. -De producties worden opgestart door jou. -De robot en het spuitgiet proces worden door jou afgeregeld. -Kortom je zorgt van A tot Z voor de werking van de machines voor het bedrijf.

  • Onderhoudstechnieker elektrische verwarming (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een onderhoudstechnieker die zal instaan voor het onderhouden, herstellen en vervangen van de bestaande elektrische en warmtepompen verwarmings- en verluchtingsinstallaties in gans België. Een aangename werksfeer maken van uw werkomgeving een prettige werkplek.

  • CHAUFFEUR C/CE LOKAAL TRANSPORT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een internationale firma met 8000 werknemers wereldwijd, zijn we op zoek naar gedreven chauffeurs C/CE. In deze functie sta je in voor het ophalen van containers bij bedrijven en deze terug te brengen naar het depot. Je rijdt steeds vrij lokaal (ruime regio Aalst) en doet tot 50 stops per dag. Je werkdag begint steeds rond 6u (of vroeger in overleg) en werkt +- tot 17u. Je bent flexibel naar einduren toe afhankelijk van het verkeer. Je start steeds als chauffeur C met 1 container, met de bedoeling om op termijn met camion - remorque (extra container op aanhangwagen) te leren rijden. 

  • Supervisor (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inspecteur schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal klanten. Medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden. De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers. In deze functie Rapporteer je aan de operationeel manager. Erkenningsnummer: 00603-406-20170629

  • WERKPLAATS COÖRDINATOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belangrijkste focus ligt in het dagdagelijks leiden van de werkplaats waarbij je een 10tal medewerkers als techniekers en logistieke medewerkers begeleidt en aanstuurt in hun werk. Je bent dagdagelijks intensief aanwezig op de werkvloer en je biedt je team de nodige technische ondersteuning. Je zorgt eveneens voor een efficiënte werkplanning en werkverdeling van je team. Je bent verantwoordelijk voor de technische support naar de klanten en zorgt voor een correcte analyse bij een defect of storing. Daarbij treed je op als dé contactpersoon voor de klant waarbij je ofwel technische telefonische ondersteuning biedt ofwel een technieker ter plaatse stuurt. Mogelijks verzorg je ook de communicatie tussen de leverancier en de technieker bij de klant. Je staat in voor de administratieve verwerking zoals opvolging en input van de werkbonnen en de voorbereiding voor de facturatie. Je bent verantwoordelijk voor een goed beheer van het magazijn en zorgt voor het bestellen van de nodige wisselstukken en de opvolging hiervan. Je ziet toe op een geordende werkplaats en zorgt ervoor dat het werk uitgevoerd wordt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften. In jouw functie rapporteer je aan de beide zaakvoerders.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je voert huishoudelijke taken uit bij mensen thuis in het systeem van de dienstencheques. Je zal voornamelijk als schoonmaker ingeschakeld worden maar af en toe wordt er ook gevraagd om te strijken.

  • Zaterdagstudent Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Turnhout, die schoolartikelen, bureaumateriaal, feestartikelen en papierwaren verkopen, gaan wij op zoek naar een student die elke zaterdag kan werken. Je werkt in de winkel, helpt klanten verder, vult de winkel aan, rekent af aan de kassa.

  • Techniekers Elektriciteit / Middenspanning (PERK)

    Regio: PERK

    Bedrijf: ELECTRO 80

    Type: Vaste Job

    Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning sta je mee in voor de assemblage, montage en aansluiting van middenspanningsborden. (hoogspanningscabines) op onze werven over heel België. Je levert maatwerk aan de hand van opdrachten en schema's. Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning werk je nauw samen met de werfleider of ploegbaas en werk je regelmatig mee in ons atelier (plaat- & montagewerk).

  • Kelner m/v Martin's Rentmeesterij (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Martin's Hotels

    Type: Vaste Job

    Voor hotel Martin's Rentmeesterij in Bilzen zijn wij op zoek naar een Kelner. Ontbijt -Lunch -Cocktails en Diner: Mis en place : opdekken van de zaal, klaarzetten van de buffetten, voorbereiden van de dienst, aanvullen van de buffetten. Bediening van de gerechten en dranken. Zorgt voor de goede sfeer in de zaal. Zorgt voor de algemene orde en netheid in zaal en keuken. Seminaries en koffiepauzes: Stelt de vergaderzalen en koffiepauzes op. Bediening en verfrissen van vergaderzalen en koffiepauzes. Zorgt voor algemene netheid en orde in de vergaderzalen.

Zoek naar antwoorden van UNIVERS DU CUIR (L') SA in sociale netwerken
Look for responds of UNIVERS DU CUIR (L') SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNIVERS DU CUIR (L') SA. Laat een reactie achter voor UNIVERS DU CUIR (L') SA. UNIVERS DU CUIR (L') SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNIVERS DU CUIR (L') SA. Leave a respond for UNIVERS DU CUIR (L') SA. UNIVERS DU CUIR (L') SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNIVERS DU CUIR (L') SA op de google maps. Adres en contacten UNIVERS DU CUIR (L') SA
Location of UNIVERS DU CUIR (L') SA on the google maps. Address and contacts of UNIVERS DU CUIR (L') SA

Andere gerelateerde bedrijven als come UNIVERS DU CUIR (L') SA UNIVERS DU CUIR (L') SA: Hanard J-P | Ardennes Motors SPRL | VANMELLO | LOUIS DEBIE | PROSPER VAN STAPPEN

Other related companies as UNIVERS DU CUIR (L') SA: Hanard J-P | Ardennes Motors SPRL | VANMELLO | LOUIS DEBIE | PROSPER VAN STAPPEN

UNIVERS DU CUIR (L') SA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UNIVERS DU CUIR (L') SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08092498779. Het bedrijf UNIVERS DU CUIR (L') SA bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Louvain 320; 5004; Namur (Bouge). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 719,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 800,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Furniture - General. Producten gemaakt in UNIVERS DU CUIR (L') SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van UNIVERS DU CUIR (L') SA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNIVERS DU CUIR (L') SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNIVERS DU CUIR (L') SA, openstaande posities, locatie van UNIVERS DU CUIR (L') SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

UNIVERS DU CUIR (L') SA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is UNIVERS DU CUIR (L') SA, company assigned to the tax number BE08092498779. The company UNIVERS DU CUIR (L') SA is located at the address: Chauss茅e de Louvain 320; 5004; Namur (Bouge). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 719,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 800,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Furniture - General. Products created in UNIVERS DU CUIR (L') SA were not found.
The main activity of UNIVERS DU CUIR (L') SA is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of UNIVERS DU CUIR (L') SA is not available. You also can look at reviews of UNIVERS DU CUIR (L') SA, open positions, location of UNIVERS DU CUIR (L') SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNIVERS DU CUIR (L') SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNIVERS DU CUIR (L') SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNIVERS DU CUIR (L') SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNIVERS DU CUIR (L') SA, employees, financial statistics.