TEAM 7 NATUURLIJK WONEN

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • TEAM 7 NATUURLIJK WONEN
Private companiesDepository Institutions • TEAM 7 NATUURLIJK WONEN

Contactgegevens TEAM 7 NATUURLIJK WONEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TEAM 7 NATUURLIJK WONEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

TEAM 7 NATUURLIJK WONEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoveniersstraat 65; 1800; Vilvoorde, België

Telefoon (phone): 02 253 44 53 (+32-02 253 44 53) 02 253 44 53 (+32-02 253 44 53)

Fax (fax): 02 253 69 68 (+32-02 253 69 68) 02 253 69 68 (+32-02 253 69 68)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TEAM 7 NATUURLIJK WONEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TEAM 7 NATUURLIJK WONEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TEAM 7 NATUURLIJK WONEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TEAM 7 NATUURLIJK WONEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TEAM 7 NATUURLIJK WONEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TEAM 7 NATUURLIJK WONEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TEAM 7 NATUURLIJK WONEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TEAM 7 NATUURLIJK WONEN
Products information TEAM 7 NATUURLIJK WONEN

BTW identificatienummer (tax): BE06645874023
Ondernemingsnummer: 2722381591
Hoofdstad (capital): 276,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 332,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in TEAM 7 NATUURLIJK WONEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Furniture - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TEAM 7 NATUURLIJK WONEN
(Get full report from official database of BE for TEAM 7 NATUURLIJK WONEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor TEAM 7 NATUURLIJK WONEN
Addition kinds of activities for TEAM 7 NATUURLIJK WONEN

225903. Gordijnen en beddengoed, breien | Curtains and bedding, knit
20539910. Gistgoed, zoet: bevroren | Yeast goods, sweet: frozen
20629903. Gegranuleerde rietsuiker, uit gekochte ruwe suiker of siroop | Granulated cane sugar, from purchased raw sugar or syrup
28210212. polysulfonen | Polysulfones
37510100. Motorfietsen en aanverwante onderdelen | Motorcycles and related parts
57199903. Borstels | Brushes
57350102. Videobanden, vooraf opgenomen | Video tapes, prerecorded
75339902. Muffler winkel, verkoop of reparatie en installatie | Muffler shop, sale or repair and installation
92210103. Staatspolitie | State police

Werken bij TEAM 7 NATUURLIJK WONEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TEAM 7 NATUURLIJK WONEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TEAM 7 NATUURLIJK WONEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TEAM 7 NATUURLIJK WONEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Horecamedewerker 30h (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hoofdtaak is het beheren van de bar, opnemen, bedienen afrekenen en afruimen van de bestellingen. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen.Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. Ook bediening achter de bar zal tot jouw takenpakket behoren. Als proactieve medewerker ben je attent voor de noden van de bezoeker en handel je klachten op een respectvolle en effectieve manier af. Je zal als allround horecamedewerker worden ingezet met een variërend takenpakket. De horecamanager ondersteunt je in al je taken.

  • Industriële schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Hasselt zijn wij opzoek naar een industrieel schoonmaakmedewerker in de nachtpost voor 32u per week te presteren op 4 nachten. Je zal instaan voor het poetsen van de productiehallen, gemeenschappelijke ruimtes, ... Vermits dit voor een bedrijf in de voedingssector is, is het uitermate belangrijk dat je heel nauwkeurig en grondig te werk gaat.

  • Commerciële toonbankverkoper M/V (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel van sanitair, badkamers en keukens zijn wij op zoek naar een commerciële toonbankverkoper. M/V Je staat in voor het onthaal van de klanten en de verkoop, Je peilt naar de wensen van de klant en stelt samen hun wensen samen, Je heeft hen technisch advies waar nodig, Je zorgt voor een correct administratie en commerciële opvolging/afhandeling, Daarnaast verzorg je dienst na verkoop.

  • ASFALTARBEIDER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we opzoek naar een asfaltarbeider voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je staat in voor het uitvoeren van onderhoud en/of nieuwbouw van wegen en aanverwanten op diverse werven je staat in voor het aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen je staat in voor het lossen spreiden en profileren van de asfaltlaag

  • Poetshulp Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Liedekerke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Winkelmedewerker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Westmalle zoeken we gemotiveerde werknemers die op oproepbasis willen werken. Deze job gaat vooral over het helpen aan de frisdrankafdeling en meehelpen in het magazijn. Na een periode van flexibiliteit, bestaat er een mogelijkheid tot een vast contract bij de klant zelf. taken: klanten verder helpen vrachtwagen mee helpen lossen aanvullen van frisdrank

  • Jobstudent (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Bornem

    Type: Studentenjob

    Actief Bornem is momenteel op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te poetsen bij mensen thuis Word jij gelukkig als je een proper huis kan nalaten? Voel jij je in jouw nopjes met een dweil en een vod in jouw handen? 2x ja? Laat dan snel van je horen!

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar jobstudenten die 1 vaste dag in de week kunnen werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

  • winkelbediende weekend (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

  • Technisch Tekenaar Distributienetten (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s.

  • Zelfstandige Franchisenemer Meubelzaak 3000m2 (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INSPIRATIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In opdracht van een klant van ons begeleiden wij onderstaande opportuniteit : - zeflstandige uitbating Meubelzaak , gelegen te Oostkamp, specialist in Slaapcomfort, binnen en tuinmeubelen - Geen investering - zelfstandige activiteit ( Sterke manager , ook ideaal als koppel ) - team kunnen leiden, doelgericht kunnen plannen, managen, targets stellen gekoppeld aan actieplannen - volledige back office ondersteuning ( aankoop, fakturatie, leveringen... ) - zelfstandige verkopers aanwezig om uw sales te ondersteunen - open op di-do , zaterdag en zondag Interesse in deze opportuniteit ? 0499873431

Zoek naar antwoorden van TEAM 7 NATUURLIJK WONEN in sociale netwerken
Look for responds of TEAM 7 NATUURLIJK WONEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor TEAM 7 NATUURLIJK WONEN. Laat een reactie achter voor TEAM 7 NATUURLIJK WONEN. TEAM 7 NATUURLIJK WONEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TEAM 7 NATUURLIJK WONEN. Leave a respond for TEAM 7 NATUURLIJK WONEN. TEAM 7 NATUURLIJK WONEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TEAM 7 NATUURLIJK WONEN op de google maps. Adres en contacten TEAM 7 NATUURLIJK WONEN
Location of TEAM 7 NATUURLIJK WONEN on the google maps. Address and contacts of TEAM 7 NATUURLIJK WONEN

Andere gerelateerde bedrijven als come TEAM 7 NATUURLIJK WONEN TEAM 7 NATUURLIJK WONEN: Antonus D | BUREAU TWO BY TWO | WORLD DIAMOND INOUE CY | AUTO-ECOLE ESCAM | MARNIK HEYSE

Other related companies as TEAM 7 NATUURLIJK WONEN: Antonus D | BUREAU TWO BY TWO | WORLD DIAMOND INOUE CY | AUTO-ECOLE ESCAM | MARNIK HEYSE

TEAM 7 NATUURLIJK WONEN is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TEAM 7 NATUURLIJK WONEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06645874023. Het bedrijf TEAM 7 NATUURLIJK WONEN bevindt zich op het adres: Hoveniersstraat 65; 1800; Vilvoorde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 276,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 332,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Furniture - General. Producten gemaakt in TEAM 7 NATUURLIJK WONEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TEAM 7 NATUURLIJK WONEN is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TEAM 7 NATUURLIJK WONEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TEAM 7 NATUURLIJK WONEN, openstaande posities, locatie van TEAM 7 NATUURLIJK WONEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TEAM 7 NATUURLIJK WONEN is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is TEAM 7 NATUURLIJK WONEN, company assigned to the tax number BE06645874023. The company TEAM 7 NATUURLIJK WONEN is located at the address: Hoveniersstraat 65; 1800; Vilvoorde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 276,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 332,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Furniture - General. Products created in TEAM 7 NATUURLIJK WONEN were not found.
The main activity of TEAM 7 NATUURLIJK WONEN is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TEAM 7 NATUURLIJK WONEN is not available. You also can look at reviews of TEAM 7 NATUURLIJK WONEN, open positions, location of TEAM 7 NATUURLIJK WONEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TEAM 7 NATUURLIJK WONEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TEAM 7 NATUURLIJK WONEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TEAM 7 NATUURLIJK WONEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TEAM 7 NATUURLIJK WONEN, employees, financial statistics.