BUREAU TWO BY TWO

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • BUREAU TWO BY TWO
Private companiesDepository Institutions • BUREAU TWO BY TWO

Contactgegevens BUREAU TWO BY TWO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU TWO BY TWO: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU TWO BY TWO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLEIN ANTWERPENSTRAAT 34; 9280; LEBBEKE, België

Telefoon (phone): 52352193 (+32-52352193) 52352193 (+32-52352193)

Fax (fax): +32 (81) 786-62-68 +32 (81) 786-62-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU TWO BY TWO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU TWO BY TWO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU TWO BY TWO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU TWO BY TWO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU TWO BY TWO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU TWO BY TWO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU TWO BY TWO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU TWO BY TWO
Products information BUREAU TWO BY TWO

BTW identificatienummer (tax): BE03299438476
Ondernemingsnummer: 6169891357
Hoofdstad (capital): 112,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 225,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in BUREAU TWO BY TWO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse grafische activiteiten; Drukkerijen and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU TWO BY TWO
(Get full report from official database of BE for BUREAU TWO BY TWO)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU TWO BY TWO
Addition kinds of activities for BUREAU TWO BY TWO

331301. Mangaanlegeringen | Manganese alloys
17439903. Terrazzo werk | Terrazzo work
28330208. Codeïne en derivaten | Codeine and derivatives
28340606. Zink zalf | Zinc ointment
34699912. Drukkokers, gestempeld of getrokken metaal | Pressure cookers, stamped or drawn metal
83220801. Alcoholisme counseling, nabehandeling | Alcoholism counseling, nontreatment

Werken bij BUREAU TWO BY TWO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU TWO BY TWO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU TWO BY TWO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU TWO BY TWO. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief/ boekhoudkundig bediende (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een grondige interne opleiding zal je administratieve ondersteuning geven voor de boekhouding en verkoop en HR Input en opvolgen klantgegevens Opmaken verkoopfacturen en creditnota?s Boekhoudkundige verwerking hiervan Debiteurenbeheer Klassement archivering telefonie

  • Productieoperator weger (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technisch Operator sta je in voor : Het volledig zelfstandig draaien van de lijn, uitvoeren van lotwissels, productwissels,... Het oplossen van technische problemen bij stilstand en uitvoeren van klein onderhoud. Het vontinu bewaken van de goede werking van de instalaties.

  • Ervaren tuinman (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit tuinbedrijf in volle groei zoekt een tuinman die zelfstandig kan werken en zal instaan voor de uitvoering van verschillende tuinwerken. Een tuinarbeider die zelfstandig op de baan kan en nog andere tuinarbeider(s) kan meenemen. Op vlak van tuinaanleg moet je als persoon in staat zijn om alles correct op te meten, zorgen voor een goede communicatie met de werkgever en volgens plan te werken. Nadien is het natuurlijk van belang om het project zelf op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen door het werk goed te verdelen onder jezelf en de medewerkers. Op vlak van tuinonderhoud moet je kunnen inschatten welke werken er nog nodig zijn en, in overleg met de klant, de tuin in orde te brengen. Kennis en afleveren van kwaliteit is noodzakelijk! Je werkzaamheden bestaan uit: tuinen aanleggen volgens ontwerpplan uitvoeren grondwerken leggen terrassen en opritten plaatsen omheiningen snoeien van bomen, hagen, heesters,... maaien van gras algemeen onderhoud tuinen Bedrijfsprofiel: Dit tuinbedrijf werkt momenteel met 3 personen, en werkt zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Door de continue groei is men op zoek naar een ervaren tuinman die mee kan leiding geven over een nieuwe ploeg in de toekomst.

  • Huishoudhulp Sint-Michiels - Sint-Andries M/V (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • THUISHULP via dienstencheques (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ESTA

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen bij de mensen thuis, boodschappen doen.

  • Kelner (LEMBEEK)

    Regio: LEMBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in Lembeek zijn wij op zoek naar een kelner Je bedient gerechten en dranken. Je houdt toezicht op orde en netheid in de zaal Je ontvangt de klanten Opnemen van bestellingen Stabiel met een plateau kunnen serveren Kassagebruik

  • Proximus Management Trainee Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676536-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Management Trainee programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om op korte tijd een sterk netwerk uit te bouwen binnen Proximus. Door in zeer uiteenlopende departementen te werken, leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Het programma Het Proximus Management Trainee programma duurt 24 maanden en bestaat uit 3 opdrachten van 8 maanden in verschillende domeinen en departementen. Daarnaast zijn er regelmatige opleidingen en field visits. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière binnen Proximus lanceren.

  • Technische specialisten (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Vandaag de dag is er een overvloed aan vacatures. We krijgen elke dag minimum 20 nieuwe vacatures binnen. Daarom doen wij het graag even anders dan anders. Wij willen werken vanuit jouw wensen! Vertel ons welke job je wil, waar je sterk in bent en waar jij je thuis voelt. Wij gaan met onze technische expertise en jouw persoonlijk verhaal actief op zoek naar jouw droomjob in een bedrijf dat aan jouw voorwaarden voldoet.

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint-gillis -waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

  • Junior Dossierbeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een boekhoudkantoor regio oostende zoeken we een JUNIOR DOSSIERBEHEERDER Taken: Beheer van diverse vennootschappen - inboeken aan - en verkoopfacturen - inboeken bankuittreksels - voorbereiden btw-aangites - voorbereiden afsluitingen - voorbereiden fiscale aangiftes en jaarrekeningen

  • KELNER DEELTIJDS LEREN / LEERCONTRACT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Leercontract

    u geniet een opleiding kelner

  • Twee leerkrachten voor studiebegeleiding op donderdagen (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: HUISWERKINSTITUUT MAASEIK

    Type: Flexijob

    Zowel leerlingen van de lagere als middelbare school kunnen bij ons in het Huiswerkinstituut terecht. We begeleiden ze bij huiswerkopdrachten, het studeren of een specifieke begeleiding voor de examens. Als een leerling worstelt met bepaalde vakken of het moeilijk heeft, geven we hem of haar individuele bijlessen om alles goed onder de knie te krijgen. Wij zoeken (dringend) 2 leerkrachten die middelbare scholieren helpen op donderdagen van 16u00 tot 19u00. Je begeleidt de leerlingen met hun huis- en studeerwerk.

Zoek naar antwoorden van BUREAU TWO BY TWO in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU TWO BY TWO in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU TWO BY TWO. Laat een reactie achter voor BUREAU TWO BY TWO. BUREAU TWO BY TWO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU TWO BY TWO. Leave a respond for BUREAU TWO BY TWO. BUREAU TWO BY TWO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU TWO BY TWO op de google maps. Adres en contacten BUREAU TWO BY TWO
Location of BUREAU TWO BY TWO on the google maps. Address and contacts of BUREAU TWO BY TWO

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU TWO BY TWO BUREAU TWO BY TWO: Derclaye E | MEURRENS LUC | TH. DENAYER | All Acoustic Piano Services | POL DECKX

Other related companies as BUREAU TWO BY TWO: Derclaye E | MEURRENS LUC | TH. DENAYER | All Acoustic Piano Services | POL DECKX

BUREAU TWO BY TWO is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU TWO BY TWO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03299438476. Het bedrijf BUREAU TWO BY TWO bevindt zich op het adres: KLEIN ANTWERPENSTRAAT 34; 9280; LEBBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 112,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 225,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse grafische activiteiten; Drukkerijen and copyshops. Producten gemaakt in BUREAU TWO BY TWO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU TWO BY TWO is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU TWO BY TWO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU TWO BY TWO, openstaande posities, locatie van BUREAU TWO BY TWO op de kaart.

BUREAU TWO BY TWO is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU TWO BY TWO, company assigned to the tax number BE03299438476. The company BUREAU TWO BY TWO is located at the address: KLEIN ANTWERPENSTRAAT 34; 9280; LEBBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 112,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 225,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse grafische activiteiten; Drukkerijen and copyshops. Products created in BUREAU TWO BY TWO were not found.
The main activity of BUREAU TWO BY TWO is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU TWO BY TWO is not available. You also can look at reviews of BUREAU TWO BY TWO, open positions, location of BUREAU TWO BY TWO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU TWO BY TWO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU TWO BY TWO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU TWO BY TWO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU TWO BY TWO, employees, financial statistics.